Suomalaisen SnowAnnan seerumilöydöt


Luonnonkosmetiikan osalta tilanne on ollut pitkään se, että ihonhoito on ollut jo pitkään mahdollista halutessa toteuttaa täysin kotimaisin luonnonkosmetiikkatuottein. Siinä missä vielä muutamia vuosia sitten markkinoilla oli vain pari suomalaista sarjaa, on niitä nyt useita ja koko ajan tulee lisää, joten vaihtelun varaakin riittää. 

SnowAnna on yksi uusimpia tulokkaita, sillä ihonhoitosarja julkaistiin viime vuonna. Suomalaisen sarjan vaikuttavina raaka-aineina on käytetty mm. marjoja, kasveja ja yrttejä. Kotimaisuusaste on pyritty pitämään mahdollisimman korkeana, sillä onkin FI-Natura sertifikaatti ja tuotteet valmistetaan Suomessa. Tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja ympäristöyställisiä. Tuotepakkauksista on pakko sanoa aluksi sen verran, että ne ovat todella kauniit, mutta valitettavasti molemmissa minulla olevissa seerumipulloissa etiketit olivat jo valmiiksi ryppyiset ja hivenen irtonaisen oloiset heti paketista ottaessa. Tämä ei toki tuotteisiin vaikuta, mutta on esteettinen seikka.

*Postauksen tuotteista Multivitamin Kauneusseerumi PR-näyte saatu blogin kautta, Vitamin A oma.


Sarjassa on kattava valikoima erilaisia tuotteita mm. neljä seerumia, joista toisen sain blogin kautta ja toisen ostin itse ihan tätä juttua varten. Tämä siksi, että halusin päästä testaamaan kahta hyvin erilaisen koostumuksen omaavaa tuotetta. Kaikki SnowAnnan seerumit sopivat myös vegaaneille.


Multivitamin Kauneusseerumi* (49 euroa) on tuote, josta uskon ihan kaikkien pitävän. Sopii kaikille ihotyypeille. Ai miksikö? Läpinäkyvä vesimäisen ohut vesipohjainen seerumi ensinnäkin tuoksuu hyvältä, siinä on raikas hivenen ruusuinen tuoksu. Koska kyseessä on vesipohjainen tuote, se imeytyy ihoon välittömästi. Ihon pinta tuntuu pehmeältä, mutta muuten tunne on kuin sille ei olisi mitään levittänytkään, tunne on suorastaan hämmentävä. Seerumi ei jätä itsestään mitään tuntua iholle, mutta iho tuntuu silti kosteutetulta ja pehmeältä. On jotenkin huikeaa, että luonnonkosmetiikan seerumiin on saatu näin mieletön koostumus, tinkimättä kuitenkaan sen kosteuttavista vaikutuksista. Ruusuvesi, glyseriini, hyaluronihappo, puna-apila, kaurauute ja C-vitamiini kosteuttavat sekä rauhoittavat ihoa.  Sopii myös silmänypärysiholle, jolle olenkin tykännyt käyttää tätä varsinkin aamuisin vaikka ihan yksinään, sen jättämän virkistävän tunteen vuoksi. 

INCI: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Trifolium Pratense Extract, Equisetum Arvense Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Panthenol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid


Vitamin A Anti-Age Seerumi (56 euroa) onkin sitten aivan toisenlainen tuote. Ravitseva ja öljypohjainen täyteläinen seerumi on sitä, jollaista ainakin oma pintakuiva ihoni kaipaa tähän vuodenaikaan. Seerumi sisältää myös A-vitamiinia, jonka vuoksi en käytä tätä aivan joka ilta vaan n. 2-3 kertaan viikossa. A-vitamiini pitää ihon kirkkaana, mutta pintakuivalle iholle varsinkin talviaikaan se voi tuntua liian usein käytettynä kuivattavalta ja iho voi hilseillä. Oikean rytmin omalle iholle löytää kokeilemalla. Tyrninsiemen-rypsiöljy uudistaa ihoa. Tuoksu öljyseerumissa on sellainen, että se varmasti jakaa mielipiteitä. Vai mitä sanoisitte katajanmarjalta tuoksuvasta seerumista?

INCI:  Brassica Rapa Oleifera Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Juniperus Communis Fruit Oil, Limonene


SnowAnnan tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan tai kauneushoitola Lumiannan myymälästä.

Onko SnowAnna teille tuttu? Millaista seerumia tykkäät käyttää?

*Multivitamin Kauneusseerumi PR-näyte saatu blogin kautta, Multivitamin A oma.






  1. Kiitti tästä. En ymmärrä miten nämä ovat menneet minulta ihan ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään tulee markkinoille niin kovaa vauhtia uutta kosmetiikkaa, ettei millään voi huomata kaikkea. Täähän ei ole ollut kuin vuoden verran markkinoilla vasta, joten siltäkin osin uusi. :)

      Poista
  2. A-vitamiini-seerumi kuulostaa hyvältä, eikä vähiten katajanmarjan ansiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et joku muukin tykkää katajanmarja tuoksusta.❤️ Varmasti vähän vedenjakaja tässä seerumissa. 😁

      Poista
  3. On tuttu brändi :) Multivitamin seerumi on loistavaa ja SnowAnnan puhdistusgeeli on hellävaraisuudessaan myös ihan mahtavaa tavaraa ^_^ Mun mielestä Suomessa osataan tehdä ylipäätänsä todella laadukasta luonnonkosmea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeilla tota puhdistusgeeliä jossain vaiheessa. Olen niin sanaa mieltä tosta, että Suomessa osataan tehdä laadukasta luonnonkosmea. Koen että monet vuosien saatossa käyttämistäni tuotteista on vielä ollut hirmu tehokkaita.

      Poista
  4. SnowAnna on nimenä tuttu, mutta ei se kovin paljon ole ollut esillä mun mielestä. Joten ihan hyvä muistutus tuli tässä:) Katajanmarjan tuoksu on mun mielestä ihan jees:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän vähän on ollut esillä siihen nähden kuinka loistavista tuotteista on kyse. Tässä oikeastaan huomaa sen miten vaikea kaiken kosmen keskeltä jota tukee koko ajan lisää on vaikea saada tilaa hyvilläkin tuotteilla.

      Poista
  5. Ei ole ennestään tuttu. Kiinnostaa kyllä, koska näissä ei tuo hintakaan ollut hurja ja suomalaisuus tietty on myös plussaa. Tykkään kosteuttavista seerumeista erityisesti, koska tällainen vanha käppänä tarvitsee paljon kosteutta erityisesti kasvojen alueelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumeiksi ihan keskihintaisia. Tykkään myös tosi paljon siitä että nämä tehdään Suomessa, näitä brändejä on ilahduttavasti alkanut tulla lisää.

      Poista
  6. Olen bongannut näitä ja putelit ilahduttaa silmää. Olet vielä napsinut ihan megakauniit kuvat.

    Ihanaa iltaa Jonna 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin ilahduttaa ja kiitos. ❤️

      Mukavaa iltaa Tiia.

      Poista
  7. Tämä kuulostaa kivalta sarjalta, seerumeista juurikin tuo multivitamin voisi olla mun juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multivitamin on sellainen jota ostan kyllä lisää, aivan loistava seerumi. 👌

      Poista
  8. En ole kokeillut sarjaa vielä, joten ei ole kokemusta koostumuksista. Pidän niiden yksinkertaisesta ja herkänkauniista ulkonäöstä.
    Yksi asia ihmetyttää: kaikissa uusissa sarjoissa tuntuu olevan samat suomalaiset viljat ja marjat, mitä Lumene on käyttänyt jo iät ja ajat. Niistä on toki tutkittua tietoa ja hyvä, että käytetään suomalaisia raaka-aineita (tai pohjoisia...) mutta silti kaipaisin jotain todella uutta. Olisi kiva kuulla, mitä mieltä sinä olet, miten näet asian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkä on muuten hyvä sana kuvailemaan näiden ulkonäköä.

      Ajattelen niin, että Suomen luonnossa on kuitenkin aika rajattu määrä raaka-aineita, joten vaikea on tempaista yhtäkkiä jotain täysin uutta.Tutkimukset vie aikaa ennen kuin jotain ihan uutta raaka-ainetta voi alkaa kosmetiikassa käyttämään ja aika harvalla pienellä yrityksellä on rahaa sellaiseen tutkimustyöhön. Varmaan viimeisin tällainen löytö raaka-aine on pakurikääpä, jonka trendin Supermood aloitti. Onhan nämä Lumenen tuotteisiin nähden sitten muuten hyvin koostumuksiltaan yms.erilaisia, vaikka vaikuttavia aineita on samoja.🙂

      Poista
  9. Nimenä tuttu, mutta en ole kokeillut :) Mutta hyvinkin voisin kuvitella että voisin näitä kokeilla! Varsinkin A-vitamiiniseerumi kuulostaa siltä, mistä tykkäisin varmasti :)

    VastaaPoista
  10. Kappas,taaa uusi ja itselle tuntematon merkki! Vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä näin näitä tuotteita viime vuoden lopussa jonkun verran, mutta vasta nyt pääsin itse testaamaan. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives