Iroisie – Meren voimaa iholle


Selektiivisen kosmetiikan ystävänä osaan arvostaa sitä, että viime vuosina myös luonnonkosmetiikkaan on ilmestynyt brändejä, joiden ulkoasu ja sisus vastaavat selektiivistä kosmetiikkaa rakastavan toiveita. Mm. Mia Höytö, Patyka tai Iroisie ovat tästä hyviä esimerkkejä. Näistä viimeksi mainittuun sain tutustua kesällä, kun Biodelly lähetti minulle testattavaksi sarjan puhdistustuotteita.

Iroisien tuotteet perustuvat merellisiin raaka-aineisiin. Merileväthän sisältävät erittäin paljon mineraaleja, jotka auttavat pitämään ihoa kosteustasapainonsa erittäin tehokkaasti. Niinpä kaikki Iroisien tuotteet sisältävät merileväuutteita ja merivettä Ranskan Bretangen äärellä sijaitsevasta Iroise-merestä. Meri on UNESCOn suojelema ja Iroisien tuotteita varten käytetyt levät poimitaankin käsin. Sarjaa käytetään mm. Pariisin kuuluisassa Ritz-hotellissa.


IROISIE GENTLE FACIAL AND EYE CLEANSER GEL 100ML, 22,50€

Alkoholitonta misellimäistä puhdistusgeeliä voi käyttää kahdella tapaa: levittämällä tuotetta sormin kasvoille, jonka jälkeen pyyhitään vanulla pois tai sitten hieromalla kosteille kasvoille ja huuhtelemalla vedellä. Itse olen aamuisin käyttänyt ensiksi mainittua tapaa (välttelen vesipesua kuivattavuuden vuoksi aamuisin) ja iltaisin olen ottanut avuksi myös veden. Tuotteen koostumus on erittäin liukkaan geelimäistä, jos olette käyttäneet esim. Laveran suihkugeelejä, tiedätte, mitä tarkoitan tuolla liukkaudella. Pieni pisara tuotetta riittää helposti koko kasvoille. Liukas geeli puhdisti hyvin kevyen meikin, eikä herkät silmäni ärsyyntyneet tuotteen käytöstä. Ei kuivattanut pintakuivaa ihoani vaan jätti sen raikkaan pehmoiseksi. Tuoksu on sitrusmaisen merellinen. Sisältää papaijaa, joka auttaa poistamaan kuolleet ihosolut. Sitruuna taas supistaa ihohuokosia. Merilevä puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Pieni 100ml:n pullo kestää kauan, koska geelimäinen koostumus on niin riittoisaa. Silti kuluttajan näkökulmasta toivon, että kaksi kertaa päivässä käytettävä puhdistustuote olisi pakattua hieman isompaan, vaikkapa 150ml:n kokoiseen pulloon. Pieni pakkauskoko on sen sijaan plussaa matkustaessa. 


IROISIE TONING LOTION 100ML, 22,50€

Enemmän blogiani lukeneet tietävätkin hifistelyni kasvovesien kanssa. Olen intohimoinen niiden käytön puolesta puhuja niin paljon ne vaikuttavat ihon kirkkauteen ja muuhun hyvinvointiin. Iroisien kasvovedessä on sama miellyttävä sitrusmaisen merellinen tuoksu kuin puhdistusgeelissäkin. Alkoholiton kasvovesi hellii varsinkin kuiva ihoisia. Sisältää mm. neidonhiuspuuta, jonka sisältämät andioksidantit tehostavat ihon pintaverenkiertoa. Ginseng taas antaa iholle elinvoimaa. Merilevä puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Iroisien kasvovesi on kasvovesien aatelia, se raikastaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Pintakuiva ihoni nautti tuotteen kosteuttavasta vaikutuksesta. Kasvovesi on pakattu puhdistusgeelin tavoin 100ml:n pakkaukseen. 


Kokonaisuudessaan Iroisen puhdistuskaksikko oli miellyttävä tuttavuus. Tykkäsin raikkaan merellisestä tuoksusta, joka virkisti mukavasta varsinkin aamuisin. Kasvovesi nousi välittömästi suosikkituotteideni joukkoon sen kosteuttavan vaikutuksen ansiosta. Tuotteet on pakattu raikkaan valkoisiin pakkauksiin, joihin kullanväriset tekstit tuovat pikantin ylellisen ripauksen. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli hieman isompi pakkauskoko.

Onko Iroisie teille tuttu? Mitä mieltä olette tällaisista hieman ylellisimmistä luonnonkosmetiikkasarjoista?

Iroisien tuotteita voi tilata mm. Biodellyltä.

Tuotteet saatu testattavaksi Biodellyltä. Jutun linkeistä en saa rahallista korvausta.
 1. Iroisiesta en tiedä mitään, mutta jostakin syystä nimi on pyörinyt monta päivää mielessäni. Omituista.

  Olen samaa mieltä pakkausten ulkoasusta, kovin kirjava pakkaus vaikuttaa mauttomalta. Mieleinen tuote vaatii mieleisen putelinkin, että sen haluaa kaivaa joka päivä esille. Kosmetiikan pitää vedota kaikkiin aisteihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, mun on hävettävikseni tunnustettava, että moni marketin tuote jää ostamatta itseltä juuri se vuoksi, että pakkaus on mun mielestä jotenkin mauton tai ei hyvä. En osta, vaikka sitä olisi kehuttu, että on hyvä tuote, koska se jää vain käyttämättä. Onneksi edullisemmassakin kosmetiikassa on alettu panostamaan viime aikoina paremmin tuotteiden ulkonäköön, eikö välttämättä aina ajatella, että mitä kirjavampi sen parempi. ;)

   Poista
 2. Merkki on täysin tuntematon, mutta hoitavana ainesosana merilevä kiinnostaa. Pakkauskoko on kyllä todella pieni, varsinkin kun mä olen varsinainen kasvovesilutraaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvovettä 100ml:ä on kyllä auttamattoman pieni, se kun ei kuitenkaan ole niin riittoisaa kuin tuo geelimäinen puhdistaja.

   Poista
 3. Oon ehkä saattanut kuulla tämän merkin jossain yhteydessä, mutta varma en ole... Mähän tykkään värikkäistä puteleista, mutta liian sekava pakkaus on kieltämättä mautonta.

  Näiden tuotteiden tuoksu kuulostaa aikas ihanalta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on erilainen, itse tykkään siitä kovasti.

   Poista
 4. Tuoksu tosiaan kuulostaa ihastuttavalta! Minäkin haluan aloittaa aamuni merellisesti! :D Merkki on etäisesti tutun kuuloinen, mutta en muista nähneeni niitä missään myynnissä. Isompia pulloja saisivat tosiaan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä merkin BB Voidetta on näkynyt blogeissa, ihonhoitotuotteita ei niinkään. Juille muistaakseni on kokeillut BB:ta?

   Poista
 5. En ole ikinä kuullut kyseisestä tuotteesta. :) Kuulostaa kiinnostavalta. Varsinkin tuo kasvovesi rupesi kiinnostamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvovesi on tosi ihanaa, raikas tuoksu ja jättää ihon kirkkaaksi ja pehmoiseksi. <3

   Poista
 6. Tuo kasvovesi kuulostaa ihanalta :) Mä jaksan myös puhua kasvoveden käytön tärkeydestä loputtomiin. Kasvovesi on mulle yhtä tärkeä kuin ihon säännöllinen kuoriminen. En luopuisi kummastakaan ikinä! Iroisiesta mulla on kokemusta BB-voiteen osalta, josta kirjoittelin myös kesällä blogissani (jutun voi halutessaan kurkata täältä). Tykkään voiteesta paljon! Iroisien seerumista on myös tulossa juttua blogiini syksyn aikana. Sarja vaikuttaa kyllä ihanalta ja aion tutustua enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Itse huomaan ihostani alle viikossa, jos kasvovesi on jäänyt pois. Olen kokeillut. ;) Ai säkin olit kirjoittanut siitä BB-voiteesta, olin ihan unohtanut.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives