Vuoden parhaat 2017 – Meikit


Vielä tänään vuoden 2017 parhaita tuotteita ja sitten päästään muihin aiheisiin. Viime vuonna ihastuttaneet ihonhoitotuotteet voit kurkata täältä. Tänään kuitenkin perehdytään meikkituotteisiin, jotka veivät sydämeni vuonna 2017. Joukossa on pari yllätystä, tuotteita joista en ole hiiskunut teille sanaakaan ennen tätä postausta, mutta molemmat ovat sellaisia, joita olen käyttänyt jo pidemmän aikaa, itseasiassa vuoden parasta ripsiväriä on jo toinen pakkaus menossa. Tästä oikeastaan hyvin huomaa sen, että vaikka kuinka yritän, en millään ehdi kirjoittamaan teille kaikista tuotteista joista haluaisin. 

PRIMER/POHJUSTAJA

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother – Kuka vielä muistaa, että suorastaan "vihasin" tätä tuotetta aluksi, kunnes löysin oikean tekniikan levittää tuotteen iholle. Tämä ei ole primer sellaisille jotka tykkäävät todella silikonisen tuntuisista ja mielettömän blurraavista primereistä vaan enemmänkin meille, jotka tykkäävät luonnollisesti lopputuloksesta ja siitä, että primer pitää meikin hyvin paikoillaan. Shiseidon pohjustaja kyllä blurraa ihohuokosiakin ja saa ne näyttämään pienemmiltä. Ainoa oikea tapa levittää ohuen emulsiomainen tuote, on taputella se iholle. Eniten pidän kuitenkin siitä miten kauan tämä pitää kasvot kiillottomina, ero moniin muihin käyttämiini pohjustajiin on selkeä. Kesällä pohdiskelin, että kuinkahan kauan 20 ml:n pullo riittää, no se riitti myöhäiseen syksyyn asti, jonka jälkeen ostin uuden. Laskeskelin, että jos tätä käyttää ainoana primerinä, joutuu ehkä vuoden aikana ostamaan kerran uudestaan, toki riippuen siitä kuinka isolle alueelle pohjustajaa tykkää levittää.

MEIKKIVOIDE

Clarins Everlasting Cushion* – Tiedän, että kaikki eivät tykkää cushion-meikkivoiteista, mutta minä rakastan, joten Clarinsin Everlasting Cushion oli itseoikeutettu voittaja tähän kategoriaan. Parhaan tästä tekee sen pysyvyys ja kerrostettavuus. Tuote pysyy iholla tuntikausia muuttumattomana, sillä saa aikaiseksi kuultavaa jälkeä mutta halutessaan myös peittävämpää. Plussaa myös korkeasta suojakertoimesta.


HIGHLIGHTER

Maybelline Gigi Hadid Strobing Liquid* – Tuote joka sai minut pitkästä aikaa innostumaan nestemäisistä highlightereista. Intensiivisen sävyinen ja pigmenttinen tuote on nestemäisten highlightereiden aatelia, eikä hinta huimaa päätä, joten jos vielä löydätte kaupoista niin napatkaa äkkiä omanne.

SIVELLIN

Artis Oval 7 – Parhaiten sijoittamani rahat koskaan. En saa millään yhtä kaunista, tasaista ja peittävä pintaa iholle kuin Artisin harjalla. Toimii kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Käytän nykyään beautyblenderiä enää ainoastaan silloin, kun haluan kuultavamman lopputuloksen. Vuoden käytön jälkeen sivellin on edelleen kuin uusi.

BRONZER

Marc Jacobs O! Mega Bronzer Coconut Perfect Tan – Käytän tuotetta jokaisessa meikissäni ja silti tuntuu, että tämä ei koskaan lopu ja hyvä niin, sillä kyseessä on valitettavasti Limited Edition -tuote, toivottavasti tuovat tämän uudestaan ensi kesänä myyntiin. Aurinkopuuterin sävy on hyvin neutraali, mutta ihan aavistuksen lämmin. Heleä ja kaunis "sun kissed" -lopputulos.



POSKIPUNA

Clinique Blushing Blush Powder precious posy – Pakkaus poikkeaa hieman normaalista Blushing Blush Powder-poskipunapakkauksesta, koska tämä oli ehkä paras kaupanpäällinen mitä olen koskaan saanut. Sävy precious posy kuuluu valikoimiin, joten tätä on ihan ostettavissa, pakkaus on vain erilainen. Jos hakusessa on hyvä poskipuna, kannattaa kääntyä Cliniquen puoleen, en tiedä mikä siinä on, mutta brändi osaa tehdä mielestäni pehmeimmät ja kauneimmat poskipunat. Laatu on aina priimaa. Koostumukset ovat hienojakoisia ja kerrostettavia. Precious posy on elektrinen pinkkipersikka, jossa on aavistus kultaista hohtoa. Kultainen hohde on kuitenkin hyvin pientä ja hienostunutta. Todella kaunis universaali kaikille sopiva sävy. 

HUULIKIILTO

Buxom – Sai minut sai innostumaan vuosien jälkeen huulikiilloista. Vuoden aikana näitä on kertynyt jo useampi sävy. Laatu on juuri sellainen mitä odotan hyvältä huulikiillolta: semitahmea, ei liian, sävyä sopivasti, pysyy huulilla jonkin aikaa ja tämän lisäksi Buxomin kiilloissa on myös huulia hivenen pullistava efekti. Ne kihelmöivät huulilla ihan hetken aikaa, mutta todella lievästi. Ei mitään kamalaa polttavaa tunnetta, jos joku sellaista pelkää. Tuoksu on vaniljainen.

RIPSIVÄRI

Oriflame Giordani Gold Incredible Lenght – Kädet ylös tässä on paras ripsiväri, jos ripsesi kaipaavat enemmäkin pituutta kuin tuuheutta kuten omani. Koostumus on melko täyteläistä ja harja on aika samantapainen kuin Lancômen Monsieur Bigissä, sillä erotuksella, että Oriflamen mascaran harja on hivenen tiiviimpi ja kierteisempi. Ripsivärin sanotaan sisältävän mikrokuituja, mutta itse en niitä silmällä pahemmin huomaa. Tekee ripsistä pitkät ja erotellut. Mikä parasta pysyy sottaamatta omissa silmissäni koko päivän, kestää jopa pienen tihkusateenkin. 


LUOMIVÄRIPALETTI

Jane Iredale Naturally Glam* – Jane Iredalen paletit eivät välttämättä säväytä heitä, jotka tykkäävät värikkäästä silmämeikistä, mutta jos tykkäät klassisesta ja luonnollisesta lookista kuten minä niin välillä tuntuu, että Jane suunnittelee näitä paletteja ihan meitä varten. Kulutuksesta varmaan huomaatte, etten ole ihan kamalasti muihin luomiväreihin tänä syksynä koskenut. Huomaan, että joka kerran meikkiä tehdessäni tartun näihin helppoihin ja kauniisiin sävyihin. Jane Iredalen luomivärien kesto luomilla on huikea, ne kestävät ihan koko päivän kulumatta tai haalistumatta, joka on ihan uskomaton juttu rasvoittuvilla luomilla. Paletit ovat arvokkaita, mutta jokaisen euron arvoisia, sillä napeissa on todella runsaasti väriä.

Mikä oli sinun meikkisuosikki vuonna 2017?

*Clarins, Jane Iredale ja Maybelline PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.




  1. Olen samaa mieltä, että Cliniquellä on loistavat poskipunat. Itse tykkään merkin Cheek Pop -poskipunista<3
    Mun suosikkimeikkituote on ollut Morphen Jaclyn Hill luomiväripaletti. Aivan supermahtava:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cheek Popit on ihana, mutta tässä poskipunassa on lisäksi sellainen sävy, jota ei cheek popeista löydy. Sanoisin tota precious posya hienostuneemmaksi hieman pinkimmäksi Narsin Orgasmiksi. ^_^Tuo Morphen Jaclyn-paletti on sellainen, jonka hankkimista olen harkinnut vakavasti. :)

      Poista
  2. Onpas ihana tuo Janen paletti, just mun sävyt myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, tosin kaikki Iredalen paletit on, en paljon muita nykyään käytä tai tykkäisin käyttää, mutta aina käsi tarttuu noihin. :)

      Poista
  3. Fix Make-up suihke Clarinsilta taitaa olla oma suosikkini, hyvänä kakkosena Esssencen vedenkestävä ripsari.
    Ihanaa uutta vuotta Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin suihke on kyllä kiva, pari pullollista olen sitä käyttänyt. Essencen ripsareita on varmaan pakko kokeilla tänä vuonna, kun kaikki niitä hehkuttavat. :) Ihanaa uutta vuotta Outi! <3

      Poista
  4. Buxomin huulikiillot listasin minäkin suosikeiksi :) Todella kiva koostumus ja sävyt! Pitkästä aikaa innostuin taas kiilloista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä parhaita, jos saa minut vuosien jälkeen innostumaan uudelleen huulikiilloista niin tuotteen on oltava hyvä. ^_^

      Poista
  5. Mun meikkisuosikki 2017 taisi olla Lorealin meikinkiinnityssuihke, joka on korvannut Urban Decayn suihkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä jos on rasvoittuvampa iho, mulle oli hyvä kesällä, mutta syksyllä huomasi, että alkoi ihoa kiristelemään, mutta ens kesänä takuulla palaan taas siihen. :)

      Poista
  6. Maitta kanssa kehui postauksessaan Buxomin kiiltoja joten on niitä ostettava alkuun ainakin yksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele yhtään, että näistä muutkin pitää, oikeasti parhaita huulikiiltoja hetkeen! :)

      Poista
  7. Kivat sävyt tuossa paletissa. Mun täytyisi vielä vuoden suosikit kasata yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on mun makuun täydelliset sävyt! <3 Koko ihmeessä, kiinnostaisi sunkin suosikit kovasti. :)

      Poista
  8. Monta suosikkia löytyy kyllä, mutta mainitsen nyt Isadoran 66 Divine Eyes paletin sekä ihanat highlighterit Make up storelta tri glam.
    Oriflamen ripsarit ovat yllättäneet positiivisesti aiemminkin, kiva kun sama linja jatkuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamen ripsarit ovat kyllä löytö, siellähän on tosi usein alennuksia, joten niitä kannattaa kyttäillä niin voi saada hyvän ripsarin tosi halvalla, jopa tän ylellisemmän sarjan ripsarin. :)

      Poista
  9. Buxom huulikiilto niin hyvä ja sivulauseessa mainitsemaan Mr.Big. Blogissa pian omatkin suosikit ja kun yritän pitää määrän pienenä niin vaikeaa on.

    Ihanaa iltaa. 💙💙💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buxomit on loistavia. Monsieur Big on hyvä, mutta tossa Oriflamessa on mulla vielä parempi pysyvyys ja sen massa kuivattamatta on heti sopiva, siksi se on parempi mulla. ;) Eikö olekin tosi vaikea pitää määrä pienenä? Itse vedän tiukat rajat, ei riitä että on hyvä, pitää olla superhyvä ja sellainen, että tiedän ostavani sitä lisää. :D

      Mukavaa iltaa Tiia. <3

      Poista
  10. Ihania tuotteita. Tuo Jane Iredalen paletti on ihana ja Artistin siveltimistä olen samaa mieltä, mahtavat! Täytyykin kokeilla tuota primeria, kiitos vinkistä ja oikein ihanaa Uutta Vuotta <3

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkeistä. Tässä ei ollut itselleni yhtään tuttua tuotetta :) Mun ehdoton suosikkini oli tänä vuonna Elisabeth Ardenin poskipuna, jossa oli ikään kuin verkko siinä purkin päällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Ardenin poskipuna on muuten tosi hyvä, tykkään siitä kans tosi paljon, tän Cliniquen sävy on vaan itselle täyttä rakkautta. <3

      Poista
  12. Apua, ainut noista mitä olen kokeillut on Buxomin huulikiillot ja hankin sellaisenkin ensimmäisen vasta muutama päivä sitten Kicksin alesta :p Nuo Marc Jacobsin aurinkopuuterit kyllä koukuttavat, mutta mielestäni on niin vaikea valita oikea sävy aurinkopuutereista niin en tiedä uskallanko sellaista ostaa. Aion tehdä kirjoituksen hyvin pian omista viime vuoden lemppareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buxomin kiillot on kyllä huippuja, joten hyvä alelöytö. ^_^ Jään odottamaan innolla sun suosikkeja!

      Poista
  13. I dream of having this bronzer :D

    www.windowtothebeauty.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives