Vitamiinikuuri ulkoisesti


Nautin kilttinä tyttönä jokapäiväiset vitamiinit sisäisesti. Nyt kuitenkin päätin kokeilla, miten ne vitamiinit tehoavat ulkoisesti. Varsinkin, kun satuin nettiostoksille oikeaan aikaan ja löysin tämän lahjapakkauksen todella edulliseen hintaan.

Merkkinä toimii tällä kertaa Suomessa hieman tuntemattomampi, mutta ulkomailla jo kulttimainetta nauttiva Alpha-H, joka on Australialainen kauneushoitolabrändi. Alpha-H alkoi käyttämään tuotteissaan hedelmähappoja jo 20 vuotta sitten. Tuotesarja on tehty herkälle, akneen taipuvaiselle, vanhentuvalle, auringon vaurioittamalle iholle eli kaikille joiden iho kaipaa jotain syvempää hoitoa syystä tai toisesta. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne valmistetaan 100 % Australiassa.


Oma pakkaukseni sisältää kolmea erilaista seerumia: Vitamin C:tä, Vitamin E:tä ja Vitamin A:ta. Vitamin C:n luvataan parantavan ihon hehkua ja kimmoisuutta, sekä vähentävän iän merkkejä. Se myös stimuloi kollageenin tuotantoa. Vitamin E rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja nopeuttaa ihon paranemista. Vitamin A kuorii hellävaraisesti ihoa, samalla kosteuttaen.


Tuotteita käytetään siten, että aamuisin levität kasvoille puhdistuksen jälkeen Vitamin C:tä, kun se on imeytynyt, voit hieroa kevyesti ihoon täyteläisemmän Vitamin E:n. Voit sekoittaa tipat myös kosteusvoiteeseen. Vitamin C on todella ohutta ja kevyttä, kun taas Vitamin E on hieman paksumpaa ja hoitavampaa. Oma ihoni on ollut kesällä sen verran hyvässä kunnossa, että olen lisännyt meikin suoraan seerumien päälle, enkä ole tarvinnut erillistä kosteusvoidetta. Yöksi kasvoille levitetään aina Vitamin A:ta.

Kaikkia kiinnostaa tietenkin tulokset. En tietenkään nuorentunut parissa kuukaudessa 10 vuotta, mutta iho on selkeästi kuulaampi ja kimmoisampi. Lisäksi ihoani vaivaava pintakuivuus on hävinnyt kokonaan. Nyt ei tarvitse aamuisin irroitella nenänpäästä pinseteillä kuivia nahkanpaloja. Ihohuokoset ovat myöskin supistuneet. Seerumeita on myynnissä erillisinä pulloina, mutta jos minä aikoisin satsata näihin uudestaan rahaa, niin laittaisin ne ehdottomasti merkin Vitamin A+E 50/50-seerumiin, jossa saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Näistä kolmesta ehdottomasti heikoin lenkki on Vitamin C.

Alpha-H:n tuotteita voit tilata BeautyBaysta, HqHairilta ja BeautyExpertiltä. Kaikki kaupat sijaitsevat Englannissa ja niissä on ilmaiset toimituskulut Suomeen. Tilaan itse kaikista kaupoista säännöllisin väliajoin kosmetiikkaa ja olen todennut kaupat luotettaviksi.
 1. Alkoivat kiinnostaa nämä seerumit, millainen tuntuma noissa on iholla? A-vitamiiniseerumissa on ainakin kalvonmuodostaja heti alussa. C on siis ilmeisesti ohutta ja käy aurinkosuojan alle (haluaisin boostata suojausta), eikä kuivata eikä ärsytä? E:tä en uskalla ostaa, kun se ei sovi akneiholle, muutoin voisin ostaa saman setin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A-vitamiini ei ainakaan omalle pintakuivalle iholle jättänyt kalvon tunnetta, sitä tosin suositellaan käytettäväksi iltaisin. C-vitamiini on se, mitä suositellaan päivällä käytettäväksi ja se oli ohuempaa kuin A-vitamiini. Eikä tosiaan ainakaan itsellä kuivattanut/ärsyttänyt ihoa. Eli A:ta illalla ja C:tä aamulla. :)

   Poista
  2. Juu tiedän, käytössäni on myös voimakkaampi A-vitamiinituote joka kolmas yö, mutta haluaisin jonkun miedomman väliöiksi. Kiva jos ei jätä kalvontunnetta :)

   Kiva blogi muuten, uusi löytö. :)

   Poista
  3. Kiitos.

   Mun korppuiholle tuo A-vitamiini meni myös päivisin, mutta sulle varmasti yöllä parempi. Tulikin tästä mieleen, että pitäisi varmaan tilailla joku kerta Alpha-H:ta taas, niille on tullut paljon uusia tuotteita sitten tämän postauksen. Varsinkin se Liquid Gold seerumi kiinnostaisi. :)

   Poista
  4. Anonyymi taas tässä2. helmikuuta 2015 klo 23.00

   Ostin sittenkin setin, koska oli niin edullinen. E-vitamiini tuntuu sittenkin sopivan ja käy C-vitamiiniseerumin päälle. :) Mutta sitä piti kysyä, että onko sulla ollut ongelmia tippakorkkien kanssa? Ne vuotavat ja reissaan paljon, joten jouduin laittamaan takaisin ne tavalliset korkit. Ovat tainneet tosin muutenkin muuttaa korkkeja, koska mulla on mustat ja tuossa kuvassa on valkoiset.

   Poista
  5. Mulla ei ole näitä enää vähään aikaan ollut, mutta jotenkin mulla on sellainen mielikuva, että A-vitamiinin tippakorkki saattoi olla sellainen, että se välillä falskasi. :/ Harmi, jos uudet korkit eivät toimi, oliskohan ton vuotojutun takia jo vaihdettu kertaalleen?

   Poista
 2. Kokeilin itse tuota A-vitamiini seerumia pintakuivalle iholleni ja sain seerumista jonkin allergisen reaktion. Seerumin levitys ekalla kerralla ei tuntunut miltään. Toisena iltana seerumi jo kirveli iholla. Seuraavana aamuna tuloksena oli entistä kuivempi, punainen, vähän kuin palanut iho, joka viikon kuluttua kuoriutui/hilseili pois kasvoista. Kosmetologilta hankittu kuivan ihon kosteusvoide tuntui vain pahentavan oireita ja aamuisin iho oli entistä punaisempi. Siirryinkin käyttämään apteekin perusvoidetta kasvoille siksi ajaksi kunnes iho oli palautunut taas normaaliksi.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives