Clarins Garden Escape


Erääseen aikaisempaan postaukseeni kommentoinkin, että tänä vuonna on tullut poikkeuksellisesti niin ihanat keväiset meikkikokoelmat monelta brändiltä, että melkein jokaisesta kokoelmasta löytyy itselleni sellainen must have -tuote. Clarinsilta se oli ehdottomasti Garden Escape -paletti. Paletissa on kuusi sävyä, jotka ovat kaikki sellaisia, joita tykkään käyttää, kun innostun väri-iloitteluun. Luomivärejä voidaan käyttää kuivana tai kosteana. Luomiväripaletin pintaa koristaa huikean kaunis kuvio.


Sävyjä on tosiaan kuusi, joista osa sisältää helmiäistä. Yleensä näinkin monen sävyn paleteissa on vaarana, että joukkoon eksyy joku heikompi pigmenttinen yksilö, joka saattaa ärsyttää muuten hyvälaatuisessa paletissa. Clarinsin Garden Escape -paletin kanssa tätä ongelmaa ei ole.



Kaikki sävyt ovat runsaspigmenttisiä ja samettisen pehmeitä. Ei edes paletin vaalein sävy ole yhtään jauhoinen vaan se levittyy intensiivisen värisenä ja pehmeänä iholle. Omia suosikkejani ovat tietenkin paletin molemmat vihreät, joka on ehdoton lempivärini, kun meikkaamisesta on kysymys. Alla vasemmalla oleva vaaleanpunainen on myös todella kaunis ja tiesin heti haluavani yhdistää sen vihreisiin sävyihin.


Garden Escape -kokoelma sisältää myös uudet Instant Light Lip Balm Perfectorit. Aiemmat versiot näistä ovat tuubissa ja täytyy sanoa, että se pakkaus ei ollut itselleni mikään mieluisin vaihtoehto, mutta nyt on. Tervetuloa puikko ja helppokäyttöisyys. Kyseessä on kevyt huulipuna, jonka koostumus ikäänkuin sulaa huulille. Puna sisältää kasviuutteita, jotka kosteuttavat huulia. Mangon ja voipuun uutteet tekevät huulista pehmeän ja joustavan tuntuiset. Puikkoihin on lisätty myös E-vitamiinia ja hyaluronihappoa, joka auttaa ylläpitämään huulien oikeaa kosteuspitoisuutta.


Puikoissa on mineraalihelmiäistä, joka antaa huulille kauniin hohteen. Punia voi käyttää yksinään tai sitten mattaisemman huulipunan päällä. Kesällä minusta ehdottomasti se juttu on käyttää näitä yksinään. Sain maahantuojalta kolme herkullista sävyä 01 Rosen, joka on hailakan ruusunpunainen, tällä saa sellaisen täydellisen tyttömäisen luonnollisen sävyn huulille. Toinen saamistani sävyistä oli 04 Orange, joka valloitti sydämeni ja käytin sitä alla olevassa meikissäkin. Mielestäni sävy sopii täydellisesti vihreän silmämeikin kanssa. Nudejen ja ruskeiden ystäviä varmasti viehättää tuo kolmas testiin saamani sävy 06 Rosewood.
Koostumus huulilla on tosi miellyttävä, eiväthän nämä nyt niin paljon huulia kosteuta kuin huulirasva, mutta ainakin omat huuleni ovat pysyneet käytön aikana miellyttävän pehmeinä. Tuoksu on valloittavan makean marjaisen hedelmäinen. Väri pysyy huulilla melko hyvin, toki syömisen jälkeen joutuu lisäämään, sillä kyseessä ei ole kestopuna. Minulle täydellisiä kesäpunia. Näissä on lisäksi huomattavasti enemmän pigmenttiä kuin niissä vanhemmissa tuubimallisissa, jotka toivat ainakin itselläni vain lähinnä kiiltoa ja hieman himmeää sävyä huulille.


Lopuksi vielä toteuttamaani meikkiin. Olen useasti puhunut omasta hyvinkin ärsyttävästä silmän mallista, joka ei ihan hirveästi houkuta luomiväri-iloitteluihin. En itse pysty raskaiden luomieni ja ulkonevien kulmien vuoksi kovinkaan paljon ihailla silmämeikkiäni, jonka toteutukseen menee kuitenkin oma aikansa. Niin paljon kuin rakastan silmämeikin tekoa, tämän vuoksi usein kiireessä jätän luomivärit kaapin perukoille. Voisin toki häivyttää tummat luomivärit melkein kulmakarvaan asti, mutta en tunne sellaisessa meikissä oloani yhtään kotoisaksi. Joten silmiä auki pitäessäni taiteellinen näkemykseni ei näy. Todella turhauttavaa! No minun silmä-ongelmani eivät kuitenkaan vähennä sitä tosi asiaa, että Garden Escape paletin sävyt ovat huikean upeita. Sain mahdutettua ylläolevaan meikkiin kaikki muut värit, paitsi en ruskeaa.
Rajasin silmät upealla tummanvihreällä Clarinsin Crayon Kôhl -rajauskynällä 09 Intense Green, joka tulee jäämään pysyvästi valikoimiin. Kynä tuntui levittäessä todella pehmeältä ja väriä irtosi runsaasti. Usein mietin näin pehmeissä koostumuksissa, että miten tämä kestää, mutta jopa minun silmissäni tämä kesti sotkematta ja kulumatta koko päivän. Ihana rajauskynä! Koska kynän koostumus oli niin pehmeää ja halusin meikistäni tosi tumman, sekä intensiivisen, lisäsin kynää myös luomivärin alle silmien ulkonurkkiin. Paletin tumminta vihreää käytin ylä- ja alaluomien ulkonurkkiin. Häivytin tummaa väriä luomivakoon mentäessä paletin vaaleammalla vihreällä. Sisänurkkiin lisäsin paletin hieman koralliin taittavaa vaaleanpunaista sävyä. Alaluomelle silmien sisänurkkiin tein rajauksen paletin vaaleanpunaisella ja kulmaluulle lisäsin valkoista. Poskilla käytin Clarinsin kevätmeikin Blush Prodige punaa sävyssä 09 Sweet Rose, tämäkin tulee jäämään myös valikoimaan. Huulilla Clarinsin Lip Balm Perfector sävyssä 04 Orange. Pohjalle käytin Clarinsin primeriä sävyssä 00 Rose Shimmer, sekä True Radiance -meikkivoidetta, jonka töpöttelin iholleni Diorin Backstage Blenderilla. Päälle lisäsin hivenen untuvankevyttä Sensain Anti-ageing Pressed Powderia. Lopuksi vähän hehkua Michael Korsin aurinkopuuterilla sävyssä Glow. Itkin muuten kaksi krotiilinkyyneltä, kun kuvatessa huomasin rasiassa pari ikävää naarmua. No, se kertoo vain siitä, että tuotetta on rakastettu ja paljon. <3



Miten on, kolahtaako vihreä hempeily ja keväiset värit?
Clarinsin luomiväripaletissa on todella hyvä hinta/laatusuhde sillä se on selektiiviseksi merkiksi edullinen. Ihanuuden voi ostaa omaksi 48,80 euron hintaan. Lip Balm Perfectoreiden suositushinta on 19,90 euroa.
Meikissä käytetyt tuoteet:
Clarins Garden 6-Colour Eye Palette*
Michael Kors Glow Bronze Powder*
Clarins Instant Light Complexion Perfector 00 Rose Shimmer
Clarins True Radiance 105 Nude*
Clarins Blush Prodige 08 Sweet Rose*
Sensai 38°C Volumising Black
Benefit High Beam
Max Factor Erace 07 Ivory
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector 04 Orange*
YSL Touche Èclat 1
Clarins Crayon Khôl 09 Intense Green*
Dior Backstage Blender
Too Faced Brow-nie Blonde-Y
Nars Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base
Sensai Anti-Ageing Pressed Powder
Clarins Double Fix`
*) Tuotteet saatu blogin kautta.
  1. RiaG
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 12:53 (3 kuukautta ago)
    Todella kaunis meikki! Mä en oikeasti pian enää pysty vastustamaan tuota palettia. Nuo sävyt on NIIN ihanat :D

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 12:55 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! <3

    Mulla on jonkun verran Clarinsin paletteja ja täytyy sanoa, että tässä on ehdottomasti paras koostumus joka värissä. Ihan mielettömän onnistunut! Mun oli pakko tarkistaa toi hinta, kun jotenkin käsittämätöntä, että tää on alle 50 euroa… :o

    Vastaa

    Anna
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 12:53 (3 kuukautta ago)
    Oi miten kaunis meikki! Ihana (:

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 12:56 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! Viihdyin tässä itsekin tosi hyvin tai no viihdyn aina, jos on vihreää tai ruskeaa. ;) Tosin jos saan sanoa, niin toi oranssi kuultopuna oli musta se piste I:n päälle. Kokeilen toista sävyäkin, mutta ei ollenkaan yhtä pirteä.

    Vastaa

    Pirjo
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 13:26 (3 kuukautta ago)
    Yritän niin hillitä itseni tämän kanssa! Vihreä on myös minun suosikkiväri lomilla ja vastaavia löytyy varmasti. Jatkan sinnikkäästi samalla kokeiluteemalla…

    Kaunis meikki ja erittäin onnistunut kokoelma.

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 13:52 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! <3

    Pirjo, mä olen itseasiassa miettinyt, että miten oot pystyny. Jos ajattelen Clarinsia, niin heti sen jälkeen ajattelen muista bloggaajista sua. :D Oot ihan Clarins-kulminoituma mulle.

    Tossa paletissa on kyllä satuttu yhdistämään kaikki mun lempisävyt silmämeikissä. Onneksi ei ollut vaan päältä kaunis vaan laatukin oli loistava. Tykkäsin myös tuosta kynän pehmeydestä niin paljon, että varmaan hankittava niistä myös joku muukin väri kesäksi.

    Vastaa

    Emma
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 14:09 (3 kuukautta ago)
    Oijoi, ihana meikki! Ja onpas kyllä kauniit sävyt noissa huulipunissa, voisin huolia ne kaikki!

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 14:13 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! <3

    Punissa on tosi hyvin kiiltopuniksi pigmenttiä ja tuntuvat mukavalta huulilla, vaikka ne olisi vähän rohtuneet. Oranssi oli itselleni sellainen yllättävä herkku noista. <3

    VastaaPoista
  2. Martina
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 14:57 (3 kuukautta ago)
    Ooh, todella kaunis meikki! Vihreä tuntuu tänä keväänä olevan se must sävy :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 17:57 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! :)

    Selvästi tuntuu olevan, viime keväänä se oli in-sävy tuoksupulloista, tosi monella merkillä oli vihreä pullo, tänä keväänä ainoastaan Guerlainilla taitaa olla.

    Vastaa

    Kinuski
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 15:12 (3 kuukautta ago)
    Mulla on noita Clarinsin rajauskyniä Bronze, Taupe ja joku violetti, jonka nimeä en muista. Aivan loistavia kaikki! Hyvä pysyvyys, levittyvyys ja sävyt. Täyty ostaa mustakin, kun saa entiset mustat käytettyä. Suosittelen! :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 17:59 (3 kuukautta ago)
    Kiva kuulla, että ne muutkin on yhtä hyviä. Ihastuin tuon laatuun totaalisesti. Ei ole kovin itsestäänselvyys, että noi pysyy mun luomilla. Ihanan pehmeä koostumus ja hyvä pysyvyys, ei kait sitä rajauskynältä muuta voi toivoa. ;)

    Vastaa

    Virpi
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 15:17 (3 kuukautta ago)
    Kaunis meikki! Vaikka itse et peilissä luomivärejä näe, niin muut kyllä näkevät, kun puhut ja liikehdit. Ei siis mene hukkaan:)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 17:59 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Virpi. Niinhän se on, mutta tuntuu itsestä välillä niin turhalta. :D

    Vastaa

    Petra/Viilankantolupa
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 16:22 (3 kuukautta ago)
    Kaunis meikki! :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 18:00 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Petra. <3

    Vastaa

    Charming Nails
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 16:47 (3 kuukautta ago)
    Miten ihana meikki! Tykkään! Sopii sulle tosi hyvin :) kaunis Jonna <3 ostin noista balmeista sen punaisen, ruskean tuubimallisen vähän aiemmin. Pitää sanoa että pidän molemmista mutta ehkä uusi hylsymallinen on ylellisempi :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 18:02 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! <3

    Mä ajattelin kans ostaa sen punaisen, se on aika huikean nätti. <3 Mulla on tuubimalleja kaksi Rose Shimmer ja Candy Shimmer. Tykkään enemmän näistä puikoista, mutta tosiaan makuasioita.

    VastaaPoista
  3. Mia / Beauty Highlights
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 17:24 (3 kuukautta ago)
    Oi, miten kaunis meikki! Garden Escape on kyllä yksi kevään kauneimmista luomiväripaleteista :) Löytyy multakin ja pääsee taatusti blogin valokeilaan. Niin kauniit nuo sävyt, että en kestä! :D

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 18:03 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Mia! <3

    Musta tämä on kaunein, siksi, että siinä on just mun lempivärit, toki parilla muullakin brändillä on hyvinkin houkuttelevia vaihtoehtoja. :p Ne on ja koostumus on ihana.

    Vastaa

    innaB
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 17:39 (3 kuukautta ago)
    En yleensä välitä Clarinsin luomiväripaleteista, mutta tuo on aivan ihana!

    Meikki näyttää myös oikein kauniilta. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 18:05 (3 kuukautta ago)
    Kiitos!

    Silloin on aika onnistunut paletti, jos ei niin ”fanikin” tykkää. ;)

    Vastaa

    Elisa | Miten niin liikaa?
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 18:10 (3 kuukautta ago)
    No kyllä kolahtaa, aivan mahtava meikki! Mielelläni näkisin sulta enemmänkin meikkejä, vaikka ymmärrän että silmän muoto voi hieman hidastaa meikkailuharrastusta. Kuitenkin me muut nähdään sun meikki useammin, kun livenä räpyttelet silmiä :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 18:20 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Elisa! <3

    Tykkään meikata (ihana tapa kuluttaa aikaa), mutta sitten oon välillä aika laiska sen kanssa. Jotenkin koen, että en ole niin hyvä, että voisin ihan hirveästi omia meikkauksia täällä esitellä. :D Oon tavallaan näissä jutuissa vähän oman mukavuusalueen ulkopuolella. Kuitenkin koen, että tuotteesta saa paremman kuvan, kun sillä tekee meikinkin, eikä pelkkiä swatcheja. Tää paletti tulee varmasti olemaan tulevana keväänä kovassa käytössä. <3

    Vastaa

    Liisa
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 19:21 (3 kuukautta ago)
    Aivan ihana meikki <3

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 19:27 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Liisa. <3

    Vastaa

    Lady of The Mess
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 19:26 (3 kuukautta ago)
    Kolahtaa tuo ihana luomiväripakkaus – käy ihan koriste-esineestä. Itse sisältökin näyttää kauniilta, mutta helmiäissävyt tiputtavat sen vanhemman naisen meikkilaatikosta.
    Ja ihanat punat – niin kauniita sävyjä!
    Onneksi olen tuolla ekopaastolla;)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 19:29 (3 kuukautta ago)
    No se on ihana!

    Pöh, kukaan ei liian vanha käyttämään kimalletta, kunhan sillä ei koko luomea hölvää. :D Huomaatkos, että munkin meikki on loppujen lopuksi aika matta? ;)

    Toivottavasti ekopaasto on sujunut hyvin. :)

    VastaaPoista
  4. Linda
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 19:55 (3 kuukautta ago)
    Kyllä kolahtaa, tuo paletti on aivan ihana. :) Ja hei, allekirjoitan kaiken mitä sanoit meikkaamisesta ja tästä silmänmuodosta. Mutta, ei se onneksi estä meikkaamasta. :)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 20:54 (3 kuukautta ago)
    Hih, joo ja joudutaan pällistelemään kuvissa ihme ilmeillä, että edes ripaus meidän silmämeikeistä näkyisi. :D Onneksi ei estä meikkaamista, ainoastaan se luomivärien kertyminen luomivakoon välillä harmittaa. ;)

    Vastaa

    Päivi
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 21:56 (3 kuukautta ago)
    Aivan UPEA meikki! En kestä, munkin täytyy kohta saada tämä paletti :o

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 22:02 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Päivi! <3

    Enpä olisi uskonut sun suusta tota kuulevani. :D (se YSL on niin enemmän sua äkkiseltään, mutta voin mä tänkin sulle kuvitella) Tässä on ihan mieletön pigmentti, saa tosiaan ihan smokeyn tehtyä, jos tarve vaatii. Käytin tuohon omaan meikkiin näitä kuivina, mutta kosteana ilmeisesti pitäisi saada syvempää jälkeä.

    Vastaa

    Päivi
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 09:50 (3 kuukautta ago)
    No en olisi minäkään! Nyt tämä alkaa vain jo näyttää pelottavan nätiltä. Mulla on kyllä yksi Sleekin vihreä-vaaleanpunainen paletti, jota voisin ehkä ainakin ensihätään käyttää :’D

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 10:18 (3 kuukautta ago)
    Yrität niin kuin taistella vastaan vai?!? :D

    Vastaa

    Mysterious M
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 22:23 (3 kuukautta ago)
    Ihana meikki ja kyllä nuo sävyt kolahti, vaikken vihreän ystävä olekkaan. Clarinsilla on vain niin kauniit noi paletit:) Himotus iski:)

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 22:43 (3 kuukautta ago)
    Kiitos!

    Paletti on kyllä super-ihana! <3

    Vastaa

    Salka
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 22:33 (3 kuukautta ago)
    Tää on kyllä niin ihana luomiväripaletti! Meikkisi on todella kaunis, vihreä ja vaaleanpunainen on upea yhdistelmä!

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 22:46 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Salka!

    VastaaPoista
  5. Mustakin vihreä ja vaaleanpunainen toimii hyvin, ehkä tähän vihreään voisi yhdistää myös korallisempaa sävyä viime kesän Brazil-paletista. :)

    Vastaa

    Ilona
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 23:39 (3 kuukautta ago)
    Tää koko kokoelma on niin ihana, mut ah, toi paletti! Se on TÄYDELLINEN. Ihana nähdä sultakin tummempaa meikkiä-olet todella kaunis! <3

    Vastaa

    Jonna H.
    maanantai 23. helmikuu 2015 at 23:43 (3 kuukautta ago)
    Niin on, mutta paletti on se helmi! <3 Mähän oikeasti rakastan myös tummaa ja kesällä värikästäkin, kun se on oikeastaan ainoa meikki, joka mulle itsellekin edes vähän näkyy. :D Sitten ne mun lempparit ruskeat yleensä häviää piiloon täysin… :p

    Vastaa

    Katja
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 08:31 (3 kuukautta ago)
    Ihania luomivärejä!!! Missäköhän hinnoissa tuo Clarinsin setti liikkuu, löytäisiköän sitä lentokentältä….?

    Vastaa

    Katja
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 08:33 (3 kuukautta ago)
    Puusilmä, sähän olit kirjottanut hinnan tonne… :D

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 09:32 (3 kuukautta ago)
    Ne on! Itse en ole käynyt moneen vuoteen lentokentällä, joten en yhtään osaa sanoa, löytyykö näitä sieltä. Tää on tosiaan on muutenkin tosi paljon edullisempi kuin selektiivisten merkkien luomiväripaletit noin yleensä.

    Vastaa

    Marianne
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 08:52 (3 kuukautta ago)
    Ihana tuo meikki!

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 09:33 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Marianne! <3

    Vastaa

    Pirkko
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 10:03 (3 kuukautta ago)
    Tuo palettihan oikein huutaa kevättä! IHANA. <3

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 10:19 (3 kuukautta ago)
    Niin huutaa, siinä on mietitty kaikkea pintakuvioinnista lähtien. <3

    Vastaa

    HennaA
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 19:09 (3 kuukautta ago)
    Ei hitsi, mitkä sävyt on tuossa paletissa !! Ei auttanut muu kuin laittaa tilaukseen :) Kiitos esittelystä !

    Vastaa

    Jonna H.
    tiistai 24. helmikuu 2015 at 19:23 (3 kuukautta ago)
    Ole hyvä! Ei huono kauppa ollenkaan! <3

    Vastaa

    Fani
    keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 11:28 (3 kuukautta ago)
    Tuo luomiväripaletti on todella kaunis ja nuo värit on todella kauniit! Tykkään tuosta sun meikistä ja mun mielestä sun silmät on todella nätit. <3

    Vastaa

    Jonna H.
    keskiviikko 25. helmikuu 2015 at 12:20 (3 kuukautta ago)
    Kiitos! Ne olis nätit, jos eivät olisi niin syvällä. :p

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives