Klassikot osa 41 – Omorovicza Queen of Hungary Mist

Edellisestä Klassikko-postauksesta on vierähtynyt reilu kuukausi aikaa, joten eiköhän ole aika ottaa käsittelyyn uusi klassikko.

Omorovicza tunnetaan ylellisestä valikoimasta todellisia hi-tech -innovatiivioita. Tuotteet hyödyntävät unkarilaista kivennäisvettä, joka tunnetaan andioksidanteistaan ja ihoa elvyttävästä vaikutuksestaan. Omoroviczan perustajat työskentelevätkin yhdessä Nobel-palkitun unkarilaisen ihotautilaboratorian kanssa kehitellen tuotteita, jotka sisältävät tuota kuuluisaa kivennäisvettä. Kaikki sarjan tuotteet soveltuvat myös vegaaneille. 

Brändin varmasti kuuluisin tuote on Queen of Hungary Mist*, joka on kosteussuihkeiden todellinen aatelinen. Se sopii kaikille ihotyypeille, eikä sisällä alkoholia. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


Tuote on pakattuna lasipulloon ja siinä on varmasti hienoimman mistin omaava suutin, mihin olen kosteussuihkeissa ikinä törmännyt. Uskokaa, että olen käyttänyt monia. Miksi ihmeessä kaikissa ei voi olla yhtä hienojakoista suutinta? Sisältö tuleekin kasvoille todella hienojakoisena sumuna. Kosteussuihkeuden tapaan Queen of Hungary Mistia voi suihkautella kasvoille aamuin illoin puhdistuksen jälkeen, mutta se soveltuu loistavasti myös meikin päälle kosteuttamaan ihoa tai muuten vain suihkittavaksi päivän mittaan, jos iho tuntuu kireältä tai kuivalta. 

Käytän kosteussuihkeita usein myös savinaamioiden kanssa. Jos ihoni on kuivempi, mutta haluan silti huokoset puhtaaksi, suihkuttelen kosteussuihketta vaikutuksen aikana naamion päälle, jolloin se pysyy koko ajan kosteana, eikä tunnu lainkaan niin kuivattavalta. Naamio puhdistaa tästä huolimatta ihon tehokkaasti, mutta se tuntuu pehmeämmältä kuin että antaisi vain savinaamion kuivaa kasvoille. Kannattaa kokeilla, jos koette savinaamiot liian kuivattavina, mutta silti haluaisitte niitä ihon puhdistukseen käyttää. 

Omoroviczan suihkeessa on todella hienostunut raikas hivenen vihreä ja aavistuksen ruusuinen tuoksu. Erotan siitä aivan selkeästi appelsiininkukan, salvian ja ruusun. Tuoksu on virkistävä suihkauttaessa, mutta se ei jää lainkaan leijumaan myöhemmin kasvoille, mikä on hyvä asia. Salvian tuoksu on kuitenkin sellainen, että se varmasti jakaa mielipiteitä. 

INCI: Aqua (Hungarian Thermal Water), Rosa Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Pectin, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Mannitol, Yeast Extract.


Omoroviczan tuotteita myy Lookfantastic.fi. Koodilla KEVÄT15 saa -15% laajasta valikoimasta tuotteita, koodi koskee mm. Omoroviczan tuotteita. Tuotteen suositushinta on 65 euroa 100ml:ä ja myynnissä on myös 50ml:n Limited Edition, jolla hintaa on 35,45 euroa. 

Onko Omorovicza tuttu? Käytättekö kosteussuihkeita?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy niiden klikkaamisesta rahallisesti.




  1. Miten kauniit kuvat <3 Ei ole tuttu lainkaan ja käytän mistejä joka päivä. Ihana uusi tuttavuus.

    Kaunista päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. <3

      Nyt kun itsekin käyttää mistejä joka pvä, sitä tulee aina välillä miettineeksi, miten ihmeessä sitä tuli joskus aiemmin toimeen, kun ei käyttänyt. :D

      Rentoa sunnuntaita Tiia.

      Poista
  2. Tässä on kyllä jännä tuoksu, mutta mielestäni se ei kuitenkaan ole paha tai jää ihmeemmin leijumaan iholla. Suuttimen -tai ehkä koko pullon- säästän taas myöhempää käyttöä varten:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jää, musta jopa katoaa iholta jännän nopeasti ollakseen alussa niin selvä. Mä niin ymmärrän ton säästämisen. Olen tähän mennessä säästänyt vain Dr. Hauschkat, mut niissä ei ole korkkia, mutta tässä on, joten siksi tää on vielä vähän parempi. ^_^

      Poista
  3. Brändi on mulle ihan uusi, mutta vaikuttaa tosi kivalta! Salvia, menettelee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi salvian tuoksu ei ole hirveän voimakas, mutta kyllä se suihkauttaessa selvästi erottaa sehän on niin omintakeinen tuoksu. :)

      Poista
  4. Ihanat kuvat taas Jonna <3 Minä en ole kuullutkaan tästä merkistä, joten kiitostästä postauksesta!
    Käytän mistejä välillä, en säännöllisesti ja onkin kiva kuulla että tässä on hienojakoinen suutin. Inhoan sitä kun suuttimet on liian isoja ja ne räiskii naamalle.

    Kiitos myös tuosta savinaamio vinkistä, täytyykin testata.

    Ihanaa ja kaunista sunnuntaita sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! <3

      Yllättävän monessa on tollaisia ruiskivia suuttimia, en vaan tajua miksi? Luulis, että joku koittaisi kasvoilleen ennen kuin laittaa myyntiin tuotteitaan niihin. :D

      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  5. Haha, todellakin on yhteys, postauksesi tuli mulla jo Facessa vastaan ja kuvittelin itsekseni, nyt ollaan molemmat postattu suihkeista 😀 Mun piti alkuun postata toisista tuotteista mutta päätin loppuviikosta toisin, mä postaus oli niin fiilispohjainen 😄

    Mutta tää brändi kiinnostaa! Täytyy paneutua valikoimaan ja kenties jossain vaiheessa tilailla jotain 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan sama juttu, mulla oli ihan toinen postaus eka aiheena, se tulee kyllä myöhemmin, mutta ex tempore päätin mennä tällä. :D

      Poista
  6. Ihan uusi tuttavuus. Misteissä häiritsee välillä se kun nestettä tulee liikaa ja epätasaisesti, tätä voisin kokeilla.

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella häiritsevää, en hirveän moneen ole törmännyt, jos on omaan makuun tarpeeksi hieno suihke. :)

      Mukavaa keväistä sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  7. Omorovicza on nimenä tuttu ja kosteussuihkeiden kanssa olen vielä alkeistasolla. Yhtä olen juuri testaamassa ja lupaavalta vaikuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varoitan, edessä on lopullinen koukuttuminen kosteussuihkeisiin. ;) Pidin itse aiemmin ihan turhina, kunnes muutama vuosi sitten tajusin miten paljon varsinkin pintakuiva iho hyötyy niistä.

      Poista
  8. ooh,suihkeaddiktina taas innostuin! merkki on ihan vieras mutta se on paras lähtökohta lähteä uutta testaamaan😁 luulin jo selättäneeni suurimman kuivuuteni mutta univaje ja stressi veti ihon taas aivan järkyttäväks,tälle olisi siis oikea tarvekin😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä oma iho kaipaa jopa kesällä kosteutta, mistit on silloin kyllä ihan kivoja virkistäytymiskäytössäkin. ^_^

      Poista
  9. Tästä merkistä en ole kuullut, mutta käytän kosteussuihkeita. Olen huono rasvailemaan ja näillä suihkeilla kosteutus käy nopeasti ennen meikin laittoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, jos iho ei tunnu tarvitsevan voidetta, niin nää on loistavia pikakosteuttajia meikin alle. :)

      Poista
  10. Mulle tuli toi suihke siinä lookfantasticin joulukalenterissa ja oon ihan totaalisen rakastunut siihen! Siinä se pullo on vieläpä sellainen söpö vaaleanpuneinen limited edition :) Tosiaan ihan mielettömän hienojakoinen suihke, mihin ainakin itse ihastuin! Ja tuoksu on minusta kyllä hyvä, vaikka pelkäsin sen olevan liian voimakas. :) Ei sitten ollutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muuten bongasin tän sun siitä luonnonkosmetiikkamessuvideolta. ;) Aattelinkin, että tykkään, koska oli ihan pöydän päällä. ^_^ Mä ajattelin tilata sen pienemmän Limited Editionin itselle, se olis vielä näppärämpi reissussa. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives