Medik8 Night Eye – Tehokas silmänympärysvoide


Tiedän, että ruudun siellä puolella varmasti on monia jotka etsivät sitä täydellistä silmänympärysvoidetta. En tiedä olenko vielä itsekään tähän mennessä täydelliseen törmännyt, mutta muutaman todella hyvän olen löytänyt. Yksi uusimmista löydöistäni on Medik8 Hydr8 Night Eye*

Tuote on ensisijaisesti suunniteltu näkyvien ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen. Sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää kahdestakymmenestä ikävuodesta ylöspäin. Silmänympärysvoide on suunniteltu yökäyttöön. Tuotetta ei suositella levitettäväksi yläluomelle.


Night Eye sisältää mm. A-vitamiinia (0,1% retinolia), joka auttaa häivyttämään hienoja juonteita. Hesperidiiniä, joka auttaa vähentämään silmänympärysihon turvotusta. Hyaluronihappoa joka sitoo ihoon kosteutta sekä B3- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa yön aikana ja tasoittavat juonteita. 

Voiteen koostumus on "ilmavan" kevyt, voisi sanoa miltein kuohkea, se levittyy iholle pehmeästi. Tuoksu on hivenen lääkemäinen. A-vitamiinituotteiden aloitus kannattaa aina aloittaa pienin askelin, vaikka pitoisuus olisikin niin pieni kuin tässä. Tätäkään ei kannata aluksi laittaa silmänympärysiholle päivittäin vaan aloittaa käyttö ensin vaikka ihan yhtenä-kahtena iltana viikossa ja vähitellen lisätä käyttömäärää. 

Itsehän olin ensimmäisen yön jälkeen niin innoissani tuotteen tuomasta ihanan sileästi ja freesistä lopputuloksesta, että laittelin tätä aluksi peräkkäisinä iltoina silmänympärysiholle (vaikka tiesin mahdolliset seuraamukset), ei olisi kannattanut. Olisiko kulunut viikko ja levittelin meikkipohjaa iholle ja ihmettelin, että miksi se ei levity sy-iholle nätisti, eipä tietenkään, koska iho suorastaan hilseili. Alue tuntui myös aavistuksen herkältä. Sen jälkeen lopetin käytön pariksi viikoksi, jonka jälkeen aloitin käytön jälleen kerran viisastuneena rauhallisemmalla tahdilla. Olen kuitenkin todennut, että itselleni kolme kertaa viikossa tämän kanssa on hyvä tahti, sen verran tehokkaasta tuotteesta puhutaan. 

Voide tekee silmäympärysihosta kirkaamman, sileämmän ja pehmeämmän. Ero on selvästi huomattavissa ja arvostan tuotteita joiden tehon voi itse silmin havaita nopeastikin ja tämä on juuri sellainen tuote. 


Purkki ei tietenkään ole se mieluisin pakkaustapa itselle, mutta koska kyseessä on loistava tuote siedän sitä. 

Medik8 on hoitolabrändi, mutta heiltä löytyy myös oma verkkokauppa, josta tuotteita voi tilata. Night Eyen suositushinta on 57 euroa/15ml.

Onko Medik8 tuttu? Millaisia voiteita käytätte silmänympärysiholle?

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.



  1. Minä voin ainakin tunnustaa etten mitään,
    en ala huijata että käytän jotakin.
    Mukavaa alkanutta viikkoa sulle Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitsekaan huijata! Mullahan on monia voiteita jotka käy myös sy-iholle, mutta tämä on sellainen supretuote sy-iholle. :)

      Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Kuulostaapa tehokkaalta tuotteelta! Ja hyvä kun mainitsit tosta, ettei kannata ihan heti alkaa käyttää voidetta joka päivä, tieto tulee varmasti monille tarpeeseen :) Mulla ei tällä hetkellä oo sen kummempia vaatimuksia sy-voiteelle kuin että se kosteuttaa riittävästi. Veikkaan, että kun ikää tulee vähän lisää niin tarpeet ja toiveet tonkin suhteen muuttuu selkeästi vaativammiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllähän minä sen itsekin tiesin, että ei kannata, mitä ihoni on aiemmista A-vitamiinikokeiluista sanonut, mutta olin niin koukussa tuloksista, että ajattelin, että ei kai noin vähäinen pitoisuus saa hilseilemään, mutta sai se. :D Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis vai miten se meni? Tää voide tosiaan sopii jo parikymppisillekin ennaltaehkäisyyn. :)

      Poista
  3. Oon huono sy-ihon hoitaja eli tää tällänen mikä ei joka illan juttu vois toimii miulle hyvin.Oon kai huono sitoutumaan..Nyt on sy-iho vähän villiintynyt, on turvonnu ja tumma mutta silti aina unohan sitä hoitaa🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jopa ajattelen, että tää on niin tehokas, et riittää kun käyttää tätä öisin, ei tarvise aamulla omaa sy-voidetta ollenkaan. Toi sitoutuminen on se vaikea juttua, itsekin oon joutunut aikoinaan monia tuotteita vaan opettelemaan lisäämään rutiiinin, ihan kaikki ei sujahtaneet siihen itsestään, kuten mistit oli ihan työn takana aluksi. :D

      Poista
  4. Medik8 on huippubrändi, joitain tuotteitaan olen käyttänyt. Tämä kieltämättä kuulostaa ihan nappituotteelta vanhemmalle iholle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mulla on kokemuksia muutamista seerumeista ja niistä pidin kovasti. Tää sopii loistavasti vanhemmalle iholle, mutta myös parikymppisille ennaltaehkäisyyn. ^_^

      Poista
  5. En tiedä toimisiko tämä omilla luomilla, kun talvella ovat niin rutikuivat muutenkin, vaikka kaikin puolin muuten niin toimivalta kuulostaa. :) Niin ehkä atooppisten luomien kannattaa vältellä, sinänsä harmi, kun on noin toimivasta tuotteesta kysymys.

    Ihanaa maanantaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla ihan 1-2 vkossa ja muu aika ja aamuisin käyttää niitä tosiahoitavia, tää kuitenkin kevyesti kuorii, silottaa ja kirkastaa ja onhan tässä hyaluronihappoa vähän kosteuttakin tuomassa. Mutta varovasti aluksi. ^_^

      Mukavaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  6. Retinol sy-voiteessa kuulostaa tosi tehokkaalta, vaikka määrä onkin paljon pienempi kuin vaikka kasvovoitessa, mutta onhan ihokin siinä ohuempaa. Mulla ei ole silmänympäryksissä juuri kuivuutta, joten käytän vähän sitä sun tätä. En ole kovin vaativa sy-voiteiden suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se just tekee tehokkaan ja kannattaa olla aluksi maltillinen, vaikka pitoisuus on vain tuon 0,5%. :)

      Poista
  7. Olen käyttänyt Medik8 retinol sy-seerumia, joka on myös hyvä tuote. En muista, että siitä olisi tullut mitään ihmeempiä oireita alkuaikoina. Medik8-retinoltuotteisiin siedättyi jotenkin helpommin kuin the Ordinaryn retinoltuotteisiin. Olen käyttänyt myös Medik8 retinol-seerumia, joka niin ikään oli ihan hyvä tuote. Sy-voiteet pitäisi olla pumppupullossa tai ainakin tuubissa. En enää osta ollenkaan sellaisia sy-voiteita, jotka ovat purkissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin herkkis iho, että tulee tosi helposti oireita. Mä luulen, että Medik8 tuotteissa on hivenen hienommat koostumukset jotka on hiottu eri tavalla kuin halvemmassa Ordinaryssa, siksi varmaan siedätys tapahtuu helpommin. :)

      Poista
  8. Kaikki mahdolliset seerumit ja voiteet on käytössä, mutta kyllä ne kurtut ja mustat silmänaluset siltikin vaan vaivaa...ei tule vanhuus yksin :D Tuo voide näyttää kyllä ihanan silkkiseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tule ei, oot siinä ihan oikeassa. Varsinkin tohon maan vetovoimaan on hyvin vaikea vaikuttaa. :D Mutta tää tuote kyllä silottaa tosi kivasti sy-ihoa.

      Poista
  9. Mulla on käytössä Lidlin kehuttu Q10-syvoide. Onneksi ei ole vaikeat silmänympärykset, niin voiteeltakaan en vaadi mitään ihmeitä, kunhan kosteuttaa ja toi Cien toimii hommassa oikein hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on selvästi aina vaan vaikeammat, mitä enemmän tulee ikää. Ei taida olla enää paluuta parempaan. :D Mulla on kyllä siitä hyvä, että mulla ei ole tumma sy-iho, eikä turvotusta esiinny oikeastaan koskaan, mutta nauravien silmien juonteet eivät ole kovin kivat. :)

      Poista
  10. Vähän piti miettiä, että mistä tämä merkki on tuttu, mutta olin Haikon kartanossa (palkinto työvuosista ) ja sain tämän merkin kasvohoidon. Vaikutti hyvältä, mutta enpä ole tuota merkkiä sen koommin testannut:) Varmasti hyvä, mutta taitaa olla minulle liian kevyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haikossa tosiaan taitaa olla Medik8 tuotteet käytössä. :) A-vitamiinia sisältävät tuotteet eivät ole ikääntyvälle iholle koskaan liian "kevyitä". Tän kanssahan voi toisina iltoina käytää jotain paksumpaa voidetta iltaisin jos siltä tuntuu. :)

      Poista
  11. Mä muuten huomaan, nyt kun käytän kasvoilla retinolivoidetta, jota en siis levitä sy-iholle, että kyllä se vaan kuivattaa jotenkin mystisesti sy-ihoakin! Huomaan sy-alueen tuntuvan ohuemmalta ja sitä välillä kirvelee.

    Miten tää eroaa sun mielestä siitä Verson sy-voiteesta?

    Nyt odotan että saan Kiehl'sin voiteen taputeltua loppuun ja sitten kirkkaan Bobbin voiteen!😚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan nukkuessa jotenkin levittyy sinnekin asti. Verson on hellävaraisempi, se ei aiheuta mulla hilseilyä lainkaan, voin huolettaa käyttää sitä joka päivä, tätä en. Joten se Verson kehittelemä hellävaraisempi A-vitamiini cocktail todellakin toimii. :)

      Poista
  12. Mulla on itse asiassa tämän sarjan muutama tuote odottamassa tuossa, että ehtisin testaamaan. Taidan ottaa seuraavien joukossa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ehdottomasti, varsinkin jos löytyy niitä seerumeita niin kannattaa testata! :)

      Poista
  13. Onpas mielenkiintoisen kuuloinen! En ole koskaan kuullutkaan koko merkistä, mutta tuohon täytyy tutustua vielä lisää, saattaa pian löytää tiensä myös mun kaappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi hyvä ja tehokas. :) Medik8:lla on muitakin tosi hyviä tuotteita kuten seerumit, nekin kannattaa katsastaa. ^_^

      Poista
  14. Outoa, ettei mun kommentit näy. Medik8 on tuttu seerumeiden muodossa. Minulla on myös heiltä silmänympärysiholle tehty seerumi, joka on todella riittoisa. Yksi tippa riittää molemmille silmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tämä ainakin näkyy normaalisti. Muista ei ole osunut sinulta vastaan viime päivinä. :( Medik8 seerumit on tosiaan ihania ja tehokkaita. :)

      Poista
  15. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just
    sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your
    blog. I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to
    everything. Do you have any tips and hints
    for novice blog writers? I'd certainly appreciate it.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives