Longchampin Le Pliagen uusi monikäyttöisempi elämä Enni's Collectionin avulla & arvonta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ENNI'S COLLECTION

Longchampin Le Pliage on varmasti yksi suosituimpia laukkumalleja. Laukkua saa niin kankaisena kuin nahkaisenakin ja siitä valmistetaan myös paljon Limited Edition -malleja. Olen elämäni aikana omistanut muutamia Le Pliageja, koska ne ovat helppoja arjen laukkuja. Niissäkin tilanteissa, joissa en halua välttämättä kantaa mukanani Vuittonia. Hinta ei nylonisissa Longchampin laukuissa päätä huimaa. Mielestäni Le Pliagessa on kuitenkin ollut aina yksi miinus, mikä on rajoittanut aika paljonkin omien laukkujen käyttöä. Varmasti jokainen laukun omistava arvaa, mikä tämä miinus on. 

Laukussa on sisäpuolella vain yksi ainoa tasku ja sekin on avoin. Lisäksi tasku on suunniteltu hankalasti ihan vetoketjun viereen. L-koon laukussa, mitä omani ovat, välillä tavaroita joutuu jopa epätoivoisesti etsimään laukun pohjalta, vaikka niitä olisi jaotellut omiin pussukoihinsa. Kiireessä erittäin turhauttavaa. 

Moni ei tiedä, mutta tähänkin ongelmaan on keksitty edullinen ratkaisu ja vieläpä suomalaisen yrittäjän voimin. Enni's Collection valmistaa käsityönä ihan mihin tahansa laukkuun linereita. Sen lisäksi, että linerit antavat laukulle aivan uudenlaista käyttömukavuutta, ne myös suojaavat vuorta lialta.


Linerit ovat pestäviä ja tehty huovalta tuntuvasta ja näyttävästä, kestävästä paksusta polyester feltistä. Värejä on saatavana useita, joten sisuksen saa halutessaan sointuvaksi laukun sävyyn. Jos sivuilta ei löydy haluamaasi sävyä, kannattaa laittaa viestiä valmistajalle. 

Linereita on saatavana valmiina useisiin eri laukkumalleihin mm. Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Mulberry, Saint Laurent... Parasta on kuitenkin se, että voit teettää kustomoidun linerin ihan mihin tahansa laukkuun. Tällainen kustomoitu tehtiin laukkuuni. Otin laukustani sivuston ohjeiden mukaan mitat. Kerroin millaisia lokeroita haluan ( mm. ison vetoketjutaskun) ja haluamani sävyn. Mahdollisuus on saada liner myös vetoketjullisella kannella, joka on näppärä laukuissa, joissa on vain klipsikiinnitys tai ovat muuten avoimia. Longchampissa on vetoketjukiinnitys, joten koin, että haluan omani ilman sen kummempaa suojaa, jotta tavarat on helppo ottaa. Väriksi valitsin ruskean, koska se sointuu kauniisti laukkuni nahkaosien kanssa yhteen. Viimeisen päälle tehty kustomoitu liner saapui minulle noin reilussa viikossa. Olin saanut mitatkin oikein, sillä sisus istui laukkuuni kuin hansikas, vaikka sitä varauduttiin myös tarvittaessa muokkaamaan.


Kun otin linerin käyttöön, en edes aluksi tajunnut, miten uusi elämä minulle avautui jo hyllyn perukoille unohtuneen laukkuni kanssa. Le Pliage on tyhjänä hivenen muodoton säkki, mutta jämäkän pehmeä liner saa laukun näyttämään välittömästi ryhdikkäämmältä. Sitä on jopa parempi kantaa olalla. Nyt saan jaoteltua kaikki tarvitsemani tavarat laukkuun niin, että näen heti, mitä siellä on, eikä tavaroita tarvitse enää etsiä. Isossa vetoketjullisessa taskussa säilytän osaa meikeistä sekä hygienitarvikkeita. Sivutaskuissa kulkevat niin kurkkupastillit, nenäliinat kuin puhelinkin. Päätytaskuissa löytyy paikka puhelimen laturille ja puuterirasialle. Pohjalle on helppo asettaa lompakko ja aina mukanani kulkeva kangaskassi. Silti L-koon laukku on edelleen puolityhjä. Päälle voisi heittää vielä neuleen ja kauppaostoksia. 


Enni's Collectionin sivuilla myydään myös upeita Laduréen avaimenperiä, jotka kaunistavat halutessasi laukun aivan uudelle tasolle. Jopa peruslaukku sai avaimenperästä ihan uutta särmää. Ihastuin avaimenperääni niin, että Enni lupasi yhden kuvissa näkyvän myös teille arvottavaksi. Avaimenperä tulee kauniissa soikeanmuotoisessa lahjalaatikossa. 


ARVONTA

Arvotaan 1 kpl Ladurée Handbag Keychain Macarons M Réglisse (arvo 44 euroa)

SÄÄNNÖT:

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkooni kommentin, jossa on toimiva sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on vain su 10.03.2019 asti, joten toimi nopeasti. Voittajaan otan yhteyttä vko:lla 11 sähköpostitse. 

Kaikki varmaan muistavat, että tietoturvakäytöntä kiristyi viime vuonna ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Ladurée-arvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 15.04.2019 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea arvontaan!

 1. Minulla on myös sama ongelma oman Longchampini kanssa eli se hemmetin pieni yksi tasku;) Sen takia mulla on monta erikokoista Marimekon yms. pussukkaa, joissa on tavarat on omilla paikoillaan, mutta tuollainen yksi erillinen sisäosasto tietysti ajaisi saman asian, ehkä vieläpä paremmin.
  Mukana arvonnassa!
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin mullakin ennen oli ja sitten paloi hermot. Olis edes yksi iso vetoketjullinen tasku niin kuin esim. mun LV:ssa, se oikeasti helpottaa jo tosi paljon. Sen jälkeen kun sain linerin laukkuuni, mulla on ollut LC käytössä jatkuvasti, ihan super hyvä.

   Poista
 2. Niin ja "saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

  VastaaPoista
 3. ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”. Aivan ihana tuo avaimenperä, siis just eikä melkein omaan makuun. Tosi kätevä tuo sisus kyllä on, koska tuollaista ei ole, niin nykyään jaksan vaihtaa laukkuja tosi harvoin.

  Mukana arvonnassa tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onpa aivan mahtavia tuotteita ja niin sympaattinen merkki! Näistä kerron myös ehdottomasti muutamalle laukkufriikille kaverilleni. En käytä avaimenperiä, joten en osallistu arvontaan (vaikka perän kauneuden takia tekisi mieli :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa, en oikeasti voinut uskoa, että noi linerit ovat noin edullisia, koska tehdään täysin käsityönä Suomessa. Olisin voinut melkein ajatella tuplahintaa niille, mutta ei.

   Poista
 5. Ihana avaimenperä! Mukana arvonnassa :)

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  P.S. Sähköpostiosoite löytyy Blogger-nimen takaa.

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan.
  S.postiosoitettani saa käyttää.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa, olisipa ihana piristys kevääseen :)

  Sähköpostiosoitteeni on tiinakatariina.taponen@gmail.com ja saat käyttää sitä arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaasi, onpa upea avaimenperä, oikea aarre, saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Tuollainen lineri olisi tarpeen erääseen laukkuun, joka on jäänyt harmittavan vähälle käytölle juuri sisätaskujen puuttumisen takia. Täytyy ottaa yhteyttä tuonne Enni's Collectioniin.
  Osallistun samalla arvontaan ja saat käyttää sähköpostiaosoitettani arvontavoitosta ilmoittamiseen, mikäli tuuri käy!
  elskuli96(ät)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Yllättävintä on linereiden hinta, itse ajattelin niitä paljon kalliimmaksi. Se, että voi saada suomalaista käsityötä jopa kustomoituna parilla hassulla kaksikymppisellä on uskomatonta. :)

   Poista
 11. Mulla ei koskaan ole Longchampia ollut, ehkä pitäisi joskus panostaa ja hankkia? :D Tuon tyylinen liner on kyllä, mutta nyt täytyy sanoa ettei ole mitään tietoa missä se tällä hetkellä oikein on - ehkä jossain laukussa? xD

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Sarianna.saari95@gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen 😊

  VastaaPoista
 13. Mukaan hienon avaimenperän arvontaan ja saat käyttää sähköposti osoitetta voiton ilmoittamiseen. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kaunis avaimenperä :) kotiavaimiin laittaisin.
  Ja kätevän oloinen tuo lineri :)
  saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.
  jonna.tiittanen@elisanet.fi
  -Jonnatee-

  VastaaPoista
 15. Ihana olisi! Sähköpostiosoitetta saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukaan arvontaan:) Sähköpostiosoitettani saa käyttää voitosta tiedottamiseen.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 17. Ihan siis huippujuttu, mulla on kaksi tälläista laukkua ollut käyttämättömänä vuosia! Olisikohan ihan hirveä vaiva jos katsoisit millä mitoilla olet tämän tilannut..? Joka tapauksessa, iso kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei ole, tässä tulee mitat, tää on siis se L-koko. Ennilläkin luultavasti on itsellään nämä ylhäällä. Mutta pohjan leveys 29cm, syvyys 18cm. Korkeus on 16.5cm, on mitattu sen taskun alareunaan asti. Yläleveys 42cm taskun kohdalta, vetoketju kiinni syvyys 13cm. Eli toi on vähän hullunmallinen, koska laukku ikäänkuin levenee ylöspäin, mut sit vetoketjun kiinni ollessa se on kuitenkin eri kokoinen. Mut laita Ennille, et haluat tällä mun linerin mitoilla niin tietää. :) Hankalan mallin vuoksi, mietimme, että pitääkö sitä mahdollisesti vielä fixata, mutta ei, istui kerrasta kuin hansikas. Liner ei tavallaan saa olla liian tiukasti sisällä vaan ympärillä on oltavat hiven tilaa, että se istuu hyvin. :)

   Poista
 18. Mukana arvonnassa. Nuo "laukun järjestelijät" on kyllä käteviä!
  mar.marttinen@gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  -Kepa

  VastaaPoista
 19. mukaan arvontaan,saa käyttää sähköpostiani voitosta ilmoittamiseen. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Siis onpa kätevä palvelu ja vielä suomalainen sellainen! Mahtavaa :)

  Olisin jättänyt muutenkin kommenttia, mutta osallistunpa samalla myös arvontaan, kun tuo avaimenperä on niin kaunis :) Ja kyllä, saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. beauty.highlights.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Juu mukana arvonnassa.
  Uusi juttu mulle noi sisukset.
  säpöni on käytettävissä ehtojesi mukaisesti: mari.pajunen@meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 22. Macaronssit ♥ Mukava ihanassa arvonnassa ja saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen:maikku.gullman(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Heti tuli kyllä oma laukku mieleen, että sinne tuollainen lineri olisi kyllä omiaan! Hei ihana arvonnan palkinto, ehdottomasti mukana. Saat käyttää sähkäriä arvontavoiton ilmoittamiseen tai jos nyt sattuu muutakin asiaa tulemaan :D
  Ihanaa torstaita sinulle Jonna <3
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Kiva avaimenperä ja hyvä idea tuo lineri. Mukana arvonnassa merja.laisalmi@fimnet.fi

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa =)
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  niina.koistine@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ihana arvonta🙂ja ihana avaimenperä ,saat käyttää sähköpostiosoitettani: Mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Kiva arvonta!
  yuenkynnet(ät)gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa! Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. Juuri avaimenperä minun makuuni ja vieläpä Suomessa tehty.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 29. Onpa nätti! Mukana!

  hippohiiri@gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. :)

  VastaaPoista
 30. Mukana arvonnassa, sähköpostiosoitettani saa käyttää! charmingnails@suomi24.fi
  T: Taina

  VastaaPoista
 31. Mukkaan arvontaan! Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta ilmoittamiseen! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 32. Onpa supersöpö!

  Eve_95@windowslive.com

  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontaan liittyen :)

  VastaaPoista
 33. Osallistun arvontaan. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 34. Mukana. Saa käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  jmlehtim@hotmail.fi

  VastaaPoista
 35. Osallistun. Naurajatar@suomi24.fi
  s-posta saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen

  VastaaPoista
 36. Mukana arvonnassa 😊

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  jvesikko@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Hyödyllinen ja kauniinkin näköinen vielä tuo lineri :) Mulla on käytössä mun Lumin kassissa Insjön sisäkassi, Enni'sin lineri toisi vaihtelua ja voisiko olla peräti kätevämpi kuin Insjön sisuskassi, koska sen voi "itse suunnitella" tarpeensa mukaan :) Tutustumisen arvoinen siis! Leppoisaa sunnuntain jatkoa :) S-postiosoitetta saa käyttää mahdollisen voiton osuessa kohdalle. tuuli.uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Mukana!

  Minäkin hankin omaan Longchampiini vajaa vuosi sitten linerin, ja nyt on niin ihanasti järjestyksessä tavarat sekä laukku ryhdikkäänä. :)

  paula.tiippana.rask(a)gmail.com

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 39. Ennin linerit käytössä. Joihinkin laukkuihin lisäävät ikävästi painoa, mutta tavarat pysyvät järjestyksessä.
  Saat käyttää sähköpostiosoittettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, jos laukku itsessään on painava, liner voi tuoda vähän ikävääkin lisäpainoa. Sitten taas Longchampin nylonit on kuin ilmaa, niin liner tekee siitä jopa helpommin kannettavan tyhjänä, kun pohjalla on edes pieni paino. Itsellä pysyy nyt laukku tyhjänä paremmin olalla, varsinkin, jos on liukas takin pinta. :)

   Poista
 40. Ihana avaimenperä!!
  Mukana arvonnassa.
  Minna.maria.kosonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Ihania! <3

  sannamaria77 at gmail.com (saat käyttää jos tulee asiaa :D )

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives