Parhaat – maaliskuu`16


Päällimmäisenä pinnalla on se, että huh, onneksi maaliskuu on ohi. Ei varmastikaan jäänyt mitenkään mukavana kuukautena tänä vuonna mieleen, sillä reilusti yli puolet kuusta meni sairastellessa. Toivottavasti huhtikuussa päästään uuteen nousuun. Maaliskuulta löysin silti helposti viisi tuotetta, jotka ilahduttivat minua olemassaolollaan. Joukossa on ehkä ihanin shampoo mitä olen koskaan käyttänyt. Tuoksu jonka iholle laitto merkitsee kevään saapumista. Ihoa putsasin ahkeraan niin kasvoja kuin vartaloakin. Tutustuin itselleni uuteen ja mielenkiintoiseen brändiin, jonka herkullinen seerumi helli ihoani. 


ACO SHOWER CREAM MOIST

Mieheni tykkää pestä vartaloaan sekä suihkugeeleillä että palasaippuoilla. Itse taas rakastan suihkuvoiteita- ja öljyjä. Acon Shower Cream Moist täyttää kaikki hyvän vartalopesurin kriteerit. Se tuntuu iholla samettiselta, muodostaa pehmeän vaahdon ja virkistää puhtaan raikkaalla tuoksullaan. Mikä parasta, tuote ei kuivata ihoani. Pumppupullo on jotain käsittämättömän kätevää suihkussa, sillä pulloa ei tarvitse ottaa märkiin käsiin, sen kuin vain painaa pumpusta ja suihkuvoidetta on sopiva määrä kädessä.


ESSE PROBIOTIC SERUM+

En ala tässä ihan hirveästi Essestä brändinä höpisemään, sillä sen aika tulee olemaan ensi kuussa. Mutta sen verran valotan, että Etelä-Afrikkalainen Esse on jotain aivan erikoislaatuista, johon en ollut ennen tätä koskaan törmännyt. Itselläni on ollut hankaluuksia löytää luonnonkosmetiikasta todella tehokkaita ihonhoitotuotteita. Kyllä, tuotteet tekevät ihostani pehmeän ja heleän, jonka vuoksi rakastan niitä käyttää. Mutta olenko nähnyt niitä käyttäessäni ihossani silmin nähden sellaisia muutoksia kuin Bakelin, Verso Skincaren tai Sensain tuotteita käyttäessäni? Valitettavasti en. Tämä on ollut minulle pieni henkilökohtainen ongelma, paljastettakoon se nyt ja olen jo pitkään suorastaan halajanut tietoa tehokkaista luonnonkosmetiikan tuotteista. 

Yksi millilitra Essen seerumia sisältää yli miljoona elävää probioottimikrobia. Kun probioottimikrobit aktivoituvat tullessaa kosketukseen ihon kanssa, ne aktivoituvat ja auttavat ihoa korjaamaan epätasapainotiloja sekä vahvistavat ihon suojabarriääriä niin, että ihosta tulee kimmoisampi, kiinteämpi ja täyteläisempi. Seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille. Seerumi on koostumukseltaan paksuhkoa emulsiota ja siinä on koukuttavan makea hieman paahdettu tuoksu. Seerumia suositellaan käytettäväksi yhdessä Essen voiteen kanssa, mutta minä käytän tätä aamuisin yksinään, sillä sen todella kosteuttava koostumus saa pintakuivan ihon näyttämään välittömästi kimmoisalta, pehmeältä ja kuulaalta.


GUCCI FLORA EAU FRAICHE

Flora Eau Fraiche on minulle tuoksu, jota on oltava aina pullo kaapissa jemmassa, sillä ensimmäinen suihkaus tätä, tietää sitä, että kevät on tullut. Tuoksu on yksi harvoja "vesituoksuja" joita rakastan. Siinä on selvä raikas vetinen pohja, mutta tuoksun alku on todella raikkaan hedelmäinen ja kukkainen. Alkutuoksussa mm. pionia, bergamotia, kumkvattia ja sitruunaa. Sydäntuoksussa vihreitä elemettejä, ruusua ja ostmanthusta. Pohjalla vinkeästi punapippuria, santelipuuta ja patsulia. Raikkaan kukkaistuoksun kesto iholla huikeat kymmenen tuntia.


KEVIN.MURPHY REPAIR-ME.WASH

Kevin.murphyn Repair-Me.Wash on eittämättä shampoiden aatelia. Pehmeästi pesevä ja hedelmäiseltä tuoksuva shampoo sisältää mm. silkkiä, papaijaa ja bambu-uutetta. Vaikka shampoo on hoitava, se ei jätä hentoja lasimaisia hiuksiani raskaiksi vaan pehmeiksi ja ilmaviksi. En tainnut maaliskuussa käyttää paljon muita shampoita, vaikka yleensä vaihtelen niitä jatkuvasti.


THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT PURE CLARIFYING FOAM WASH

Aluksi on sanottava, että itse pelkään kasvojen puhdistuotteissa sanaa clarifying, se kuulostaa jotenkin liian tehokkaalta omalle pintakuivalle iholle. Drops of Light -sarjan puhdistaja ei sitä kuitenkaan ole, vaikka se peseekin kasvot tehokkaasti ja jälkituntuma on melkein narskuvan puhdas. Vähän kuin suosikkiputsarini Sensain Creamy Soap. Tämä ei tietenkään tee niin muhkean pehmeää vaahtoa kuin Sensai, mutta pesun lopputuloksessa on todella paljon samaa. Suosittelen tätä vaihtoehdoksi, jos haluat pihistää. Putsari sisältää mm. punaleväuutetta ja C-vitamiinia. Iho näyttää puhdistuksen jälkeen kirkkaalta. Olen käyttänyt tuotetta toisen vaiheen putsarina. Otan kämmeneen nokareen ja lisään vähän vettä. Sitten vaahdotan tuotetta käsien välissä, jolloin muodostuu kermaisen pehmeä ja samettinen vaahto, jonka jälkeen levitän tuotteen kosteille kasvoille. Toimii myös Clarisonicin kanssa. Tuotteessa on miellyttävä raikas tuoksu.


Oliko joukossa teille tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omia.





  1. Tuo The Body Shopin putsari herätti heti mielenkiinnon - miten olenkaan tuon missannut o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Mä olin todella hämmentynyt siitä miten paljon se muistutti pesutulokseltaan Creamy Soapia. En olisi koskaan uskonut, että löydän sille suosikilleni myös edullisemman vaihtoehdon. Toki onhan se Sensain vaahto omaa luokkaansa, mutta kyllä TBS:kin sitä muodostaa ja tuntu on vähän sama. Mutta vertailen niitä lisää ensi viikolla Kuin kaksi marjaa -sarjassa. :)

      Poista
  2. The Body Shopille on tullu aivan ihania juttuja! Ite metsästän niitä vaalennustippoja mut ne on aina joka paikassa loppu :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaalennustipat on tosi kiva lisä, mutta tuliko niistä noin suosittuja!?! :o

      Poista
  3. Usko tai älä, mutta kiinnostuin tuosta ACO:sta! :D Esse tottakai kiinnostaa myös ja olen aika varma, että mä tykkäisin brändistä. Luksusluonnonkosmetiikka jaksaa vaan kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika ylläri. :D Acolla on ihania tuotteita, varsinkin kropalle. Toi jo hetken aikaa ollut uusittu ulkomuoto vetoaa muhun paljon enemmän kuin se vanha.

      Esse on jotain niin erilaista ja tehokasta. ;)

      Poista
  4. Nyt ei ollut mitään tuttuja, koska Acot annoin eteenpäin tuoksuttomuuden vuoksi. Tosin kohta kun on koivun siitepölyn aika, silloin jää tuoksut taustalle, jopa hajuvedet, jos allergia on pahana. Hui miten synkkää. Kevin Murphyä olen ostanut Angel Rinse sampoon ja hoitoaineen ja olivat jumalaiset tuotteet, kuin paksuinta ylellistä kermaa.

    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuttomat? Ainakin mun Aco pullossa lukee Mild Parfumed ja tuoksu on todella hieman jopa sellainen parfyymimaisen puhdas. Muistaakseni Aco on kehitellyt tuon tuoksun juuri noita tuotteita varten. Toki Acolta löytyy myös tuoksuttomat tuotteet mm. cleansing soap pesuneste.

      Kevin.murphyt ovat kyllä loistavia, itse tykkään yli kaiken noista vähän erilaisista pulloista, jotka erottuvat massasta.

      Poista
  5. Esse kiinnostaisi minuakin, vaikka hinta vähän tökkiikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essella on tosiaan ihan edulliakin tuotteita (mun mittakaavassa), mutta tuo Esse Plus -sarja on sitten arvokkaampi.

      Poista
  6. ACOn uutuuksiin mun on pitänyt tutustua jo aiemmin, koska jotenkin pakkausten yksinkertainen tyylikkyys vetoaa minuun. Ja pumppupullo on aivan ehdoton suihkussa, helpottaa niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, tykkään niistä ihan hirveästi. Ennen brändi ei kiinnostanut yhtään, mutta ulkomuotouudistuksen jälkeen olen katsellut uusin silmin. :)

      Poista
  7. ACO kuulostaa hyvältä, mulla on suihkugeeli aina pumpussa, en kestä tuubeja :D Ja kosteuttavuus vartalon putsaustuotteissa on aina pelkkää plussaa. TBS kuulostaa myös kivalta, rakastan kunnolla vaahtoavia, kermavaahtomaisia putsareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuubit on hirveitä, pullot menee. TBS:ssa on aivan ihana pehmeä ja paksu vaahto. <3

      Poista
  8. Kevin.Murphyn tuotteet ovat kylä seuraavana listalla kun saan olemassa olevat shampoot testattua. Niin paljon olen niistä tuotteista lukenut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, niissä on ihan omanlaisensa tuoksumaailma, on Kèrastasen kanssa mun oma lempparisarja hiustuotteista.

      Poista
  9. Nää oli kaikki mulle uusia, en siis ole kokeillut. Guccin tuoksua olen muistaakseni tuoksutellut ja se oli ihana ^_^ Acolla on kyllä aivan ihanat pakkaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guccin Flora sarjasta tää Eau Fraiche on mun lemppari.

      Poista
  10. Esse kiinnostaa, odottelen mielenkiinnolla jatkoa. :) Itse ostin messuilta Essen peruslinjasta pari putsaria, kasvoveden ja voiteen, niillä yritän nyt saada ihoani voimaan paremmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esse on huisin kiinnostava sarja, ajattelumaailma on niin erilainen kuin muissa. :)

      Poista
  11. Toi Kevin Murphy on niiiiiin hyvä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana loistava. Kevin.murphyn tuoksumaailma. <3

      Poista
    2. Mulla tulos ei ollut ilmava vaan koin tuon aika helläksi pesijäksi. Täytynee ehkä kokeilla vielä...

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives