Michael Kors – 24K Brilliant Gold


Se on sitten keskiviikko ja tämän viikon viimeisen tuoksuesittelyn aika. Huomenna on luvassa lupaamani arvonta, joten pysykäähän kuulossa. Hännänhuippuna tutustutaan Michael Kors Gold Collectionin 24K Brilliant Gold -tuoksuun. Jos White Luminous Gold oli itsevarman naisen tuoksu ja Rose Radiant Gold houkutteli lämpöisyydellään kääriytymään vilttiin niin 24K Brilliant Gold on joukon glamourpommi ja viettelevän naisellinen tuoksu. 

Kun tutustuin tuoksuihin niiden saavuttua, minulla oli ennakko-odotukseni siitä, mistä tuoksusta näistä kolmesta pitäisin eniten. Tuoksujututhan ovat aina makuasioita ja olenkin oppinut vuosien saatossa aika hyvin tietämään makuni. Paljastankin teille jutun lopussa, mikä näistä kolmesta oli se oma suosikkini ja miksi. 


24K Brilliant Goldia kuvaillaan kukkaishedelmäiseksi tuoksuksi. Tuoksun alun muodostaa mehevä mandariini. Tuoksun sydämessä on muiden tuoksujen tapaan kukkia, valkoisia kukkia. Jasmiini on jälleen läsnä, mutta olen haistavinani tässä myös ripauksen gardeniaa?. Pohjalla kermaisen puisia sävyjä. Tämä on porukan hedelmäisin tuoksu, sillä mandariini on niin selkeästi läsnä. Jasmiinista ei tälläkään kertaa voi erehtyä, mutta miellyttävimmän vivahteen tuoksuun tekee kuitenkin lopun puinen vivahde, joka on kermainen ja se pehmentää koko tuoksun sellaiseksi utuisen lämpöiseksi. Ihan kuin haukkaisi palan raikasta hedelmää kuumana keskikesän päivänä rannalla. 

Naisellinen tuoksu on puettu klassiseen keltakultaan. Tämäkin tuoksu on EdP ja sen kesto ihollani on yli kahdeksan tuntia. 

Mikä kolmesta tuoksusta oli sitten oma henkilökohtainen suosikkini? Ennakkoasetelmissa ennakkosuosikin viittaa piti harteillaan juurikin tämä 24K Brilliant Gold, koska kukkaishedelmäiset tuoksut ovat vain niin "mun juttu", muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Silti suosikkia oli vaikea päättää. White Luminous Gold oli ensimmäinen tippuja, koska miellän sen itselläni täysin iltatuoksuksi. Sitten tulikin tiukkaa. Rose Radiant Goldissa oli hirveästi asioita joista pidän: pehmeyttä, lämpöisyyttä ja iso annos jasmiinia. Varsinkin tuoksun lämpöisyys istuu tähän vuoden aikaan kuin se kuuluisa nenä päähän Mutta kyllä se oma suosikki näistä on silti tämä 25K Brilliant Gold. Tämä on tuoksu, jota voin kuvitella käyttäväni ympäri vuoden. Tuoksussa on tarpeeksi lämpöisyyttä ja tiettyä kermaisuutta talveen, mutta siinä on myös mandariinin raikkautta, joka sopii kesään. Lisäksi tuoksu toimii niin päivä- kuin iltamenoissakin. Ei ole välttämättä ole se porukan uniikein, jota viittaa mielestäni kantaa Rose Radiant Gold, mutta tämä on itselläni toimivin. 


Toivottavasti teille on selvinnyt, mikä näistä kolmesta tuoksusta voisi olla eniten sinun juttusi, sillä huomenna alkaa arvonta, jossa yksi onnekas voi voittaa oman suosikkinsa itselleen. 

Houkuttiko 24K Brilliant Gold?Tuoksu lehdistönäyte. Michael Kors -korut kuvauslainassa Suomen suurimmalta rannekellojen verkkokaupalta, Keskisen Kellolta.

 1. Mä en osaa päättää tämän ja Rose Goldin välillä, vaikka kallistumassa olen siihen, että tämä on mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama ongelma, mutta jotenkin sillä hedelmäisyydellään tää sitten nousi suosikiks. Meillä on kyllä aika samanlainen maku näissä. ;)

   Poista
 2. Hmm, vaikeaa, mutta kyllä se Rose Gold pitää edelleen ykkössijaa.

  VastaaPoista
 3. Olen jotenkin aina niin mykistynyt, miten hienosti osaat kirjoittaa tuoksuista. Haluaisin nuo kaikki ihan vain kuvausten perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, ihana kuulla! Mä luulen, että siinä saattaa näkyä se, että olen oikeasti ollut kiinnostunut tuoksuista ihan pikkutytöstä asti, ne ovat olleet sellainen intohimo vuosien aikana. Teini-iässä sitten aloin tosissani kesätyörahoilla kerryttämään omaa tuoksukokoelmaa, muistan kun menin kaupassa aina ensin tuoksuhyllylle, meikit löysin monta vuotta myöhemmin. :)

   Poista
 4. Vaikea paikka. Kaikki kolme ovat omalla tavallaan upeita tuoksuja. Ehkä se paras tuli nyt. Kukkaishedelmäinen tuoksu, joka sopii myös päiväkäyttöön - kuulostaa ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ehkä porukan kevyin, siksi sopii hyvin myös päiväkäyttöön. :)

   Poista
 5. Itsekin varmaan pähkäilisin tämän ja Rose Goldin välillä - ehkä tämä kuitenkin tuoksukuvauksellaan veisi piirun verran voiton.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä vaikeaa, sopivat tosi erilaisiin fiiliksiin. Rose Gold on kuitenkin itselleni siinä ja siinä, onko kesällä jopa liian lämmin ja täyteläinen päivätuoksuksi, iltaan sopii kyllä. Tää on taas ehdottomasti sellainen, mitä voin kuvitella käyttäväni aina mihin vuorokauden aikaan tahansa. :)

   Poista
 6. Nää tuoksut kuulostaa kaikki niin huumaavilta. Vaikeaa valita!
  t. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskenään hyvin erilaisia, riippuu aika paljon tilanteesta, mikä näistä istuu päälle parhaiten. Itselleni tämä Gold on se helppokäyttöisin ja turvallisin valinta. :)

   Poista
 7. Miten mä jotenkin viehätyin tähän viimeiseen:) Totta, että osaat kauniisti kirjoittaa tuoksuista!

  VastaaPoista
 8. Todellakin kuulostaa houkuttelevalta, kaikki kuvaamasi tuoksut.. Huoh. :)

  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
 9. Ooh Brilliant Gold kuulostaa kyllä omaltakin suosikilta, kukkaiset ja hedelmäiset tuoksut ovat vaan oma juttu. Että nuo pullot ja korut ovat upeita. <3

  VastaaPoista
 10. Oi vitsi nuo kuulostaa kyllä ihanilta kaikki <3..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, aika kivasti eri tilanteisiin ja fiiliksiin sopivia tuoksuja. :)

   Poista
 11. Tämä on itselläni jo ja samaa mieltä kanssasi. <3 Oikein hyvä tuoksu ympärivuotiseen käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään ihmettele, että oot hankkinut tän ekaksi! :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives