Geneviev & Yuna


Zoyn syyskokoelma koostuu kahdesta osasta: Entice-kokoelman kuusi lakkaa ovat kiiltäviä, voimakkaasti pigmentoituja cremelakkoja, kun taas Ignite-kokoelma sisältää kuusi metallinhohtoista sävyä. Sain valita kokoelmista muutaman itseäni eniten kiinnostavan lakan. 

Ihan ensimmäiseksi päätin käyttää Entice-kokoelman harmaata hieman shimmeriä sisältävää Geneviev-sävyä aluslakkana upealle Ignite-kokoelman harmaalle Yunalle, joka on maustettu kultaisella shimmerillä. Kultaisen ja harmaan liitto on hieman erikoisempi, enkä omistakaan mitään tämän kaltaista lakkaa. Yksinkertaisesti upea!Yunan koostumus on paksuhkoa, mutta se levittyi tasaisesti kynnelle. Genevievn ollessa aluslakkana yksi kerros lakkaa riitti täyteen peittävyyteen. Yksinään käytettynä kerroksia tarvitaan kaksi.

Kolahtaako harmaan sävyt?

Zoyan lakkoja voi tilata maahantuojalta laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@nailcity.fi tai ostamalla suoraan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, jotka löydät täältä. Lakkojen hinta 15,50 euroa/kpl. Nailcity on mukana myös I love me-messuilla 17-19.10 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6h100. Huhujen mukaan aikaisempina vuosina osastolla on käynyt kuhina, sillä Zoyan lakat ovat olleet silloin hyvässä messutarjouksessa. ;)

Lakat lehdistönäytteitä.


 1. Molemmat näyttävät juuri tähän hetkeen sopivilta. Tosin oma laitteeni näyttää kynnet upean sinivihertävinä ja vasemmanpuoleisen pullon melkein tummansinisenä. Tai sitten se on toiveajattelua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuva vähän hämää, aamuvalossa tuli aika kylmän sävyisiä kuvia. Kun katsoo kynsiä luonnossa hämärässä munkin silmiin on häivähdys vihreää. :o

   Poista
 2. Tuo vasemmanpuoleinen lakka kelpaisi mulle :) Aion kyllä vihdoin ja viimein tutustua noihin Zoyan lakkoihin ja hankkia muutaman I love me-messuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kannattaakin, jos sinne on menossa. Hyvät tarjoukset. ;)

   Poista
 3. No nyt on todella upeat sävyt, ihania petrooliin siftaavia harmaita! Ja sulla on muuten ihan käsittämättömän ihana kynsien malli, taidan ottaa täältä esimerkkikuvan seuraavaa manikyyriä varten. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, mä tykkään pitää kynnet melko lyhyinä, en vaan osaa olla kovin pitkillä kynsillä. Itseasiassa tummat sävyt onkin parhaimmillaan hieman lyhyemmissä kynsissä. :)

   Poista
 4. Upeita lakkoja molemmat! Enemmän kumminki mun mieleen on Yuna <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives