Syksyn odotettu uutuus Esse Protect oil


Ainakin omasta mielestäni yksi syksyn mielenkiintoisimmista uutuuksista tulee Esseltä. Essellähän on ollut sarjassaan jo aiemmin öljy Repair oil, mutta tänä syksynä Sensitive-linjaan saatiin vihdoin oma kauan kaivattu öljy Protect oil*. Tykkään todella paljon Essen tuotteista, mutta Sensitive on linjoista sellainen, josta olen kauttaaltaan pitänyt aivan kaikesta. Sarjan Sensitive Cleanser nauttii omassa ihonpuhdistuksessani jo kulttituotteen mainetta, se on tuote, jonka ei koskaan tarvitse pelätä ärsyttävän ihoa, päinvastoin, se on tuote, jonka puoleen käännyn aina, jos ihoni vähänkään kiukuttelee. Puhdistaja on harvoja tuotteita, joilla pesen myös aamulla silloin tällöin kasvoni, koska se on tarpeeksi hellävarainen. Muutenhan tuon puolen hoitaa oikeastaan aina misellivesi. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


Monelle Sentive-linjan ystäville varmasti yksi ilouutinen on se, että sarjan muiden tuotteiden tapaan myös öljy tuoksuu aidolta vaniljalta. Tuoksu tuotteeseen tuleekin vanilliinista. Sopii myös vegaaneille. Öljyn koostumus on keskitäyteläistä, se ei ole paksuinta öljyä mitä olen käyttänyt, mutta ei ohuintakaan, eikä todellakaan vetistä vaan koostumus on selkeästi öljyä. 

Tuote suojaa ihoa ilmansaasteilta, pääraaka-aineena on käytetty ximeniaöljyä, joka suojaa herkkää ihoa, lisäksi se parantaa ihon mikroverenkiertoa. Öljyssä on miellyttävä pehmeä koostumus, ainakin omalle pintakuivalle iholle se imeytyy hyvinkin nopeasti. Ei jätä tahmeaa tunnetta, vaan ihon pinta tuntuu pehmeältä, eikä lainkaan rasvaiselta. Tykkään levittää öljyn aina painelemalla. Kannattaa muuten kokeilla levittää öljyä myös hivenen kostealle iholle, jolloin se imeytyy nopeasti myös rasvaisemmalle ihotyypille. 

Jos noudatat Essen omaa ihonhoitorutiinia, Esse suosittaa öljyä käytettäväksi varsinkin erittäin herkälle iholle aluksi ainoa hoitotuotteena yhdessä Sensitive Cleanserin kanssa, vasta myöhemmin rutiiniin voi lisätä Tonerin ja Hydro- tai Nourish -voiteen. 

INCI: Ximenia Americana Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanillin
Esse Protect Oil 15ml 58 euroa, tuote kestää käytössä n. 2-3 kuukautta. 
Joko olette ottaneet öljyt uudestaan kesän jälkeen käyttöön?
*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Mä en ole vielä aloittanut öljykautta, mutta kohta puoliin varmaan tarttee ensimmäiset öljyputelit korkata.

    Upeat kuvat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin sä olit se todellinen öljy fani. :) Mä aloitin pari viikkoa sitten kun tultiin reissusta, jotenkin tuli olo, että nyt iho taas kaipaa sitä.

      Poista
  2. Tää vaikutti niin loistavalta, kun tilaisuudessa kämmenelle kokeilin :) Vielä en ole kotona korkannut, mutta oon melkein varma, että tuun rakastumaan tähän, koska Esse on niin super sarja <3 Mun on varmaan pakko kokeilla myös tuota Sensitive Cleanseria jossain vaiheessa, koska se on vieläkin mulla testaamatta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä etkö sä ole kokeillut Sensitive Cleanseria?!? Nyt äkkiä, se on jotain niin parasta, illalla käytän sitä toiseen vaiheen puhdistukseen, aamulla yksistään. Jos yöllä on ollut yönaamio niin silloin tykkään aamuisin putsata kasvot usein muullakin kuin misellivedellä ja toi on silloin niin paras.

      Poista
  3. Oi miten ihanalta tämä kuulostaa! Mä rakastan öljyjä ja kyllä ne on kesän jälkeen jo kaivettu käyttöön :). Esseltä en ole vielä mitään kokeillut, mutta joo pakkohan se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää vaniljatuoksusta, tää on aivan ihana! <3

      Poista
  4. Syysflunssan jälkeen (tai no vähän jatkuu vielä) otin taas öljyn käyttöön. Jotenkin tuossa taudissa myös kasvojen iho erityisesti kuivui. Nyt taas iho pehmoinen ja jotenkin kimmoisampi. Öljyt on niin tulleet jäädäkseen minun ihon hoitoon.
    Kivaa torstai-iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssa kyllä kuivattaa kasvoja, siis muutakin kuin nenän seutua, varmaan se kun lämpö nousee saa ihon kuivaksi. :(

      Mukavaa to-iltaa Outi. <3

      Poista
  5. Herkkäihoisena tuo alkoi kiinnostamaan!
    Itselläni nyt käytössä Kiehl’s Midnight Recovery Consentrate, joka on ihana! Aamulla herää iho hehkeänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kehuu tosi paljon tota Kiehl'siä, itse tykkään enemmän siitä keltaisesta päivällä käytettävästä öljystä kuin tuosta sinisestä yö-öljystä, ehkä se hivenen laventelinen tuoksu on itselleni hivenen turn off, vaikka tykkäsin kyllä siitä miten se käyttäytyy iholla. :)

      Poista
  6. Minua kiinnostaa kyllä tämä sarja, mutta vähän säikähdin, kun kuulin, että pitäisi sitoutua vain tämän sarjan tuotteisiin, jotta se toimisi. Onko näin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää, mutta öljy kyllä toimii ilman sitoutumista muihin tuotteisiin. Eri asia sitten jos ihossa on jotain ongelmia ja niihin halutaan muutosta, silloin on tärkeää miten sarjan tuotteita varsinkin probiootteja sisältäviä tuotteita käyttää, jos laittaa niiden kanssa vääriä tuotteita ja Essen ulkopuolelta niin voi tuhota juuri niistä tuotteista ne vaikuttavat aineet, eikä lopputulos ole todellakaan sama. Mutta tätä öljyä voi käyttää vapaasti ja ihan miten haluaa.

      Poista
  7. Vaniljan tuoksuinen öljy, joka sopii myös herkälle iholle - täähän on kuin tehty mun tarpeisiini ja mielytymyksiini! :D Jos mulla ei olisi tällä hetkellä jo kahta öljyä käytössä, hankkisin tämän välittömästi. Kuulostaa enemmän kuin ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on todella ihana, tuoksu on just sopivasti vaniljainen ei liian. :)

      Poista
  8. En ole vielä Esseä kokeillut, joten en osaa sanoa tarkkaan sarjan tuotteista, mutta eikö niiden idea ollut että kaikki sisältävät probiootteja? Ximenia öljy on jotain minulle ihan uutta, olisin ehkä "kaivannut" että INCI:ssä olisi ollut enemmälti eri öljyjä kun hintaakin on tuon verran. Väri on jännän kirkas kun on tottunut hyvin keltaisiin luonnonkosmetiikan öljyihin. Kiintoisaa, en malta odottaa kokeilla Esseä! Hyvä kuvaus tekstuurista. :)

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Probiootteja ja prebiootteja on tietyissä seerumeissa ja voiteissa sekä Sensitive-sarjan putsarissa, mutta ei tosiaan kaikissa tuotteissa. Idea on se, että noista ainesosia sisältäviä tuotteita saa sitten käyttää vaan tietynlaisten tuotteiden kanssa, että niistä saa kaikki tehot irti. Tää öljy on sitten siitä kiva, samoin kun mun suosikit Omega-voiteet, että niitä voi käyttää kyllä ihan minkä kanssa vaan. Ilmeisesti just toi Ximenia-öljy on se uusi hieno juttu, jota Esse käyttää ja johon hintakin sitten perustuu. :)

      Poista
  9. Ooooh kuulostaapa hyvältä! Vanilja on mulle jotenkin tosi miellyttävä tuoksuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on vieläpä aivan ihanan sopivan voimakas aidon vaniljan tuoksu, se ei kuitenkaan leiju nenässä koko päivää vaan hetken aikaa levityksen jälkeen, koen sen tosi rauhoittavana tuoksuna.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives