Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 8: Joulunajan Sensai-suosikit ja arvonta

*) Sisältää mainoslinkkejä. Sensai The Silk EdT ja Total Lip Treatment PR-näytteitä, Highlighting Concealer oma

*Banneri: Laura Loukola

Mukavaa sunnuntaita ja joulukuun kahdeksatta päivää. Perinteinen kauneusbloggaajien joulukalenteri jatkuu tänään blogissani jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Eilinen luukku avautui Blinger shimmer blogissa, jossa on muuten mahtava arvonta menossa, joten kipin kapin sinne. Huomisen maanantain luukun voitte kurkata Virve Fredmanin blogista.

Olen puhunut paljon syksyn aikana siitä, miten paljon tarkemmaksi olen tullut käyttämäni kosmetiikan suhteen. Tämä on johtanut siihen, että olen joutunut jopa blogiini kehittelemään välillä muuta sisältöä, koska sellaisia kauneustuotteita joista olisin palanut halusta päästä kirjoittamaan, ei vaan ole tullut enää niin paljoa vastaan kuin ennen. Ei vaikka uusia tuotteita tulee jatkuvalla syötöllä markkinoille. En halua kirjoittaa tuotteesta vain siksi, että se on uusi vaan siinä pitää olla muutakin.


Kaiken keskellä olen kuitenkin pitänyt kiinni edelleen niistä vanhoista suosikeistani. Luulen, että aika monet pitkäaikaisemmat lukijat liittävät minut ja Sensain melko vahvastikin yhteen. Ei ole ollut vuosikausiin päivääkään, etten olisi jotain tuotetta Sensailta joko kasvoilleni, iholleni tai vartalolleni pistänyt. Meillä onkin rakkaussuhde, joka tuskin tulee päättymään. Ajattelin, että jaan teille kolme jouluajan suosikkituotettani ja tällä kertaa koko juttu todellakin kannattaa lukea loppuun. Sillä vastaamalla tätä postausta koskevaan kysymykseen, voit voittaa omaksesi Sensai-paketin, joka sisältää kaikki kolme suosikkituotettani.


Olen erittäin ronkeli puhtaiden tuoksujen suhteen, mutta yksi tuoksu on pitänyt pintansa siitä lähtien, kun se reilut neljä vuotta takaperin tuli kauppojen hyllyille. *Sensain EdT on yksi parhaista puhtaista tuoksuista. Käytän sitä myös paljon työpaikallani, johon en voi laittaa mitään liian voimakkaita tuoksuja. Syystä tai toisesta tykkään käyttää raikkaita tuoksuja myös kirpeinä pakkaspäivinä. Yleensä valitsen joko raikkaan tuoksun, joka vaan entuudestaan korostaa päivän raikasta ilmaa tai sitten jonkun täyteläisemmän, joka pehmentää sitä. Menen yleensä fiiliksen mukaan. Siinä missä Sensain The Silk EdP on täyteläisempi ja lämpimämpi, on tämä Eau de Toilette täysin saman tuoksuinen kuin Sensain peruslinjan ihonhoitotuotteet. Se tuoksuu Sensailta. 

Hämmentävää on se, että tuoksussa on monia voimakkaiksi ja helposti tunnistettaviksi lueteltavia tuoksunuotteja – kuten punapippuri, kielo ja myski. Jollain mystisellä tavalla tämä tuoksu onnistuu laskeutumaan iholleni niin, että minun on hyvin vaikea (aika tarkasta nenästäni huolimatta) erottaa tässä tiettyjä yksityiskohtia. Saan vain valtavan valloittavan ja ihmeellisen kokonaisvaikutelman, joka on ylellinen puhtaus. Se on ollut yksi käytetyimmistä tuoksuistani. Olen itseasiassa saanut yhden 50 ml:n pullon loppuun, jota voi pitää melkoisena suorituksena. EdT:n kesto ihollani on hyvät kuutisen tuntia. 

Jos minun pitäisi kuvailla tuoksua lyhyesti, sanoisin sen olevan pehmeä ja ylellisen puhdas. Siinä on jotain viehkeää, mutta silti helposti lähestyttävää. Minulle se on paras pehmeää puhtautta ilmaiseva tuoksu, mitä on koskaan tehty. Kun valitsen tuoksua kirpeäksi pakkaspäiväksi korostamaan sen raikkautta, ei mieleeni tule edes valita muuta kuin The Silk EdT.


Sensain *Total Lip Treatment on yksi brändin kulttituotteista, vaikka tästä näkee harvemmin juttuja missään. Luulen, että osa syy on varmasti se, että jos ihan rehellisiä ollaan, varmaan monikaan ei omista melkein sata euroa maksavaa huulituotetta. Kaikesta kuitenkin huokuu ylellisyys. Huulivoide on pakattu pumppupulloon, joka sisältää tuotetta 15 ml:ä. Se on ruhtinaallinen määrä. Pullo on seerumipullon kokoinen, joten mikään käsilaukkukoko se ei ole. Koostumus on ihastuttavan pehmeää – liukuu helposti huulilla ja antaa pitkäkestoista kosteutta. Tuntu on miellyttävä ja huulet tuntuvatkin pehmeiltä pitkään. Total Lip Treatment on väritöntä ja se jättää aavistuksen kiiltävän pinnan. Pehmeän koostumuksen vuoksi tuote sopii loistavasti talviaikaan huulipunan pohjustaksi. Varsinkin kun huulet ovat kuivemmat, niin Total Lip Treatment on loistotuote mattapunien alle pehmentämään huulia ja saaden siten huulipunan näyttämään paremmalta. Tuote on tuoksuton ja mauton. Asioita joita on helppo arvostaa huulille laitettavassa tuotteessa.


Sensain *Highlighting Concealeria olen ylistänyt blogissani useasti ja totuus on se, etten enää käytä muita peitevoiteita muuta kuin kokeilumielessä. Sen jälkeen palaan aina tähän, niin hyvä tämä on. Jos on löytänyt parhaan, niin miksi tyytyä toiseksi parhaaseen? 

Kun ikää on reilut 40 vuotta, niin silmänurkissa ja silmien alla alkaa olemaan naurujuonteinta, joihin ainakin minulla todella helposti vajoaa tuotteet päivän aikana, vaikka ne kiinnittäisi puuterilla. Liian paksut peitevoiteet saavat silmänalusihon näyttämään elottomalta, kuivalta, ryppyiseltä ja yksinkertaisesti vanhemmalta. Sensain Highlighting Concealer on peitevoiteen ja valokynän rakkauslapsi ja juuri siksi täydellinen ikääntyvän ihon peitevoide. Kynässä on leveä sivellinpää, millä on todella näppärä levittää tuote iholle. Peittää hyvin, mutta heijastaa myös aavistuksen valoa, joten ei tee ihosta liian mattaa vaan jättää sille lisäksi aavistuksen luonnollista heleyttä. Puuterilla kiinnitettynä pysyy koko päivän, eikä vajoa juonteisiin. 

Sensaita myy *Skincity, Sokos, Emotion ja Stockmann. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

ARVONTA:

Arvotaan yksi kosmetiikkapaketti joka sisältää: Sensai The Silk EdT, Total Lip Treatment ja Highlighting Concealer. Tuotepaketin sponsoroi Sensai.

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon vastauksen, jossa kerrot kuinka mones vuosi tämä on, kun Keyword: Love blogi osallistuu kauneusbloggaajien joulukalenteriin. Osallistumisaikaa on vain ti 10.12.2019 asti. Tämä siksi, että saisin voittajaan mahdollisimman nopeasti yhteyden ja paketti ehtisi vielä jouluksi perille. Voittajaan otan yhteyttä heti ke 11.12. sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi JOULUARVONTA.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 15.01.2020 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani. Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

ONNEA ARVONTAAN!

Lopuksi vielä muut joulukalenterin luukut:

24. Yhteinen luukku 
Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives