Tuulahdus popcornia – Paco Rabanne Pure XS

*Sis. affiliate-linkkejä, tuoksu PR-näyte.

Heti aluksi tunnustan, että Paco Rabannen tuoksut ja minä emme ole koskaan olleet kovinkaan suuria ystäviä. Emme siitä huolimatta, että Lady Million* keikkuu varmasti jokaisen tavaratalon ja tax freen top 10 myydyimmissä tuoksuissa. 

Ai miksikö? Suurin osa brändin tuoksuista on aivan liian voimakkaita omaan nenääni. En voisi kuvitellakaan suihkauttavani niitä iholle, sillä tuntuu, että ne tuoksuvat todella voimakkaasti koko päivän, jopa yksi suihkaus. Ne mitä olen tähän mennessä käyttänyt, käytän niin, että suihkautan tuoksua ilmaan ja kävelen tuoksupilven ali, tällöin tuoksua on omaan nenääni juuri tarpeeksi. En silti käyttäisi niitä missään nimessä asiakaspalvelutyössä, missä päivän aikana saattaa kohdata tuoksuherkkiä ihmisiä, niin voimakkaita ne ovat. Tähän mennessä ainoa Rabannen tuoksu josta olen erityisesti pitänyt, on Olympẽa Aqua, mutta se on tuoksuna todella erilainen kuin minut vihdoin Rabannen tuoksujen lumoon saanut Pure XS*


Ensinnäkin Pure XS:n 50 ml:n pullo on varmasti yksi tuoksumaailman kauneimpia. Moni teistä saattaa muistaa, etten pelkää lähes mitään niin paljon kuin käärmeitä, minulla on suoranainen fobia niitä kohtaan. Silti jollakin kierolla tapaa rakastan käärmeitä esineinä yli kaiken. (ehkä tämä johtuu siitä, että olen kiinalaisessa horoskoopissa käärme) Minulta löytyy mm. Kalevala Korun Käärmesormus, joka on yhä vuosien jälkeen yksi raikkaimmista koruistani. Joten voitte vain kuvitella, miten Pure XS on tuoksu, jonka voisin omistaa jo ainoastaan ja vain pullon takia, onneksi näin ei kuitenkaan tapahtunut. 

Kukkais-itämainen gourmand -tuoksu oli ensimmäisellä nuuhkaisulla tajunnan räjäyttävä kokemus. Pure XS ei ole missään nimessä itselleni joka päivän -tuoksu vaan tuoksu juhliin tai päiviin jolloin haluan fiilikseeni jotain extraa. Intohimoisen ja magneetin tavalla puoleensa vetävän tuoksun tuoksunuotit ovat vähintäänkin kiinnostavat. Ylang-ylangia, mikä on muuten yksi suosikkinuoteistani talviaikaan, kesällä usein vierastan tätä voimakkaasti erottavaa itämaista tuoksahdusta. Vaniljaa, ambrettea, appelsiininkukkaa, persikkaa, kookosta, myskiä ja santelipuuta, mutta koko tuoksu uniikein juttu piilee sen sisältämässä popcornissa, kyllä luit oikein. Jännintä on se, että popcornin vivahteen voi haistaa. Se antaa tuoksulle mielenkiintoisen hivenen suolaisen makean vivahteen. Olen aika varma, että kaikki poppareiden rakastajat lähtevät kulkemaan ryhmänä perässä, kun laitat tätä tuoksua yllesi.

Alku on ihollani sensuelli, voimaisen pyöreä, suolainen, yhdistettynä jyhkeään kukkaisuuteen. Hetken aikaan iholla oltuaan vanilja ja puiset pehmeät vivahteet tulevat paremmin esille. Itselleni mieluisinta on se, että Pure XS on varmasti yksi kevyimmistä Rabannen tuoksuista, se ei ole missään nimessä kevyt, jos vertaa muihin merkkeihin, mutta se on kevyt Rabanneksi. Voin huoletta suihkauttaa tätä yhden suihkauksen iholle, ilman, että mahassani alkaa pyörimään. Tuoksu on EdP ja rabannemaisesti sen kesto iholla on huikea, helposti yli 12 tuntia. Joten jos suihkautat tuoksua vaikka illalla, niin varmasti haistat sen iholta vielä aamullakin. Hajuvesi toimii omaan nenääni parhaiten talvella, mutta voisin hyvin kuvitella tämän myös kesän helteisiin iltoihin, sillä kuumuus tekee sen, että tuoksulta tarvitaan enemmän potkua.


Onko Paco Rabannen tuoksut tuttuja, suosikkeja?

Vielä tämä päivä aikaa osallistua kirja-arvontaan, osallistumisohjeet löydät täältä



  1. On kyllä melkoinen katseenvangitsija tuo pullo. Ja nuotit kuulostaa todella mielenkiintoisilta :) Rabannen Invictuksesta tykkään tosi paljon. Pitäisi tutustua enemmän Rabannen tuoksuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, musta vaan niin upea! <3 Se Invictus on hyvä, mun suosikki, parempi kuin One million.

      Poista
  2. Kyllä on kaunis ja persoonallinen pullo! Kieltämättä tuoksut ovat tältä merkiltä aina olleet hiukan liian tuhteja, joten on oltava todella tarkkana suihkauksien kanssa. Tuo Lady million taitaa olla tosiaan se suosituin, mikä tulee mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin saa olla tosi tarkkana, tuhti on hyvä sana kuvaamaan voimakkuutta.

      Poista
  3. Enpä muista, että olisin koskaan tutustunut Paco Rabanneen, mutta popcornin tuoksuinen hajuvesi kuulostaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis tässä oikeasti tuoksuu alussa se poppareiden voimaisuus ja suolaisuus, sen siis haistaa. :D

      Poista
  4. En muista koskaan tuoksutelleeni Paco Rabannen tuoksuja. Tämä tuoksu kuulostaa ihanalta, tykkään tuoksuista, joissa pilkahdus vaniljaa tuoksahtaa.
    Kivaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iholla pari tuntia oltuaan, se vanilja tulee oikein kunnolla esiin.

      Kivaa sunnuntai-iltaa Outi. <3

      Poista
  5. Varmasti olisi sellainen ei edes iltatuoksu vaan juhlatuoksu itselleni. Täytyy myöntää, että kiinnostuin tuosta popparista niin paljon, että pakkohan tämä upeus on käydä tuoksuttelemassa. <3

    Kivaa uutta viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, alussa tuoksuu selkeästi poppari. :D

      Mukavaa viikkoa Tiia. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives