Zoya Spencer – Suklaakiisseliä kynsillä


Tänään tavoistani poiketen kynsillä on jotain nudea. Zoyan Naturel deux (2) -kokoelmaan kuuluva Spencer on jaksanut ilahduttaa minua jo melkein viikon. Mitä pidemmän aikaa olen sitä katsellut, sitä enemmän olen lakkaan kiintynyt. 

Minulta meni monta päivää ennen kuin keksin, mitä tämä väri oikein muistuttaa. Tietenkin mummoni tekemää lapsuuden herkkua suklaakiisseliä. Tosin mummo käytti kiisselin suurustamiseen ihan perunajauhoja eikä Maizenaa. Kiisseliä aionkin tehdä joku päivä tämän lakan inspiraation saattelemana.

Koostumukseltaan Spencer on paksuhkoa ja sen levittäminen tasaisesti ei ole ihan helppoa. Itselläkin jäi pari kynttä hieman raitaiseksi, koska lakkasin kiireessä. Peitti täysin kahdella kerroksella.

Mitäs mieltä olette Spenceristä? Näyttääkö yhtä herkulliselta kuin suklaakiisseli?

Zoyan lakkoja voi ostaa jälleenmyyjiltä tai tilaamalla suoraan maahantuojalta laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@nailcity.fi. Hinta on 15,50 euroa. Nailcity on mukana viikonloppuna järjestettävillä I love me-messuilla ja lakat löydät osastolta 6h100. Messutarjouksena Zoyan lakat 12 euroa/kpl.


Lakka saatu maahantuojalta.


 1. Oi miten ihastuttava suklaalakka ❤

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään ihan possuna, nudet ja ruskeat on kyllä lemppareita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään myös nudesta, mutta sävyjen on oltava just oikeita. Tosi monet saa näyttämään sormet jotenkin "sairailta". :D

   Poista

 3. Ihan unohtunut juttu koko suklaakiisseli: sitä oli joskus jopa koulussa ja se oli lapsuuden parhaimpia herkkuja! Ilman muuta kynsilakkakin siis on herkullisen väristä. Eiku nude vaan näyttää nyt hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin unohtanut, vaikka kotona sitä oli harvase viikko. Kesällä tosin tuoreiden mansikoiden kanssa maitokiisseli oli myös herkkua. :p

   Poista
 4. Suklaakiisseli on täydelline sanavalinta. En ole aiemmin niin inspiroitunut ruskeista lakoista, mutta tuo on todella kaunis sävy. <3

  Kivaa iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Monta päivää mietin, mistä ihmeestä tää mua muistuttaa, sit keksin. :)

   Poista
 5. Jo pelkästään otsikko sai minut klikkaamaan, sillä suklaakiisseli kynsilakka kuulostaa just minun jutulta. Kaunis sävy, jopa niin nätti, että voisin käyttää yhden luvatusta tusinasta tähän lakkaan. Nyt ainakin tiedän mitä metsästän messuilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirjo kiva jos tykkäsit. Olen itse tosi ronkeli nudejen kanssa, mutta tämä on aikas ihana. <3

   Poista
 6. Mun alko ihan ÄLYTTÖMÄSTI tekemään mieli suklaakiisseliä!! En ollu ees muistanut koko herkkua :D Myös äidin mannapuurobravuuri eli suklaamanna kermalla ja sokerilla on niiiiin hyvää. Arvaa teenkö nyt vaan pelkkiä suklaaherkkuja ensi viikon...

  VastaaPoista
 7. Oi ihana sävy! ♥ Ja ittekki vois kokkailla pitkästä pitkästä aikaa suklaakiisselia :DD

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives