TESTISSÄ – Foreo Luna 3 Sensitive

*) Tuote PR-näyte, sisältää mainoslinkkejä

Olen käyttänyt Foreo Luna mini 2:ta reilut kolme vuotta. Laitteestahan ei ole saatavilla versiota varsinaisesti eri ihotyypeille vaan muotoilunsa ansiosta sen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Ihoni on  kuitenkin poikkeuksellisen kosketusherkkä, enkä ole voinut käyttää laitetta kuin pari-kolme kertaa viikossa. Tässä tulee hyvin esiin se, miten tärkeää on valita omalle iholleen se sopivin laite, vaikka se sitten maksaisi enemmän. Kun minulle tarjottiin testattavaksi Foreo Luna 3:sta, tiesin, että haluan ehdottomasti herkälle iholle sopivan version, mikä tässä arvokkaammassa mallissa on saatavilla. Sillä Luna mini 2 oli selvästikin liian voimakas omalle iholleni, koska en voinut käyttää sitä päivittäin. 

Heti kun sain herkän ihon version käsiini, tajusin kuinka iso ero Luna mini 2 ja Luna 3 Sensitive laitteiden välillä on. Sensitiven nystyrät ovat huomattavasti pehmeämmät kuin vanhan laitteeni. Lähdinkin innokkaasti kokeilemaan, miten iho kestäisi tällä kertaa joka iltaista pesua. Räjähtäisikö se jälleen täyteen kipeitä näppyjä, kuten viime kerralla? Olin toiveikas, sillä jo pelkästään nystyröitä sormin koskettamalla ero pehmeydessä oli todella huomattava.

Olen käyttänyt Foreo Luna 3 Sensitiveä nyt kuukauden verran jokainen ilta. Ainoastaan niinä iltoina, kun suoritan jonkin muun mekaanisen tai happoihin perustuvan kuorinnan, olen jättänyt foreopesun väliin varmuuden vuoksi, etten kuormittaisi ihoani mekaanisesti liikaa. Ilouutinen on se, että ihoni ei ole reagoinut joka iltaiseen käyttöön lainkaan negatiivisesti. Joten jos sinulla on kosketusherkkä iho, niin Foreon puhdistuslaitteista kannattaa valita aina ihan erikseen herkälle iholle suunnattu Sensitive-versio, jos sellainen on saatavilla.

En käytä Foreota aamuisin, sillä minusta on aivan turhaa "kuurata" ihoa liian voimakkaasti yön jälkeen, vaikka tuotetta suositellaan käytettäväksi aamuin ja illoin. Mieluummin suoritan aamuisin hellävaraisen pesun joko misellivedellä tai erittäin miedolla puhdistustuotteella. Sen sijaan iltapesun yhteydessä Foreo varmistaa, että viimeisetkin lika- ja meikkirippeet varmasti lähtevät pois. Puhdistan ihon ensin voidemaisella tai öljypohjaisella puhdistustuotteella. Sen jälkeen otan jonkun hellävaraisen vaahtoavan puhdistustuotteen, jonka kanssa käytän Foreota toisen vaiheen puhdistukseen. Öljypohjaisen putsarin jälkeen onkin aina hyvä muutenkin käyttää toista putsaria, että ne öljyn rippeet saa pois ihohuokosista kokonaan. Joillakin ihotyypeillä pelkällä öljyputsarilla puhdistaminen voi aiheuttaa jopa tukkeumia. Asia jota harva tulee ajatelleeksi.


Foreo Luna 3 on uusin tulokas ruotsalaisen brändin LUNA-sarjassa. Värähtelyyn perustuva Sonic-kasvojenpuhdistuslaite poistaa huokosista lian, öljyn ja kuolleen ihosolukon minuutissa. Se miten Luna 3 eroaa edeltäjästään Luna 2:sta on sen laajempi harjapinta. Harjakset ovat myös huomattavasti pidempiä ja pehmeämpiä, joten ne auttavat puhdistamaan perusteellisemmin. Tämä tekee laitteesta myös entistä hellävaraisemman, mutta silti tehokkaan. Pidempien harjasten avulla mm. nenänpielet on aiempaa helpompi puhdistaa, sillä laitteella pääsee hyvin hankalimpiinkin paikkoihin.

Puhdistustoiminnon lisäksi Luna 3 tarjoaa muutakin. Sillä voi tehdä erilaisia hierontaohjelmia, jotka ovat tarkoitettu kasvojen eri alueille. Oma suosikkini on silmänympärysiholle tarkoitettu ohjelma, joka virkistää sy-aluetta ja laskee turvotusta. Olen tehnyt tätä joinain aamuina, kun silmät ovat näyttäneet väsyneiltä joulukiireiden keskellä. Ohjelmia saa helposti valittua Foreo-sovelluksen avulla. Laite yhdistetään bluetoothin avulla kännykkään ensin ladattavaan sovellukseen, josta pääsee sitten valitsemaan haluamansa ohjelman. Kännykän näytöltä voi tämän jälkeen suorittaa valittua ohjelmaan mallin näyttämien ohjeiden mukaan. Laitteen toisen puolen uurteet ovat suunniteltu liukumaan iholla vaivatta. Itse tykkään toisinaan lisäksi imeyttää esim. seerumin iltaisin ihoon hierontaohjelman avulla. Sovelluksessa saa myös valita värähtelyintesiteetin (16 erilaista), jonka itse olen pitänyt toistaiseksi kaikista matalimmilla tehoilla. Katsotaan, kun aikaa kuluu hivenen enemmän, nostanko tehoja. Odottelen nyt ainakin vielä hetken, että ihoni tottuu täysin laitteeseen.


Foreon tuotteissa ehdottomasti parasta on se, että ne eivät ole kertakäyttötuotteita. Nostankin hattua Foreolle, sillä Foreo Luna 3:n (kuten muidenkin Luna-tuotteiden) kehitystyössä on ajateltu asiaa kerrankin kuluttajan näkökulmasta. Siitä on tehty kestävä, eikä ainaisten latailujen kanssa tarvitse pelailla. Lisäosia ei tarvitse ostaa. Ei ihme, että laitteelle myönnetään kahden vuoden rajoitettu takuu ja 10 vuoden laatutakuu. Ei välttämättä paras mahdollinen kauppatapa myyjälle, mutta kuluttaja kiittää.


Foreo Luna 3:n suositushinta on 199 euroa. Tällä hetkellä Luna 3 Sensitive tarjouksessa *Eleven.fi 163,96 euroa

Käytätkö kasvojen puhdistuksessa apuna kasvojenpuhdistuslaitetta? Onko Foreo tuttu?
 1. Tämä laite kiinnostaa kovasti, olen paljon lukenut ja olisi hienoa päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mitä itsellä on ollut tuo Luna Mini 2 reilu kolme vuotta nyt reilun kuukauden tämä Luna 3 Sensitive, niin olen sitä mieltä, että melkein heti kannattaa ostaa tää arvokkaampi, mutta selkeästi parempi versioa. Kyllä mini on pienempi ja näppärämpi, mutta se ei vaan ole tämä.

   Mukavaa sunnuntaita. <3

   Poista
 2. Onpa kiintoisan kuuloinen laite. Minulla on vain ihoharja ei sen kummempaa.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä muutti kuukaudessa taas ihonhoitorutiinini totaalisesti. En olisi uskonut, koska en ihastunut edellisellä kerralla kovinkaan paljoa ja käyttö jäi pariin kertaan viikossa.

   Hyvää uutta vuotta Outi. <3

   Poista
 3. Mielenkiintoinen vekotin ja hyvä, että jokaiselle ihotyypille sopiva. Olen aina vältellyt näitä laitteita, koska oma iho on myös herkkä hankaamiselle ja kosketukselle. Esim. Jos puhdistaminen suoritetaan misellivedellä vanulappuja käyttäen, niin iho reagoi. Yleensä en saa ihoa puhtaaksi kerralla. Mutta tämä kuulostaa kyllä hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kalliimmissa on just toi hyvä puoli, et on eri ihotyypeille omansa, eikä vaan sanota, että yksi sopii kaikille. Varsinkaan kun just kosketusherkän ihon kanssa se ei pidä paikkaansa. :)

   Poista
 4. Tää on mun lemppari! Tosi iso ero harjasten pituudessa ja pehmeydessä jo herkän ihon Luna 2 -laitteeseen, jonka myös omistan. Hierontaohjelmat jäivät alkuinnostuksen jälkeen vähemmälle käytölle, kun siirsin tämän suihkukäyttöön ja Luna 2 -laitteen kylppäriin lavuaarin yllä käytettäväksi. Sen minkä hierontaohjelmien vähemmällä käytöllä menetän, voitan hellävaraisena pesuna jokailtaisessa suihkussa. <3

  Tän laitteen myötä musta tuli Foreo-uskovainen. :) Tässä linkki postaukseen, jossa vertailussa mun ekat Foreot, Luna 2 ja Luna 3:

  https://viilankantolupa.com/2019/06/16/foreo-luna-3-kasvoharja-herkalle-iholle/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ymmärrän, että susta tuli tän myötä Foreo-uskovainen, mulle kävi samalla tavalla. Mähän en tosiaan ihastunut lainkaan siihen Luna 2 Miniin, ei vaan sopinut mun iholle ollenkaan ja käyttö jäi pariin kertaan viikossa, ettei ärsyttänyt liiaksi ihoa. Luna 3 sen sijaan on täydellinen, jopa mun herkälle hipiällä. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives