31.8.2013

Ole Henriksen Exfoliating Lip Salvation


Ole Henriksenin African Red Tea Exfoliating Lip Salvation ei nimestään huolimatta ole kuorinta vaan huulirasva. Ensin olin vähän hämilläni. Miksi tuotteen nimessä on käytetty exfoliating-sanaa?


Mutta jouduin hieman pyörtämään ajatuksiani. Tuotetta huuliin sormella sivellessä olen tuntevani pientä karheutta, joka varmaan on sitten sitä "kuorintaa".


Tuote tuoksuu ihanan marjaiselta ja on pakattu kauniiseen rasiaan. Koostumus on kivan jähmeää, joten sitä ei tule liikaa sormeen. Jättää huuliin vienon punertavan marjaisen kiillon ja pysyy kauan. Loistava tuote talveksi. Lisäksi tämä tekee huulista todella pehmoiset, luulen, että se on kuorivan ominaisuuden ansiota. 

Tämä on pitkästä aikaa huulirasvalöytö, josta todella pidän. 

Hintaa tuotteella on n. 12 €. Tuotetta voi tilata mm. Beautybaysta.

Oletteko kokeilleet?


4 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kerrotko vielä, mistä tätä herkkua voi ostaa :),

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani tilasin BeautyBaysta, on muuten tällä hetkellä siellä tarjouksessa 10.90 €. http://www.beautybay.com/skincare/olehenriksen/africanredteaexfoliatinglipsalvation/

   Poista
 2. Uusi tuote itselle. Olen tässä vanhetessani päässyt irti pahasta huulirasvakoukusta, mutta uuden tuotteet kiinnostavat aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut huulirasvakoukussa vain teini-iässä. Nykyisin laitan huulirasvaa lähinnä öisen tarpeen vaatiessa. Talvisin joka ilta, kesällä vain pari kertaa viikossa. Päivisin en itse huulirasvaa käytä. Käyttöön kyllä koukuttuu herkästi.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown