Hermès Eau de rhubarbe ècarlate -arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Yksi ensimmäisistä muistoistani lapsuudenkodin pihamaalta ovat valtavat raparperipuskat, joita sijaitsi tontilla kolmessa eri kohdassa. Raparperia oli aina saatavilla niin paljon, että sitä kaikkea ei pystynyt itse syömään. Kutsun paikkaa Leevi and the leavingsin laulun sanoin raparperitaivaaksi. 

Minusta raparperi on ollut aina parasta ihan sellaisenaan, raakana ja kirpeänä. Taisin kävellä lapsuudessa alkukesät ulkona koko ajan raparperin varsi kädessäni nakertaen sitä välillä. Paras kohta oli aina kuoriminen, siinä vaiheessa raparperin tuoksu suorastaan purskahti esille ja se sai hymyn huulilleni. Muistan, että mummoni ei ollut yhtään kirpeän raparperin perään. Kun istuimme kesäpäivinä keinussa ja minä rouskuttelin onnellisena raparperin varttani, mummo irvisteli rouskutusteni kanssa samaan tahtiin. Häntä otti kulma ajatuskin kirpeän raparperin syömisestä ikenistä. Itse en vaan saanut niistä tarpeekseni, mitä happamampaa sen parempi. C- ja A-vitamiiniarvoni taisivat olla aina kesäisin kohdillaan. ^_^

Vuosien saatossa olen usein ajatellut, kuinka vähän raparperia sisältäviä tuoksuja on. Miksei kukaan kiinnostu tuosta kirpeästä ja raikkaasta viehättävästä nuotista? Onko se jotenkin vaikea toteuttaa? Kun alkuvuodesta internetin ihmeellisessä maailmassa kahlatessani eteeni ilmestyi tieto, että Hermèsin legendaariseen Les Colognes-sarjaan on tulossa raparperia sisältävä tuoksu Eau de rhubarbe ècarlate, jätti sydämeni pari lyöntiä väliin. Aavistelin, että Hermès voisi olla se, joka saisi pullotettua lapsuuteni kesät ja tuon raparperin kirpeän elementin aitona lasipulloon.


Eau de rhubarbe écarlate on aivan kuin lapsena syömäni raparperi. Tuoksun alku on terävä ja kirpeä, mutta siinä on myös jotain vihreää ja sitrusmaista, joka saa haukkaamaan uudestaan. Alun napakuuden jälkeen tuoksu tasoittuu, siinä on omaan nenääni aavistus kukkaisuutta ja metsäistä marjaisuutta, jonka jälkeen tuoksun pehmeä myski asettaa tuoksun pehmeästi iholle. Päivän mittaan huomaan haistelevani usein rannettani ja palaavani niihin mummon kanssa keinussa vietettyihin kesäpäiviin, tuntien raparperin kirpeän pirskahtelevan maun kielelläni. 

Tuoksun nenänä on toiminut vuonna 2014 Hermèsille palkattu Christine Nagel, joka luonut tuoksuja aiemmin niin Guerlainille kuin Jo Malonellekin.

Les Colognes-sarjan tapaan tuoksu on for sharing. Se sopii kaikille. Omalla ihollani tuoksun kesto on jotain käsittämätöntä, haistan sen jopa 12 tunnin jälkeen. Tuoksuna se ei silti ole tilaa vievä vaan sen haistaa vasta, kun tulee raparperin varren mitan päähän. 


Blogin 5-vuotispäivän kunniaksi minulla on myös teille yksi kirpeä herkku arvottavaksi.

ARVONTA:

Arvotaan 1 kpl Hermès Eau de rhubarbe ècarlate 100ml:ä. 

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilaatikkooni suosikki Hermès-tuoksusi nimen, jos sinulla ei sellaista vielä ole, kerro mikä Hermès-tuoksu kiinnostaa sinua eniten. Vinkkejä suosikkeihin voit käydä kurkkaamassa vaikka Hermèsin kotisivuilta täältä. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi näkyviin, voit vastata kysymykseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Laita viestin otsikoksi Hermès -arvonta. Osallistumisaikaa on su 24.4 klo 23.59 asti. Voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla vkolla 17. 

Onnea arvontaan!


Arvonnan sponsoroi Nordic Cosmetics Ltd Oy. Tuoksu lehdistönäyte.



  1. Hennajenniina
    Tämä tuoksu houkuttaa http://finland.hermes.com/perfumes/hermessence/epice-marine.html

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Itse en ole Hermesin tuoksuja päässyt juurikaan tuoksuttelemaan, joten suosikkiakaan ei ole muodostunut. Tämä raparperin tuoksuinen ihanuus kyllä kuullostaa juuri siltä mitä omaan tuoksuvalikoimaani kaipaisin, joten sanon nyt ehkä hieman tylsästikin tämän suosikiksi :D

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Hermes tuoksut ovat ihan uusia minulle, mutta kyllä tuo raparperi juurikin kuulostaisi ihanalta kesään!


    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  4. Miten kauniit kuvat ja ihana postaus ja teksti. Niin hauska tuo juttu, että meillä kummallakin oli mummit tämän tuoksun postauksessa, mutta minun mummini rakasti raparperia ja oli aina kesäisin keittämässä siitä soppaa tai leipomassa piirakkaa. <3 Sieltä oma suuri raparperirakkaus on syntynyt. <3 En osallistu arvontaan, mutta toivotan ihanalle blogiystävälle, jonka blogia luin ihaillen jo ennen omaa blogia, aivan mahtavaa synttäriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Mummot ja raparperi kuuluu kyllä yhteen! Mun mummo teki aina kiisseliä, siitä tykkäsi, mutta ei käsittänyt sitä, mikä himo mulla oli raakoihi raparpereihin. :D

      Poista
  5. Kokemusta ei näistä vielä ole, mutta Eau d'orange verte kiinnostaisi kovasti paljon tuon esittelemäsi raparperin ohella. :) (piivoitto@gmail.com)

    VastaaPoista
  6. Ei ole kokemusta, mutta tämä Eau de rhubarbe ècarlate olisi varmasti hyvää

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Raparperi on fantastinen kasvi! Hermes on ollut kutkuttavasti esillä blogeissa ja sen pelkistetty olemus kiinnostaa paljon. En ole vielä kuitenkaan ehtinyt kaupoille tuoksuttelemaan. Nettisivujen perusteella un jardin de nil voisi esimerkiksi olla ihana lähestyvään kesään. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ei ole tuttu tuoksu ja tuo raparperinen näyttää jo niin herkulliselta,että sen on oltava hyvä 😊 Olis kivs piristys tänne pitkän saikun keskelle saada itselle jotain uutta kivaa.

    petra.saarni@wippies.com

    VastaaPoista
  9. En ole varmaan koskaan mitään tuoksutellut edes brändiltä, mutta täysin "amberinen" Eau de Merveilles kiinnostaa.

    VastaaPoista
  10. En ole vielä koskaan testaillut, mutta tämä voisi olla ihastuttava tuoksu: http://finland.hermes.com/perfumes/hermessence/rose-ikebana/rose-ikebana/rose-ikebana-eau-de-toilette-natural-spray-97882.html
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Minulla ei ole ollut Hermesin tuoksuja mutta ystävättärelläni on käytössä Santa Massoia ja olen myös tykästynyt siihen. Raparperin tuoksu tuo kevään varmaśtikin mieleen, niin raikasta ja mehukasta.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Oma Hermès suosikki on aina ollut Un Jardin En Mediterranee, se on ihana! Mutta raparperin tuoksu vasta ihana onkin <3 Tähän tuoksuun en ole vielä törmännyt, vaikka ostoslistalla jo onkin ihan vaan ton raparperin takia! Tosin itse en kyllä pysty "raakana" syömään :D Mutta kermaviilin kanssa piirakassa... Nam! Mukana arvonnassa siis!
    kirsimtuo@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Juuri tämä raparperi kiinoostaa, rakastan sen kirpeyttä ja pirskahtelevuutta. Tuo mieleen alkukesän tuoreen vihreyden. Siis mukana arvonnassa.
    tarjaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Voi kyllä sanoisin tämän tuoksun suosikikseni jo raparperi sanan perusteella. En ole käyttänyt mitään mutta tytölläni on ollut kyseistä merkkiä. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Oi hitsi miten ihanalta kuulostava tuoksu! En ole hermesin tuoksuja käyttänyt, mutta kovasti kiinnostaa! Esim tämän lisäksi Rose amazone kuulostaa ihanalta :) mukana arvonnassa! millaturunen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  16. Ehdottomasti eniten kiinnostaa juurikin tämä esittelemäsi tuoksu! Harmittavan vähän raparperia tosiaan käytetään tuoksuissa, siksipä se omastakin tuoksuhyllystä uupuu. Mukana siis arvonnassa ehdottomasti. Mukavaa torstaita :)

    VastaaPoista
  17. Un jardin de nil on minun suosikkini :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kuulostaapa kesäiseltä ! Tämä tuoksuperhe on minulle vieras, mutta haluaisin ehdottomasti testaukseen :) mukaan arvontaan. tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Kiitos ihanasta arvonnasta! Kävin kokeilemassa Stockmannilla eri tuoksuja ja rakastuin johonkin turkoosinvihreän pullon omaavaan tuoksuun, mutta en löydä sen nimeä mistään. Olkoon siis Epice Marine kiinnostukseni kohde, nimittäin kuvailu kuulostaa aivan ihanalta. :)

    tiinajsipola ät gmail. com

    VastaaPoista
  20. En yhtään Hermesiä vielä omista, mutta olen niitä usein käynyt tuoksuttelemassa. Juurikin tämä ja Un Jardin Sur Le Nil sekä Un Jardin En Mediterranee ovat kiinnostavia tuoksuja. Voi että, olisi niin kiva voittaa tämä raparperituoksu!
    neitiminttukihara (at) gmail.com

    VastaaPoista
  21. Mulle Hermésin tuoksut on vieraita mutta tähän haluaisin tutustua. Kaikki kirpeä on niin mun juttu:) betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  22. No ehdottomasti juuri tuota raparperituoksu kiinnostaa eniten! Olen raparperin suuri ystävä. Viime kesänä tein neljä kertaa raparperimehua :) tosin ne kaikki tuli juotua jo elokuun loppuun mennessä.

    nina.sandberg2(at)gmail.com

    VastaaPoista
  23. Oi ... Raparperi kuulostaa todella herkulta tuoksulta !!
    susatar8@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Hermesin tuoksuista suosikkini on ehkäpä Jour d'Hermes. Kovasti kiinnostaisi kyllä päästä tuoksuttelemaan myös ko. tuoksun Gardenia versiota, jonka olettaisin tuoksunuottien perusteella olevan vielä enemmän omaan makuuni. Raparperi olisi kyllä kesäksi ihanan erilainen tuoksu, toivottavasti onni osuu kohdalle arvonnassa :)
    missmxblog@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Omalla pihallakin kasvaa paljon raparperia. Olisi kiva kokeilla miltä se tuntuisi tuoksuna. Suosikki Iris-Ukiyou.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Kuvailet herkullisesti tuoksua. Alkoi tehdä mieli raparperiä. Tuoksu vaikuttaa siltä mitä olen kaivannut. Ilman muuta osallistun arvontaan. Kiva, kun järjestät tälläistä hauskuutta.
    jaanarannasmaa@gmail.com

    VastaaPoista
  27. TÄMÄ kiinnostaa eniten. Etsin tätä postauksesti innoittamana Helsingin ja Riian lentokentiltä sekä kaikista Riian kosmetiikkapuodeista. Lähes kaikista muista Hermes- tuoksuista löytyi testerit, muttei tästä. :/

    -Tiltu

    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  28. Niilin puutarhat on lempparini, mutta Kattopuutarha eli Sur le Toit kiinnostaa tuoksuna kovasti. Tätä Raparperia kävin suihkauttamassa kädelle, mutta se häipyi siitä nopeasti eikä jäänyt oikein mielikuvaa. Osallistun silti mielelläni arvontaan:)
    virpikatriina@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Olen tuoksutellut ohi mennen melkein kaikki Hermesit läpi, mutta selkeää lempparia ei ollut. Ennen kuin törmäsin tähän raparperiin. :) Omalla ihollani kesto ei valitettavasti ole kovin hyvä, mutta tuoksu on vaan niin ihanan raikas. <3

    Omat muistot raparperistä kuuluvat myös lapsuuteen. Me käytettiin valtavia raparperinlehtiä "sateenvarjoina" leikeissä. :) mummini teki usein raparperi-mansikkakiisseliä, josta tykkäsin valtavasti.
    gentlyoutoftime (a) yahoo.com

    VastaaPoista
  30. Hui, olen kyllä enemmän mummosi kanssa samalla aaltopituudella - mulla lähti ikenet pakenemaan suussa, kun luin tekstiä! :-D

    Paras Hermès-tuoksu on Le Jardin de Monsieur Li, ihan kuin mulle tehty.

    masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D Hah, sori mä kuvittelin sulle mun mummon ilmeen. :D Monsieur Li on ihana, ehdottomasti yksi mun lemppareista sitrustuoksuista. <3

      Poista
    2. Se on ihan superhyvä tuoksu, ja mä suosin yleensä tummempia puu- ja myskituoksuja. Vähän jopa ihmetyttää, miten tämä voi tuntua niin omalta. :-)

      Poista
  31. En tunne Hermèsin tuoksuja yhtään mutta tämä kuulostaa siltä että olisi mun suosikki! Minullakin tulee raparperista mieleen lapsuuden kesät, ja mummola. :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  32. Oh! Suosikkini Hermes'iltä on Le Jardin Apres la mousson, joka on vaan upea ja ostoslistalla. :)

    Raparperi on kyllä lapsuuden maku minullekin. Raaka raparperi ja raa'at tikkerperit kuuluivat kesän makumaailmaan erottamattomasti..<3

    VastaaPoista
  33. En ole koskaan näitä edes tuoksutellut, mutta kuvauksen perusteella http://finland.hermes.com/perfumes/hermessence/osmanthe-yunnan.html vaikuttaa ihastuttavalta. Ja kyllä tämä raparperikin olisi varmasti ihana.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  34. En ole hirveästi päässyt tuoksuttelemaan Hermès-tuoksuja, mutta omasta kokoelmasta löytyy Un Jardin sur le Nil, joka on kyllä ihana:)

    mhakka10@welho.com

    VastaaPoista
  35. En ole tuoksuihin vielä tutustunut ja nettisivut eivät jostain syystä kännykälläni toimineet. Siispä vastaan raparperi, varmasti ihanan kesäinen ja raikas tuoksu! :)
    sari.lamminpaa (a) gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kokemusta ei ole tästä tuotemerkistä,mutta raparperi kiinnostaa,mielenkiintoinen tuoksu varmaan. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Onnea 5-vuotiaalle! Hermèsin tuoksuista ei ole kokemusta. Vaikea valita suosikkia kuvausten perusteella, pitäisi päästä tuoksuttelemaan. Eau de rhubarbe kuulostaa mielenkiintoiselta tuoksulta. Nyt alkoikin tehdä mieli alkukesän ensimmäistä raparperipiirakkaa :)

    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  38. Nam raparperi,olisikohan tuoksu yhtä hyvä kuin maku. Tuotemerkistä ei kokemusta. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  39. Tuo raparperi kuulostaa ihanalta! Tykkään juurikin kirpeistä tuoksuista ja tämä voisi hyvinkin olla uusi lempparini. Hermesin tuoksut ovat minulle entuudestaan melko tuntemattomia, mutta tällä voisi päästä vauhtiin :)
    lahekr@utu.fi

    VastaaPoista
  40. "sen haistaa vasta, kun tulee raparperin varren mitan päähän." hauskasti sanottu :-D Mulle Hermèsin tuoksut on vähän tuntemattomampia mutta tutustuttuani Eau des Merveilles kiinnostaisi ehkä eniten :-)

    VastaaPoista
  41. Hermes tuoksut ei ole tuttuja ennestään mutta tämä vaikutti mukavalta: Brin de Réglisse :) sundvkata@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Nämä eivät olekaan minulle entuudestaan tuttuja, mutta Paprika Brasil kuulostaa äärimmäisen mielenkiintoiselta :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Tämä tuoksu on ehdottomasti se mikä Hermesin tuoksuista kiinnostaa! Ihan jo voin tuntea raparperin kirpsakan maun suussa :D
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  44. En ole koskaan aiemmin kuullut Hermesin tuoksuista enkä myöskään ole aiemmin kommentoinut mihinkään blogiin, joten saas nähdä onnistuuko tämä. :-)

    Tuo raparperituoksu kuulostaa hyvältä, sillä rakastan raikkaita ja kirpeitä tuoksuja, mutta minua alkoi kiinnostaa myös tuo
    Le Jardin de Monsieur Li, joka tuli esille toisessa kommentissa, koska mainitsit, että se on paras sitrustuoksu. Sitä haluaisin päästä myös nuuhkimaan. Saakohan näitä ostettua ihan jostain kivijalkamyymälästä?

    emilia.wilkaman@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin onnistui! :)

      Sokokselta ja Stockmannilta saa ostettu Hermèsin tuoksuja. :)

      Poista
  45. Le Jardin de Monsieur Li

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Hermes Un Jardin en Mediterranee. Marsk4@hotmail.fi

    VastaaPoista
  47. En ole Hermesin tuoksuja koskaan päässyt haistelemaan,mutta kyllä toi raparperin tuoksunen kuulostaa tosi hyvältä. Samalla tavalla myös minä syön raparperia suoraan puskasta!:)
    Myös Brin de Réglisse vaikuttaa mukavalta.
    tuutuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. En ole Hermesiä testaillut, mutta juurikin tuo raparperi houkuttaisi :)
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  49. Mua kiinnostais tuo raparperi tuoksu :)
    isla123(a)luukku.com

    VastaaPoista
  50. En ole päässyt Hermesin tuoksuja vielä kokeilemaan, mutta tämä raparperinen tuoksu kuulostaa kyllä aivan ihanalta :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Minuakin irvistyttää kuvailusi raparperin haukkaamisesta! Vaikka tuli sitä raparperia lapsena rouskuteltua, tosin yleensä kastettiin ensin sokeriin, mutta meni paljaaltaankin :)
    Ambre Narguilé kuulostaa kiehtovalle, myös tuo raparperi-tuoksu olisi kiva testata.
    talviuninalle@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Ei ole vielä suosikkia, mutta tuo raparpeti on kyllä mielenkiintoista. Ei aivan ensinnä tulisi mieleen, jos pitäiis valita tuoksukasveja.
    hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  53. ei ole Hermesin tuoksut entuudestaan tuttuja.
    kyllä toi raparperi kuulostaa mielenkiintoiselta.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  54. En ole testaillut eikä ole tuttu, mutta sivujen perusteella kiinnostaisi esittelemäsi raparberin lisäksi Muguet Porcelaine. miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  55. Mulla ei ole entuudestaan yhtään Hermes'n tuoksua, en siis tunne niitä oikein hyvin. Se Niilituoksu on jäänyt kiinnostavana mieleen, mutta tämä kuulostaa vielä paremmalta: niin ihanan kesäiseltä!

    katikait(at)gmail.com

    VastaaPoista
  56. Nouspa iho oikee kananlihalle ku mietin tota raparperin purasua! :D

    Mut siis hermes l'ambre des merveilles kuulostas tosi hyvältä!

    josperi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Raparperi tuoksua olisi ihana päästä kokeilemaan! Kiinnostuin myös Rose Ikebana -tuoksusta:
    http://finland.hermes.com/perfumes/hermessence/rose-ikebana.html
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  58. En ole Hermesin tuoksuja aiemmin käyttänyt. Ehdottomasti herkullisimmalta kuulostaa kuitenkin tuo tuleva uutuus, raparperi! Niiiin tykkäsin pienenä sitä syödä.
    mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  59. Onnittelut! Minä en ole koskaan merkin tuotteita tuoksutellut. Tämä nyt kuvailemasi tuoksu herätti kiinnostukseni, tuli kova hinku mökille, raparperit puskevat jo ylöspäin. Tämän, jos saisi :) 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Kyllä tuo raparperi kuulostaa kaikista herkuimmalta.
    kata.laine@gmail.com


    VastaaPoista
  61. En ole koskaan testannut, mutta kyllä tämä raparperi niin mielenkiintoiselta kuulostaa, että sitä testaisin mieluiten. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  62. Ei ole tuoksuista kokemusta, mutta raparperi kuulostaa jännittävältä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  63. Hermes-tuoksut ovat minulle tuntemattomia, joten suosikkia minulla ei entuudestaan ole. Olen lukenut tästä raparperituoksusta ja se vaikuttaa mielenkiintoiselta, sillä en ole tainnut törmätä raparperin tuoksuun kosmetiikassa muualla kuin Dermosilin suihkugeelissä.
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
  64. Mun suosikkini on tämä http://finland.hermes.com/perfumes/hermessence/vanille-galante.html

    huuhkajarocks (at) gmail.com

    VastaaPoista
  65. Hermes Jour D' Hermes olisi varmasti ihana =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Mä luulen, että tulisin kyllä tykkäämään tästä :D Rakastan kirpeitä makuja ruoassa, raparperi on <3! Eikä se saa olla liian makeaa :D Hermesin tuoksut ovat vielä tuoksuttamatta, enkä kyllä äkkiseltään osaa valita nettisivujen perusteella suosikkiani. Mutta tämä raparperi kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta!

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Hermes Jour Hermes! Mukana arvonassa.
    minna82@gmail.com

    VastaaPoista
  68. En ole merkin tuoksuihin juuri tutustunut. Kuvauksesi perusteella vaikuttaa täydelliseltä kesätuoksulta! Itseäni kiinnosti eniten Rose Ikebana, koska tykkään ruusun tuoksusta. Mielenkiintoiselta kuulosti kuvaus: "Rose Ikebana offers a surprising contrast between rose petals and crisp rhubarb." Eli tässäkin tuoksussa on häivähdys raparperia! Mukana ihanassa arvonnassa :)
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  69. Täällä ilmoittautuu Hermes-tyttö henkeen ja vereen! Hermesin tuoksuista jaksan innostua aina uudelleen, vaikka muutoin olen melko nirso ja helposti kyllästyvä. Ikisuosikkini on Voyage, mutta pakko päästä kokeilemaan myös tätä uutuutta!
    an.nna@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Kiinnostavimmalta vaikuttaa Hermessence Cuir d'Ange. Mukana arvonnassa!

    rahikainennina (at) gmail.com

    VastaaPoista
  71. Ihana arvonta, en ole tuoksuihin tutustunut, mutta vaikuttaa juuri oikealta kesätuoksulta, joten mukaan ehdottomasti.
    sirkku.eskolin@elisanet.fi

    VastaaPoista
  72. En ole koskaan kokeillut merkin tuoksuja, mutta raparperi kuulostaa aivan ihanalta, sitä niin harvoin näkee tuoksuissa. Rakastan raparperin vivahdetta esimerkiksi Oriflamen Lovely Gardenissa, missä se on yhdistetty pehmeään lämpimään maitoon ja vaniljaan. :) meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Uusia tuttavuuksia minulle nämä. Eau de mandarine ambrée kuulostaisi hyvältä sekä myös raparperi, sillä en ole koskaan kuullut sitä käytettävän hajusteisiin :)
    riiti81( at )gmail.com

    VastaaPoista
  74. En tunne ennestään, mutta raparperi kuulostaa mielenkiintoiselta
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Raparperi-tuoksu kuulostaa kyllä supermielenkiintoiselta! :) Myös Rose Amazone kuulostaa kivalta.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Ei ole kokemusta Hermesin tuoksuista, mutta tämä kuulostaa ihanalta ja mielenkiintoiselta <3

    VastaaPoista
  77. Nämä tuoksut ovat minulle ihan uusia tuttavuuksia, mutta Epice Marine vaikuttaa kiinnostavalta. Samoin myös tuo raparperituoksu, ihanan pirtsakkaa!
    -Marjuska-
    laakonritari@luukku.com

    VastaaPoista
  78. Minulla ei ole yhtään Hermesin tuoksua, mutta suurena raparperin ystävänä tämä palkintotuoksu herätti kiinnostukseni. Voi mikä raparperin himo nyt iskikään! :)

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Tämä raparperi-tuoksu kiinnosti. Myös Rose ikebana vaikutti erikoiselta ja mielenkiintoiselta.

    t. Tiina miumiu83@gmail.com

    VastaaPoista
  80. En tunne oikeastaan paljonkaan Hermesin tuoksuja, mutta tämä kiinnostaa todella. Rakastan raparperia. nellabe@luukku.com

    VastaaPoista
  81. Ei ole Hermèsit tuttuja. Tämä raparperi on ehdottomasti kiinnostava, ja tuolta sivuilta kiinnittää huomioni Paprika Brasil.. :)

    VastaaPoista
  82. ei ole kokemusta tuoksuista, mutta rose ikebana kuulostaa hyvältä :)

    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  83. En ikinä siellä Helsinki-Vantaalla ehtinyt näiden Hermès'n tuoksujen äärelle, kun Jo Malonelta osui matkalle. :D Siksipä just tää tuoksu kiinnoistaisi. Meidän kotipihassa kasvoi kanssa isoja raparpereja, joita tykkäsin syödä sellasenaan. Äitin tekemä raparperipiirakka on myös parhautta. <3

    VastaaPoista
  84. olen kuolannut ties kuinka kauan Un Jardin Sur Le Nil -tuoksun perään, mutta tämä taisi mennä kiinnostavuudessa ohitse. Rakastan raparperia, mutta ainoa mieleen tuleva tuoksu, jossa raparperin aistii hyvin, tekee päänsäryn. Tämä saattaa olla pakko tilata ihan sokkona, vaikka en ikinä rohkene ostaa tuoksuja kokeilematta ensin! Eli vastaan tämän Eau de Rhubarben :)

    ebelidae(at)hotmail(piste)com

    VastaaPoista
  85. En ole Hermes-tuoksuihin aikaisemmin missään edes törmännyt. Raparperi voisi olli hyvä.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  86. Minbäkään en ole Hermesin tuoksuja koskaan kokeillut, mutta tää raparperi kuulostaa aivan ihanalta! Mulle tulvahti mieleen lapsuuden kesät mummolassa ja siellä kasvaneet raparperit, ja tietenkin mummon leipoma raparperipiirakka <3 krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Nämä eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta raparperi kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta vaihtoehdolta :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  88. Ei ole vielä kokemusta, mutta vanilija voisi olla hyvä :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  89. Hermesin tuoksut eivät ole tuttuja, Kellot Caleche vaikuttaa mielenkiintoiselta samoin tuo raparperi tuoksu.
    nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  90. Airiina
    Olen lukenut näistä tuoksuista Lily.fi jonkun blogissa joskus mutten ole itse käyttänyt, raparperi olisi varmasti paras.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  91. Hermes Caleche oli nuorena käytössä ja tuoksu tuo muistoja mieleen! Le Jardin de M
    onsieur Li kiinnostaa.

    marjattaltnn@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Tämä raparperi kiinnostaa ehdottomasti eniten, on varmaan ihan superihana! <3
    Toisena sitten tuo ruusutuoksu :)

    misspiggyspearls(at)gmail.com

    VastaaPoista
  93. Muguet Porcelaine voi olla kiva

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  94. Tämä kuulostaa kivalta:http://finland.hermes.com/perfumes/hermessence/rose-ikebana.html

    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. Hermes tuoksut ovat minulle aivan uusia, mutta tämä kyseinen raparperituoksu kuulostaa kyllä oikein mieluisalta :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Ai että, en ole tätä vielä päässyt tuoksuttelemaan, mutta eiköhän tämä ole mun heiniä tämä tuoksu!
    Suosikki-Hermes on ehdottomasti Un Jardin apres la mousson!

    VastaaPoista
  97. Peppinen
    Raparperi on varmasti hyvä tuoksu, merkki ei ole tuttu ennestään minulle.

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives