Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 12 – TOP5 kosmetiikkalahjat (arvonta)

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet PR-näytteitä. Arvonnan sponsoroi Rohdos-ala Oy. Kuva: HANNAMARIA.

Tervetuloa kosmetiikkaloggaajien perinteisen joulukalenterin luukkuun 12. Eilen kalenteri aukesi Huulipunamania -blogissa ja huomenna on Better Nail Dayn vuoro. Siellä on huhujen mukaan tiedossa luonnonkosmetiikka-arvonta, joten kannattaa pysyä mukana. 

Tämän luukun aihe sen sijaan koskee sitä, että mitä ihmettä voisi ostaa lahjaksi kosmetiikan ystävälle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea? Siinäpä kysymys joka voi monia askarruttaa. Ihmisellä jolla saattaa olla jo entuudestaan mukavasti kosmetiikkaa, on huomattavasti vaikeampi keksiä kosmetiikan lahjaideoita kuin muille. Lähdin liikkeelle siitä, mitä voisin itse toivoa ja kolme asiaa nousi heti esiin. 

Ensimmäisenä mieleeni tulivat tuotteet joissa on jollakin tapaa kauniit tai erikoiset pakkaukset, varsinkin kaikki Limited edition -versiot ovat olleet aina heikkouteni. Niitähän on jouluaikaan tarjolla paljon. Arkiset tuotteet, joita en välttämättä itse hoksaisi tarvitsevani, mutta kuitenkin ilahtuisin niiden saamisesta. Kolmantena tuotteet, joita en välttämättä raaskisi ostaa, mutta kuinka ihanaa, jos tuotteen saisi vaikka kimppalahjana useammalta ihmiseltä. 

Löysin helposti TOP5-tuotteet kaikista yllä mainituista ryhmistä ja vieläpä useammille lompakoille sopivia. Aina alkaen reilut kymmenen euroa maksavasta tuotteesta, yli sadan euron arvoisiin tuotteisiin. Kannattaa lukea postaus loppuun, sillä sieltä löytyy ohjeet arvontaan.


Sensain Extra Intensive 10 minutes Revitalizing Pads -hoitolaput silmänympärysiholle ovat pelastus, kun yöunet jäävät vähäisiksi tai herkkä sy-iho tuntuu kuivalta. Kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen iho tuntuu virkistyneeltä, tuntuu hyvin kosteutetulta ja ihon värikin on selvästi kirkastunut. Geelimäiseltä iholla tuntuvat kolmikerroksiset kuitulaput kannattaa laittaa edellisenä iltana vaikka jääkaappiin, jolloin ne tuntuvat aamulla virkistäviltä. Tehoaineena on käytetty mm. Acerola-uutetta, joka sisältää 34 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin sitruuna. Se toimiikin tehokkaana andioksidanttina ja kirkastaa ihon sävyä. Pakkauksessa on kymmenen paria, joten paketista riittää hemmottelu melkein vuoden jokaiselle kuukaudelle. 

Sensai Extra Intensive 10 minutes Revitalizing Pads 10 paria, n. 124 euroa. Saatavilla mm. Sokos ja Stockmann

Guerlain Ladies In All Climates Universal Radiance Powder huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Pakkaus juhlistaakin Guerlainin 190-vuotis juhlavuotta. Puuteriin voi ostaa myöhemmin täyttöpakkauksia, joten Limited Edition -rasiasta riittää iloa vuosiksi. Valkoinen läpikuultava puuteri sopii ihan kaikille, se antaa meikille samettisen viimeistelyn. Tuoksu on tietenkin Guerlainin tuotteille tyypillinen orvokin tuoksu. 

Guerlain Ladies In All Christmas Universal Radiance Powder 10g, n. 160 euroa. Saatavilla Sokos ja Stockmann.


Cacharelin Yes I Am EdP hämmentää huulipunamaisella ulkonäöllään. Pullosta saa helposti todella hyvän otteen ja jos pullon haluaa ottaa matkalle mukaan, siihen tulee mukana myös läpinäkyvä suojakorkki, jonka voi sitten poistaa, jos haluaa pöydällä ihailla edustavampaa versiota pullosta. Tuoksuna Yes I Am on sensuelli ja moderni itämaisen mausteinen, mutta silti pehmeä tuoksu. Se alkaa jopa yllättävästi hedelmäisenä ja jopa hivenen raikkaana sitruunan, vadelman, bergamotin ja mandariinin voimin. Sydäntuoksu on makean pehmeä, mausteinen ja kukkainen inkiväärin, ambran, ruusun, jasmiinin, gardenian ja appelsiinin kukan sekoituksella. Pohja on täynnä makeutta, pehmeyttä ja karkkista lämpöä: benzoiinia, kardemummaa, maitoa, santelipuuta, karamellia, kumariinia, lakritsia ja vaniljaa. Yes I Am onkin mausteisuudellaan, pehmeydellään ja makeudellaan talvituoksujen aatelia. Cacharelin tuoksut kestävät ihollani pitkään niin tämäkin, helposti kymmenen tuntia. 

Cacharel Yes I Am EdP 30 ml 45,10 euroa/50 ml 59,60 euroa. Saatavilla Kicks*.

Jane Iredale Magic Mitt meikinpuhdistuskäsine tuo arkipäivän luksusta meikin puhdistukseen. Koska käsine kuorii hellävaraisesti ihoa mekaanisesti, en itse pysty kosketusherkän ihoni kanssa käyttämään sitä päivittäin, mutta pari kertaa viikossa käytettynä, varsinkin ennen hemmotteluiltaa kuorintoineen ja naamioineen, käsine on ollut ahkerassa käytössä. Magic Mitt puhdistaa kasvot ilman puhdistusaineita. Kastelet sen vain lämpöisellä vedellä, puristat ylimääräisen veden pois ja pyyhit sillä kasvosi. Puhdistuksen voi sitten viimeistellä käsineen puhtaalla puolella. Lopuksi pese hanska miedolla saippualla ja laita kuivumaan. Käsine tuntuu todella pehmoiselta ihoa vasten. Vesiliukoinen ja mineraalimeikki irtoaa sillä helposti. Itse pidän käsinettä loistavana ensimmäisen vaiheen puhdistajana, jonka jälkeen kaksoispuhdistusta suosivana viimeistelen vielä puhdistuksen usein vaikka puhdistumaidolla. Kevyttä meikkiä käyttävälle tämä toimii hyvin myös ihan yksinään. 

Jane Iredale Magic Mitt puhdistuskäsine 19,95 euroa, nyt alennuksessa Hehkussa* 24.12.2018 asti 13,97 euroa.


Académie Eternelle Jeunesse, Timanttivoide ikääntyvälle iholle on todellinen ihonhoidon klassikko. Voide on joulun kunniaksi puettu aidoilla Swarovski-kristalleille koristeltuun Limited editon -pakkaukseen. Alkuperäinen voide kehitettiin ihon kaunistajaksi jo vuonna 1929 ja aikoinaan resepti oli suuri salaisuus, nykyäänhän tämä ei ihan onnistu, koska tuotteissa on oltava tuoteselosteet, mutta tuohon aikaan tietoa ei haluttu jakaa kilpaileville firmoille. Täyteläinen voide on tarkoitettu erityisesti ikääntyvälle iholle, sillä se antaa iholle hehkua, siloittaa ja saa näyttämään ihon kiinteämmältä. Tuoksu on suorastaan eteerinen: mandariinia, vaniljaa, iiristä, mimosaa sekä santelipuuta. Voide kosteuttaa ihoa macadamiaöljyn, hyaluronihapon ja glyseriinin voimin. Timanttivoide on saanut nimensä sen sisältämästä timanttipuuterista. 

Académie Timanttivoide 50 ml 137,65 euroa. Saatavilla Rohdos-alan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.


ARVONTA

Arvotaan 1kpl Académien Timanttivoidetta (arvo 137,65 euroa). 

SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mikä on parasta joulukuussa sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on su 16.12.2018 asti. Voittajaan otan yhteyttä vko:lla 51. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Kaikki varmaan muistavat, että tietoturvakäytöntä kiristyi aiemmin tänä vuonna ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Académie-arvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 31.12.2018 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa joulun odotusta!





The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives