Lumene – Roosa Nauha


Tänään 10.10 on virallinen Roosa nauha -päivä. Minäkin osallistuin päivään pukeutumalla pinkkiin tai tarkemmin kynteni pukeutuivat. Luulen, että Lumenen Roosa Nauha Kynsilakka taitaa olla bloggaajien keskuudessa se suosituin lakka lokakuussa, eikä suotta.

Itse kuitenkin halusin twistata hempeän pinkkiä hopeisia partikkeleita sisältävää hiekkalakkaa omanlaisekseni. Niinpä valitsin alle Zoyan upean vanhan roosan sävyisen Madelinen, joka toi kivaa syvyyttä väriin. Tulette näkemään Madelinen vielä syksyn aikana yksinäänkin blogissa, sillä se on vain niin kaunis. Tällä kertaa pääosaa kuitenkin näytteli Lumenen Roosa Nauha Kynsilakka. Jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta Lumene lahjoittaa yhden euron suomalaiselle syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle.


Roosa Nauha lakan koostumus on paksua, mutta Lumenen lakkojen leveällä ja jämäkällä sudilla sitä on helppo levittää pienimmillekin kynsille. Yksinään käytettynä lakkaa tarvitaan kaksi kerrosta täyteen peittävyyteen, mutta itselläni kuvassa lakkaa yksi kerros, joka riitti mainiosti, kun käytin alla kerroksen Zoyan Madelinea. Lakka kuivui hiekkalakkojen tapaan nopeasti.

Roosa Nauha lakkaa myydään kaupoissa lokakuussa pakettina yhdessä Lumenen CC Color Correcting Meikkivoiteen kanssa. Paketin hinta on 16,90 euroa.

Miten on iskeekö Roosa Nauha lakka?

"I don`t think I will ever get tired of wearing pink."
- Emma Bunton

PS. Bloggeri on temppuillut tänään. Jos näette ensimmäisen kuvan oikeassa alareunassa pinkin tai vihreän viirun, se on iloisesti bloggerin tekosia. Alkuperäisessä kuvassa ei sellaista ole vaan blogger päätti itsekseen lisätä kuvaan sellaisen. Viiru ei näy edes luonnoskansiossa vaan vasta, kun tekstiä esikatseli ja nyt näköjään myös julkaistessa. Raivostuttavaa, toivottavasti tämä ei nyt jää pitkäaikaiseksi ongelmaksi. :(


Lakat lehdistönäytteitä.
 1. Ei näy viirua täällä vaan erinomainen kuva. Käytän maximissaan kaksi kerrosta, muuhun ei riitä kärsivällisyys. Kivoin on lakka jolla saan yhdellä kerralla vedettyä.. Siksi miltei aina Lumenen CC-lakka vain kynsissä. Koskaan ei ole kolme ja hyvä kun kaksi lakkakerrosta pysynyt rullautumatta, en vaan osaa olla paikoillaan riittävän kauan. :)

  Ihailen silti sun kynsiä ja monen muun ja näitä ihania lakkoja. <3

  Kaunista viikonloppua toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, itsellä välillä näyttää viirua välillä ei. Tosi outo juttu. :/ Mulla on tosi hankalat kynnet, sellaista lakkaa ei ole tullut vastaan jolla saisi yhdellä kerroksella täyden peittävyyden, oon tosi tarkka, ei saa yhtään kuultaa läpi. Gel Effectejäkin tarvin kaksi kerrosta. :D

   Ihanaa viikonloppua sinnekin.

   Poista
 2. Tuo Madeline on todella kaunis lakka! Vanha roosa on aina puhutellut minua. Nyt herääkin kysymys, miksei kaapissani ole tuota väriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa Virpi mitä, meinasin juttuun kirjoittaa, että olen varma, että eräs lukijani pitää Madelinesta varmasti, arvaa ketä olisin tarkoittanut? ;) Mietin vain niitä sinun huulipuniasikin, joten jotenkin mielsin tuon heti sinun väriksesi.

   Poista
 3. Söpöiset kynnet, eikä viirun viirua näy - vain laatukuvat kuten blogissasi aina.
  Ja arvaas, samiksia ollaan - Roosa nauha -lakka siis kynsilläni myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun koneella vaan se viiru kummitelee, jännä juttu. Ei kuitenkaan muilla sivuilla ole, joten vika ei voi olla koneessakaan.

   Hyvä lakkavalinta! ;)

   Poista
 4. Tuo on kyllä nätti. Pinkkiä on kynsillä mutta tuota en omista, kun en voiteella mitään tee.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi minustakin ollut kiva, jos myös tätä hiekkalakkaa olisi myyty erikseen. LivBoxissahan tuo monelle tuli, mutta muutenkin kuin CC Meikkivoiteen kanssa.

   Poista
 5. Kyllä iskee, tuo lakka on aivan ihana, tosin kynsille se ei oo vielä päätynyt. Poistaminen on varmasti tuskaa, mutta ihanan lakan kohdalla se on vain pieni vitsaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pelkään jo valmiiksi tuota poistoa, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa. ;)

   Poista
 6. Tuo Roosa nauha -lakka on kyllä tosi kaunis. Muakin vähän harmittaa, että sitä saa vain tuon CC:n kanssa, sille kun ei oo tarvetta.
  Täälläkään muuten ei näy ylimääräisiä viiruja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mystinen tuo viiru, itsellä näkyy se tälläkin hetkellä. O_O

   Harmi tosiaan, että lakkaa ei saa ostettua yksinään. Ehkä ensi vuonna... Lumenelle iso määrä palautetta. ;)

   Poista
 7. Minäkään en näe viiruja - ainakaan sun blogissa ;) Tämä lakka on kyllä ihana. Sain LivBoxin mukana ja on muuten mun ensimmäinen hiekkalakka. Oon jotenkin vältellyt hiekkalakkoja, kun ajattelin ettei ne olisi mun juttu. Mutta tämä on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiekat on ihan parhaita silloin, kun on kiire. Kuivuvat nopeaan ja kaikki peittää kahdella kerroksella, jos ei ole niin tarkka kuin minä niin yksikin kerros riittää. :D

   Poista
  2. Ai säkin oot tarkka :D Joo, huomasin saman. Hiekkalakalla kesti lakkaussessiot paljon vähemmän aikaa eikä tarvinnut pelätä kolhuja ja epätasaista tulosta :D

   Poista
  3. Juu olen. Läpikuultavuuden siedän sellaisissa hempeän vaaleissa nudelakoissa, mutta kaikissa muissa se on pelkästään epäsiistiä. Näähän toki on makuasioita. :D

   Poista
 8. Roosa nauha lakka löytyi myös minun kynsiltä tänään :) Se lakka ylläti täysin sillä kuinka hyvä se on!
  Ihana tää sun sekotus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minutkin, se on tosi kaunis ja ennenkaikkea hyvänlaatuinen.

   Poista
 9. Minä hieman poljin jalkaa emotionissa kun tätä ei myydä yksittäin. Cc voidetta kun en tarvitse niin tyydyn kuolaamaan tätä netissä :) todella nami väri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, toivottavasti ensi vuonna suureen suosioon päästyään tätä saa ostettua myös yksittäin. ;)

   Poista
 10. Awws! Todella söpöt kynnet! Tuo lumenen lakka on vaan niin ihana. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives