Lookfantastic Beauty Box maaliskuu 2019


Maaliskuun Lookfantastic Beauty Box* saapui todella ajoissa tässä kuussa ja pääsin jo viikonloppuna hakemaan sen kotiin. Viime kuun kauneusboxin kurkistuksen yhteydessä kerroin, että viime vuotisen maaliskuun huikean boxin jälkeen, odotin kovasti juurikin tätä saapuvaksi. Kurkistetaanpa täyttikö se odotukseni. 

Tämän kuun teemana oli In the Spotlight ja ulkonäkö mukaili tälläkin kertaa kivasti teemaa. Ennen kuin edes avasin laatikon kantta, arvasin jo sieltä tulvivasta voimakkaasta tuoksusta, minkä brändin tuote joukosta ainakin löytyisi...

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.


RITUALS 'THE RITUAL OF SAKURA' SOOTHING HAND BALM – Tiedän, että todella moni suorastaan rakastaa Ritualsia, mutta minulle nämä ovat inhokkeja ja toivoisin, että näitä tulisi harvemmin. Kaikkihan tietävät, etten todellakaan käännä selkääni tuoksuille, sillä rakastan tuoksuja. Kuitenkin siinä vaiheessa kun tuoksu on niin voimakas, että se tulvii erittäin voimakkaana nenääni ennen kuin edes avaat pakkausta. Mennään omaan makuuni jo liiallisuuksiin tuotteissa joiden on tarkoitus jäädä iholle, enkä pysty käyttämään tällaisia koska ne sekoittuvat liiaksi käyttämääni muuhun tuoksuun. Joten valitettavasti tämä lähtee avaamattomana kiertoon. Haluan vielä korostaa, että itselläni on todella tarkka hajuaisti, eivätkä kaikki välttämättä koe Ritualsin tuoksumaailmaa yhtä voimakkaana kuin minä.

MÁDARA SMART ANTI-POLLUTION CHARCOAL AND MUD REPAIR MASK –  Ihanaa, Mádaraa! Olen joskus kertonut, että jos joidenkin tuotteiden teon Mádara osaa niin naamioiden. Brändillä on yksi parhaimpia ja tehokkaimpia naamiovalikoimia mitä tiedän. Kyseinen naamio pääsi syyskuun parhaisiin, joten ei varmaan tarvitse sanoa, että pidän tästä. Olikin todella kiva saada tämä myös matkakokoisena. Naamio sisältää runsaasti andioksidantteja sisältäviä mustaa mutaa ja hiiltä. Puhdistaa iholta ilmansaasteita ja kirkastaa.

EOS LIP BALM VISIBLY SOFT – Muistaako joku mitä mieltä olen näistä? EOS:n ja minun suhteesta löytyy lisää Oho, ei toiminut! -postauksesta. Olen koittanut löytää näiden ihanuutta aina välillä tässä parin vuoden aikana (joskus joistain tuotteista haluaisi saada vaikka väkisin ahaa-elämyksen). On ollut kuitenkin pakko myöntää, että maailma on pullollaan tehokkaampia huulivoiteita kuin nämä.

MORPHE HIGHLIGHTER IN 'SPARK' – Todella kaunis sävy, mutta itselleni liian tumma ja outo highlighteriksi, tulen varmasti käyttämään tätä luomilla. Olisipa tämä sävy ollut vaikka Lit, niin olis saanut omalla iholla iloa myös highlighterina. 

OMOROVICZA CLEANSING FOAM – Merkki joka kiinnostaa aina. Olen nirso geeliputsareiden suhteen, joten otan tämän mielenkiinnolla käyttöön. 

THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5 HYDRATION SUPPORT FORMULA – Tästä tuotteesta vinkattiinkin jo viime kuun boxin yhteydessä ja otin sen ilolla vastaan. Jaksan yhä uudestaan innostua hyaluronihappoa sisältävistä tuotteista.


Fiilikset maaliskuun boxista olivat kahtiajakoiset. Periaatteessa boxin sisältö on täydellinen – paljon erilaisia tuotteita ja vieläpä mielenkiintoisiltakin brändeiltä. Tällä kertaa puolet sisällöstä oli sellaista, jotka eivät omaan makuuni ihan osuneet kohdilleen. Kuitenkin The Ordinary, Omorovicza ja Mádara jaksoivat ilahduttaa. 

Mitä mieltä olitte maaliskuun Beauty Boxista?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. 1. No nyt olis ollut boksi mun mieleen! Mä rakastan juurikin tota Ritualsin Ritual Of Sakura -sarjaa, mutta joo myönnetään, että se tuoksu on todella voimakas noissa. Mádara ja The Ordinary olis myös olleet mulle hurjan mieluisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Mullahan on tosi tarkka nenä, mut ei mitenkään herkkä. Kaikki Ritualsin tuotteet mitä olen saanut boxista, on niin voimakkaasti hajustettuja, että on ollut pakko antaa eteenpäin. Mulla alkaa niistä hajuista pyöriin ihan mahassa ja tulee etova olo. Joten oma nenäkin on kohdannut voittajansa. :D Esim. varmasti suihkugeelinä sietäisin noita, mutta vartalolle jätettävinä tuotteitana, ei pysty. :(

   Poista
 2. Madara, Rituals ja The ordinary olisivat kelvanneet mulle ilomielin. Mä olen käyttänyt Ritualsilta Rituals of sakura- sarjaa eikä niissä ainakaan omaan nenääni tuoksu ollut sellainen Lushmainen, jonka haistaa jo kaukaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis tutkia, että tuoksuuko noi kaikki Ritualsit, mut jokainen joka on ollut boxissa, on mulle aivan liian voimakkaan hajuinen. Lushillakin on sellaisia, joissa on omaan nenään liian voimakas, mut sitten on kans sellaisia, jotka ei ole. Suihkutuotteissa voimakkuus ei haittaa, mutta esim. Lushiltakaan en monia iholle jätettävi käytä just ton liiallisen tuoksun vuoksi.

   Poista
 3. Kiva sisältö! Rituals, Ordinary ja Madara olis kiinnostelleet eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ordinary ja Mádara olivat kyllä huippuja tässä boxissa. :)

   Poista
 4. Niin epäreilua, mun boxi saapuu joko kuun lopussa tai seuraavan kuun alussa. :( Tai siis ainakin viimeiset 4 boxia on saapunut ihan super-myöhään. Ja varsinkin tää boxi on jotenkin mun mieleen, tuotteiden ja itse boxin ulkonäön kohdalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin viimeiset boxit on tulleet tosi myöhään, joten oli yllätys, että tää tuli näin kuun alussa, oli itseasiassa jo helmikuun puolella tullut, vaikka helmikuu oli lyhyt kk.

   Poista
 5. Minäkään en ymmärrä EOS-huulituotteiden ihanuutta. Minun huulille ne käy ollenkaan. Huulet tulee päinvastoin ihan kipeiksi niistä, eikä mistään kosteuttavuudesta tai hoitavuudesta ole häivähdystäkään:(
  Muuten boksissa on ihan mukava sisältö. Ritualsin tuotteista ei ole mitään kokemusta, joten en tiedä myöskään niiden tuoksumaailmasta mitään, mutta liian läpitunkevat tuoksut ovat suorastaan kamalia. Hyhhyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku muukin... Kipeytyneet huulet ei todellakaan kuulosta kivoilta. Mullehan ne ei tee yhtään mitään, en huomaa minkäänlaista hoitavuuttaa niissä, en vaan tajua. :D

   Kaikki Ritualsin on tuoksuneet niin voimakkaasti, että ne haistaa jo ennen kuin avaa laatikon. Sitten kun kantta raottaa niin oikein pöllähtää se tuoksu, vaikka pakkaukset ovat ehjiä ja tiivisti suljettua. Jos muovituubin läpi tuoksuu, niin se on kyllä liikaa itselle.

   Poista
 6. Ihan kiva boxi tällä kertaa. Naamio kiinnostavin. Nyt täytyy myöntää, että en ole koskaan testannut EOS:n huulituotteita :)
  Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitäis joskus testata, voisin kertoa mitä mieltä olet. :)

   Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa Outi. <3

   Poista
 7. Itsekin odottelen vielä omaa boxia saapuvaksi :) Saan sen tosi tosi myöhään nykyään. Mutta malttamattomana aina kurkin etukäteen mitä boxi sisältää ;) Mä oon niin tyytyväinen, että sieltä tulee tuo Ordinary, koska edellinen on juuri loppumassa. Ja mitä noihin tuoksuihin tulee niin minäkään en kestä kauhean voimakkaita tuoksua. Lush kauppa on ehdoton EI...en saa henkeä siellä vaan rupean pärskimään :D Olen paristi yrittänyt ja ei tuu mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen saanut tosi myöhään edelliset sanotaanko koko syksyn boxit. Maaliskuun oli todella ajoissa syystä tai toisesta.

   Haha, sitten ymmärrän hyvin tuon odottamisen, jos tuote on loppumassa. :D Lushissa ei kaikki tuoksu, esim. suihkutuotteissa ne tuoksut menee ja jotkut kroppajututkin on tarpeeksi mietoja, mutta sitten taas toiset, huh. Lushillahan tuoksuu paljon se, että moni tuote ei ole pakkauksessa, joten ne tuoksut on heti on your face jo ennen ulko-ovea. Mutta ymmärrän ton tosi hyvin, en itsekään pysty olemaan niissä kaupoissa pitkään, alkaa mahassa pyörimään. Yleensä teen iskun ja haen nopeasti mitä tarvin, kuten kahvikuorinnan tai purkissa olevan suihkujellyn. :D

   Poista
 8. Ihan todella kiva sisältö! Mun täytyy tilanteen sattuessa tuolle Madaran naamiolle antaa tilaisuus, vaikuttaa todella kivalta! Ja oon ihan samaa mieltä tuosta Ritualsin tuoksusta, jos käsivoiteessa on liian voimakas tuoksu niin jää mullakin käyttämättä kun sekoittaa vaan pakkaa liikaa.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Madaran naamiota, se on ihana, kuten kaikki muutkin naamiot niillä. :)

   Poista
 9. Mä olisin tykännyt Madarasta ja Omoroviczasta! :)

  VastaaPoista
 10. No nyt oli kerrankin nappi sisältö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli omaan makuunkin muutama kiva tuote. ^_^

   Poista
 11. Tykkäsin kovasti sisällöstä mutta alkaa tuntumaan et joka tai lähes joka boksissa on ollu jonkinlainen hightlighter, alkais riittämään 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta, justhan se Laura Geller tuli, ja Sleekin paletissakin oli highlighter. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives