Essie Winter Collection 2015


Essien talvikokoelma on täällä taas. Poimin tähän postaukseen omia suosikkejani kokoelmasta. Kokoelmahan kantaa nimeä Virgin Snow ja se sisältää kuusi lakkaa. Lisäksi näin joulun alla julkaistiin kaksi Lux Effects -tyylistä glitteristä lakkaa, joista toinen pääsee esille tässä postauksessa. 

Kaikki tässä postauksessa näkyvät kokoelman lakat ovat todella hyvälaatuisia. Kuvissa lakkoja on laitettu kaksi kerrosta, vaikka melkein yksi olisi riittänyt. Lakat kuivuivat nopeaan. Ainoastaan Peak Shown kuivuminen kesti hieman muita lakkoja kauemmin. 


Varmaan aika monen mielestä Haute Tub on se kokoelman must have -lakka, joka on saatava. Ainakin minulle se on sellainen. Olen aina tykännyt lakoista, jotka tuovat mieleeni tähtitaivaan tai avaruuden ja tämä mustapohjainen violetillä kimalteella väritetty lakka on juuri sellainen. 


Yllättäen toinen suosikkini kokoelmasta on erittäin kermainen puuterinen nudepinkki Peak Show. Tämän lakan kuivumista sai jostain syystä odotella hieman kauemmin, mutta vitsit, tykkään tästä! Tähän valitsin päälle tikkuglitterin tuttavallisemmin "säärikarva-lakan", joka kantaa nimeä Frillin` Me Softly. Tämä ei ole perus säärikarva, sillä voitte huomata seassa kolmea eri kokoa olevia pyöreänmuotoisia glittereitä, jotka tuovat vähän persoonaa tähän. Pidin tosi paljon tästä yhdistelmästä ja olen viihtynyt kynsissä useita päiviä.


Platinainen Apres-chic, ei ole mikään uniikki lakka, sillä näitä ovat tehneet muutkin. Mutta livenä tällä on oma wow-factorinsa. Lisäksi tämän koostumus on täydellistä, useissa chrome-lakoissa pintaan jää helposti siveltimen jäljet, kamera on niitä aavistuksen ylläolevaan kuvaan tallentanut, mutta ne ovat niin pieniä, että livenä niitä ei silmä erota. Pysyvyys oli myös huippuluokkaa.

Kaiken kaikkiaan Essien Virgin Snow on mielestäni tosi kiva kokoelma, esiteltyjen lisäksi, mukana on myös jouluun sopivaa punaista, sekä yksi jännä laventelinen lakka. 

Joko olette tutustuneet Essien uutuuksiin? Kolahtiko mikään?


Lakat lehdistönäytteitä.
 1. Kolahti ja kuinka ollakaan juuri otin omani esillä ajatuksella lakata tuolla Peak Show:lla. Aivan ihana kokoelma, ehkä punaisia olisi riittänyt vain yksi, koska joka kokoelmassa on punainen. Toisaalta erilaiset punaiset kuuluu jouluun ja lempparivärikin on eli toisaalta ja toisaalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan Essieltä edelleen vihreää, se olisi sopinut jouluun. Joku ihana kimaltava vihreä sen meloninpunaisen tilalle, sitten oltais oltu aika lähellä mun ideaalikokoelmaa. <3

   Poista
 2. Makee tuo Haute Tub, mutta niin on kyllä puuteriroosakin. Ai noita sanotaan säärikarvalakoiksi (jaiks), uusi termi mulle. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Juu tai jotkut voi sanoa bakteerilakoiksi, musta ne näyttää säärikarvoilta. :D Sellaisen ihon värisen nuden päälle mustaa tollaista glitteriä niin... :D

   Poista
 3. Peak Snow on kaunis ja ylellinen väri, siihen voisin langeta😍

  VastaaPoista
 4. Haute Tub lähti tilaukseen. Kiva kokonaisuus mutta se oli nyt ainut joka kiinnosti. Ihan kiva tuo säärikarvalakka vaikka ne alussa näyttävät oudoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin, että tykkäät kans siitä, mehän tykätään noista tähtitaivaslakoista, olihan sun suunnittelemasi lakkakin hieman sellainen avaruus. <3

   Poista
 5. Haute Tub on upea! Näyttää varmaan kauempaa katsottuna perustummalta, mutta läheltä huomaa kauniit yksityiskohdat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauempaa se on tosiaan lähinnä vaan musta, jos valo ei osu sopivasti. Läheltä huomaa sitten kauneuden. <3

   Poista
 6. Haute Tub on kyllä kivan näkönen :)

  VastaaPoista
 7. No just äsken postasin lakkauksen, jossa on käytetty Haute Tubia :'''D Se oli kyllä aivan pakko saada! Nuo muut lakat ovat vähän mjäääh mun mielestä, Haute Tub oli todella uniikki ja jännä :) Kun kirjoitit tuossa että siitä tuli mieleen tähtitaivas ja avaruus, sain siitä idean tehdä pikimiten galaksikynnet! Että kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, moni muu netin syövereissä tuntuu olevan samaa mieltä, se oli myös eka jolla itse lakkasin kynteni. :D Ole hyvä D, jään odottamaan sun galaksikynsiä. =)

   Poista
 8. Peak Show on todella kaunis! Pitää kyllä harkita sen ostamista. Jostain syystä muhun ei omissa kynsissä iske mitkään muut tummat sävyt kuin punaiset. Pakko ostaa kyllä jouluksi joku uusi punainen lakka. Ehdotuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peak Show on kyllä tosi nätti nude, tykkään enemmän noista pinkkiin taittavista nudeista kuin beigeen, vaikka beigeistäkin löytyy pari aivan mahtavaa. :)

   China Glazen Ruby Pumps on sellainen joka naisen joululakka, mutta sitten vaihtoehto voisi olla OPI:n Coca Cola Red: http://keyword-love.blogspot.fi/2014/08/coca-cola-red.html löytyy ainakin kaudenkauppa.fi tai sitten mun oma lemppari OPI:n Big Apple Red klassikkopunainen, joka jokaisen naisen pitäisi omistaa. ;) Cesars Shopin Satu just informoi, että oli saanut kyseistä sävyä muutaman kpl:n myyntiin, jostain syystä sitä on vaikea välillä löytää ainakaan Suomesta: http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectID=1278021&ViewAction=ViewProduct

   Poista
 9. Haute Tub on kokoelman upein lakka. <3

  VastaaPoista
 10. Säärikarvalakka! :D Ei hemmetti, repesin ääneen :D :D

  VastaaPoista
 11. Oh aivan ihana tuo Peak snow <3 Täytyy varmaan käydä ostamassa.

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
 12. Kelpuuttaisin omaan kaappiin hopeisen lakan ja tietenkin Haute Tub -lakan. En ihmettele, jos se on suosituin tästä kokoelmasta, muut Virgin Snow -sävyt eivät näytä kovin erikoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, on se erikoinen ja uniikki lakka. =)

   Poista
 13. Wow, onpa kauniita! Ja ihana lakkaus! Sopii niin hyvin lumiseen ja talviseen tunnelmaan. En ole näitä vielä kokeillut kun edelleenkään eivät essien lakat ole minua vakuuttaneet, mutta nyt tekisi kyllä mieli testata! Varsinkin tuota edellä mainittua säärikarvalakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla Essiet on Zoyan, OPIn ja Lumenen Gel Effectsien lisäksi ainoita lakkoja, jotka pysyy viikon kynsillä hyvänä. Itselle pysyvyys on tosi tärkeää, joten sitä kautta on vuosien saatossa lempparit muodostuneet. Säärikarvalakka on kyllä hauska. :D Toi on vielä astetta kivempi pyöreiden glitteriensä vuoksi.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives