Michael Kors – White Luminous Gold


Jos eilen tutustuttiin pehmeään ja lämpöiseen tuttavuutteen Rose Radiant Goldiin niin tänään on vuorossa jotain avain muuta. Tämän juhlakauden muotiväriin valkokultaan puettu Michael Kors White Luminous Gold on tuoksuna täysin erilainen kuin ruusukultainen sisarensa. Näissä kolmessa Gold Collectionin tuoksussa mielestäni hienointa juuri onkin se, että varmasti hyvinkin erilaisista tuoksuista pitäville löytyy joukosta melko varmasti jokin oma suosikki. 


Säkenöivä, aistillinen ja päihdyttävän pelkistetty White Luminous Gold on tuoksu, jota kantaa vain itsevarma ja itsenäinen nainen. Voisin kuvitella, että jos vastaani kävelee nainen mustassa YSL:n housupuvussa, piikkikoroissa ja punaisissa huulissa, niin tämä on tuoksu istuu kuin hansikas hänen ylleen. Juuri tällaiselta kuvittelisin tuon vastaan tulevan naisen tuoksuvan. Tästä tulee mieleen vintage ja Narciso Rodriguezin puuteriset tuoksut. Jos tykkäät Narcison tuoksuista, pidät tästäkin. Nehän ovat tuoksuja jotka eivät välttämättä ole ihan kaikille, niitä joko rakastaa tai sitten ei. White Luminous Gold kuuluu samaan sarjaan.

Alkutuoksussa on päärynää, jonka makeus minusta sekoittuu sellaiseen hieman jopa savuisen mausteiseen huntuun. Fiilis on sama kuin savuista hieman kalliimman puoleista single malt -viskiä haistellessa. (tykkään hyvistä viskeistä) Sydäntuoksussa on jälleen suosikkiani jasmiinia, joka ei ole tässä yhtä kukkaisena esillä kuin Rose Radiant Goldissa, vaan päärynän makeus ja tietty puuterisuus vie siltä kukkaisimman terän pois. Pohjatuoksuna on itämaisen makean vivahteen tuovaa ambraa. 

Minulle tämä on ehdottomasti iltatuoksu, mutta rohkeampien tuoksujen ystävä voi käyttää tätä myös päivällä. Tuoksu on EdP ja kesto iholla kuutisen tuntia. 


Kuulostiko White Luminous Gold houkuttelevalta?

Korsin tuoksuja voi ostaa Stockmann- ja Sokos -tavarataloista.

Suositushinta:

Michael Kors White Luminous Gold 30ml, 69€


Tuoksu lehdistönäyte. Korut kuvauslainassa yhteistyössä Michael Kors/Keskisen Kello Oy.

 1. Ääk, tää kuulostaa sittenkin vielä paremmalta kuin Rose Gold! :-D Tosin edellisessä postauksessa oli makeemmat korut. :-D Valitse näistä nyt sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No huomenna tulee vielä kolmas, sitten on yön yli aikaa miettiä, mikä olis kivoin. Näistä kaikista kolmesta tämän pullo on ehkä mun suosikki, tuo valkokulta on vaan niin vähäeleisen makea.

   Poista
 2. Tämäkin kuulostaa mun tuoksultani. Minuun iski tuoksun puuterisuus. Pullokin näyttää tosi kivalta. On muuten aivan ihanaa lukea tuoksuista, kuvauksen perusteella voi sitten miettiä mitä lähtee kauppaan tuoksuttelemaan tai toivoo lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella erilainen kuin eilinen. Musta on kans, jännintä on vielä jos ei ole itse haistellut ja mennä sitten haistelemaan, että muodostuuko itselle samanlainen mielikuva kuin kirjoittajalle, aina yhtä jännää. :)

   Poista
 3. Molemmat kuullostaa todella mielenkiintoisilta, vaikea olisi valita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huominen tekee asian vielä vähän vaikeammaksi. ;)

   Poista
 4. Omg täällähän iskee oikea joulukoruhimotus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tuukin, meepäs hyvikses katsomaan Keskisen sivuja, siellä on muutama aivan ihana koru! Korsilla on muuten aika sun näköisiä juttuja. ;)

   Poista
  2. No on kyllä ihan mun näköisiä juttuja ja kuolaan täällä sekä koruja, että näitä tuoksupulloja <3

   Poista
  3. Mähän sanoin, että sulla on sellainen Hamptons tyyli vähän värikkäämpänä, jotenkin nää kaikki jenkkimerkit istuu siihen täydellisesti. ;)

   Poista
 5. Piikkokoroissa en pääsis eteenpäin kuin konttaamalla, mutta muuten kuvauksesi houkuttaa. :D Taitaa olla taas tuo "puuterisuus", mikä vetää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, varmaan harjoittelulla onnistuis. :D Tässä on sellaista savuista puuterisuutta, joka tekee tästä jännitävän.

   Poista
 6. Nämä pakkaukset ovat kyllä niin tyylikkäitä, että voisin ottaa nämä vaikka koristeeksi pöydälle. Mutta täytyy myöntää, etten ole kovin ahkera hajuvesiä käyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo nää oon todella sellaisia pöytäkoristeita. Sormenjäljethän näissä näkyy heti, joten pitää silkkihansikkain nostella. :D

   Poista
 7. Voi ei, miten sit tämänkin kuulostamaan niin houkuttelevalta! :)

  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna vielä kolmas, se on aika erilainen kuin nämä kaksi. ;)

   Poista
 8. Ihanat kuvat! <3 Tuo tuoksu ei ollut niin mua, mutta nuo korut - kyllä, kiitos! :D Nuo korvikset olisi mulle täydelliset työkorvikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! <3

   Tää on varmasti näistä se eniten mielipiteitä jakava tuoksu. Ainakin mun mielestä. Mutta pakkaus on mun mielestä ehkä se upein. Toi valkokulta vaan toimii. :)

   Poista
 9. Kuulostaa & näyttää komealta - ja OMG näitä sun kuvia, niin täydellisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos FaF! <3 Tää on aika makee tuoksu, mutta itselleni ehdottomasti iltatuoksu.

   Poista
 10. Kuulostaa hyvin herkulliselta ja edelleen olen sitä mieltä, että tarvitsen nämä kaikki 3 rakkautta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tuoksuja erilaisiin fiiliksiin. Pullot on niin makeita, vähän kuin keräilykappaleita. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives