Ikääntyvän ihon Esse Plus


Essestä on puhuttu paljon viimeisen parin vuoden aikana, mutta ehkä hivenen tuntemattomampi osa Esseä on sen ikääntyvälle iholle tarkoitettu Esse Plus-sarja. Tuotteissa on anti-age -ominaisuuksia ja niitä suositellaankin 40+ -vuotiaille. Ikäraja ei tietenkään ole kiveen hakattu vaan nuoremmatkin voivat löytää joukosta itselleen sopivia tuotteita. Yksi suosikkituotteistani sarjassa on sellainen, jota suosittelen kyllä aivan kaiken ikäisille, mutta osassa tuotteissa on selvästi havaittavissa esim. ihoon kiinteyttä tuovia vaikutuksia, enkä usko, että parikymppinen sellaista vielä ihonhoitotuotteeltaan tarvitsee, mutta odottakaahan vaan kun pääsette tähän ikään. ;) Kaikki Plus-sarjan tuotteet sisältävät prebiootteja ja probiootteja. Niitä suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden Esse-tuotteiden kanssa, koska linjan tarkoitus on eheyttää ihon mikrobiomia ja väärin valittu yhdessä käytettävä tuote voi estää sarjan tuotteita toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla.

*Probiotic serum oma, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Esse Plus Defence Moisturiser* on varmasti yksi Plus-sarjan helmistä. Pumppupulloon pakatun voiteen koostumus on sopivan ohutta, tämä onkin Esseltä se voide, jota käytän meikin alla, koska voide levittyy nopeasti ja imeytyy ihoon heti. Tiedän, että monet muutkin tykkäävät käyttää Esseltä juuri tätä voidetta eniten meikin alla, enkä ihmettele. Se jättää iholle puolihimmeän pinnan ja meikille ihanteellisen tartuntapinnan. Alle voi pistää seerumin, mutta itse koen, että toisinaan tämä on tarpeeksi kosteuttava ihan yksinäänkin. Ihosta tulee selvästi napakamman tuntuinen. Voiteessa on melko voimakas hieman sitruunainen ja metsäinen tuoksu. Se kuitenkin haihtuu jonkun ajan kuluttua levityksestä. Itse tykkään tuoksusta, mutta voin sanoa, että se ei varmasti ole kaikkien mieleen. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa sekä prebioottisia ja probioottisia raaka-aineita, jotka ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta, tehden siitä kimmoisamman. Voide on aloe vera pohjainen, joten et maksa vedestä. Tehokkaasti kiinteyttävänä raaka-aineena voiteessa on käytetty makkarapuu-uutetta.


Esse Plus -sarjaan kuuluu kolme erilaista seerumia, joista itselläni on kokemusta kahdesta. Probiotic seerumi on kuulunut elämääni jo reilun kahden vuoden ajan ja siitä on tullut yksi luottotuotteitani. Se on varmasti yksi blogissani useiten esiintyneitä tuotteita. Seerumin teho perustuu siihen, että se sisältää eläviä probiootteja. Seerumi on öljypohjainen ja elävät probioottimikrobit elävät siinä kapseloituina, kun hierot tuotteen ihoon, ne aktivoituvat. Iltaisin käytettynä vaikkapa yhdessä Essen Omega-voiteen kanssa, näen omassa ihossani tuloksia jo viikossa. Toimii ihollani varsinkin silloin, kun iho kenkkuilee. Tällä saan rauhoitettu tilanteen muutamassa päivässä ja ihosta tulee hetkessä tasapainoisempi. Seerumin superherkullinen ja koukuttava tuoksu ei ole lainkaan pahitteeksi, miehenikin kommentoi, että tuohan tuoksuu ihan jälkiruoalta. Tuotteesta voit lukea lisää täältä. Tämä on se tuote, jota suosittelen Esse Plus -sarjasta ihan kaikille, joilla on jokin iho-ongelma iästä riippumatta.

Ageless Serum* onkin koostumukseltaan aivan erilaista. Ohuen geelimäinen jännästi ruskean sävyinen seerumi kiinteyttää ihoa, juuri se muutos, jonka huomasin omassa ihossani kun täytin 35. Leukaperät alkavat valua alaspäin halusi tai ei. Ageless onkin kehitetty tätä ongelmaa silmällä pitäen. Seerumi sopii hyvin käytettäväksi kuuriluontoisesti, mutta 50-vuotiaasta ylöspäin sitä suositellaan säännölliseen käyttöön. Sumajuuren, muira puaman ja valkoisen liljan uutteet muodostavat kasviyhdisteen, joka vähentää turvotusta ja parantaa ihon elastisuutta. Seerumi on todella raikkaan tuntuinen kasvoilla ja jos laitan jonkin seerumin voiteen alle aamuisin, valitsen tämän, koska kasvot tuntuvat heti raikkaammilta ja napakammilta. Seerumissa on mieto metsäinen tuoksu. 


Eye Contour Cream* on kiinteyttävä silmänympärysvoide. Lupaa helpotusta turvotukseen, pieniin juonteisiin ja tummiin silmänalusiin. Viimeisestä lupauksesta en osaa sanoa mitään, sillä en omista tummia silmänalusia. Iholle levittäessä tuotteessa on ihan pieni heleyttävä ominaisuus, mutta tuotteen sisältämä kaunokaisuute on se, jonka pitäisi tummia silmänalusia vaalentaa. Silmänympärysvoiteen koostumus on paksuhkoa emulsiota, joka kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. En ole voiteen käytön aikana kärsinyt lainkaan kuivasta silmänympärysihosta ja tuntuu, että myös meikki on levittynyt silmien alle paremmin kuin aikoihin. Olen silmänympärysvoiteiden kanssa todella kranttu, mutta tämän kosteustehot ovat tehneet minuun vaikutuksen, se ei myöskään ole ärsyttänyt todella herkkää sy-alueen ihoani, joka ottaa helposti nokkiinsa vääristä tuotteista. Sisältää mm. hyaluronihappoa, pirunkourauutetta sekä makkarapuu-uutetta, myös tässä voidepohjana toimii aloe vera. Eye Contour Creamissa on hyvin tyypillinen Esse Plus -sarjan tuoksu: vihreä ja metsäinen. 


Joko käytät anti-age-tuotteita? Onko Esse tuttu?

*Probiotic serum oma, muut PR-näytteitä saatu blogin kautta. 

 1. En tiedä mikä siinä on, mutta jos tuotteen väri on jokin muu kuin valkoinen, kuten tämä ruskea seerumi, niin minulla herää kiinnostus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tää oli jännä kuulla, koska mä olen aina ajatellut, että se juuri hillitsisi kiinnostusta. :D Eli toimii myös toisinkin päin.

   Poista
 2. Kuulostavatpas upeilta tuotteilta. Mietin vaan, että miten probiootit ja prebiootit säilyy tuollaisissa vaaleissa pulloissa... onko niissä vastaavaa tehoaineen hiipumista kuin c-vitamiinin kanssa on ajan myötä ja jos joutuu valon kanssa tekemisiin? Tuollaiseen hyvään silmänympärysvoiteeseen voisin sijoittaakin, jos on takuuvarma säilyvyys, ettei hyvät aineet karkaa taivaan tuuliin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on valkoista maitolasia, joten toi valkoinen väri ei tule niihin sisällä olevista tuotteista, joten ne ei näy läpi. Mun mielestä noissa ei ole muutenkaan sama kuin C-vitamiinin kanssa, nykyäänhän se ei oikein päde enää C-vitamiiniinkaan, koska firmat on pystyneet kehittelemään entistä vakaampia C-vitamiinikoostumuksia seerumeihin ja voiteisiin. Läpinäkyvä pullo ei haittaa, mutta tuote on käytettävä aika nopeasti pois. Lisäksi Esse Plus -sarjan kaikki tuotteet on vielä ilmatiiviisti pakattu pumppupulloihin. Enemmän vaikuttaa säilyvyyteen voidepohjan koostumus näissä. Probiootit eivät kestä vettä, eikä vahvoja säilöntäaineita. Esim. eläviä probiootteja ei ole edes monissa ihonhoitotuotteissa (vaikka on probiootteja, ne eivät ole välttämättä eläviä), tuo probiotic serum on siinä mielessä todellinen harvinaisuus, että siinä on eläviä probioottimikrobeja. Luultavasti juuri siksi se on niin tehokas verrattuna kaikkiin muihin.

   Sy-voiteet on sellaisia joita vaihtelen tosi harvoin, koska harvoin löytyy mitään hyvää. Ne on usein tuotteita joita ostan aina samoja uudestaan. Tää Esse pääsi heti siihen harvinaiseen joukkoon. :)

   Poista
 3. Esse on tuttu, mielenkiintoinen sarja ja mulla odottaa arvontavoittona sarjan tuotteita, aion korkata ne nyt tässä syksyllä ihan kunnolla käyttöön, kun saan parin muun sarjan tuotteista testijaksot kunnolla loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin odotan sun kokemuksia Esse-tuotteista, suorastaan mielenkiinnolla. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives