Suklaasunnuntai – Dumle Seasonal Strawberry


Dumlen ystävät, nostakaa käsi ylös!

Tykkään Dumleista, mutta ne eivät ole mikään suosikkikarkkini. Toisinaan kuitenkin tulee sellainen himo, että pussi on pakko ostaa. Sitten voi mennä kuukausia, etten edes ajattele asiaa. Lakritsidumlet ovat normaalien lisäksi suosikkejani. Joten jouluna on aina pakko ostaa se sekoituspakkaus, että saan lemppareitani. Tosin tänä vuonna olen harkinnut repäistä ja tilata Urjalan makeistukusta (vaarallinen paikka!) kolmen kilon pakkauksen pelkkää lakritsia. YUMMY!

Viime vuosina Fazer on tehnyt Dumlesta kausimakuja, mikä on hauska idea. Ainakin tällaisen, joka ei siis yleensä paljoa Dumleja ostele, näillä kausimauilla saa aina ostamaan ainakin sen yhden pussin, sillä pitäähän sitä nyt kokeilla. Tähän astisista ehdoton suosikki on ollut banaani, sitä tuli ostettua useampi pussi. Miehenikin ihastui niihin. En edes oikeasti pidä banaanikarkeista, mutta jostain syystä maku sopi Dumleen kuin nakutettu. Lisäksi Fazer oli onnistunut tekemään banaanin maun, joka ei ollut liian esanssinen. Se maistui, mutta oli silti sopivan mieto. Muita kausimakuja on mm. ollut appelsiini ja caramel cranberry. 


Tänä keväänä kauppojen hyllyihin ilmestyi kausimakuna strawberry eli mansikka. Mansikkakarkit ovat yleensä aika hitti tai huti omaan makuun. Rakastan yli kaiken tuoreita mansikoita ja no sen vuoksi kaikki muu maistuu yleensä esanssilta. Dumlen toffeekarkeissa mansikan maku on hyvin mieto, ehkä jopa liiankin mieto. Karkkia joutuu pureskelemaan suussa paljonkin, että siitä saa jotain makua irti. Tällä kertaa taisi riittää tämä yksi bussi, jonka jaoimme mieheni kanssa tasan.


Tykkäätkö Dumleista? Joko olet ehtinyt maistamaan kesän kausimakua?


 1. Tikkarina, en muuten ja likööri oli hyvää. Hieman liian makeaa. Suklaa myös suklaan, kaikki marjat, hedelmät sun muut on mulle no no suklaassa.

  Ihanaa päivää Jonna ja tykkään näistä sun herkkupostauksista💙❤️💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikkarit on muuten hyviä, mut en ole syönyt niitä aikoihin. Pitää varmaan taas ostaa.

   Ihanaa viikonlopun odotusta Tiia. <3

   Poista
 2. Tykkään mutta aika harvoin niitä syön, toffee ei oo ihan lempparia mutta nää mansikanmakuiset on kyllä Dumlen parhaimmistoa ♥
  Suklaanmakuista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans tykkää kovista enkä tosi sitkeistä toffeista, niiden kanssa saa aina pelätä, että hampaat lohkeaa. :D

   Poista
 3. Dumlea ostan lähinnä levynä josta pidän kovastikin, koska toffee.
  Näille Dumlen karkkipusseille käy helposti niin, että syön muutaman ja pussi jää pyörimään jonnekin loppuine sisältöineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levy on hyvää, sitä sisusta on ja reilusti! :p

   Poista
 4. Dumlet on hyviä, mutta syön niitä yleensä vain jouluna. Yritän muutenkin välttää makeisten syöntiä, ja usein sorrunkin niihin vain työpaikan kahvipöydässä. Näitä uutuuksia voisi viedä huomenna töihin, kun palaan lomalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin syön just jouluna paljon, se sekoitus laatikko on hyvä.

   Poista
 5. Tykkään niistä perusdumleista ja laku oli myös ihan ok. En olekaan tätä mansikkaa maistanut ollenkaan. Banaanista en välittänyt, vaikka yleensä minun makuun suklaa ja banaani yhdessä sopivatkin.
  Aurinkoista sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes hirveästi välitä lakusta, mut lakudumlet on suurinta herkkua. Varmaan se suklaa ja lakritsin liitto mikä viehättää.

   Poista
 6. En osta Dumlea ikinä kun en niistä niin välitä. Jouluna saatan syödä pari laku-Dumlea. Se banaani oli hyvä mutta se on just että jos ostaa näin ison pussin, loput jää pyörimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakudumlet on kyllä hyviä, kiva huomata, etten oo ainoa joka niistä pitää.

   Poista
 7. Taitaa olla ainakin toinen pussi menossa, on nämä parempia kuin ne karpalot (joita olen yhä nähnyt kaupoissa). Peinteiset ja lakritsit on kyllä hyviä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöriikö niitä karpaloita edelleen? En oo pistänyt merkille. :D No mut kohtahan se joulu taas on. LOL

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives