Kasvomaskin kestävä huulipuna – Jane Iredale Beyond Matte Lip Fixation Lip Stain

Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta

Kasvomaskin käyttö tietyissä tilanteissa aiheuttaa haasteita huulipunia rakastaville. Tämän lisäksi omassa työssäni käytän todella harkiten huulipunia, koska jatkuva puhuminen kuluttaa yllättävän paljon huulipunaa. Lisäksi minulla ei ole mahdollisuutta peilailla miltä huulet näyttävät kuin tauoilla muutaman tunnin välein. Jokainen huulipunaa käyttävä tietää, minkä nolon katastrofin voi tuossa ajassa aiheuttaa. Huulipuna saattaa olla levinnyt paikkoihin, joihin se ei kuulu tai pahimmassa tapauksessa hymyä koristaa huulipunatahrat. 

Nämä ongelmat on helppo ohittaa nestemäisillä huulipunilla. Niiden kestävyys tavalliseen huulipunaan verrattuna on huippuluokkaa, eikä niiden leviämistä tarvitse pelätä.

Jane Iredalen syksyn uutuuksiin kuuluu Beyond Matte Lip Fixation Lip Stain. Sävyjä on aluksi kaksitoista, joten valinnanvaraa löytyy. 


Nestemäiset mattapunat tulevat näppärän pienissä tuubeissa, jotka on helppo heittää laukkuun mukaan. Hyvin muotoiltu hivenen kaareva aplikaattori takaa helpon levityksen. Terävällä kärjellä saa huuliin myös piirrettyä rajaukset ensiksi, jos näin haluaa. 

Tuoksu on hyvin mieto, aavistuksen marjaisan hedelmäinen. Huulilla tuoksua ei haista. Huulipunan levityksen jälkeen kannattaa odottaa hetki, että puna kuivuu. Sen jälkeen se kestää melkein mitä vain.  Olen testaillut vuosien aikana todella useita nestemäisiä huulipunia ja pakko sanoa, että Jane Iredalen Beyond Matte Lip Fixation on ehkäpä kestävin kaikista. Pysyvyys tahraamatta on sitä luokkaa, että sitä on melkein vaikea uskoa todeksi. Parhaiten ne irtoavat pois puhdistusöljyllä, mutta sittenkin kannattaa hetken aikaa "liottaa" huulia öljyllä. Toinen vaihtoehto on pitää hyvällä misellivedellä kunnolla kostutettua vanulappua huulten päällä jonkin aikaa ja pyyhkäistä, että pinnan saa rikkoutumaan ja punan poistettua. 

Beyond Matte Lip Fixation Lip Stainit kestävät niin syömisen kuin juomisenkin, eivätkä jätä tahroja jälkeensä. Sävy kuluu ehkä aavistuksen iltaa kohti, mutta pois se ei lähde, eikä liiku. Ainoastaan, jos todella öljyistä salaattikastiketta kulkeutuu huulille, puna saattaa hivenen syödessä kulua, mutta ei muuten. 

Huulipuna tuntuu huulilla miellyttävältä, siihen jää aivan pieni tahmeus, kun huulia painaa yhteen. Huulia ei kiristele vaan tunne on joustava. En käytä koskaan nestemäisiä huulipunia montaa päivää putkeen, koska ne kuivattavat aina aavistuksen huulia pitkäaikaisessa käytössä. Sen sijaan, kun haluaa huulipunan pysyvän muuttumattomana, kannattaa valita nestemäinen puna. Jos et tykkää matasta lopputuloksesta, etkä tarvitse yhtä pysyvää lopputulosta, puna toimii myös, kun päälle levittää huulikiiltoa kiiltoa tuomaan. Sävyjä on tällä hetkellä kaksitoista, joista sain testattavaksi joulunpunaisen Longingin, joka sopii syvän kirkkaanpunaisena loistavasti juhlakauteen. Aavistuksen enemmän pinkkiin taittavan Obsessionin, sekä Blissed-Outin, josta on tullut suosikkini arkikäyttöön. Sävy näyttää kädellä todella tummalta, mutta omilla huulilla sävy on kauniin marjaisa ja sopii hyvin ruskan keskelle. 

Jane Iredale Beyond Matte Lip Fixation Lip Stain 39,60 euroa. Kaikki sävyt sopivat vegaaneille. Punia voi ostaa Jane Iredalen omilta verkkosivuilta täältä.

Käytätkö nestemäisiä huulipunia?
 

 1. Upeita sävyjä nuo testaamasi! Mä en yleensä syty nestemäisille punille, sillä liian moni niistä tuntuu inhottavan kuivalta kalvolla huulilla. Mutta huulikiillon kanssa varmasti toimisi paremmin, olet oikeassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestemäiset eivät ole kyllä tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Mutta silloin kun tarvitaan kestävyyttä, ne on paikoillaan. Itse laitan todella usein kiiltoa päälle, jos en tarvitse sitä kestoa niin paljon. Joten ovat myös monikäyttöisiä. :)

   Poista
 2. Minulla on pari nestemäistä huulipunaa ja tykkään kyllä niistä. Minulla on pidempään ollut mattapuna vaihe menossa ja ne ovat minusta hyvin pysyneet myös maskin kanssa huulissa.
  Ihania punaisen sävyjä <3 Kaunista iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli koko kesän taas huulikiiltovaihe, enkä käyttänyt mattoja lainkaan. Jostain syystä aina syksyn tullen tulee kaivettua ne matatkin esille.

   Ihanaa iltaa Outi. <3

   Poista
 3. Tykkään kahdenlaisista punista, vaaleista jotka on todella kosteita eli vähän jopa huulikiiltomaisia tai sitten jos on tymäkämmän sävyisiä, niin ovat tällaisia long lasting tyyppisiä, jotta ei voimakas puna karkaile joka puolelle. Vaikka käyttäysin minkälaisia huultenrajauskyniä, niin kyllä sotkee, joten nämä iredalen punat kyllä kolahtaisi.

  Ihanaa viikon jatkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ei tosiaan leviä, eikä huultenrajausta tarvita.

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives