I love me ja ECOCERT-sertifioitu kukkaistuoksu


Pikku hiljaa markkinoille on alkanut hiipiä luksuslaadun omaavia luonnollisia tuoksuja. Ainakin tuoksujen ystävälle tämä on todella odotettu asia. Silti aika harvalla on sertifikaatti, joten aina kun sellainen tuoksu tulee vastaani, niin siitä on tietenkin päästävä kirjoittamaan. Ranskalaiselta luonnonkosmetiikkabrändi Floramelta löytyy tuoksuja, jotka ovat ECOCERT-sertifioitu. Jasmin Eternal EdT* koostuu erilaisista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistä, tuoksun sisällöstä 88% on tuotettu luomuviljelemällä. Kasvit ja kukat tulevat tuotteisiin Floramen omilta valvotuilta tiloilta, ja kaikkien öljyjen alkuperä on jäljitettävissä. 

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.


Olen vuosien saatossa huomannut, että on muutamia tuoksunuotteja, jotka esiintyvät melkein kaikissa itselleni rakkaimmissa tuoksuissa ja yksi niistä on jasmiini. Tykkään sen makean huumaavasta tuoksusta, se tuo mielestäni moniin tuoksuihin myös ripauksen makeaa raikkautta.

Jasmin Eternal EdT on pakattuna eleettömään 100 ml:n lasipulloon. Ruusukultaiset yksityiskohdat suuttimessa ja etiketissä tuovat siihen ripauksen luksusta. Tuoksuna se on elegantti ja aistillinen, siinä on herkkyyttä ja lämpöä. 

Alkutuoksuna makeaa persikkaa, artemisiaa, ruusua ja neilikkaa. Tuoksun sydämessä jasmiinia, appelsiinin kukkaa ja ylellistä ylang-ylangia. Pohja on lämpimän makea: vaniljaa ja mirhaa. Ihollani tuoksu on aluksi raikas maustettuna persikan makeudella, mutta pienen hetken iholla oltuaan jasmiini pääsee esiin ja tuntien kuluessa pohjatuoksun makeus tulee esille. Tämä elää iholla pitkään ja se onkin selvää, koska eteerisetöljyt reagoivat ihon lämmön kanssa. Tuoksu on EdT, mutta olin yllättänyt sen kestosta, omalla iholla kuutisen tuntia. Jasmin Eternal on edullinen, sillä 100 ml:n pullo maksaa vain 35 euroa. Tuoksua voi ostaa Naturellementin verkkokaupasta täältä.


Huomenna alkavat taas monen kovasti odottamat I love me -messut. Itseltäni messut jäävät väliin töiden vuoksi, mutta teille muille messuilla on tänä vuonna ainakin näytteilleasettajalistan perusteella paljon uusia brändejä, mitä en ole aiemmin messuilta bongannut. Floramen maahantuojan Naturellementin löytää messuosastolta 7h111. Osastolta kannattaa käydä myös katsastamassa Sabe Massonin ihanat voideparfyymit. 

Käytättekö luonnollisia tuoksuja? Onko Florame tuttu?

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.  1. Samis, jasmiini on myös yksi minun suosikeistani. On tosiaan makea, muttei sellainen sokerisen makea vivahde.

  Pitäisikin mennä tuoksuostoksille, olen jymähtänyt käyttämään paria lempparia. Jokin uusi talvituoksu olisi ihana löytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi tuo moneen kukkaustuoksuun makeutta. Usein kukkaistuoksu ilman jasmiinia voi olla hyvinkin "kurkkuun menevä" ainakin itsellä. 😅

   Myöhemmin tulossa tuoksulahjavinkkejä jossa on sit talvisia tuoksujakin. 👌

   Poista
 2. Jasmiini on myös mun yksi lempparituoksuista, ainakin sitä löytyy niistä useasta harvasta, heh, tuoksusta mitä mulla on. En ymmärrä luonnollisten tuoksujen päälle, joten en todennäköisesti omista sellaisia. Floramehan on yllättävän edullinen, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Florame on tosi edullinen, tää on musta todella kiva arkipäivien tuoksu. ❤️

   Poista
 3. Kaunis pullo ja kuva:) En omista yhtäkään luonnollista tuoksua, joten minulle uusia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M. Onhan näitä ollut pitkään mut vasta viime aikoina on tullut tällaisia ylellisempiä. 🙂

   Poista
 4. Ei ole tämäkään tuttu! Minä olen tyttöporukalla menossa messuille sunnuntaina. Tämä on tyttären ja minun joka vuotinen yhteinen juttu ja tällä kertaa saadaa mukaan myös Karkkilan ystävä tyttärineen.

  VastaaPoista
 5. Mäkin rakastan jasmiinia ja ostinkin messuilta Yopen jasmiinilta tuoksuvan käsienpesuaineen, en vaan voinut vastustaa pulloa vaikka pyrinkin suosimaan palasaippuoita :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jasmiini on kyllä munkin heikko kohta, sorrun aina. Just Kreikasta toin läjän jasmiinilta tuoksuvia palasaippuoita. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives