Klassikot osa 47 – Kiehl's Lip Balm #1

*Sis. Mainoslinkin, tuote oma.

Vuosien saatossa suosikkejani on ollut kirjoittaa Klassikko-postauksia, vaikka näitä tuleekin hieman epäsäännöllisin väliajoin. Yleensä kirjoittelen sitä mukaa, kun tuotteita käyttäessäni tajuan, että hei, tämähän sopisi hyvin klassikoihin. Tiedän, kunnon bloggaaja suunnittelisi tuotteet joista kirjoittaa pitkälle eteenpäin. Itse pidän kuitenkin enemmän fiilispohjalta kirjoittelusta kuin suunnitelmallisuudesta. Juuri se fiilispohja tulee pitämään minut aina kiinni siitä blogin alkuperäisestä ajatuksesta ja autenttisuudesta.


Kiehl'sin Lip Balm #1 on klassikko suoraan 60-luvulta. Joku taika tuotteessa täytyy olla, että sitä myydään edelleen tänäkin päivänä. Ainoa mitä itse toivoisin, että vaikka kyse onkin klassikosta, voisi Kiehl's päivittää tuotteensa pakkauksen tähän päivään. Olen varma, että monet pitkäaikaiset käyttäjät ovat kanssani tästä samaa mieltä. 

"Kunhan pakkauksesta pääsee yli, on hyvin helppo ymmärtää, miksi huulivoide on klassikko."

Lip Balm #1 on pakattu näppärään tuubiin, ongelmaksi kuitenkin muodostuu se, miten tuote tulee ulos. Tuubin suu tuntuu liian röpelöiseltä huulilla, eikä sillä saa kunnolla tähdättyä tuotetta oikeisiin kohtiin. Ärsytys kynnys herää viimeistään siinä kohtaa, kun tajuaa, että tuubia voi puristaa, mutta tuote on kuitenkin lopulta paras levittää sormin. Voin kertoa, että tämä joka ikinen kerta tätä käyttäessä pieni ärsytyksen aihe. Brändin oma sivu on myös täynnä tätä pakkausmarinaa. Joten Kiehl's voisitko pakata tämän pakkaukseen, josta se olisi helppo levittää suoraan huulille?

Kunhan pakkauksesta pääsee yli, on hyvin helppo ymmärtää, miksi huulivoide on klassikko. Kiehl'sin tuotteille hyvin tyypillisenä kosteuttavana pääraaka-aineena toimii kasvisperäinen skvalaani. Tämän lisäksi tuubiin on lisätty aloe veraa ja E-vitamiinia. Tuoksuton paksuhko läpinäkyvä voide muistuttaa todella paljon Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia. Lip Bal #1 on vain paksumpaa. Se kuitenkin Eight Hour Creamin tapaan tulee ihon lämmöstä juoksevammaksi. Pehmittää rohtuneita huulia ja sitoo niihin kosteutta. Todella kiva perus huulivoide, johon on helppo turvautua tarvittaessa. 

INCI: PETROLATUM, SQUALANE, LANOLIN, TRITICUM VULGARE GERM OIL / WHEAT GERM OIL, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSIS EXTRACT / ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT


Onko Lip Balm #1 tuttu? Huulivoidesuosikkinne?

Hintaa tuotteella on 7,90€ ja sen voi ostaa täältä*.
 1. Onko tämä parempaa kuin Nuxen huulivoide purkissa? Sitä olen käyttänyt useamman purkin verran. Tämäkin pakkausmuoto ärsyttää.
  Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkit on kyllä niin ei huulivoiteissa... Nuxe ja tää on hyvin erilaisia, Nuxe on aika jämäkkää, itse käytän sitä vain öisin, mutta Kiehl's on kevyempää, joten sopii myös päivisin. En pysty erottelemaan kumpi olisi parempaa, riippuu siitä mitä haluaa. :) Mullehan ei Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamin voittanutta ole, se on vaan PARAS. :D

   Poista
 2. Olen tismalleen samaa mieltä, että huulirasvoissa,- voiteissa yms. on tärkeää miten tuote on pakattu ja missä muodossa se on. Itse käytän huulirasvaa kaiken aikaa, ja olen itselleni para vaihtoehto on ehdottomasti puikko. Siinä ei tarvitse ollenkaan koskea tuotteseen sormin. Sellaiset, joita joituu kaiveleemaan purkista ja/tai levittelemään sormin, ei ole minun mieleen, vaikka sellaisia joskus käytänkin, mutta vain kotioloissa;) Sormilla klähmäily ei käy laatuun bakteerikammoisella;)
  Kiehlsin balmi ei ole tuttu, mutta uskon sinun sanaasi, että se on hyvä!

  Leppoisaa sunnuntaita, Jonna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on. Puikkomuoto on ehdottomasti paras munkin mielestä, paitsi tuotteissa joita käytän öisin, pakkauksella ei ole väliä. Laukussa kulkevalla taas on.

   Poista
 3. Tykkään tästä kovasti, mutta tykkään yhtä paljon myös Clarinsin, Biothermin, Nuxen ja Avenen huulivoiteista. Itse tykkään enemmän tuubista, kuin sormella tyrkättävästi purkista. Mutta on kyllä munkin suosikki huulivoiteita tämä.

  Ihanaa sunnuntaita Jonna��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkit on itselle ihan ei, se on Nuxen ainoa huono puoli. :(

   Poista
 4. Ei ole tuttu, mutta tykkään tuubihuulirasvoista. Oma suosikkini on Blistex.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubit on vaan parhaita. :)

   Ihanaa sunnuntaita Outi.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives