2.8.2013

Sinä päätit, minä kuvasin


Muistatteko, kun viime viikolla pyysin teitä antamaan ehdotuksia kuvattavakseni? Tässä tulisi nyt ehdotuksien pohjalta napsimiani kuvia.

Yllä joitain koruistani. Minussa ei ole harakan vikaa, joten en keräile koruja ympärilleni. Käytän niitä hyvin harvoin ja harkiten. Näyttävät korvakorut laitan, kun lähden juhlimaan. Etualalla näette ehdottoman suosikki koruni St. Bartsilta ostetun käsinmaalatun kissakorun. Se saa minut aina hyvälle tuulelle. Varjelen tätä kuin kalleinta aarretta, vaikka rahallisesti sen arvo on mitätön.


Tässä kuvassa hieman fuskaan. Kuva on otettu viime kesänä. Minulta pyydettiin kuvaa lempipaikastani kotikaupungistani. Tunnustan, en ole käynyt lempipaikassani tänä kesänä ja kohta ei ole edes mahdollisuutta, sillä paikka yleensä suljetaan heinäkuun lopussa tai elokuun alkupuolella. Minulla on hirveän ristiriitainen suhtautuminen nykyiseen asuinpaikkaani. Rakastan kotiani ja sen minun kanssani jakavaa ihmistä, mutta en oikein pidä asuinpaikastani. Tämä kaupunki ei herätä minussa ollenkaan todella positiivisia tunteita, kaikki on ok, mutta voisi olla niin paljon paremminkin. Ihminen, joka on tottunut asumaan järvien tai meren äärellä, on täällä kuin kala kuivalla maalla. Sellainen olo minulla on täällä kodin ulkopuolella.


Paras paikka kotona on tietenkin sänky. Tässä ei sitten ole mitään kaksimielistä, olen vain erittäin kova nukkumaan. Mikään ei voita futonia selän alla.


Vaatekaappi, joka on aina liian täysi, vaikka teen sinne siivouksen joka kevät. Täältä et löydä viimeisintä muotia. Vai mitä sanotte ihmisestä, joka ei ole ikinä käynyt Zarassa?


Kirjahylly tai me kutsumme tätä hurmahenkisesti kirjastoksi. En saanut mahdutettua tähän kuvaan edes puolia hyllyistämme. Olen laskeskellut, että meillä on n. 2000 teosta. Siellä ne ovat sulassa sovussa minun Patricia Cornwellit ja miehen Timo K. Mukat.


Yöpöydän päältä löytyy lukemista. 


Yöpöydänlaatikosta taas kaikkea tarpeellista: nenäsumutetta, käsirasvaa, huulivoiteita, nenäliinoja, Mynthoneita, kynsiviila, kynä ja tietenkin taskulamppu!


Meikkikokoelmastakin pyydettiin kuvaa. No, minulla ei ole kokoelmaa vain sekalainen seurakunta kosmetiikkaa. Meikkipussukasta ei ole kuvaa, koska en käytä sellaista. 


Kynsilakkoja ei myöskään ole kokoelmaa, vaikka innokkaasti niistä bloggaankin. Johtuen siitä, että osaan myös luopua niistä.


WC:n peilikaapin sisältö kiinnosti myös. Olemme jakaneet kaapin mieheni kanssa täysin puoliksi. Arvaatteko kumman puolella on väljempää? Omalta puoleltani löytyy hajuvesiä ja päivittäin käyttämiäni ihonhoitotuotteita.


Sokerina pohjalla eniten toivottu kuva eli jääkaappi. Ihan peruselintarvikkeita ja näin kesällä pidän kaikkien lakien vastaisesti myös hedelmät jääkaapissa. Ne ovat ihanan raikkaita syötäviä jääkaappikylminä ja lisäksi niistä ei ala lentelemään ympäri asuntoa ötököitä. Bongatkaa, että jouluihmisellä on myös kesällä glögiä saatavilla!
2 kommenttia:

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown