Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 8: Joulunajan Sensai-suosikit ja arvonta

*) Sisältää mainoslinkkejä. Sensai The Silk EdT ja Total Lip Treatment PR-näytteitä, Highlighting Concealer oma

*Banneri: Laura Loukola

Mukavaa sunnuntaita ja joulukuun kahdeksatta päivää. Perinteinen kauneusbloggaajien joulukalenteri jatkuu tänään blogissani jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Eilinen luukku avautui Blinger shimmer blogissa, jossa on muuten mahtava arvonta menossa, joten kipin kapin sinne. Huomisen maanantain luukun voitte kurkata Virve Fredmanin blogista.

Olen puhunut paljon syksyn aikana siitä, miten paljon tarkemmaksi olen tullut käyttämäni kosmetiikan suhteen. Tämä on johtanut siihen, että olen joutunut jopa blogiini kehittelemään välillä muuta sisältöä, koska sellaisia kauneustuotteita joista olisin palanut halusta päästä kirjoittamaan, ei vaan ole tullut enää niin paljoa vastaan kuin ennen. Ei vaikka uusia tuotteita tulee jatkuvalla syötöllä markkinoille. En halua kirjoittaa tuotteesta vain siksi, että se on uusi vaan siinä pitää olla muutakin.


Kaiken keskellä olen kuitenkin pitänyt kiinni edelleen niistä vanhoista suosikeistani. Luulen, että aika monet pitkäaikaisemmat lukijat liittävät minut ja Sensain melko vahvastikin yhteen. Ei ole ollut vuosikausiin päivääkään, etten olisi jotain tuotetta Sensailta joko kasvoilleni, iholleni tai vartalolleni pistänyt. Meillä onkin rakkaussuhde, joka tuskin tulee päättymään. Ajattelin, että jaan teille kolme jouluajan suosikkituotettani ja tällä kertaa koko juttu todellakin kannattaa lukea loppuun. Sillä vastaamalla tätä postausta koskevaan kysymykseen, voit voittaa omaksesi Sensai-paketin, joka sisältää kaikki kolme suosikkituotettani.


Olen erittäin ronkeli puhtaiden tuoksujen suhteen, mutta yksi tuoksu on pitänyt pintansa siitä lähtien, kun se reilut neljä vuotta takaperin tuli kauppojen hyllyille. *Sensain EdT on yksi parhaista puhtaista tuoksuista. Käytän sitä myös paljon työpaikallani, johon en voi laittaa mitään liian voimakkaita tuoksuja. Syystä tai toisesta tykkään käyttää raikkaita tuoksuja myös kirpeinä pakkaspäivinä. Yleensä valitsen joko raikkaan tuoksun, joka vaan entuudestaan korostaa päivän raikasta ilmaa tai sitten jonkun täyteläisemmän, joka pehmentää sitä. Menen yleensä fiiliksen mukaan. Siinä missä Sensain The Silk EdP on täyteläisempi ja lämpimämpi, on tämä Eau de Toilette täysin saman tuoksuinen kuin Sensain peruslinjan ihonhoitotuotteet. Se tuoksuu Sensailta. 

Hämmentävää on se, että tuoksussa on monia voimakkaiksi ja helposti tunnistettaviksi lueteltavia tuoksunuotteja – kuten punapippuri, kielo ja myski. Jollain mystisellä tavalla tämä tuoksu onnistuu laskeutumaan iholleni niin, että minun on hyvin vaikea (aika tarkasta nenästäni huolimatta) erottaa tässä tiettyjä yksityiskohtia. Saan vain valtavan valloittavan ja ihmeellisen kokonaisvaikutelman, joka on ylellinen puhtaus. Se on ollut yksi käytetyimmistä tuoksuistani. Olen itseasiassa saanut yhden 50 ml:n pullon loppuun, jota voi pitää melkoisena suorituksena. EdT:n kesto ihollani on hyvät kuutisen tuntia. 

Jos minun pitäisi kuvailla tuoksua lyhyesti, sanoisin sen olevan pehmeä ja ylellisen puhdas. Siinä on jotain viehkeää, mutta silti helposti lähestyttävää. Minulle se on paras pehmeää puhtautta ilmaiseva tuoksu, mitä on koskaan tehty. Kun valitsen tuoksua kirpeäksi pakkaspäiväksi korostamaan sen raikkautta, ei mieleeni tule edes valita muuta kuin The Silk EdT.


Sensain *Total Lip Treatment on yksi brändin kulttituotteista, vaikka tästä näkee harvemmin juttuja missään. Luulen, että osa syy on varmasti se, että jos ihan rehellisiä ollaan, varmaan monikaan ei omista melkein sata euroa maksavaa huulituotetta. Kaikesta kuitenkin huokuu ylellisyys. Huulivoide on pakattu pumppupulloon, joka sisältää tuotetta 15 ml:ä. Se on ruhtinaallinen määrä. Pullo on seerumipullon kokoinen, joten mikään käsilaukkukoko se ei ole. Koostumus on ihastuttavan pehmeää – liukuu helposti huulilla ja antaa pitkäkestoista kosteutta. Tuntu on miellyttävä ja huulet tuntuvatkin pehmeiltä pitkään. Total Lip Treatment on väritöntä ja se jättää aavistuksen kiiltävän pinnan. Pehmeän koostumuksen vuoksi tuote sopii loistavasti talviaikaan huulipunan pohjustaksi. Varsinkin kun huulet ovat kuivemmat, niin Total Lip Treatment on loistotuote mattapunien alle pehmentämään huulia ja saaden siten huulipunan näyttämään paremmalta. Tuote on tuoksuton ja mauton. Asioita joita on helppo arvostaa huulille laitettavassa tuotteessa.


Sensain *Highlighting Concealeria olen ylistänyt blogissani useasti ja totuus on se, etten enää käytä muita peitevoiteita muuta kuin kokeilumielessä. Sen jälkeen palaan aina tähän, niin hyvä tämä on. Jos on löytänyt parhaan, niin miksi tyytyä toiseksi parhaaseen? 

Kun ikää on reilut 40 vuotta, niin silmänurkissa ja silmien alla alkaa olemaan naurujuonteinta, joihin ainakin minulla todella helposti vajoaa tuotteet päivän aikana, vaikka ne kiinnittäisi puuterilla. Liian paksut peitevoiteet saavat silmänalusihon näyttämään elottomalta, kuivalta, ryppyiseltä ja yksinkertaisesti vanhemmalta. Sensain Highlighting Concealer on peitevoiteen ja valokynän rakkauslapsi ja juuri siksi täydellinen ikääntyvän ihon peitevoide. Kynässä on leveä sivellinpää, millä on todella näppärä levittää tuote iholle. Peittää hyvin, mutta heijastaa myös aavistuksen valoa, joten ei tee ihosta liian mattaa vaan jättää sille lisäksi aavistuksen luonnollista heleyttä. Puuterilla kiinnitettynä pysyy koko päivän, eikä vajoa juonteisiin. 

Sensaita myy *Skincity, Sokos, Emotion ja Stockmann. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

ARVONTA:

Arvotaan yksi kosmetiikkapaketti joka sisältää: Sensai The Silk EdT, Total Lip Treatment ja Highlighting Concealer. Tuotepaketin sponsoroi Sensai.

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon vastauksen, jossa kerrot kuinka mones vuosi tämä on, kun Keyword: Love blogi osallistuu kauneusbloggaajien joulukalenteriin. Osallistumisaikaa on vain ti 10.12.2019 asti. Tämä siksi, että saisin voittajaan mahdollisimman nopeasti yhteyden ja paketti ehtisi vielä jouluksi perille. Voittajaan otan yhteyttä heti ke 11.12. sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi JOULUARVONTA.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 15.01.2020 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani. Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

ONNEA ARVONTAAN!

Lopuksi vielä muut joulukalenterin luukut:

24. Yhteinen luukku 
 1. Tämän on sun blogillesi seitsemäs vuosi joulukalenterissa :) Olen yhdellä arvalla mukana. gowiththeflowblogi(a)outlook.com

  VastaaPoista
 2. Olet tainnut olla kauneusbloggaajien joulukalenterissa mukana vuodesta 2014 eli 6. vuosi menossa. Osallistun arvontaan, erityisesti tuo EdT kiinnostaa.
  sähköpostiosoitettani vuosikerta at live piste fi saa käyttää voitosta tiedottamiseen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta!
  elise.passiniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onko siitä oikeasti jo 7v että tämä kalenteri alkoi?? Ilmeisesti! Oi kun tuo highlighter kuulostaa tämän mummon tuottelta, ihana olis kokeilla...kokeillaan siis onnea!! charmingnails@suomi24.fi ( 2 arpaa )

  VastaaPoista
 5. Osallistun kahdella arvalla!

  Tämä on blogin kuudes vuosi kauneusbloggaajien kosmetiikkakalenterissa.

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen jos sellainen onni sattuisi kohdalle :)

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oilea vastaus on 7 vuotta. Mukana arvonnassa

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Nonih unohtui maininta lisäarvasta, sillä seuraan blogiasi facebookissa myös

  VastaaPoista
 8. Neljäs kerta, kolme arpaa. sari.j at mail.com

  VastaaPoista
 9. Seitsemäs vuosi!
  Olisi mahtavaa voittaa ihana setti synttärilahjaksi.
  Olen mukana kolmella arvalla.

  Lellu66@luukku.com
  Saat käytää s-postios. palkinnonsta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 10. Olisiko 7. vuosi. Yhdellä arvalla mukaan ja saat käyttää sähköpostiosoitettani voitosta tiedottamiseen:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 11. Oo miten mahtava arvonta!

  Tämä on seitsemäs vuosi joulukalenteria tässä blogissa.

  Mukana kolmella arvalla ja sähköpostiosoitetta saa käyttää voitosta tiedottamiseen.

  - Emmi, emmi.valo.ev at gmail.com

  VastaaPoista
 12. 7 kerta. Mukana arvonnassa ja sähköpostiosoitettani saa käyttää mahdollisesta voitosta tiedottamiseen (snttu1@gmail.com)

  VastaaPoista
 13. Olisiko sitten jo 7.vuosi?, niin nopeasti aika kuluu.
  Kaikissa kanavissa seuraajana eli kolmella arvalla mukaan.
  S.postiosoitettani saa käyttää.
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 14. Kuudes kerta. Osoitetta voi käyttää tiedottamiseen. Kolmella mukana. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Nyt on seitsemäs vuosi menossa joulukalenterissa.
  Sähköpostisoitettani saa käyttää yhetydenottoon.
  tarjaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Seitsemättä vuotta mennään :) Mukana yhdellä arvalla! Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen, osoite on: kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Taitaa olla 7 vuosi, todella hyviä tuotteita.Tyttärelle antaisin joululahjaksi.kirsti-inkeri@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Seitsemäs!

  Kolme arpaa.

  Sähköpostiosoitetta saat käyttää.

  sannamaria77@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Seitsemäs :)
  Olen mukana yhdellä arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 21. 7 vuosi on menossa ! :)
  Saat käyttää sähköpostiani anilampiaho@hotmail.com
  Osallistun yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 22. Vastaan 7. Vuosi. Kahdella arvalla mukana.
  taina.ala@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ihan ekasta hammastahnapostauksesta asti oon ollut mukana. ;) Arvonnassa oon mukana kolmella arvalla ja sähköpostia saa tietenkin käyttäö arvontavoitosta ilmoittamiseen. :D

  mapetitevie82 (a) gmail.com

  VastaaPoista
 24. Seitsemäs vuosi menossa :) Mahtava juttu. Kahdella arvalla mukana, seuraan instassa myös. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. Ihanaa joulun odotusta!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. 7 vuosi. Yhdellä arvalla mukana. jessikahotakainen_80@hotmail.com saat käyttää emailia arvontavoitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 26. 7 vuosi menossa, ja toivon mukaan vielä monta edessä ❤️
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 27. Seitsemäs vuosi!
  Osallistun kolmella arvalla.
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen.
  kaisalind10@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. 7 vuosi on menossa.

  ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”: mari.pajunen@meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 29. 7. vuosi?
  Osallistun kolmella arvalla. _jadeserena_
  pollopostia@luukku.com
  Saat käyttää s-postiani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 30. Seitsemän vuosi jo. Yhdellä arvalla mukana. S-postiosoitetta saa käyttää voitosta tiedottamiseen. :)

  ennimaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Seitsemäs vuosi - elämä kulkee 7 vuoden sykleissä. Mukana yhdellä arvalla. Sähköpostiosoitettani saat käytää arvontavoitosta tiedottamiseen. Ihanaa joulunalusaikaa.
  - Seijahannele
  hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Seitsemäs vuosi jo menossa. Sähköpostiani saa käyttää, jos arpaonni suosii minua, osallistun yhdellä arvalla. jaanakauppinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 33. 7 kerta. Mukanan 2 arvalla. Saat käyttää sähköpostia yhteydenottoon. Ihanaa joulunaikaa!
  elissaylim@gmail.com

  VastaaPoista
 34. arvaan seitsmäs vuosi.kaksi arpaa. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 35. Seitsemäs vuosi.
  Osallistun kolmella arvalla.
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  pokkaritaivas (a) gmail.com

  VastaaPoista
 36. Seitsemäs vuosi menossa :) Hyvää joulua! Mukana yhdellä arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. -Laura / laura.hirva@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Yksi arpa. 7.vuosi. Mulla kokemusta vain Sensain huipusta ripsarista, joten mukaan kivaan arvontaan. Meiliosoitettani saat käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 38. Seitsemäs vuosi, kun osallistut kauneusbloggaajien joulukalenteriin!

  Kolmella arvalla mukana!

  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen!

  VastaaPoista
 39. Seitsemäs vuosi menossa! Yhdellä arvalla mukana :)

  Eve_95@windowslive.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 40. 7.vuosi! Mukana arvonnassa kolmella arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 41. seitsämäs

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Olisiko kolmas vuosi?
  kahdella arvalla mukaan
  T.Pipsa
  pipsaksi@gmail.com
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen

  VastaaPoista
 43. Tämä on 7. kerta, kun osallistut kauneusbloggaajien joulukalenteriin.

  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. S.postiosoitettani saa käyttää voitosta tiedottamiseen. elina.varjola@yahoo.com

  VastaaPoista
 44. Olisin veikannut 6, mutta lunttasin muiden vastauksista, että 7. Sanon siis 7. :D

  naerppae at gmail piste com
  Osoitetta saa käyttää arvontavoitosta ilmoittamiseen. Ja 1 arvalla mukana.

  VastaaPoista
 45. 7. vuosi ja 3 arvalla mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com
  saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen

  VastaaPoista
 46. 7. vuosi
  Yhdellä arvalla mukana. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  netin.postit (at) gmail.com

  VastaaPoista
 47. Hyvää joulukuuta! Seitsemäs kertako on jo menossa? :o (Piti oikein "tarkistaa" ja etsiä arkistoistasi eka joulukalenteripostaus. :D) Joka vuosi on ollut mukava seurata tätä kalenteria.

  Yhdellä mukana, kiitos. (Ja saat käyttää spostiosoitettani arvonnasta tiedottamiseen.) backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 48. Seitsemäs vuosi! Kahdella arvalla mukana, seuraan Facebookissa. Voiton osuessa kohdalle minuun saa olla yhteydessä sähköpostin kautta.

  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Seitsemättä vuotta. :) Arvonnassa mukana yhdellä arvalla. Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen.
  ilona.harkonen3(a)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Seitsemäs vuosi😀. Osallistun yhdellä arvalla. Sähköpostiosoitettani saa käyttää.

  VastaaPoista
 51. 7 s. vuosi.
  Osallistun 3 arvalla.
  taina.vastamaki@dnainternet.net

  VastaaPoista
 52. Kuudes kerta menossa. Mukana kahdella arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 53. ja sähkopostiosoitettani saa käyttää arvonnasta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 54. Seitsemäs vuosi jo menossa, hyvä sinä! 3 arvalla mukana arvonnassa. Voit käyttää sähkäriäni arvontavoiton osuessa kohdalle.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. 7.vuosi menossa. Aika saavutus- Mukana kahdella arvalla (blogger ja fb) upean palkinnon arvonnassa. Sähköpostiosoitettani saat käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  Mukavaa joulunodotusta! klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Seitsemäs vuosi menossa! Olen mukana kahdella arvalla ja sähköpostiosoitettani saa käyttää arvonnan voitosta ilmoittamiseen komulainenanni@gmail.com

  VastaaPoista
 57. 7.vuosi menossa 😊 mukana kahdella arvalla (blogi ja instagram)

  saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  Sara.kukkonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 58. Seitsemäs vuosi. Tykkään muistaakseni kaikissa mainituissa paikoissa eli kolme arpaa. Yhteystietoja saa käyttää voitosta tiedottamiseen. Krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Seitsemäs vuosi.
  Mukana kolmella arvalla.
  yuenkynnet(ät)gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  Hyvää joulunodotusta.

  VastaaPoista
 60. Seitsemäs vuosi :) Mukana kolmella arvalla :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 61. 7 kerta. Mukanan 2:lla arvalla. Yhteystietoja saa käyttää voitosta tiedottamiseen.
  libbe@luukku.com

  VastaaPoista
 62. Seitsemäs vuosi. Kahdella mukana ja saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 63. 7.
  Sähköpostia saa käyttää voitosta ilmoitukseen.
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 64. Seitsemäs vuosi ja mukaan yhdellä arvalla! Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 65. Seitsemäs!
  Yksi arpa.
  Sähköpostia saa käyttää mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Seitsemäs vuosi! Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. (:

  saraana.makela(at)gmail.com
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 67. Seitsemättä vuotta :) Kolme arpaa. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen

  mil.kor96[at]gmail.com

  VastaaPoista
 68. 7 vuosi :)

  Kahdella arvalla mukana, ihana palkinto <3

  glitteriaddikti@outlook.com (saa käyttää tiedottamiseen)

  VastaaPoista
 69. Taitaa olla seitsemäs vuosi kalenteria. Kolme arpaa. Sähköpostiosoitettani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 70. 7 vuosi :) mukana yhdellä arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani riigxx@gmail.com arvontavoitosta tiedottamiseen

  VastaaPoista
 71. 7. vuosi ja kolmella arvalla mukana :)
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  soile.p.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Perinteinen kauneusbloggaajien joulukalenteri jatkuu blogissasi jo seitsemättä vuotta peräkkäin. :) Sensai on merkkinä aivan ihana! Huomaan itse myös palaavani aina sen pariin, vaikka syrjähyppyjä tulee tehtyä. Tällä hetkellä olen taas ihastunut Sensain meikkivoiteisiin.

  Osallistun yhdellä arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. msesmsesmses@gmail.com

  PS. Tietosuoja, ei tietoturva. :)

  VastaaPoista
 73. 7.vuosi menossa. Tuo peitevoide kyllä kiinnostais, itse en ihan vielä ole 40, mutta se oma hyvä peitetuote on vielä hakusessa, joskohan se tää voisi olla...
  suvi83.mail@gmail.com
  Sähköpostiani saat käyttää voitosta tiedottamiseen jos tämmöinen onni osuu kohdalle. :)

  VastaaPoista
 74. Vastaukseni on 7. vuosi. annemari.pekkola@gmail.com saat kàyttàà s-postiani voitosta ilmoittamiseen.

  VastaaPoista
 75. 7. vuosi. Yhdellä arvalla mukana. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. 66aurinkoinen@gmail.com
  Terv. Aurinkoinen

  VastaaPoista
 76. 7. vuosi. Mukana yhdellä arvalla. Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  anneruotsalainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Taitaa olla 7. vuosi.:) Saat käyttää sähköpostiani arvontavoitosta tiedottamiseen. annastiinadalmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Luulisin että nyt olisi 7.vuosi jo menossa :) Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen. Seuraan facessa ja instassa blogin lisäksi, joten kolmella arvalla mukaan. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 79. Ihana arvonta! Ja taitaa olla 7 vuosi!
  Saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen.
  emmaliina.sintonen@yahoo.fi

  VastaaPoista
 80. 7. vuotta perättäin, onnea siitä <3 Ostin aikoinaan sun "suosituksesta" Sensain The Silk edP:n ja sekin on mun mielestä puhdas ja raikas tuoksu :) En tosin ole tuoksutellut edT:tä. Kiva kuulla et joku muukin käyttää Total Lip Treatmentiä, tosi on etten minäkään oo lukenu luonnehdintoja tästä täydellisestä huulituotteesta :)Ostan sitä aina Stockan tai vastaavan aleista :) Nyt on menossa 3. putkelo ja uuden hankinta on pian edessä. Oon sata varma, että näin viiskymppisten lähestyessä mun rypytön huulten ihonkunto on tämän tuotteen ansiota, vaikka poltin pitkään tupakkaakin. Olen mukana siis kolmella arvalla ja jos onni potkaisee, niin saat käyttää s-postiosoitettani voitosta tiedottamiseen :) tuuli.uusitalo@luukku.com Ihanaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
 81. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 82. 7. Sensain highlighter on mun talvi-ihon paras silmänalusten pelastaja siinä missä NYXin halppis toimii kesällä :) saat käyttää sähköpostiosoitettani kaislarannalla@gmail.com voitosta tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 83. 7 kerta :) Upeeta!
  jontey@jippii.fi, saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen

  VastaaPoista
 84. Sietsemäs vuosi, jos lasken oikein :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives