Syksyn käytetyimmät kosmetiikat

*) Sisältää mainoslinkkejä, osa tuotteista pr-näytteitä

Syksy on mennyt jotenkin älyttömän nopeaan ja tajusin, etten ole kirjoitellut teille kuukauden parhaat -postausta sitten sen jälkeen, kun elokuun alussa postasin heinäkuun käytetyimmistä tuotteista. Joten ajattelin, että olisi aika valottaa, mitä tuotteita tässä syksyn aikana on tullut eniten käytettyä. Yksi tuotteista on sellainen, etten pitänyt siitä aluksi lainkaan, nyt en voisi enää kuvitellakaan, ettei sitä löytyisi kaapistani. Tämä jos mikä on hyvä esimerkki siitä, että joskus tuotteelle vaan pitää antaa ensireaktion jälkeen mahdollisuus. Luontevinta on varmaankin aloittaa ihonhoidolla.


*Paula's Choice 10% Niacinamide Booster – Yksi tämän hetken muodikkaimpia raaka-aineita ihonhoidossa on niasiiniamidi. Se ei suinkaan ole uusi keksintö, mutta syksyn ajan se on ollut paljonkin pinnalla. Sopii loistavasti varsinkin ikääntyvälle iholle häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Häivyttää myös laajentuneita ihohuokosia. Tasoittaa ihon sävyä. Boosteri on helppo käyttöinen, koska se on todella helppo ottaa osaksi ihonhoitorutiinia, sillä toisin kuin esim. retinoli, se ei vaadi tietynlaista totuttelemista ajan kanssa. Olenkin käyttänyt Niacinamide Boosteria niinä iltoina, kun olen jättänyt retinolipurkkini rauhaan. Niasiiniamidi on B3-vitamiinin muoto ja on niitä harvoja raaka-aineita, joiden teho on pystytty todistamaan kliinisissä testeissä eli se todellakin pienentää laajentuneita ihohuokosia ja madaltaa juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille. Olen huomannut parin kuukauden käytön aikana tehokkuuden ihon pinnan sileytenä, myös epäpuhtauksia on ilmestynyt entistä harvemmin. Paula's Choicen seerumi on ohutta ja vesimäistä. Imeytyy ihoon välittömästi, eikä tuoksu millekään. Laitan tuotteen aina ensin puhtaalle iholle, jonka jälkeen lisään muut hoitotuotteet.

*Skincity Skincare 24h Rich Emulsion – Sen jälkeen, kun sain lokakuun lopussa Skincity Skincaren tuotteita testattavaksi, tämä on se tuote, jota olen käyttänyt kaikista uskollisimmin. Toisin sanoen en ole käyttänyt mitään muuta voidetta meikin alla tuon jälkeen. Parasta voiteessa onkin se, että vaikka se on ravitseva, sen koostumus on erittäin kevyttä. Imeytyy ihoon välittömästi, joten loistava voide meikin alle. Omega-rasvahapot, skvalaani ja keramidit hoitavat ihoa. Sisältää myös A-vitamiini pienissä määrin. Sopii siis hyvin ikääntyvälle iholle, sillä voide tasoittaa ja silottaa ihon pintaa. Melkein jokapäiväisestä käytöstä huolimatta, tuotteen sisältämä A-vitamiini ei ole saanut ihoani hilseilemään. Ilmeisesti sitä on sen verran vähän. Minusta kuitenkin tuntuu, että juuri se estää ihoa kiiltelemästä liiaksi päivän aikana ja siksi meikki pysyy tämän kanssa extrapitkään moitteettoman näköisenä.

*Paula's Choice The Unscrub – Tämä on se tuote, jota en ymmärtänyt parilla ensimmäisellä käyttökerralla lainkaan. Onko tämä kuorinta vai puhdistusaine vai mikä ihme? Mietin jo hetken, että mihinkähän sitä tuli taas rahoja pistettyä. Pari viikkoa sinnikästä yrittämistä ja itselle sopivan käyttötavan löytäminen, niin olin myyty. Tuotetta kuvaillaan miedosti kuorivaksi puhdistustuotteeksi. Yleensähän tällaiset ovat sellaisia, ettei niitä voisi kuvitellakaan käyttävänsä joka päivä, koska ainakaan oma iho ei mekaanista kuorintaa kovinkaan usein kestä. Tämä on kuitenkin ihan supertuote silloin ensimmäisen vaiheen puhdistukseen, kun iholla on paksu kerros meikkiä tai aurinkovoidetta. Tuotteesta erikoisen tekee se, että paksuhko voidemainen puhdistaja sisältää suurehkoja todella pehmeän pyöreitä biohajoavia jojobarakeita. Ne ovat itseasiassa niin pehmeitä, että ne hajoavat jo siinä, kun tuotetta hetken aikaa pyörittelee iholle. Tämä oli aluksi outoa, että nytkö ne kuorivat partikkelit katosivat? Mutta sitten tajusin tuotteen nerokkuuden, ne pysyvät koossa juuri sen aikaa, että iholta saa pyöriteltyä kunnolla paksun meikin pois tai vaikeasti pestävän aurinkovoiteen. Tällä ei yksinkertaisesti voi ylikuoria ihoa. Jättää ihon mielettömän pehmeäksi, eikä lainkaan kuivan tai kiristävän tuntuiseksi. Paula's Choice ei käytä tuotteissaan hajusteita ja tässäkään ei ole muuta tuoksua kuin sellainen täysin tuoksuttoman tuotteen tyypillinen tuoksu. 


*Lancôme Miracle Idôle EdP – Yllätin vähän itsenikin kuinka paljon olen käyttänyt syksyn aikana juuri tätä tuoksua. Tosin tuoksussa on pehmeyttä, joka tekee siitä helpon ja sopivan ihan kaikkiin tilaisuuksiin. Tuoksu alkaa pirskahduksella raikasta bergamottia ja mehukkaan makeaa päärynää. Sydäntuoksu on puhdas ja klassisen kukkainen – Isparta-ruusun terälehtiä, Centifolia-ruusua, ruusuvettä ja jasmiinia. Pohjalla patsulia, myskiä, seetripuuta ja vaniljaa. Omalla iholla Idôle on pehmeä ja sopivasti makea tuoksu, aavistuksella raikkautta. Vaikka tuoksussa ei ole vadelmaa, niin ihollani se tuoksuu jännä kyllä hyvin vadelmaiselta. Olin aluksi ihan varma, että tuoksussa olisi vadelmaa, koska tuoksu oli niin selvä. Ihon pH teki kuitenkin tepposet. Idôle on "helppo", se sopii niin töihin, treffeille tai yökerhoon. Voisin laittaa tätä myös työhaastatteluun, koska se ei ole liian hyökkäävä.  Kesto iholla on huikeat yli kaksitoista tuntia, joten pari suihkaisua riittää.


by Raili Pro Glo Perfecting Foundation – Kun meikkitailija Raili Hulkkonen voisiko sanoa vihdoista viimein toi oman meikkisarjansa markkinoille, olin lähes varma, että sarjan meikkivoide tulisi olemaan sellainen, mistä minä pidän. Raili on omistanut koko uransa kauneudelle ja hän jos kuka tietää millaisista meikkipohjista me suomalaiset hivenen iäkkäämmät ihmiset pääsääntöisesti tykkäämme. Luonnollinen lopputulos on minulle aina tärkeintä. Toisille se on täysin peittävä instameikki, itselle taas luonnollinen meikkipohja on sen omimman meikkini ehdoton edellytys. Hyvinä ihopäivinä, kun haluan täydellisen my skin but better -lookin, olen levittänyt voiteen tavoin meikkivoiteen kosteuttavan primerin päälle ihan sormin. Jos taas haluan hivenen peittävämmän lopputuloksen, kerrostan sitä siveltimellä tai beautyblenderilla vielä toisin kerroksen sen sormin levitetyn kerroksen päälle. Meikkivoide tasoittaa hyvin kevyesti ihoa, se antaa oman ihon kuultaa läpi kuitenkin niin, että se tekee siitä paremman näköisen. Samalla kun meikkivoide tasoittaa ihoa, se myös hoitaa sitä. Sisältää mm. puolukka ja E-vitamiinia. Koostumus on ohuen emulsiomaista. Sormin levittäessä kannattaa olla ripeä, sillä tuote istuu hyvin nopeasti kasvoille, jonka jälkeen sitä ei pysty enää työstämään. Tämä on se ominaisuus, jonka vuoksi tuote pysyy loistavasti kasvoilla liikkumatta tunnista toiseen. 

Mitä tuotteita olet käyttänyt ahkerimmin viime aikoina?


  1. Mä olen jo vuosia meinannut alkaa testaamaan Paula's Choicen tuotteita, mutta musta on nähtävästi tullu sikalaiska, kun en saa mitään aikaiseksi... enpä paljon muuta kuin kyljen kääntämistä, hehheh;)
    Olen kuitenkin kunnostautunut kasvoöljyjen lotraajana, koska löysin yhden aivan ihanan kuivaöljyn, joka on ylittänyt kaikki odotukseni. Siitä joskus lisää.... Luulen, että on sulle tuttu tuote.

    Kivaa keskistä viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kato ehkä joku päivä. :D Itselle ongelma brändin kanssa oli se, kun en oikein tiennyt mistä tuotteesta aloittaa. Mutta kun se jää oli rikottu, olinkin saman tien koukussa.

      Mä en ole vielä tarvinnut öljyjä, mutta niitä ekoja pitkiä pakkasia odottaessa...

      Mukavaa viikonloppua Sari. <3

      Poista
  2. Skincity Skincare 24h Rich Emulsion kuulostaa todella hyvältä voiteelta.
    Eniten olen käyttänyt erilaisia kosteusvoiteita ja naamioita. Nyt menee koko ihoon myös rasvoja ihan kunnolla. Minun ihoni on iän myötä muuttunut täysin, siitä on tullut paljon herkempi ja kuivempi. Tää akka on kohta ihan korppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava ja hinta/laatusuhde kohdillaan. :)

      Mulla oli tuossa yksi vaihe, että oma iho oli todella pintakuiva, mutta olen osaksi päässyt eroon siitä ongelmasta. Aina välillä, mutta ei enää sillä tavalla kuin vielä parikin vuotta sitten kasvoja kiristeli jatkuvasti.

      Poista
  3. Raililta mulla on primerit joten niiden perusteella tahtoisin kokeilla tätä meikkivoidetta. Uskon että tykkäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se primer on ihana, se tän meikkivoiteen alle ja täydellinen combo. Peittäväähän tällä ei saa, joten jos tykkää luonnollisesti lopputuloksesta, niin sitten meikkivoide on nappivalinta. :)

      Poista
  4. Minä olen ihastunut Beauty Gardenin oikein kunnolla luomuihin ja kunnolla kosteuttaviin porkkavoiteeseen ja auringonkukkaseerumiin! Ihanat! <3 Hyvää itsenäisyyspäivää Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään Beauty Gardenilta varsinkin naamioista, ne on ihania! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives