SENSAI – Vuosia kestänyt rakkaustarina

Kaupallinen yhteistyö: SENSAI

Jos olet seurannut blogiani alusta asti, tiedät että Sensai on kulkenut mukanani kaikki nämä vuodet. Itse asiassa käytin Sensain tuotteita jo paljon ennen kuin perustin blogini vuonna 2011. Sitä voi kutsua vuosia kestäneeksi rakkaustarinaksi. Siksi olenkin iloinen voidessani kertoa teille, että tulen syksyn ja kevään aikana tekemään Sensain kanssa tiiviimmin yhteistyötä. On ilo kirjoittaa brändistä ja sen tuotteista, jotka tuntee lähes läpikotaisin ja joiden takana voi seistä, koska ne ovat jo vuosia olleet olennainen osa ihonhoitorituaaliani. 

Aikoinaan tutustuminen Sensaihin muutti todella paljon omaa käsitystäni ihostani ja sen hoidosta. Sensain filosofia pohjautuu hellävaraisuuteen. Tärkein ihonhoidollinen asia mitä voit tehdä, on olla lempeä ihollesi. Huolehdi siitä kuin kalleimmasta aarteestasi. Turha jynssäys ja kuuraus on syytä unohtaa. Ihonhoito on myös asia, johon kannattaa suhtautua tunnollisesti. Vuosien aikana ihonhoitorituaalista on tullut itselleni rentoutumiskeino ja tärkeä hetki itselle. Varsinkin iltaisin teen kaiken rauhassa ja rentoutuen. Unikin tulee paremmin, kun viimeisenä puuhana hoitaa ja rentoutuu eikä tuijota kännykän näyttöä tai tee muuta turhaa.


Sensain ihonhoito on kokonaisvaltainen elämys – rituaali. Se on yksinkertainen, mutta on tärkeää tehdä asiat oikeassa järjestyksessä. Sensain ihonhoitoseremonia on nimeltään Saho. Sen tärkeimmät osiot ovat kaksoispuhdistus, kaksoiskosteutus ja kaksoislevitys. Tällä pyritään saavuttamaan SILK SKIN.

Ensimmäisen puhdistusvaiheen on tarkoitus poistaa kasvoilta meikki ja tali. Ilmansaasteita on ilmassa huikea määrä, joten vaikka et olisi meikannut, päivän aikana iholle kertyy likaa ja rasvaa. Toisessa vaiheessa puhdistetaan muut epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut viimeistellen puhdistus. Kaksoiskosteutuksen ensimmäinen vaihe hoitovedellä valmistelee ihon seuraavaa hoitoa varten. Toinen vaihe emulsiolla tai voiteella ravitsee ihoa. Kaksoislevitystä tehdään vain kosteuttavien tuotteiden kanssa. Hierovat pyöryliikkeet ja painelu maksimoivat voiteen imeytymisen. Ohjeet kaksoislevitykseen löydät täältä. Ihoni on aina rituaalin jälkeen mielettömän pehmoinen ja kuulas. 


Sensain syksyn uutuustuote on Dual Essence. Uskon, että moni kuivan ja pintakuivan ihon kanssa kamppailevista on kaivannut sarjaan juuri tämän tapaista tuotetta. Dual Essence on ensimmäinen ihonhoitotuote uuteen linjaan, jonka tarkoituksena on tarjota monikäyttöisiä erikoishoitotuotteita yksilöllisin ratkaisuin SILK SKIN -ihon saavuttamiseksi. 

Tehohoidossa on öljystä ja kasviuutteesta muodostuva kaksifaasinen koostumus. Pakkausta ravistetaan ennen käyttöä, jotta seerumi sekoittuu tasaiseksi. Tällöin tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle. Dual Essence pehmittää ihoa ja pitää sen kimmoisana. Se tuntuu iholla kevyeltä ja jättää kauniin hehkun. Imeytyy nopeasti. Laitetaan iholle hoitoveden jälkeen aamuin illoin, sopii myös meikin alle tehokosteuttamaan ihoa. Tuoksu on ylellisen kukkainen, muistuttaa minusta hivenen Sensain Ultimate -sarjan tuotteiden tuoksua.

Seerumin vaikuttavana aineena on käytetty oliiviöljyä, joka pehmentää ihoa. Skvaleeni antaa iholle kosteutta ja hehkua. Unohtamatta tietenkään Koishimaru Silk Royal -yhdistettä, jota käytetään Sensain hoitotuotteissa sekä Ultimate -sarjan puhdistustuotteissa. Yhdiste sisältää mm. hydrolysoitua silkkiä, joka antaa iholle kiiltoa, joustavuutta, sileän tunteen ilman tahmeutta ja sitoo ihoon kosteutta. Koishimaru Silk Royal -yhdiste parantaakin ihon kosteudensitomiskykyä, jolloin ihon kosteuspitoisuuden parantuessa sen suojamuuri vahvistuu. Ihon sävy ja väri paranevat.


Moniko muuten tietää, että Sensailla on oma SENSAI-klubi? Liittymällä mukaan klubiin saat tietoa uusista tuotteista ja rahan arvoisia etuja. Liittyminen on ilmaista. Mukaan klubiin pääset täältä.


Voit käydä tutustumassa uuteen Dual Essence tehoseerumiin ensi viikolla 31.8-6.9. Sokos- ja Emotion -myymälöissä, sekä Sokoksen verkkokaupassa Kutsu kauneuteen -tapahtumassa. Viikolla tarjouksessa ovat mm. Absolute Silk Micro Mousse Treatment, Cellular Performance -linjan hoitovedet ja emulsiot, sekä Flawless Satin meikkivoide ja Loose Powder. Kun ostat 120 eurolla Sensai-tuotteita, saat meikkilaukun ja reilunkokoisia kokeilutuotteita kaupan päälle (arvo 40 euroa, rajoitettu erä). Dual Essencen ja muut Sensai-tuotteet löydät myös Stockmann-tavarataloista ja verkkokaupasta.

Onko Sensai tuttu? Suosikkituotteita?
 1. Mä niin arvasin tän yhtestyön, mutta tämä jos mikä on sinulle täydellinen! <3 Mä rakastan Sensaita, ja käytin monta vuotta Sensain kaksoispuhdistusta ja muita tuotteita. Ne kaikki olivat lemppareita, mutta ehkä kuitenkin kaksoispuhdistuksen maailman silkkisin vaahto on sarjan tuotteista
  makuuni täydellisin. Sensai on ihana edelleen, mutta musta on tullut niin laiska, että luistan kaikista kaksivaiheisista jutuista, ja kaikista rutiineista on muodostunut mahdollisimman nopeat. Tylsää mutta totta. Mutta siis, Sensain tuotteet on IHANIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että aika moni on jopa miettinyt, että miksi en ole aiemmin tehnyt yhteistyötä, koska uskon, että aika moni pitkäaikainen lukija yhdistää mut ja Sensain aika vahvastikin yhteen. :)

   Odotan kyllä todella innolla, mitä muita tuotteita tähän uuteen linjaan tulee, sillä rakastan ihonhoidossa juurikin tällaisia spesifioituja juttuja.

   Ja mä ymmärrän sua, meillä on varmaan jokaisella ollut kausia, ettei olla jaksettu niin panostaa. Itse teen niin, että pidän aamurituaalin mahdollisimman simppelinä ja sitten iltaisin rauhoitun pidemmän kaavan kautta. Mä en itseasiassa taida osata mennä enää edes nukkumaan, jos en ole saanut mun omaa hetkeä ihonhoidon parissa iltaisin. :D

   Poista
 2. Jos johonkin henkilöön liitän Sensain, niin suhun Jonna. <3

  Aah siellä pari monivuotista suosikkia kuvassa. Täällä menetty täysin sydän Sensaille ja viime vuosi on mennyt todella harvoin uusia tuotteita testaillen, pääasiassa olen ihonhoitoon käyttänyt Sensaita ja joitain muita tuotteita muilta brändeiltä, mutta joka päivä Sensaita. Toimii omalla iholla, rakastan tuoksumaailma ja sitä tunnetta minkä iholle antaa, Sensai tosiaan on enemmän kuin vain ihonhoitoa, se on elämys.

  Eilen istuttiin aurinkoisella terassilla ystävien kanssa meidän pihalla ja ystävän kaulaa ja dekolteeta rupesi kuumottamaan. Laitettiin Sensain aurinkosuojaa ja ystävä oli erittäin yllättynyt miten nopeasti sulava aurinkotuote. Eli Sensai kyllä kolahtaa varmasti kaikkiin, ketkä Sensaita lähtee kokeilemaan. <3

  Oi tuo uusi Dual Essence kuulostaa fantastiselta ja etenkin tälläisen kuivaihoisen näkövinkkelistä.

  Ihanaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse tykkään siitä, että vaikka tykkään käyttää tuoksutonta ihonhoitoa paljon, Sensai on helppo ollut pitää koko ajan silti mukana, koska tuoksumaailma on sellainen hento ja miellyttävä. Ikinä mitkään tuotteet eivät ole niin voimakkaasti hajustettuja, että tuoksuisivat koko päivää nenässä. Koostumukset tuotteissa ovat lähes vertaansa vailla meikin alle. Aina kun haluan pelata ihan varman päälle, että meikki kestää, hoidan ihoni aina alle Sensain tuotteilla.

   Ihanaa viikkoa Tiia. <3

   Poista
 3. Sensai on tosiaan tuttu täältä sinun blogista ja olen itsekin muutamiin tuotteisiin ihastunut ihan täysillä. Silmien alle laitettavat tehohoidot ja huulipunat ovat ihania <3
  Kaunista sunnuntai-iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunat ovat kyllä parhautta! Sy-laput on täällä tosi usein käytössä. :)

   Ihanaa viikkoa Outi. <3

   Poista
 4. Sensain puhdistustuotteet tulevat minulle ensimmäisenä mieleen brändistä, ne ovat todella upeita tuotteita. Tuo meikkivoide kutkuttaisi kovastikin, samoin tämä Dual Essence.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoide on huippu, jos tykkää sellaisesta kuulaasta meikistä, mutta kerrostamalla saa myös peittoa. :)

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Sensai on mulle vielä aika vieras, mutta jo pintakosketuksesta huokuu ylellisyys ja laadukkuus. Sä ja Sensai olette kyllä match made in heaven :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives