Morange – Paras kesäpuna


Olin ihaillut MAC:in Morangea pitkään kaukaa. Katsellut monena iltana punasta kuvia netistä. Useassa kuvassa puna näytti omiin silmiini hieman pelottavalta, liian oranssilta jopa neonoranssilta. Toisissa kuvissa se oli taas pehmeä, helposti lähestyttävä, juuri minun näköiseni. Totuus on kuitenkin se, että Morange on oranssien huulipunien klassikko ja olikin lähellä, etten laittanut tätä postausta klassikot-sarjaan. Morange kumoaa myös väittämän, että oransseilla huulipunilla hymyillään, mutta ei hampaiden kanssa. Tämän sävy on sen verran kylmä, että se ei tee hampaita keltaisen näköisiksi vaan valkoisemmiksi. 


Lopulta pitkien pohdintojen jälkeen, sain kimmokkeen uskaltautua ostamaan Morangen toukokuun alussa, kun se ilmestyi pirteään Wash & Dry -kokoelmaan upeaan LE-hylsyyn puettuna. Minulla on ollut menossa täällä taustalla projekti. Olen nyt vajaan vuoden aikana ostanut MAC:in jokaisesta Suomeen tulleesta LE-kokoelmasta itselleni yhden huulipunan. Hylsyjä onkin kertynyt jo mukava määrä. Joten en keksinyt enää syytä, miksen antaisi tälle mahdollisuutta. 

Toukokuu meni ja meni kesäkuukin, jopa osa heinäkuusta. Järjestelin meikkejäni, samalla pyörittäen Morangen hylsyä käsissäni, mietin, uskaltaisiko? Lopulta heinäkuun puolessa välissä uskalsin. Suustani pääsi kieltämättä helpotuksen huokaus. Sävy on ihan täydellinen oranssi, ei suinkaan neon, mitä pelkäsin. Morange on Amplified Creme -puna ja siinä on ihastuttava kermainen koostumus, joka leviää pehmeästi huulille. Ei kuivata. Minulla tämä kesti myös kevyen salaatin syömisen pahemmin kulumatta, mutta kyllä tätä silti päivän mittaan joutui lisäämään. Itselleni täydellisen sävyn saan, kun levitän huulipunaa yhden kerroksen suoraan hylsystä. Tulos on hieman läpikuultava ja aah, niin ihana! Kerrostamalla tai siveltimellä levittämällä väri on intensiivisempi, mutta se ei ole enää minun juttuni.


Katsokaa nyt! *huokaus* 

Toinen huokaus on pakko sanoa tuosta ihosta (kerta "lättylähis" sattui mukaan), uskoisitteko, että kuvan meikkivoide on ollut kuvassa kasvoillani yli kahdeksan tuntia? Siinä välissä kävelin mm. tihkusateessa 2,5 km:n matkan ja pyöräilin saman verran. Muuta korjailua ei ole tehty, paitsi puuteroin nenäni kuvaa varten. Olen ollut kyseiseen pohjaan niin rakastunut, etten ole käyttänyt mitään muuta viikkoihin. Mikä parasta olen tainnut löytyy luonnonkosmetiikasta vihdoin meikkivoide suosikkini. Kyseessä on Absolutionin La Crème du Teint -meikkipohja. Harmi, että talveksi juodun tästä luultavasti luopumaan, sillä vaalein sävy light on juuri nyt sopiva, kun iho on hieman päivettynyt. Koostumus meikkipohjassa on todella paksua ja melkein luovutin koko tuotteen suhteen, mutta sitten löysin levitystavan, mikä toimi. 

Koitin aluksi levittää tuotetta sormin, sillä paksujen tuotteiden kanssa, sormien lämpö yleensä pehmentää voiteen helpommin levittyväksi, mutta ei nyt. Meikkipohja pakkautui ihohuokosiin ja näytti tönköltä. Siveltimen kanssa oli yhtä hankalaa, voide tuntui jämähtävän, ennen kuin sain sen kunnolla levitettyä. Lopulta kokeilin BeautyBlenderiä ja siinä vaiheessa aukesi taivas! Hieman kostealla sienellä tuputeltuna pohjasta tulee mukavan peittävä, mutta silti kuultava. Pohja levittyy täysin ongelmitta ja pysyy koko päivän nättinä. Ehdottomasti parhaiten primerinä alla on toiminut Zuiin meikinpohjustusvoide. Ihan taikuutta nämä kaksi yhdessä!

Kolahtaako Morange? Millaisia meikkipohjia suositte kesällä?


Morange & Zuii ostettu itse, jutussa mainittu Absolution lehdistönäyte. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.



  1. Kolahtaa jo tuo hylsy! Mac:ltä himoitsen kaikkia Disney meikkejä, siihen rajoittuu vielä tämä oma innostus. Mielestäni aivan mahtava idea tuo, että keräät jokaisesta kokoelmasta yhden. Ihmeessä olisi joskus kiva lukea postaus aiheesta. :)

    Kivaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wash & Dry -kokoelman pakkaukset on kyllä makeita! Voisin tehdäkin joskus postauksen, sitten kun niitä punia on tarpeeksi. :D

      Mukavaa torstaita sinnekin.

      Poista
  2. Morange sopii sulle ihan täydellisesti :) ihanan värinen mutta ei sovi mun väritykseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii paremmin kuin uskoinkaan, siinä on vähän samaa kuin Guerlainin Gennasta, mistä tykkään hirmuisesti. Tää ei ole vaan yhtä matta, joten siten ehkä jopa vähän helpompi ja monikäyttöisempi. :)

      Poista
  3. Aivan ihana hylsy! ♥__ ♥ Ja sävykin on kyllä just täydellinen! :)

    VastaaPoista
  4. Morange on kyllä yksi suosikeistani! Ihan täydellinen ympäri vuoden. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin onnellinen, että vihdoin uskaltauduin ostaan tän ja laittamaan vielä huulille asti! :)

      Poista
  5. Aikas pirtsakka sävy ja hylsy! :)

    Ja pohja on kyllä kaunis, vieläpä niinkin pitkään iholla olleena. :) Katja Kokko kehui myös Abson meikkivoiteen ihanaksi. Itse olen huono käyttämään meikkivoiteita, mutta tämä toki kiinnostaisi - ei vain taida olla tarpeeksi peittävä mulle. Kun olisikin hyvä iho. Olisi kiva löytää luonnonkosmetiikasta meikkipuuteri/voide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morange on, mutta se on silti kivan pehmeän näköinen luonnossa, ei liian hyökkäävä, vaikka onkin aika huomion kiinnittävä.

      Pitääkin käydä lukaisemassa Katja K:n postaus tuosta, seuraan kyllä blogia jonkun verran, mutta tuo postaus on päässyt itseltä livahtamaan ohi. Olen itse kieltämättä tosi tyytyväinen, vähällä aikaa olen löytänyt pysyvän ripsivärin Kjaer Weis ja nyt tämän meikkivoiteen, joten olen innostunut luonnonkosmetiikastakin taas ihan uudella tavalla noiden löytöjen myötä. <3

      Poista
    2. Katjan kehut löytyvät ainakin touko -ja kesäkuun suosikeista. Mä oon siirtynyt oikeastaan pelkästään luonnonkosmetiikkaan ihonhoidossa, pikkuhiljaa, kun vanhat tuotteet loppuu. Kjaer Weis'n ripsaria ois kiva kans kokeilla, toistaiseksi en ole vielä raaskinut sitä ostaa.

      Poista
    3. Kiitos! Ei tarvi kahlata enempää läpi!

      Sitten varmaan ilahdut, jos kerron, että olen juuri alkamassa testailemaan luonnonkosmetiikan misellivesiä (löytyy yllättävän paljon!), niistä tulee juttua toivottavasti ensi kuun lopulla viimeistään. :)

      Poista
    4. Kiva, kuulostaa hyvältä! :)

      Poista
  6. Mulla kävi samoin Laveran meikkivoiteen kanssa, sieni on paras levittämiseen. Ilman Juille's -blogia en sitä tosin olisi varmaan hoksannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. alkaa tuntua siltä, että se sieni taitaa olla paras noiden luonnoskosmetiikan hieman paksumpien voiteiden kanssa. :)

      Poista
  7. Sulle väri sopii todella hyvin, omaan makuun väri on liian oranssi.

    Meikkipohja on kyllä uskomattoman hyvän näköinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana, tuo tosi kivasti väriä kasvoille. <3 Olen elänyt noiden kahden tuotteen kombolla, koska en pääse yli siitä, että niillä saa just sellaisen pohjan, mistä itse eniten pidän.

      Poista
  8. Just sun värinen puna, sopii ihan mielettömän hyvin! :) Ja toi meikkivoiteen kestävyys, wau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itse tosi paljon! Meikkivoide on ihan mahtavaa, kunpa se vaalein sävy olisi vielä vähän vaaleampi, että voisi käyttää talvellakin. :)

      Poista
  9. Siis niin kaunis! Ihon huomasin myös heti, hohtava ja ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, oli aika älytöntä hautoa sitä kätköissä yli kaksi kuukautta ennen käyttöä! Poskilla on muuten Zuiin Peach, joka on ihan täydellinen combo tuon punan kanssa. :)

      Poista
  10. Ihoai näyttää todella kauniilta ja tuo oranssi, oih, olisi myös niin mun väri!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää olisi ihan sun väri, mullehan tää sopii parhaiten kun olen vähän päivettynyt, mutta sun ihanan kalpeaa ihoa vasten tää näyttäisi ihanalta aina! <3

      Poista
  11. karkki/kaislarannalla24. heinäkuuta 2015 klo 11.53

    Upea oranssi! Oranssi on mulle paras väri herättää naama uuteen päivään, jos muuten näyttää huonolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morange on kyllä mahtava! Itse käännyn aika usein punaiseen, mutta kesällä koralli/oranssi tuntuu omemmalta. :)

      Poista
  12. Erinomaisesti sopii kasvoillesi! :) Turhaa pelkäsit! Tosi ihana ja kesäinen tapaus <3

    VastaaPoista
  13. Onpa kaunis puna ja sulle sopii tuo sävy.

    VastaaPoista
  14. Morange <3 Ja se on sulla niin upea!! <3 Ja oi, Wash&Dryn pakkaus ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Hylsy oli syy, miksi en enää keksinyt, miksen ostaisi tätä. :D Harmittaa vaan, että miksi ihmeessä muhittelin tätä kaksi kuukautta lipastoni kätköissä. Kuinka ihana tää olisi ollut esim. lomalla, mihin en ottanut mukaan. BUU!

      Poista
  15. Morange on ihana! Ainoa syy, miksen ole vielä ostanut sitä, on se, että olen jo ennestään turhan viehättynyt oransseista huulimeikeistä ja olen pyrkinyt tietoisesti hankkimaan muunlaisia sävyjä. Mutta toisaalta, yksi sävyiltään mun "ykkösoransseista", eräs Marc Jacobsin puna, on kerta kaikkiaan turhan kuiva mun makuun. Ehkä tässä olisikin hyvä syy ostaa Morange :)

    Täytyy vielä erikseen kiittää, kun esittelit Lieracin puhdistusöljyn blogissasi. Ostin sen tällä viikolla apteekista ja olen ihastunut <3 Tuoksu, väri ja ihotuntuma ovat just eikä melkein! Ainoa harmituksen paikka on se, että tuli sitten ihastuttua taas hieman hinnakkaampaan tuotteeseen, eikä ainakaan toistaiseksi ole näköpiirissä korvaavaa, edullisempaa tuotetta (opiskelusyksy alkamassa...) saatika sitten edes kiinnostustakaan etsiä sellaista. No, ehkä jotain pientä luksusta voi opiskelija-arkeenkin sallia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morange ei ole ainakaan kuiva, se on niin kermainen ja levittyy ihanasti! <3 :) Todellakin hyvä syy hankkia se. ;)

      Tosi kiva kuulla, että joku on onnistunut löytämään tämän blogin kautta uusia lemppareitaan. Lieracin öljyssä ehdottomasti paras on se tuoksu, se on vaan niin ihana ja jotenkin ei niin puhdistusöljymäinen. :) Ilman muuta voi, mutta hei, jos keksin jonkun edullisemman vaihtoehdon tuolle niin kerron!

      Poista
  16. Tämä näyttää kyllä upealta sun huulilla! Itse vierastan oransseja huulipunia, koska ne saavat ihoni näyttämään kelmeältä. Kovasti haluaisin voida käyttää niitä. Tuo hylsy on mahtava! Melkein harmittaa, etten ostanut mitään tuosta kokoelmasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans! Mä luulen, että Morangen kanssa et näyttäisi yhtään niin kelmeältä, mitä luulet. Musta tuntuu, että sulle voisi sopia kylmänsävyiset oranssit hyvin. Toki jos ei itse viihdy, niin ei väkisin kannata. Itsellä on sama nudejen kanssa, näytän tosi kalvakalta, vaikka mitä sävyä kokeilisi.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives