Inari Arctic Beauty Rejuvenating Eye Cream

*) Sisältää mainoslinkkejä, tuote PR-näyte

Suomalaiselta INARI Arctic Cosmeticsilta tuli hetki sitten ulos kauan kaivattu uutuustuote – silmänympärysvoide. Varmaan muistatte, että Inarin valikoimista *Lifting Serum, *Sleeping Cream ja kesällä päivävoiteena käyttämäni kevyt *Water Cream ovat yksiä lempparituotteitani ihonhoidossa. Joten voitte kuvitella, että odotukseni uuden silmänympärysvoiteen suhteen olivat korkealla. 

Rejuvenating Eye Cream -nimeä kantava tuote, laajentaa sarjaa niin, että jos siihen tulisi vielä kuorinta ja naamio, siinä olisikin jo kaikki perusihonhoitoon tarvittavat tuotteet. Inarilla ollaan tosi tehokkaita kehittelemään sarjaa laajemmaksi, joten epäilen, että on vain ajankysymys, milloin sarjasta löytyy nuo kaksi mielestäni puuttuvaa palasta. Uudehkon yrityksen ollessa kyseessä, on tietenkin ihan luonnollista, että tuotekehittelyssä edetään asteittain, eikä kaikkia tuotteita ole mahdollista heti tuoda kauppojen hyllyille. 

INARI Arctic Cosmeticsin tuotteet ovat ennen kaikkea ikääntyvälle iholle tarkoitettuja, toki parikymppinenkin voi niitä käyttää, mutta parhaat edut tuotteista irti saavat kolmestakympistä ylöspäin olevat ihot. 


Rejuvenating Eye Cream lupaakin pitää yllä ihon nuorekkuutta ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Siinä käytetyt aktivoivat raaka-aineet tukevat kollageenin toimintaa, tehokosteuttavat, kirkastavat ja heleyttävät ihon sävyä.

Oma ihonhoitoni on nykyään sellaista, että silmänympärysvoiteen käyttöni kohdistuu lähinnä aamuun, en vain koe, että tarvitsisin iltaisin erillistä sy-voidetta iltaisin. Levitän silloin yönaamiosta lähtien kaikki tuotteet myös sy-iholle, joten en koe, että erillistä silmänympärysvoidetta tarvittaisiin. Aamulla sitten meikin alle onkin tarkkaa. Tykkään käyttää virkistäviä, kiinteyttäviä, ohuita, mutta silti kosteuttavia tuotteita. Niiden päällä meikki näyttää yleensä parhaalta, eivätkä ne vaikuta meikin pysyvyyteen päivän aikana. 

INARI Arctic Cosmeticsin Rejuvenating Eye Creamissa vaikuttavina aineina toimivat 3-tehoinen hyaluronihappokompleksi. Schisandra-marjauute, joka vahvistaa ihon kollageenin tuotantoa. Suomalainen luomukauraöljy taas sisältää paljon omega-6 rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka ravitsevat tehokkaasti kuivaakin ihoa. Mielenkiintoisin raaka-aine on varmasti Easyliance-pikakiinteyttäjä, joka sisältää akaasiapuunuutetta. Se saa ihon tuntumaan ja näyttämään napakammalta jo vartin päästä, ilman, että iho tuntuu kireältä.

Silmänympärysvoiteeseen on lisätty sarjan muista tuotteista tuttu ylellinen hivenen metsäinen ja parfyymimäinen tuoksu, joka tosin on mieto. Tehän tiedätte, etten ole lainkaan sen ystävä, että sy-alueen tuotteisiin lisätään hajustetta, sillä mielestäni se on täysin turhaa. Silti tavallaan ymmärrän miksi Inarilla on tuotteeseen päätetty se tuoksu lisätä, että sarjan tuoksumaailma pysyisi yhtenäisenä.

Tuotteen koostumus on ohutta emulsiota. Se on pakattu lasiseen painavaan pumppupulloon, kuten näin ylellisessä tuotteessa voikin odottaa. Emulsio tuntuu heti levittäessä ihastuttavan virkistävältä, mikä herättää mukavasti aamulla. Vaikka tuote ei jätä kiristävää tunnetta, niin ainakin minä tunnen selvästi ja näenkin sen napakoittavan vaikutuksen lähes heti. Tuote ei kiristä, mutta sy-alueen iho tuntuu selvästi napakammalta kuin ennen levitystä. Tuote ei kuitenkaan rullaudu meikin alla vaan päinvastoin se tekee hyvän pohjan, mihin meikki tarttuu hyvin kiinni. Kieltämättä, kun ikää on mittarissa enemmän, ihastuin välittömästi tuohon napakkuutta lisäävään ominaisuuteen, se saa yksinkertaisesti ihon näyttämään paremmalta. Toki illalla meikkiä pestessä vaikutus katoaa.


Rejuvenating Eye Creamin hinta on 109€/15ml. INARI Arctic Cosmeticsin tuotteita myy mm. *Jolie ja brändin oma verkkokauppa.

INCI:
Aqua***, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Salix Nigra Bark Extract, Acacia Senegal Gum, Polyglyceryl-3 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter*, Avena Sativa Kernel Oil*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Ricinus Communis Seed Oil*, Zea Mays Starch, Behenyl Alcohol, Rhodiola Rosea Root Extract*, Sodium Hyaluronate, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract**, Rubus Chamaemorus Fruit Extract**, Pinus Sylvestris Bark Extract**, Inonotus Obliquus Extract**, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Humulus Lupulus Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Seed Cera, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Ascorbyl Palmitate,  Glyceryl Caprate, Dextrin, Alcohol, Parfum

Onko Inari Arctic Beautyn tuotteet tuttuja? Millainen on sinusta hyvä silmänympärysvoide?



  1. Oi että tää kuulostaa hyvältä! Multa löytyy se Inarin putsari, joka on aivan ihana tuote ja tuo sellaista pientä luksuksen tunnetta arkeen :) Tämän pidän ehdottomasti myös mielessä, vaikka ihan vielä en välttämättä ole tuotteen kohderyhmää niin sitä ikää tulee pikkuhiljaa koko ajan lisää ja tällaiset tuotteet tulevat ennen pitkää mullekin ajankohtaisiksi ja tarpeellisiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inarin putsari on kyllä todella ihana. <3

      Inarihan on siitä jännä, että kaikki tuotteet on suunnattu siitä +30 eteenpäin, koska kyse on anti-age -sarjasta. :)

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta sy-voiteelta! Mulla on ollut Inarin puhdistusmaito, joka oli aivan timanttinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se puhdistusmaito on loistava! :) Sy-voide olisi täydellinen ilman hajustetta, ymmärrän tavallaan miksi haju on lisätty, mutta se on mielestäni turhaa.

      Poista
  3. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja täällä etsitään aina sitä uusinta ja parasta sy voidetta. Tunnet meikäläisen ihon, sopisiko tämä atooppisille kuiville luomille?

    Ihanaa uutta viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tää ei ole tarpeeksi kosteuttava sulle. On tosi kosteuttava, mutta luulen, ettei ihan riitä. Sä kaipaat jotain paksumpaa. :)

      Poista
  4. Kuulostipa hyvältä. Paitsi hinta vähän yllätti🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inarin tuotteet maksaa putsaria lukuunottamatta kaikki yli satasen, koska kyseessä on brändi joka on brändätty selektiiviseksi luonnonkosmetiikan anti-age -sarjaksi. Toki tää sy-voide on hivenen edullisempi, koska koko on pienempi kuin seerumit tai voiteet. :)

      Poista
  5. Siis tätä on kyllä pakko testata! Rakastan Sleeping Creamia, ja sitä oon hehkuttanut blogissakin yhdeksi parhaimmista yövoiteista ikinä <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives