Viimeisimmät jutut!


Bongasin ystäväni Tiian blogista jo jokin aika sitten hauskan juttuaiheen, jonka tarkoituksena on kertoa viimeisimmät jutut. Näitä on ollut hauska lukea ja vihdoin itselläkin oli aikaa tarttua tuumasta toimeen. 

Viimeisin viesti: WhatsApp-viesti mieheltäni. Kyllä, olemme se pariskunta, joka viestittelee päivän aikana toisilleen kuulumisia. Viestien vaihto kävi kiivaana myöhässä olevasta bussista, jonka vuoksi melkein myöhästyin töistä.

Viimeisin ruoka: Kehtaanko edes sanoa? Aamupuuro ja soijamaitolatte. Kohta olisi kuitenkin tarkoitus siirtyä kanapastan pariin.Viimeisin itku: Tästä on niin kauan, etten edes muista. Itken todella harvoin, mutta liikutun sitäkin useammin.

Viimeisin hermostuminen: Varmaan tänä aamuna, otan joka päivä kierrokset jostain. Olen koittanut tätä piirrettä hivenen poistaa itsestäni, sillä ei ole kovin tervettä käydä jatkuvasti asiasta kuin asiasta kierroksilla. Toisaalta en pitkän pohdinnan jälkeen pidä ominaisuutta itselleni kovinkaan kuormittavana. Se on vain persoonani, että vedän nollasta sataan kierrokset sekunnissa ja rauhoitun sitten. Voin hermostua toisten mielestä ihan pikkujutuistakin. Reilu viikko takaperin hermostuin siitä, että olin valinnut aivan väärät kengät jalkaan ja jouduin sitten liukastelemaan kolmen kilometrin matkan kotiin. En muista koska olisin ollut yhtä onnellinen kuin kotiinpäästyäni, ettei minulla ollut yksikään luu rikki ja pääkoppakin oli yhdessä osassa. 

Viimeisin ostos: Ruokakaupassa aamulla. Sorruin pariin valmiiseen mokkapalaan ja lisäksi ostin teetä, vaahtokarkkeja ja ruisleipää.

Viimeisin muutos sisustuksessa: Ostettiin kesällä miehen kanssa olkkariin uudet nojatuolit ja matto. Tänään sisustus muuttuu jälleen kuukaudeksi, kun koristelen joulukuusen. 

Viimeisin lukemani blogiteksti: Tietenkin Tiian tämä vastaava postaus. Lueskelin sen muistin virkistämiseksi uudestaan, kun kävin kopioimassa linkin siitä tähän juttuun. 

Viimeisin suunnitelma: Suunniteltiin miehen kanssa joulun aikatauluja ja siitä mitä muuta puuhaamme niinä hetkinä, kun olemme molemmat kotona. Joulu on molemmille se tärkein juttu ja sitä on kiva suunnitella yhdessä. 


Ei muuta kuin oikein hyvää tiistaita kaikille. Itselläni on edessä mukava viikonloppu, kun ystäväni saapuu yökylään ja vietämme perinteistä laatuaikaa näin joulun alla. Sitä ennen kuitenkin pari päivää töitä, mutta katse on jo viikonlopussa. 

Milloin hermostuit viimeksi?


Muistaakahan käydä osallistumassa Sensai-arvontaan, vielä tämä päivä aikaa! Osallistumisohjeet läydät täältä.


 1. Katse viikonlopussa täälläkin. Olemme taas perjantaina lähdössä Karkkilaan ystävähän luokse viikonloppua viettämään.
  Me muuten mieheni kanssa viestitellään myös pitkin päivää :)
  Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonloppua Outi ja ennen kaikkea ihania ja parhaita yöunia karkkilaan. <3

   Poista
 2. Heh, hermostun kyllä joka päivä jostain ;) mutta rauhoitun kyllä kans heti. Onneks mies on rauhallisempi eikä se kiihdy nollasta sataan niinku minä. Pystytään asumaan saman katon alla :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama juttu, en jää kuitenkaan märehtiin niissä, vaikka kiihdyn nollasta sataan sekunnissa. :D

   Poista
 3. Hermostun monta kertaa pàivàssà :-)
  anne

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives