Dr. Hauschka 2019 High Spirits ja 10 minuutin pikameikki

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: DR. HAUSCHKA

Yleensä kun ajatellaan Dr. Hauschkaa niin ensimmäisenä suurin osa ajattelee varmasti ihonhoitoa. Hoitotuotteet ovatkin varmasti suurimmalle osalle paremmin tuttuja, mutta sarjasta löytyy myös värikosmetiikkaa, joka viime vuosien aikana on noussut ihan uudelle tasolle erilaisten Limited Edition -kokoelmien myötä, unohtamatta silti vanhoja klassikkoja. Olen monesti kirjoitellut blogissani Bronzing Tintistä, jonka parhaat käyttöhetket alkavat olla tästä hetkestä syksyyn käsillä. Aurinkopuuterilla taas on kulttimaine.

Dr. Hauschkan värikosmetiikkavalikoima on itse asiassa yllättävä. Varmaan moni ajattelee ensiksi hyvinkin luonnollisia sävyjä ja niitäkin toki löytyy, mutta lisäksi sarjasta löytyy todella räväkkääkin sävymaailmaa ja mm. huulipunissa on useita nuorten suosimia jännittäviä nuden sävyjä. Huulipunissa on hämmentävän pigmenttiset, hoitavat ja pitkään pysyvät koostumukset. Niissä on käytetty mineraalipigmenttejä, rohtokasviuutteita, ruusua, manteliöljyä sekä karnaubavahaa. 


Värikosmetiikkaan liittyen Dr. Hauschka toi juuri markkinoille kauan odotetun Silmämeikinpuhdistajan. Se on tervetullut lisä heille, jotka tykkäävät käyttää silmämeikin poistoon erillistä tuotetta. Kaksifaasisessa puhdistajassa ensimmäisenä huomion kiinnittää se, että sitä on kaunis katsella. Hempeän persikkainen neste ja pinnalla oleva öljy suorastaan houkuttelevat tarttumaan pulloon. Kaksifaasisia tuotteita on aina ravistettava ennen käyttöä. Tämän jälkeen nestettä kaadetaan vanulappuun, jolla silmämeikki pyyhitään hellävaraisesti pois. 

Tykkään ensin hetken aikaa pitää vanulappua silmän päällä, ennen kuin alan pyyhkimään, sillä tämä vähentää hankausta. Tuotteessa on melko voimakaskin tuoksu eteerisistä öljyistä. Tuoksua on jopa hivenen vaikea kuvailla, se on jännällä tapaa raikas ja vihreä. Silmämeikinpoistoaine on dermatologisesti testattu silmälääkärien valvonnassa. Erityisinä raaka-aineina on käytetty ruusuvettä, silmäruohoa ja fenkolia, jotka tasapainoittavat ja rauhoittavat herkkää ohutta ihoa. 


Tämän vuoden Dr. Hauschkan kevään 2019 meikkilinja kantaa nimeä High Spirits. Hauschkamaiseen tapaan linja sisältää iloisia värejä ja auringon hehkua. Kokoelmassa on vain viisi tuotetta. Kun näin kokoelman ensi kerran, olin välittömästi varma, mikä olisi joukon hittituote. Tuotteita kuitenkin käytettyäni nousi tämän varman hittituotteen lisäksi esiin muitakin suosikkeja. 

Kun tuotteet näkee myyntitelineessä, ensimmäisenä silmiin osuu Hohtava Aurinkopuuteri, joka on loistava tuote heitettäväksi vaikka käsilaukkuun. Pakkauksessa on sisäänrakennettu sivellin, jolla puuteria levitetään kasvoille ja vaikkapa decolteelle, johon tykkään lisäillä kesäisin tämän tyylisiä tuotteita. Kevyesti hohtavalla aurinkopuuterilla voi rennolla kädellä sivellä hehkua ja auringon lämpöä kasvoille haluamiinsa kohtiin. Koska kyse on Dr. Hauschkan tuotteesta, Hohtava Aurinkopuuteri ei ole pelkkä meikkituote vaan siihen on lisätty myös ihonhoidollisia raaka-aineita kuten taikapähkinää ja masmaloa. 


Luomivärikyniä on kokoelmassa kaksi, jotka ovat yksinkertaisesti nimetty 01 ja 02. Molemmissa kynissä on kaksi kontrastisävyä. Luomikyniä voi käyttää rajauksiin, mutta myös levittää halutessaan luomivärin tapaan koko luomelle. Koostumukset ovat hoitavia, sillä niissä on käytetty karitevoita, joka hoitaa silmänympärysihoa. Luomi kannattaakin pohjustaa ennen kuin levittää tuotetta, jotta väri kestäisi mahdollisimman pitkään. 01-kynässä sävyinä ovat kaunis tummansininen ja syvä kupari. Varsinkin kupari on huikean nätti jo yksinään koko luomella. 02-kynän sävyt ovat upea tummanvihreä ja kirkas helmiäisen valkoinen. Vihreä on myös sävy, joka näyttää upealta yksinään luomella. Valkoinen on todella valkoinen, mutta sormin levittämällä siitä saa kauniin ja pehmeän. Tykkään käyttää sitä kulmaluulla ja amorinkaarilla sekä silmien sisänurkissa, sopii myös poskipäille tuomaan valoa. Näiden kolmen tuotteen lisäksi kokoelma täydentyy kahdella täysin uudenlaisella tuotteella, jotka ovat niin hyviä, että todellakin toivon, etteivät ne tule olemaan vain tämän kevään one shoteja vaan niistä innostuttaisiin tekemään lisää sävyjä. Helmituotteita ovat Voidemaiset Huulipunat, jotka ovat huulipunan ja huulikiillon hybridejä. 

Pehmeä ja hoitavan voidemainen koostumus yllättää runsaalla pigmenttisyydellään. Pysyvyys ei toki ole ihan huulipunien luokkaa, mutta ei näitä tarvitse olla koko ajan lisäämässäkään. Parasta on hoitavuus; kuivahuulisen unelmatuotteita. Tuntuma on todella pehmeä eikä lainkaan tahmea, kosteuttavan vaikutuksen tuntee heti. Sävyjä on kaksi: 03, joka on todella kaunis puhdas vanharoosa (ei lainkaan tunkkainen vaan heleä) sekä 04, joka on auringon polttama kirkas koralli. Voidemaisissa huulituotteissa hoitavina raaka-aineina ovat mm. mangovoi ja aprikoosinsiemenöljy. En ole koskaan laittanut huulilleni mitään yhtä hoitavaa ja pigmenttistä kuin nämä voidemaiset huulipunat. Tuoksua on, mutta se on sopivan neutraali. Itselleni tärkeää on, että jos huulia vahingossa kielellä lipaisee, suuhun ei tule pahaa makua. Nämä eivät maistu millekään.

Voidemaisia huulipunia voi käyttää hyvin myös huulipunien päällä. Dr. Hauschkan huulipunista löytyy ihan kuin tarkoituksella sävyjä, jotka sointuvat täydellisesti näiden kahden kanssa yhteen. Koralli näyttää hyvältä 16 pimpernel -punan kanssa, kun taas roosa sointuu yhteen räväkän pinkin 04 buzylizzyn kanssa yhteen. Lisäksi kokeilisin roosaa myös nudesävyjen kanssa. Toteutin Dr. Hauschkan meikkituotteilla vajaan 10 minuutin pikameikin. Halusin meikistä eteerisen ja sellaisen, että pääpaino olisi hehkuvassa ihossa ja huulissa. Merkittävää on, että tässä pikameikissä ei ole käytetty lainkaan ripsiväriä ja kaikki tuotteet on levitetty sormin. Kulmissa minulla on kestovärjäys, joten niitä minun ei tarvinnut muuta kuin pistää hivenen kierreharjalla ja hiuslakalla ojennukseen, koska halusin pitää nekin mahdollisimman luonnollisina.

Kaikki meikissä käyttämäni tuotteet löytyvät Dr. Hauschkan valikoimista. Primerina käytin uudistavaa päivävoide Balancea, jota voi käyttää yksistään tai sitten primerina kuten minä tein. Sävyttävä päivävoide on suunnattu varsinkin aikuisille. Voiteessa on käytetty valoa heijastavia, kevyesti sävytettyjä mineraalipigmenttejä, jotka saavat ihon sävyn näyttämään tasaisemmalta. Sävy sopii kaikille ihon sävyille, koska se sulautuu täydellisesti. Tuoksu on hurmaavan lakritsinen. Päälle lisäsin Meikkivoidetta, sävyä 01 macadamia. Luonnollisin lopputulos tulee sormin, mutta jos haluaa peittävämpää, niin kannattaa käyttää sientä tai sivellintä. Sormin levitettynä meikkivoide kuivahtaa iholle melko nopeasti, joten levityksen kanssa kannatta olla ripeä, kun taas esim. kostea sieni antaa enemmän työstöaikaa. Pinta jää melko mataksi tällä combolla, mutta halutessaan pohjan voi vielä puuteroida. Itse en sitä tehnyt, koska hain heleää tulosta. 


Kun pohja oli valmis, puuteroin silmäluomet ja väritin koko luomen Luomivärikynän 01 kuparilla. Sen jälkeen töpöttelin sormin silmien ulkonurkkiin 02-kynästä tummaa vihreää, jolla myös piirsin hennot rajaukset ripsien tyviin. Kynän valkoista päätä levitin kulmaluulle, hivenen alaripsien tyveen sekä poskipäille. Hohtavaa Aurinkopuuteria sudin koko kasvoille hyvin varovasti, mutta lisäsin toisen kerroksen poskille. Omaan makuuni tässä vaiheessa pohja ei vielä ollut tarpeeksi moniulotteinen, joten halusin poskille aavistuksen sävyä. Ihan poskien keskelle töpöttelin sormella 16 pimpernal -huulipunaa, joka toi hivenen korallimaista hehkua. Huulille levitin alle ensiksi samaa punaa ja sitten huulien keskelle laitoin voidemaista huulipunaa sävyä 03. Luonnollisen kuulaaseen kevätmeikkiin meni aikaa sormineen hivenen vajaat kymmenen minuutia. Ensin vierastin, etten laittanut kuviin ripsiväriä, mutta mitä enemmän olen kuvia katsellut, olen tullut siihen tulokseen, että tämä meikki ei edes kaipaa sitä.


Mitäs pidätte näinkin luonnollisesti tyylistä?

Dr. Hauschkan High Spirits meikkiuutuudet ovat saatavilla valikoiduissa Sokos-myymälöissä, myynnissä myös Helsingin, Jumbon ja Tampereen Stockmanneilla. Sokoksilla Kutsu Kauneuteen 4-10.3 sekä Stockmann Beauty days jatkuu 17.3. asti. 

Tuotteiden suositushinnat:

Silmämeikinpuhdistaja 26,90€
Balance 64,90€
Huulipunat 28,90€
Meikkivoide 34,90€
Luomivärikynät 27,90€
Voidemaiset huulipunat 26,90€
High Spirits Aurinkopuuteri 38,90€
 1. Ihana luonnollinen meikki, kaunis olet ♥Mulle Dr Hauscka on jäänyt etäiseksi, mutta mukava kuulla tuotteista näin.
  Täytyykin seuraavalla kerralla Sokoksella tutustua tuotteisiin tarkemmin.

  Suloista sunnuntaita Jonna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Meikeissä on monia huipputuotteita, mutta myös ihonhoidon puolelta on moni lemppareita. Laita vaikka hakukenttään Dr. Hauschka niin sieltä löytyy jotain mun suosikeista, niin helpottaa Sokoksella käyntiä. ;)

   Mukavaa sunnuntaita Maikku.

   Poista
 2. Olet kaunis ja meikki on ihanan kevyt ja luonnollinen. Omia lemppareita Hauschkalta on Lemon grass kroppatuotteet, I Love me-messuilta ostamani huulipuna ja poskipuna. Tarja taikoi joskus mitä ihanimman meikin ja edelleen Tarjan tekemä Dr.Hauschkan klassinen kasvohoito on elämäni paras. Nukahdin hoitoon, mitä ei ole tapahtunut koskaan. Suosittelen kaikille.

  Ihanaa päivää Jonna ❤️😘❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemon Grassit on kyllä ihania! Huulipunat on kyllä sellaisia Hauschkan helmituotteita meikeissä, mielettömät pigmentit ja upea levittyvyys.

   Ihanaa su-iltaa Tiia. <3

   Poista
 3. Kaunis, eteerinen meikki ja ihanan kuulas iho<3 Itse tykkään tuollaisista vanhanroosan sävyisistä huulipunista todella paljon, ja kosteuttavuus on valttia aina.
  Ihanaa päivää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin erityisesti, että se vanharoosa oli vielä sellainen kirkas ja puhdas, ei sellainen "tunkkainen", mitä joskus saattaa olla. Tekee heti ilmeen raikkaaksi.

   Ihanaa sunnuntaita Sari.

   Poista
 4. Näytät upealta! 😍 Itseänikin miellyttää tuollainen luonnollinen meikki juuri nyt. Vielä kun osaisin itselle toteuttaa sellaisen. Innostun aina vähän liikaa..

  Hassua kyllä minua kiinnostaa näistä uutuuksista eniten tuo silmämeikinpuhdistusaine. Tosi jännää miten saisin sillä omat silmämeikit pois! Oletko poistanut sillä synteettisiä meikkejä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. :)

   Olen ja kyllä lähtee, kiitos se sisältämän öljyn. Esim. Lancômen Juicy Matte Shakerit jotka on tosi vaikeita saada huulilta muuten irti, lähtee tällä ihan kuin vettä vaan pois, jopa se värjäymä, mitä ne joskus varsinkin kirkkaat sävyt jättävät jälkeen. Yhdellä pyyhkäisyllä.

   Poista
 5. Tykkään kovasti. Meikki on luoonnollinen ja lämpöinen <3
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan keväällä ja kesällä juurikin lämpöistä meikkiä, mutta myös esim. pinkkiä huulipunaa, mitä en talvella käytä oikeastaan koskaan.

   Ihanaa uuden viikon alkua Outi. <3

   Poista
 6. Ihana, heleä meikki ja kaunis sinä <3 Mä oon himoinnut tuota päivävoidetta, se vaikuttaa että voisin tykätä, tietty sitten eri asia tykkääkö mun iho. Hauscka kun on sarja jota haluaisin rakastaa, mutta ihoni on ollut toista mieltä buu. Mutta ehkä noita huulipunia voisi kokeilla 🤗 Tuo alimman kuvan fuksia ois varmaan mun juttu 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salka.

   Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan huulipunia, sillä tiedän jo nyt, että ihastuisit niiden koostumuksiin yhtä kympillä kuin minäkin. Parasta on se, että hoitavuudestaan huolimatta ne pysyy, ainoastaan ruoan jälkeen on pakko lisätä ja korjata, muuten pitävät hyvin pintansa. :)

   Poista
 7. Kaunis meikki, sopii sulle tosi hyvin! Nuo luomivärikynät herättivät kiinnostuksen, käyn hiplaamassa kun osun kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. :)

   Käy ihmeessä, ne on todella ihana pehmoisia ja helposti levittyviä. Mutta kannattaa pohjustaa, jos levittää koko luomelle.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives