Payot – Virkeät silmät


Flunssani täyttää pian kaksi viikkoa, jee! Onhan se toki pahimman yli taittunut, mutta täysin poistunut ei ole vieläkään. Nyt alkaa olla se vaihe, että kasvoista todella näkee huonosti nukutut yöt, huoneilman kuivattavan vaikutuksen, sekä herkän ja punaisen nenän, joka on ärtynyt niistämisestä.

Vaikka olisin kuinka kipeä on yksi asia, minkä koitan jaksaa tehdä: hoitaa ihoani. Se kuitenkin vie vain hetken aikaa. Mikäs sen parempaa vaikutusaikaa naamioille kuin sängyssä makoilu. Yritän hemmotella ihoani myös erilaisilla tehotipoilla ja ravitsevilla voiteilla. Tällä kertaa hemmottelin myös silmänalusiani, jotka todellakin olivat ylimääräisen hoidon tarpeessa.


Payotia maahantuova Party Mood Oy otti minuun jokin aika sitten yhteyttä ja kysäisi olisinko halukas testaamaan jotain heidän tuotteistaan. Koska ihonhoito on lähellä sydäntäni, eikä minulla ollut aikaisemmin kokemusta Payotin tuotteista, vastasin tietenkin kyllä kiitos. Valitsimme maahantuojan kanssa yhdessä juuri minun iholleni sopivia tuotteita. Perform Lift Patch Yeux - Kiinteyttävät ja kohottavat silmänympärysnaamiot pääsivät testiin ensimmäisenä.

Payotilla on erittäin mielenkiintoinen historia. Nadia Payot oli yksi harvoja aikakautensa naislääkäreitä ja hän omisti lääkärinoppinsa naisten kauneuden ja hyvinvoinnin toteuttamiseen. Vuonna 1917 (kuvitelkaa, melkein 100 vuotta sitten) Nadia Payot tapasi tähtitanssija ballerina Anna Pavlovan. Nadia huomasi miten Pavlovan kasvot ja vartalo erosivat toisistaan. Vartalo oli tietenkin huippukunnossa, mutta kasvot silloin 38-vuotiaalla Pavlovalla olivat hyvin väsyneet. Tohtori Payot ymmärsikin lihaskunnon tärkeyden, joka johti nopeasti, ei pelkästään ihonhoitotuotteiden vaan myös kasvojumpan kehittämiseen. Vuonna 1930 tohtori Payot avasi ensimmäisen kauneushoitolansa Pariisiin.

Payotin tuotteissa aktiivisina ainesosina ja tukipilareina toimivat yrtit, kasvit ja mineraalit. 


Kiinteyttäviä ja kohottavia silmänympärysnaamioita suositellaan käytettäväksi kuurina joka toinen päivä kolmen viikon ajan tai säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa. Yksi pakkaus sisältää 10 paria naamioita. Tuote on tuoksuton ja sopii hyvin herkillekin silmille.

Naamiot lupaavat kohottaa ja tasoittaa juonteita. Eliminoida väsymyksen merkkejä silmänympärysiholta hetkessä. Ihon luvataan olevan sileämpi ja täyteläisempi välittömästi. Aktiiviaineena mm. Wakameuutetta, joka stimuloi uusien tukisäikäiden syntyä ja vahvistaa jo olemassa olevia, sekä parantaa tukisäikeiden välistä verkkoa. Hyaluronihappo kohottaa ihon pintaa, kosteuttaa ja auttaa luomaan suojan ihon pinnalle. Persialainen silkkipuu-uute kohottaa, häivyttää harakanvarpaita, vaalentaa tummuutta ja vähentää turvotusta. 

Naamiot ovat hygieenisesti pakattu pusseihin, joista jokainen sisältää naamiot molempien silmien alle. Naamiolaput imeyttävät aktiiviaineet nopeasti ihoon. Laput olivat miellyttävän tuntuiset, ne "tarttuivat" hyvin kiinni ja myötäilivät nätisti silmänmuotoa. Heti naamion laiton jälkeen silmänalusille tuli ihanan viileä ja raikastava tunne. Kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen ilme oli levänneempi ja virkistyneempi, sekä iho tuntui pehmeältä ja kimmoisammalta. Jos tuotetta jää vielä vaikutusajan jälkeen ihon pintaan, sen voi taputella kevyesti sormenpäillä ihoon.


Jos silmänalusesi kaipaavat virkistystä ja kimmoisuutta tai ne kärsivät kuivuudesta, nämä laput ovat oiva apu kuurina käytettynä. Itse käyttäisin näitä myös virkisteenä silmänalusille juuri ennen juhlameikkiä. Hoidettuun silmänalusihoon on aina mielekkäämpää levittää meikki. Toki näillä voi virkistää silmänaluset myös juhlien jälkeen, kun ilta on venynyt aamuun asti. ;)

Miten te hoidatte ihoanne flunssan aikana? 

Payotin jälleenmyyjät ja kauneushoitolat löydät täältä.

Suositushinta:

Perform Lift Patch Yeux 10 paria/pakkaus 47€

Tuote lehdistönäyte, saatu blogin kautta. 1. Mulla on nyt kanssa pari viikkoa lenssuilua takana ja tuntuu et koko iho on harmaa ja niiiiiin kalvakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, iho on kuin kuolleella kalalla. Silmät on lisäksi sellaiset, et jos ne on väsyneet, niitä ei saa niin huijattua piiloon kuin ihoa.

   Poista
  2. Juu ihanan turpeet silmät ja tummat silmänaluset yltää yläluomille asti! :D :D Hehkee fiilis.

   Poista
 2. Tämän syksyn flunssa on ollut aika kova selätettävä. Iho menee parissa päivässä kurjaan kuntoon.

  Kiinnostava uusi sarja tämä Payot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Payot on tosi kiinnostava, tykkään tällaisista, joilla on pitkä historia. Jotenkin äärettömän mielenkiintoista.

   Poista
 3. Mulla iski herpes toisen sieraimen päälle, kuten aina nuhan jälkeen, vaikka tällä kertaa nuhan osuus oli lyhyt. Ehkä nopea kuume ja auringonhattu-uute auttoi sittenkin, tiedä häntä. Mutta iho hilseilee koko nenällä ja nyt ei auta kuin odottaa pari päivää herpesrupien paranemista.

  Sitten voisi ottaa jonkun tehokuorinnan ja rauhoittavan naamion:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi hilseily on kamalaa, itse voitelen yöksi nenän alle paksun kerroksen Eight Hour Creamia auttaa jonkin verta.

   Poista
 4. Noni! Nyt on ku mulle tehty tuote! Mä niin tarviin nuo! :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään kyllä ihan superkovaa näistä sun kuvista, aina ihania kukkasia ja muuta rekvisiittaa näissä! Tekee mieli itsekin ostaa jotain kukkasia himaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Salaisuushan on se, että mulla on aina leikkokukkia kotona, koska en saa pidettyä mitään muuta hengissä, en edes kaktusta. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives