8.10.2014

Repetto EdP – Naisellista herkkyyttä


Ihastuin viime syksynä Repetton ensimmäiseen tuoksuun, joka kantoi yksinkertaisesti nimeä: Repetto EdT. Tämän vuoden elokuussa markkinoille tuli tuoksun seuraaja, syvempi EdP. Kun alkupereräinen EdT oli pakattu hempeän vaaleanpunaiseen pahvipakkaukseen, on uusi EdP saanut ylleen syvän mustan pahvipakkauksen, jota koristaa Repettolle tyypillinen hempeän vaaleanpunainen satiininauha. Uuden version pullo on samanlainen kuin alkuperäinen, mutta  se on saanut koko pullon peittävän huurteisen pinnan.


Aistikas ja herkkä kukkais-itämainen tuoksu avautuu mehukkaalla luumulla ja jo alkuperäisestä tuoksusta tutulla puuterisella kirsikankukalla. Sydäntuoksussa intensiivistä ruusua ja appelsiininkukkaa. Pohjalle itämaisia hienostuneita vivahteita tuovat patsuli ja meripihjan eliksiiri.

Nenänä on toiminut Olivier Polge, sama mies kuin alkuperäisessäkin Repettossa. Polgehan on suunnitellut tuoksuja mm. sellaisille brändeille kuin Jimmy Choo, Lancôme, Kenzo, Thierry Mugler ja Viktor & Rolf.

Omaan nenääni EdP-versio on puuterisempi ja aavistuksen itämaisempi kuin alkuperäinen. Tuoksu on naisellisen herkkä. Kirsikankukka on tässäkin selkeästi kantavana teemana ja se tuokin tuoksuun tiettyä herkkyyttä. Ruusun tuoksu tuo taas nenääni vahvasti naisellisia fiiliksiä. Pohjatuoksussa voimakkaiten tuoksuu patsuli, joka luokin tuoksulle itämaista särmää. Kesto iholla reilut kuusi tuntia. Minulle tämä on herkkyytensä vuoksi tähän vuoden aikaan päivätuoksu, mutta kesällä käyttäisin tätä iltaisin, sen verran tummia sävyjä tästä kuitenkin löytyy. 


Repetto EdP on ollut elokuusta asti myynnissä yksinoikeudella Sokoksissa ja Emotioneissa.

Tykkäättekö kirsikankukan tuoksusta?

Suositushinnat:

Repetto EdP 30ml, 45€
Repetto EdP 50ml, 67€

Tuoksu lehdistönäyte.12 kommenttia:

 1. Pidän kirsikankukan tuoksuta, tätä täytyy mennä nuuhkimaan. Tästä tuoksusta en ole ikinä kuullut. Aika kaunis pullokin. <3

  Ihanaa iltapäivää toivoo Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä!

   Mukavaa iltapäivää sinnekin!

   Poista
 2. Tosi kova design tässä on, onnistuu näyttämään siltä, miltä tuoksuukin, ilmeisesti. Ainakin se edellinen tuoksu oli eteerinen ja kevyt, pikku balleriinalle sopiva. Tämä lienee sitten syvempi.
  Ruusut ovat tietysti paras tausta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan EdT oli kepeämpi kuin tämä, mutta ei tämäkään mikään tummin tuoksu ole, sitä keveyttä on edelleen taustalla.

   Poista
 3. Kukkaisitämainen kuulostaa hyvältä. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaisitämainen on yksi omia suosikkiyhdistelmiä, mutta kaikki ei aina miellytä. Tässä on onnistuttu tosi kivasti. :)

   Poista
 4. Mun oli pakko heti mennä nuuhkimaan tätä testilaatikostani luettuani tämän sun postauksen :) Ja täähän tuoksuu todella ihanalta! Olinhan minä tätä jo pikaisesti tuoksuttanut, mutta jotenkin tuoksu ei vielä siinä ensihetkessä ollut jäänyt mieleen. Nyt tykästyin. Jimmy Choon ja Viktor&Rolfin tuoksuista olen aina pitänyt. Niitä mulla on ollutkin, mutta tämä on ensimmäinen Repetton tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata myös se EdT-versio, se on ihanan kevyt. Täydellinen kevääseen. <3

   Poista
 5. Todella kaunis pullo ja tuoksukin on varmaan tosi hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, tykkään myös tuosta simppelistä pullosta.

   Poista
 6. Kirsikankukat voi olla mun nenään liian makeita, mutta riippuu tietenkin kokonaisuudesta. Pullo on ainakin niin nätti, että kokeilisin tuoksuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikaan repettoista ei ole omasta mielestäni makea, tulee ehkä aavistus Chanel-fiiliksiä molemmista.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown