Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 24 – Parasta kaupungissani jouluna


Tänä vuonna odotan varmaan innokkaammin kuin koskaan Kauneusbloggaajien joulukalenterin viimeistä luukkua. Teemana on nimittäin parasta kaupungissani jouluna. Itse olen ainakin niin utelias, että on mielenkiintoista nähdä, mitä rakkaita joulujuttuja kollegoilla on näin jouluna. 

Minun piti alunperin esitellä tässä postauksessa vain yksi jouluinen juttu, mutta tajusin, että tällä hetkellä niitä on useampia. En vaan voinut jättää yhtään pois.

Uskoisitteko, jos sanon, että Riihimäellä upeimmat näyteikkunat jouluna ovat kauneushoitoloissa? Hämeenkadun Kauneushuoneen ikkuna on joka joulu vähintäänkin legendaarinen, mutta tänä vuonna omissa silmissäni kisan ykköspaikan upeimmasta näyteikkunasta vei naapurissa majaileva Kauneushoitola Pirjo Laaksonlaita. Olin suorastaan sanaton ylläolevasta nukkekotikokonaisuudesta. Näyteikkunassa tapahtuu taloissa niin paljon asioista, että siinä voisi viettää tunteja pelkästään tuijottaessa ja silti jäisi jotain huomaamatta. Paljoudesta huolimatta kokonaisuus on hyvällä maulla tehty. UPEA!


Toiselle sijalle pääsee Kolmiopuistoon asennetut valohimmelit. Tämä on ensimmäinen vuosi, kun valot ilmestyivät puihin riippumaan. Ne juhlistavat Kolmiopuiston 90-vuotista historiaa. Kolmiopuisto oli aikoinaan Riihimäen ensimmäinen kunnallinen puisto ja se rakennettiin vuonna 1929. Kesällä puiston keskellä ilahduttaa yksi kaupungin harvoista suihkulähteistä. 


Kolmantena mutta ei suinkaan vähäisimpänä yksityiskodin jouluvalot. En kerro osoitetta, sillä tämä on paikka jonka löytää, jos löytää. Talo kuitenkin sijaitsee ihan tien vieressä. Suomessa näkee harvemmin tällaista jenkkityylistä jouluvaloiloittelua, joten näin joulun aikaan talo kyllä erottuu hyvin naapureista. Joka vuosi pihaan ilmestyy lisää valoja. Saa nähdä onko kokonaisuus koskaan valmis? Jostain syystä tykkään tästä överistä heittäytymisestä, talossa on pakko asua todellisen jouluihmisen, joka uskaltaa olla vähän erilainen. Vai löytyykö teidän naapurilta valolumiukkoa tai poroa pihasta? Tämä taitaa olla jo pieni pyhiinvaelluskohde, luulen, että tavallani joulusta innostuneet käyvät ihan uteliaisuudesta katsomassa joka vuosi, mitä pihaan on ilmestynyt lisää. 


Mikä kolmesta oli sinun suosikkisi? Mikä on parasta jouluna sinun kaupungissasi?

Toivottelen kaikille oikein rauhallista joulua!

Tässä vielä linkit kaikkiin blogeihin, jotka osallistuivat Kauneusbloggaajien joulukalenteriin tänä vuonna. Käykäähän ruokia sulatellessa kurkkaamassa, mitä kivaa jouluista heiltä löytyy.  1. Kiva luukku ja hienoja valoja ;D tänne maalle ei niin sovi tuollainen jenkkityylinen överi mutta kaupunkiin kyllä. Eihän siinä jos tykkää ;D Hyvää joulua Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just jos asuisin maalla, varsinkin kun mun kotikotona ei ole kilometrin säteellä edes naapureita vetäisin varmaan ihan överiksi. :D Mietin, että taajamissa toi valo voi jopa häiritä naapureita. Toki varmasti ottaa ne yöksi pois. :p

   Hyvää joulua sinnekin. <3

   Poista
 2. No johan on valoja! Ja tuo kauneushoitolan näyteikkuna on kyllä kerrassaan komea :)

  Hyvää joulua Jonna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, siinä tapahtuu niin paljon, että sitä on jopa vaikea sisäistää kerralla. :)

   Hyvää joulua sinnekin. <3

   Poista
 3. Oikein ihanaa joulua Jonna ja Jonnan mies <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo tonttuikkuna! 😍
  Ja jouluvalot tekee kyllä niin paljon kaiken pimeyden keskellä. Ihanaa että jollakin on noin paljon joulumieltä että ilottelee valoilla oikein urakalla.

  Ihanaa joulunaikaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, tuijotin sitä suu auki! :<3 Jotenkin ihanaa, että nuo Kauneushoitolat jaksaa täällä panostaa noihin.

   Samaa sinnekin. <3

   Poista
 5. Ompahan valoloistoa ♥ Kyllä juoluvalot tuovat ihanasti tunnelmaa, etenkin kun on nyt ei ole edes lunta.
  Hyvää joulua Jonna♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna todellakin ovat tuoneet tunnelmaa niin pimeää ja synkkää on ollut. Musta maa imee sen vähäisenkin valon. :(

   Samaa sinne Maikku. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives