29.11.2015

Se tulee taas vol. 3!


Muistatte varmaan jo perinteeksi nousseen arvontaviikon? Aloin pitämään viikkoa pari vuotta sitten siksi, että halusin teille lukijoille jotain kivaa näin joulun alla. Arvontaviikon ideana on seitsemän päivää, seitsemän eri palkintoa, joista jokaisen olen teille huolella valinnut. Arvottavat tuotteet ovat myös omia suosikkejani, joten vain parasta lukijoilleni. ;) Uusi arvonta julkaistaan ensi viikolla huomisesta alkaen joka päivä klo 12.00 ja osallistumisaikaa on seuraavaan päivään klo 12.00 asti. Joten jos arvottava tuote miellyttää, kannattaa olla nopea, eikä jättää osallistumista tulevaisuuteen. Arvonnat suorittaa tuttuun tapaan random.org. Voittajiin otan yhteyttä sähköpostitse.

Aputonttuina tänä vuonna toimivat:Muutakin mukavaa on tiedossa, sillä tiistaina 1.12 aukeaa perinteeksi muodostuneen kosmetiikkabloggaajien joulukalerin ensimmäinen luukku. Tänä vuonna bloggaajia taitaa olla ennätysmäärä mukana, joten monena päivänä on avattavana kaksikin luukkua. Alla joulukalenteriin osallistuvat blogit ja heidän luukkunsa:

Luukku 1. Siamese Lipstick
Luukku 2. Ripsarit Poskilla
Luukku 3. Miss Aria ja Hetkessä
Luukku 4. Riikka Amalia
Luukku 5. Pitkät kynnet
Luukku 6. Levoton tyttö
Luukku 14. Dazzling Glow
Luukku 15. DIXI ja Mennen ja tullen
Luukku 17. Charming Nails
Luukku 19. Siniviuhka ja Magicbunny
Luukku 20.  Wasting Lifestyle ja Juille’s
Luukku 21. Better Nail Day
Luukku 23. Elämää smykkinä
Luukku 24. Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen

Lopuksi vielä vinkkaan, että kannattaa visiteerata ahkerasti kaimani blogissa Nonnulassa. Siellä on menossa melkein jouluun asti aivan mahtavat arpajaiset!

Oletteko valmiita? Huomiseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown