Talvi-ihon hellävaraiset suosikit Globe Hopelta


En varmasti ollut ainoa joka hämmentyi elokuun lopussa. Tuolloin Mia Höytö ilmoitti sivuillaan, että heistä tulee osa Globe Hopea. Tuotteiden sisältö ja ulkoasua muodollisesti pysyivät samoina, ainoastaan logo ja nimi vaihtuivat. Mia Höytö on ollut vuosia yksi lempisarjojani luonnonkosmetiikan saralta ja minulla meni kyllä hetki sulatella muutosta, vaikka se koskikin vain nimeä ja logoa. En ole vieläkään aivan sinut logon kanssa, mutta eiköhän se tästä ajan kanssa. Visuaalisesti ajattelevan ihmisen on vaikeampi päästää irti aiemmin verkkokalvoille jääneistä kuvista kuin muiden. 

Hienoa on se, että kaikki Globe Hopen tuotteet valmistetaan Helsingissä ja ne ovat ECOCERT-sertifioituja. Näin talviaikaan minun onkin erittäin helppo nimetä kolme suurinta suosikkiani sarjasta. 

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta. 


Siinä missä kesällä tykkään käyttää kevyempää Ihana-voidetta niin syksyn tullen vaihdan sen hoitavampaan Unelmaan*. Se on kahdesta voiteesta intensiivisemmin hoitava ja antaakin kasvoille runsaasti sen talviaikaan tarvitsemaa kosteutta. Voide sopii niin päivä kuin yövoiteeksikin, koostumus ei silti ole liian paksua vaan toimiaa kuivemmalla iholla loistavasti myös meikin alla. Iltaisin lisään monesti sekaan pari tippaa Lempeää unta. 

Vaikuttavina aineina tuotteessa on käytetty tyrninsiemenöljyä, mustaherukansiemenöljyä, avocado-, manteli- ja oliiviöljyjä, aloe veraa sekä sheavoita. Tuotteessa on mieto hieman luonnonkosmetiikkamainen tuoksu. Olen huomannut, että aloe vera sopii iholleni todella hyvin ja tämän voiteenkin käytössä huomaa, miten juuri aloe vera pitää ihon tasapainossa ja hyvin kosteutettuna. Sheavoi taas pehmentää ikääntyvää ihoa ja häivyttää juonteita. 

INCI: Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Persea Gratissima Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

Lempeä uni-öljyseerumi* on loistava tuote, jos karsastaa paksuja öljyjä, sillä tuotteen koostumus on kivan kevyttä. Öljyseerumi onkin sen vuoksi hyvä nimi tälle. Tuote sopii varsinkin iltaan, koska sen tuoksu on rauhoittavan aromaterapeuttinen. Olen käyttänyt tuotetta joko iltaisin voiteen päälle tai sitten sekoittanut sitä muutaman tipan voiteen joukkoon. Öljyseerumi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Aamulla iho näyttää kirkkaammalta ja tuntuu sileän pehmoiselta. Öljy sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle. 

Vaikuttavina aineina Lempeässä unessa on käytetty puolukansiemenöljyä, ruusunsiemenöljyä, tyrninsiemenöljyä, mustaherukansiemenöljyä sekä arganöljyä. 

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosa Canina Seed Extract, Tocopherol, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol.



Talvella iho kaipaa hellävaraista puhdistusta ja Kaunis* puhdistusgeeli toimii hyvin iltaisin joko toiseen vaiheen puhdistajana tai aamuisin ainoana puhdistustuotteena. Geeli muodostaa kasvoille pehmeän hellävaraisen vaahdon. Tuotetta kannattaakin vaahdottaa ensin kosteiden kämmenenin välissä ja vasta sitten laittaa kasvoille. Poistaa vesiliukoisen meikin hyvin. Pintakuiva iho tuntuu pesun jälkeen miellyttävän pehmeältä ja joustavalta.

Vaikuttavina aineina toimii ruiskukkavesi, joka kirkastaa ihoa. Aloe vera kosteuttaa ja sokeritensidit puhdistavat ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kauniissa on mieto hivenen sitruksinen tuoksu. 

INCI: Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water*, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Geraniol, Linalool, d-Limonene.

Hämmensikö nimenmuutos? Onko teillä suosikkituotetta Globe Hopelta?


*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta. 



  1. Mä tykkäsin tuosta Lempeä Uni -öljyseerumista tosi paljon, silloin kun sitä Mia Höytönä kokeilin :) Nimenmuutoksen jälkeen en ole vielä tuotteisiin sen enempää tutustunut. En oo oikein itsekään varma, tykkäänkö tosta uudesta logosta, mut jos koostumukset on tuotteissa edelleen samat, ehkä kestän ton logonkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumukset on tosiaan aivan samat, sisältö ei ole muuttunut. Mutta logon sulattelussa taitaa mennä itselläni hetki. :D

      Poista
  2. Mä en ehtinyt kokeilla yhtäkään Mia Höytön tuotetta aiemmin, mutta toki sarja on nimenä ollut mulle tuttu ja yllätyin Globe Hope -jutusta, lähinnä varmasti siksi että en mieltänyt Globe Hopea mitenkään kosmetiikkaan liittyväksi :) ideologialtaan nämä kaksi brändiä varmaan sopivat kyllä hyvin yhteen. Tyylikkäitä nuo pullot edelleen ovat, vaikka logo tuokin vähän mieleen pesäpallon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tuo sama mulla, Globe Hope oli mulle tuttu, mutta tää kosmetiikkakuvio tuntui jotenkin hämmentävältä aluksi, vaikka sopivatkin ideologialtaan loistavasti yhteen. ^_^ Todellakin pesäpallo tai baseball-pallo sellainenhan se vähän on, kait siinä on maapallofiilistä koitettu hakea. :D

      Poista
  3. Pakkaukset eivät ole hirveästi muuttuneet, joka on kiva juttu, koska tykkään puhtaan valkoisesta ja kultaisen yhdistelmästä. Mutta hiukan muakin häiritsee tuo koripallon näköinen pallero :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin kolahtaa tuo valkoinen ja kulta -yhdistelmä, se on nätti. Jotain tossa logossa tosiaan on, josta mäkään en saa otetta, se ei ole kamala, mutta häiritsevä on just hyvä sana kuvaamaan sitä. Ehkä sitä ei vaikka parin vuoden päästä enää ajattele. :D

      Poista
  4. Nämä oli/on Sokoksella poistossa, Lempeä uni oli 30e ja Silkki oli 10e pullo. Ihan mukavan toimivia

    VastaaPoista
  5. Globe Hope -yhteys on mulle ihan uusi juttu. Eipä olisi tullut heti mieleen yhdistää sitä Mia Höytöön, mutta ei mikään mahdoton ajatus kuitenkaan. Pallokuviosta tulee mullekin mieleen joku koripallo tai vastaava, kuten Maijalla;) Mia Höytöltä olen kokeillut muistaakseni vain sy-voidetta. Se oli hyvä tuote:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sy-voide Valo on kyllä tosi ihana, käyttänyt sitä monta pullollista vuosien aikana. :) Eikä tosiaan tule mieleen yhdistää näitä brändejä, mutta itse satuin näkemään sen ilmoituksen elokuulla. :)

      Poista
  6. Vähän hämäsi tuo nimen muutos. Ihanat nimet näillä tuotteilla <3 ja plussaa kotimaisuudesta!
    Kivaa tiistaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti monia Mia Höytön ystäviä hämäsi, mutta onneksi kaikkeen tottuu ajan kanssa. :)

      Kivaa viikkoa Outi. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives