Kuivan silmänympärysihon pelastus – Kiehl`s Creamy Eye Treatment with Avocado


Kirjoittelin marraskuussa ihastuttavasta Sensain Wrinkle Repair -silmänympärysvoiteesta, joka on täydellinen tuote ikääntyvälle ja kuivalle silmänympärysiholle. Sensain tuotteilla on kuitenkin korkeahko hinta, eikä brändi siten ole kaikkien tavoitettavissa. Ajattelin, että voisin vinkata toisesta suosikistani, joka maksaa paljon vähemmän. Normaalin 15ml:n koon saa 27 eurolla ja iso 30ml:m purkki maksaa 43 euroa. Totuuden nimissä on sanottava, että eihän Kiehl`sin Creamy Eye Treatment with Avocado* -silmänympärysvoiteessa ole ollenkaan yhtään niin ylellinen koostumus eikä tuoksumaailma kuin Sensain tuotteessa, mutta se toimii ja se tekeekin siitä hintaansa nähden hyvän tuotteen.

Tuote on Kiehl`sin tuotteiden joukossa eräänlainen klassikko ja ollut asiakkaiden suosikkituote jo vuosia. Yleensä tällaiseen on syynsä. Suurin syy on yleensä se, että tuote todella toimii.


Creamy Eye Treatment with Avocado on hennon vaaleanvihreän väristä, paksuhkoa, jopa aavistuksen tahmean oloista voidetta. Tuoksu on todella mieto, tuskin havaittava, mutta ehkä sellainen hajusteettoman tuotteen apteekkimainen tuoksu tässä on. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. ihoa tehokkaasti kosteuttavaa avokadoöljyä, joka sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja sekä kaliumia. Sheavoita, joka suojaa ihoa kuivumiselta. Antidioksidanttina on käytetty beta-karoteenia. 

Tuotetta suositelleen levitettäväksi iholle taputtelemalla sormenpäillä ja sitä tapaa suosittelen minäkin. Jos tämän kanssa lähtee tekemään vetäviä liikkeitä voide muuttuu pinnalta vesimäiseksi, joka on jännä efekti. Siitä huolimatta voide jättää iholle kosteutetun pinnan. Käytän voidetta öisin ja sy-ihoni on tykännyt todella paljon. Iho on pysynyt pehmeänä ja joustavana, eikä turvotusta ole esiintynyt aamuisin, mitä jotkin paksummat sy-voiteet saattavat itselleni aiheuttaa.

INCI: AQUA / WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, BUTYLENE GLYCOL, TRIDECYL STEARATE, ISODECYL SALICYLATE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TRIDECYL TRIMELLITATE, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, MAGNESIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM PCA, OZOKERITE, METHYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, COPPER PCA, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ZEA MAYS OIL / CORN OIL, BETA-CAROTENE


Millaisista sy-voiteista pidätte? Oletteko kokeilleet Kiehl`sin tuotetta?

*Tuote saatu goodie bagista.





  1. Käytän itse mieluiten geelimäisiä tai öljymäisiä sy-voiteita. Ne jotenkin levittyvät paremmin ei-niin-sileille silmänympäryksille. Kiehl'siä en ole kokeillut, mutta voisin harkita, kun hintakin on noin kohtuullinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä tosi kohtuullinen hinta, koostumus on vielä tosi riittoisa.

      Poista
  2. Pitää laittaa tämä muistiin, että hankin kokeiluun kun uudelle silmänympärysvoiteelle on tarvetta :)

    VastaaPoista
  3. Mun täytyy tunnustaa, etten ole ikinä käyttänyt Kiehl'sin tuotteita. Midnight Recovery seerumia olen harkinnut. Onko sulla kokemusta siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Midnight Recoveryssa on voimakas laventelinen tuoksu, joten jos siitä ei tykkää, en suosittele. Itse henkilökohtaisesti tykkään paljon Daily Reviving Concentrate Facial Oilista, missä on todella kiva tuoksu ja kevyenä imeytyy hyvin. Suositellaan käytettäväksi päivisin ja Midnight Recoverya iltaisin, mutta itse käytän Daily Revivingia myös iltaisin, koska tykkään siitä kokonaisuudessaan niin paljon enemmän kuin MR:sta. :)

      Poista
  4. Tämä on nyt se, joka pitää omille atooppisille luomille hankkia, sillä tästä ei tule muuten yhtään mitään. Kortisonia laitan luomille, se ei ole hyvä asia. Uskon et kyseinen voide auttais. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, jos on tosi kuivat luomet, auttaa varmasti. :) Kortisoni ei ole pidempään käytettynä ollenkaan hyvä juttu. :/

      Poista
  5. Mä voisin tykätä tästä! Oon itse asiassa jo jonkun aikaa miettinytkin, että pitäisi kokeilla tätä :) Kiehl'sin suhteen tuun kuitenkin vielä vähän perässä, eli pikkuhiljaa pikkuhiljaa :D Se Creme de Corps vartalovoide oli kuitenkin aivan huippu. Sen jälkeen olen jotenkin alkanut kiinnostua Kiehl'sistä enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kroppavoide on ihan paras, olen vuosien aikana käyttänyt sitä monta purkillista. :)

      Poista
  6. Mä tykkään ihan "tavallisista" voidemaisista sy-voiteista. Talvella iho kuivuu hiukan, ja joudun tehostamaan voidetta arganöljyllä :)

    VastaaPoista
  7. Tämä on todella hyvä sy-voide, yksi lemppareistani! On tarpeeksi tuhti talvellakin, muttei tosiaan turvota silmiä yön aikana. Hinta-laatusuhde on mun mielestä erinomainen, siitäkin plussaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku muukin tykkää. Paksuissa voiteissa on tosi usein vaara, että silmät ovat ihan turvonneet aamulla, tämän kanssa onneksi ei.

      Poista
  8. Ihanat kuvat! <3 Itse olen käyttänyt vain Exuviacen sy-voidetta muutaman kuukauden. Muuten, tuli näistä kuvista mieleen uusin Trendi (?), jonka kannessa luki että syö avokadoa, se on tehokkaampaa kuin mikään seerumi. Oon tainnut syödä vähän liikaakin viime aikoina, huh. :D Kivaa tiistaita Jonna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Mä taidan kanssa toteuttaa tota avokadon syömistä, toivottavasti se näkyy jossain. :D Mukavaa laskiaistiistaita Katja. <3

      Poista
  9. En ole kokeillut, tämä voisi olla just mun juttu, sillä silmänympärysihoni on tosi kuiva, vähän atooppinen. Usein olen käyttänyt ihan apteekin perusvoidetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä jos on atopiaa, sillä tämä jättää juuri sellaisen suojaavan "kalvon", ei sitä tunne, mutta sen tietää. :)

      Poista
  10. Mä yleensä tykkään geelimäisistä sy-voiteista, mutta tämä näyttää ihanan pehmeältä ja tuoksuttomuudesta plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa tuoksu mikä tässä on niin on sellainen tuoksuttoman apteekkituotteen tuoksu, eli on tuoksi, mutta ei todellakaan mikään parfymoitu vaan luonnollinen.

      Poista
  11. Tämä voisi olla yöksi aivan ihana tuote omalle sy-iholleni ^_^ Jännä efekti tuo voiteen koostumuksen muuttuminen vesimäiseksi, mulla on joskus joku kasvovoide tehnyt saman tempun! Uudelle sy-tuotteelle olisikin tilausta, enkä ole vielä kokeillut mitään Kiehl'siltä :P Ehkä voisinkin seuraavaksi missioksi ottaa sarjaan tutustumisen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on oikeasti tosi jännä, sen vesimäisen pinnan alle jää voide tuntuma kuitenkin. En tajua miten se reagoi niin, jos sitä sormin pyörittelee, eikä painele.

      Poista
  12. Tää on mulla ehdottomasti hankintalistalla! Mulla on aina kuiva sy-iho ja paksumpia oikeesti kosteuttavia voiteita ei oo ihan kauheesti saatavilla,ainakaan edullisempaan hintaan.

    VastaaPoista
  13. Mitä tuhdinpi, sen parempi. Meinaan sy-voide 😊 En ole löytänyt hyvää ja mulle sopivaa vielä(kään), sy-ihoni on hyvin kuiva ja ohut sekä täynnä pieniä juonteita. Täytyy myöntää etten ole koskaan käyttänyt mitään tuotetta Kiehl'siltä, aina on löytynyt jotain "mielenkiintoisampaa". Voisin hyvin kokeilla tätä jollei hyllyssä odottaisi jo 10 muuta voidetta 😨 Tällä hetkellä käytän aamuisin Laveran Illuminating Eye Creamiä ja iltaisin Advanced Night Repair Eye jne Estee Lauderilta. Hyvin ovat kosteustehot kuitenkin riittäneet vaikka tämä meidän talven sää on mitä on ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl`sillä on mielestäni tosi hyviä perustuotteita jotka toimii, suht edulliseen hintaa. Brändin ulkoasu varmasti jakaa mielipiteitä, minusta se on ollut aina kiehtovan simppeli. ^_^Laveraa olen noista testannutkin ja se on kiva, jos haluaa heleyttä sy-iholle.

      Poista
  14. The Ordinary caffeine solution 5% silmänympärysseerumi, on minulla ainakin ollut todella hyvä eskoahojen taltuttaja.
    Päälle vielä sy-voidetta niin on toiminut todella hyvin, en olisi uskonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kofeiinia sisältävä sy-tuotteet laskee tosi hyvin turvotusta oman kokemuksen mukaan. ^_^ Joten varmasti on ollut apua Esko Ahoihin. :D

      Poista
  15. Mä tykkään Kiehl'sin tuotteista todella paljon ja tätäkin olen miettinyt jo pitkään. Täytyy seuraavaksi ostaa kokeiluun, kuulostaa sen verran lupaavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, varmasti yksi lemppareistani Kiehl`siltä tämä. :)

      Poista
  16. Tämä voide kiinnostais mua kovasti ja on mun "kun-joskus-ostan-Kielh'siltä" - listalla. Juuri sen takia, kun tätä on niin kovasti kehuttu ja kuulostaisi tosi kivalle :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on kuiva sy-iho, niin suosittelen. Tällä taitaa bloggaajissa olla aika monta fania. ^_^

      Poista
  17. Kiehl'sin tuotteista olen nimenomaan kokeillut silmänympärysvoiteita,ja tykännyt. Ne ovat vaan aika tyyriitä ja täällä minun suunnallani vieläkin tyyriimpiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi varmaan itsekin kokeilla muitakin Kiehl`sin sy-tuotteita. :)

      Poista
  18. Hei kiitti vinkistä, tämä rupesi kiehtomaan oikein tosissaan :) Minulla ei Kehl`in silmänympärysvoiteita olekaan, joten tämä varmasti pääsee jossain vaiheessa testiin.
    Kauniit kuvat taasen Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, Kiehl`siltä saa muuten näytteitä, joten kannattaa Stockalla ollessa käydä pisteeltä pyytämässä näyte tästä. :)

      Kiitos S! <3

      Poista
  19. En ole koskaan tätä sarjaa testannut, mutta tässä on joku, joka mua kiehtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tuo apteekkimainen ulkonäkö, tai ainakin itseäni ja onhan tää tosi vanha brändi ja pitkät juuret. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives