Bakel Malic – Ihon pelastaja


Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen huomannut, että pintakuivan ajoittain epäpuhtauksia puskevan ihon hoitaminen ei ole sieltä helpoimmasta päästä. Pelkkää pintakuivuutta on vielä suht helppo hoitaa kosteuttavilla tuotteilla ja naamioilla. Mutta mikä avuksi, kun kasvoihin alkaa muodostumaan epäpuhtauksia? Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitetut tuotteet ovat aivan liian voimakkaita ja puhdistavia omalle iholleni, vaikka käyttäisin niitä vain paikallisesti. Iho kuivuu korpuksi ja pinseteille on käyttöä ihonriekaleiden repimiseen. Meikki näyttää tuossa ihossa kaikkea muuta kuin hyvältä. Voin sanoa, että olen ollut välillä epätoivoinen tämän ongelman edessä.


Viime talvena löysin vihdoin pelastuksen ongelmaani. Enkä olisi voinut ajatellakaan aloittavani syksyä, jolloin ihoni kuivuu kesää enemmän ja epäpuhtauksia ilmaantuu ilman tätä tuotetta. Bakelin Malic -Tehoseerumi on jännittävä tuote. Se sopii kaikille ihotyypeille. Seerumilla on kolme tehtävää: kuoria, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Tämä on toistaiseksi ainoa kokeilemani tuote joka auttaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksiin samalla kuitenkin myös kosteuttaen sitä. Otan seerumin käyttöön aina, kun ensimmäiset epäpuhtauden merkit ihoon ilmestyvät. Jo yhden käytön jälkeen iho on tasaisempi, kuulaampi ja näppylät laskeutuneet. Ihmeainetta pullotettuna. 


Seerumi kuorii ja poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti malic-, mandelic,- tartaric- ja kojic-happojen voimin. Kojic-happo vaalentaa myös ihon pigmenttimuutoksia. Kasvipohjainen glyseriini ja pentyleneglykoli auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Ammonium hydroxyde kosteuttaa ihoa.

Seerumi levitetään puhdistetulle iholle ensimmäiseksi ennen muita tuotteita. Tämän jälkeen voit halutessasi levittää päälle päivä/yövoiteen tai toisen seerumin. Itse käytän seerumia iltaisin aina, kun iho näyttää elottomalta tai siihen ilmaantuu epäpuhtauksia. Koostumus on liukkaan geelimäistä ja tuoksutonta. Imeytyy hetkessä ihoon, joten soveltuu hyvin myös meikin alle.


Seerumissa ei ole mitään ylimääräistä ja se sisältääkin pelkästään vaikuttavia ainesosia. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliitontunnus, koska se ei sisällä iho ärsyttäviä ainesosia, säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, petrokemikaaleja, silikoneja, alkoholia, sulfaatteja tai PEG-/PPG-yhdisteitä. Tuotteen suositushinta on 129 euroa ja tällä kertaa tuote todellakin on jokaisen euron arvoinen välittömästi näkyvine tuloksineen.

Mikä on teidän suosikki ihonhoitotuotteenne tällä hetkellä?

Haluan vielä lopuksi vinkata, että Bakel on mukana I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 17-19.10 Karprintin osastolla nro. 7f31, joka sijaitsee "Luonnollisesti" -salissa. Pisteeltä voit hakea Bakelin ilmaisen näytteen ja esitteen. Varoituksen sana näytepusseista, ne ovat hurjan riittoisia. Esim. seerumien näytepusseista riittää helposti 5-7 käyttökertaan. 

Bakelin jälleenmyyjät löydät täältä. 1. Ihanan näköinen ylellinen tuote. Ei ole aina helppoa löytää juuri sopivaa tuotetta iholle.. :) Tuo kuulostaa upealta. Sain juuri Korresin ihanan sarjan 45+ testiin. Hih kohta paukkuu tuo 46v ja odotan sarjalta paljon. Korresia olen muutenkin paljon käyttänyt. Yksi suosikki on Clarins ja moni muu. <3

  Kivaa torstaita toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä. Itselläni on Korresista kokemusta lähinnä vartalonhoitopuolelta Wild Rose creamista, johon yhteen aikaan tykkäsin hirveästi.

   Poista
 2. Olen menossa messuille, joten täytyy katsastaa myös Bakel.Sarja ei ole vielä tuttu, mutta se kiinnostaa erittäin paljon. Minulla on nyt aika paljon ihonhoitotuotteita kokeilussa, mutta ehkä johonkin väliin sopii myös Bakel näytepussi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hae ihmeessä. Itselläni Malic on jatkuvassa käytössä aina tarpeen vaatiessa. Toimii kaikkien muidenkin ihonhoitotuotteiden kanssa.

   Poista
 3. Kuulostaa NIIN täydelliseltä tähän naamaan! Just tänään katselin että leuassa on sekä finnejä että karheaa kuivuutta. Nice!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivuus ja finnit on niin tuskallinen ongelma samaan aikaan. Ainoa tuote joka tuo pahimpaan finniryöppyyn helpotusta ilman, että kuivattaa liikaa. <3 Auttoi myös loistavasti viime talvena siihen, että isoimpien pakkasten aikaan iho ei lähtenyt kuoritumaan irti. Ilmeisesti kuori ja kosteutti samaan aikaan niin tehokkaasti, että joka vuotiselta ihon kuoriutumiselta vältyin kokonaan. Nytkin aion käyttää tiiviimmin jos/kun kovat pakkaset alkaa.

   Poista
 4. Ootko itse menossa messuilemaan? :)
  Tuote kuulostaa hyvältä ja juuri mulle sopivalta! Varsinki sana allergia tunnus on mulle tärkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin mennyt tänään, mutta tulin ti-ke yönä kipeäksi ja tää tauti tuntuu vaan pahenevan. :( Joten messut jää mun osalta väliin. Harmittaa ihan vietävästi. :(

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives