Bioeffect-suosikit ja upea arvonta!

*Muut tuotteet saatu, EGF seerumi oma


Yksi näkyvimpiä brändejä viimeiset pari vuotta blogissani on ollut Bioeffect. Olen monesti puhunut siitä, miten en rakastanut tuotteisiin ensikosketuksella vaan brändin hyvyyden tajuaminen otti hetken.  Tämä on oikeastaan hyvä opetus siitä, että aina ei kannata tuotteiden osalta luovuttaa ihan heti, paitsi silloin, jos niistä saa allergisia oireita. Toisissa tuotteissa tarvitaan pidempiaikaista käyttöä, että eron entiseen alkaa huomaamaan. Tänä päivänä tilanne on se, että varsinkin sarjan EGF seerumi kuuluu lähes päivittäiseen ihonhoitorituaaliini, mutta sarjasta löytyy myös muutama muu suosikki, joita käytän sitten vaihtelevasti mieleni mukaan. Bioeffectin tuotteista suurin osa on hajusteettomia, päivävoide taitaa tällä hetkellä olla ainoa tuote, johon on lisätty hajustetta. Tuotteet sopivatkin hyvin myös hajusteherkille- ja allergikoille. Sarjasta on muutenkin karsittu hyvin pois monet mahdollisesti herkkyysreaktioita aiheuttavat raaka-aineet. Sisällyluettelot ovat simppeleitä ja täynnä raaka-aineita, joilla oikeasti on väliä ihonhoidollisesti.

Mikä on Bioeffectin taika?

Varsinkin 80-luvulta lähtien solukasvutekijöistä on tehty paljon lääketieteellistä tutkimusta. EGF on epidermaalinen solukasvutekijä, joka auttaa ihoa kasvamaan palovamman jälkeen ja nopeuttaa haavojen paranemista. EGF edistääkin ihon kykyä sitoa kosteutta ja vähentää kosteuden haihtumista iholta. Se edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa antaen kiinteyttä ja elastisuutta iholle. Tieteellisissä tutkimuksissa EGF kasvatetaan bakteereista ja muut tavat  (esim. ihmissolujen käyttö) ovat eettisesti ja moraalisesti ongelmallisia. Ihonhoitoon Bioeffectin tutkijat kehittivät tämän vuoksi ohrapohjaisen EGF-metodin muokkaamalla ohran geneettistä kasvukoodia niin, että se muistuttaa paljon ihmisen omaa EGF:ää. Bioeffect kasvattaa tuotteisiin käyttämänsä ohran hiilidioksidipäästöttömissä kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä. Voisi sanoa leikkisästi, että Bioeffect on islantilaisten Lumene, sillä 25% islantilaisista naisista käyttää Bioeffectiä ihonhoidossaan.  


EGF SERUM – Sarjan kulttituote. Seerumia olisi hyvä käyttää yksinään, koska silloin tehot ovat parhaimmillaan. Meikkiä käyttämätön voi käyttää tuotetta aamuin/illoin, itse käytän tätä ainoastaan iltaisin. Syy tähän on se, että erittäin kosteuttava geelimäinen seerumi jättää iholle tahmean pinnan, se kyllä häviää, mutta siinä voi mennä aikaa. Tyynyyn kasvot eivät kuitenkaan liimaannu kiinni, joten tahmeus ei ole sellaista. Ihoni on viimeiset vuodet ollut ikääni nähden todella kimmoisan ja hyvin kosteutetun oloinen, ja olen ihan varma, että tämä seerumi on osasyy siihen. 

EGF DAY SERUM – On kehitelty nimenomaan sitten meikinalustuotteeksi. Läpinäkyvä jellymäinen seerumi sulaa iholle, eikä jätä tahmeaa pintaa. Silti se tekee sellaisen primermäisen tartuntapinnan meikille. Tekee ihosta heleän ja hyvinkosteutetun. Laitan yleensä alle vielä hoitovettä. Sisältää EGF:n lisäksi sorbitolia, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, joten seerumi pakkaa ihon täyteen kosteutta rasvattomasti. 


EGF ESSENCE – Yksi hoitovesisuosikeistani. Se onkin eniten käyttössäni ollut tuote seerumin lisäksi. Koostumus on lähes vesimäistä, mutta siitä huolimatta tämä on varmasti yksi kosteuttavimpia hoitovesiä, mitä markkinoilla on. Kerrostan hoitovettä aina kolme kerrosta meikin alle, ennen päiväseerumin lisäämistä. Iho on jo pelkän hoitoveden laiton jälkeen huomattavasti kimmoisamman oloinen – kiitos hyvän kosteutuksen.

IMPRINTING HYDROGEL MASK – Hydrogeelinaamiota myydään yksinään tai kuuden kappaleen paketissa. Hydrogeelinaamio tuntuu kangasnaamioita hivenen painavammalta iholla ja edistää tehoaineiden vaikutusta. Käytän tämän kaltaisia naamioita silloin tällöin tehohoitona, kun iho tuntuu kaipaavan jotain lisähoitoa. Hydrogeelinaamio tuntuu varsinkin kesällä kasvoilla ihanalta, kun pistät sen aluksi hetkeksi jääkaappiin viilenemään. Laskee aamuisin käytettynä silloin tehokkaasti myös mahdollista turvotusta, jos edellisenä iltana on vierähtänyt pitkään. ;)


Onko Bioeffect tuttu?

ARVONTA

Arvotaan yksi tuotepaketti, joka sisältää EGF Seerumin 15 ml ja EGF Essencen 100 ml. Arvonnan sponsoroi Bioeffect Suomi.

SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mikä on suosikki ihonhoitotuotteesi. Osallistumisaikaa on vain la 29.08.2020 asti. Joten toimi nopeasti. Voittajaan otan yhteyttä viimeistään vko:lla 36 sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Bioeffect-arvonta

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 30.09.2020 asti, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani. Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille tasapuolisesti!Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives