TOP10 Guinot

*)Tuotteet PR-näytteitä, saatu

Hoitolakosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntäni. Sieltä kuitenkin muutama sarja nousee ylitse muiden. Yksi näistä on Guinot. Ranskalainen Guinot perustettiin vuonna 1963 ja vuonna 1965 Mr. Guinot kehitti maailman ensimmäisen ihonhoitolaitteen. Joten Guinot on brändi, joka on aikoinaan mullistanut ihonhoitoa omalta osaltaan. Laitehoidot ovatkin edelleen Guinotin kasvohoitojen kulmakivi. Tämän lisäksi brändiltä löytyy useita tuotesarjoja, joilla pystytään hoitamaan kaikkia mahdollisia ihon ongelmia. Sarjat ovat nimetty kahdeksaan erilaiseen lähteeseen. Näiden lisäksi valikoimiin kuuluu erilaisia spesifioituja tuotteita, sekä miehille suunnattua ihonhoitoa. 

Suurin osa omista suosikeistani löytyy Newhite -sarjasta, rauhoittavan lähteen Hydra Sensitive -sarjasta, myös kiinteyttävän lähteen Lift-tuotteet miellyttävät kovasti. Lisäksi sarjan seerumit ovat kosmetiikkamarkkinoiden parhaimmistoa. Hoitolasarjojen laajoista valikoimista on usein vaikea löytää niitä omia suosikkeja, onneksi yleensä kasvohoidon yhteydessä kosmetologi auttaa valitsemaan oikeita tuotteita juuri sinun iholle. Näin minäkin vähitellen aikoinani löysin ne omat suosikkini Guinotilta. Kaikki suosikkini ovat sellaisia, että ne ovat toimineet ihollani silloin, kun ihoni oli erittäin pintakuiva, mutta myös nyt, kun se on aikalailla normaalissa olotilassa. Koska ikää on reilut neljäkymmentä vuotta, pidän erityisesti hellävaraisista iholle kirkkautta ja kiinteyttä tuovista tuotteista. 


NEWHITE Cleansing Oil – Olen usein sanonut täällä blogissakin, että tämä saattaa olla markkinoiden paras puhdistusöljy. Ainakin se on paras kaikista koskaan käyttämistäni ja niitä on paljon. Jos haluat, että puhdistustuotteesi on muutakin kuin vain puhdistustuote, niin suosittelen testaamaan. Kirkastava puhdistusöljy on melko ohutta ja siinä on raikas tuoksu. Irrottaa tehokkaasti myös vedenkestävän silmämeikin. Soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysiholle. Pumppupullo on näppärä, pullon saa suljettua kiertämällä korkkia päästä. Jännää on se, että jo kasvoille pyöritellessä huomaa, että tässä on pientä kevyesti kuorivaa vaikutusta. Jos ihossa sattuu olemaan vaikka pientä kuivanutta näppyä, niiden päältä irtoaa kuollut ihosolukko pois. Öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi ja huuhtoutuu iholta helposti. Iho on käytön jälkeen puhdas ja jotenkin ihan eri tavalla sileän tuntuinen. Palaan aina tähän syrjähyppyjen jälkeen, koska mikään muu ei saa aikaiseksi samaa hieman kuorivaa ja kirkastavaa efektiä iholle. 

NEWHITE Lotion – Kasvoveden tarkoitus on palauttaa ihon pH-arvot puhdistuksen jälkeen normaaliksi. Iho tuntuu pehmeältä ja tasapainoiselta. Glyseriini kosteuttaa ihoa. Kasvovesi ehkäisee epäpuhtauksia ja iho pysyy kirkkaana. 

HYDRA TENDRE Cleansing Cream – Guinotin hellävarainen vaahtoava puhdistusvoide, sopii kaikille ihotyypeille. Kukkaiselta tuoksuva kauniin helmiäisen vaaleanpunainen voide vaahdotetaan kostutetuille kasvoille ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Tykkään käyttää tätä kuitenkin K-beauty -tyyliin. Eli otan tuubista pienen nokareen tuotetta kädelle ja sekoitan siihen vähän vettä. Tämän jälkeen vaahdotan tuotteen kämmenissä ja vasta siitä vien tuotteen pyörivin liikkein kasvoille. Ihosta tulee todella puhdas, mutta ei kuitenkaan narskuva eikä kiristävä.

MICELLAIRE Cleansing Water – Miedosti kukkaiselta tuoksuva puhdistusvesi. Kun kuusi vuotta sitten kokeilen tuotetta ensimmäistä kertaa, en pahemmin välittänyt siitä. Olen kuitenkin oppinut arvostamaan sen hyvää puhdistustulosta, joka poistaa vesiliukoisen meikin helposti ja liottaa jopa vedenkestävän meikin lähes täysin pois. 


HYDRA SENSITIVE Serum – Tämä todellinen SOS-tuote on myös atooppisen ihon omaavan puolisoni suosikkituote. Häntä ei haittaa edes sen mieto kukkaisa tuoksumaailma. Paksuhkon oikeastaan jopa voidemaisen koostumuksen omaava ihmeseerumi on parantanut atooppiset läiskät jopa parissa yössä. Oman ihoni se saa rauhoittumaan heti esimerkiksi saunan jälkeen, jolloin punoituksen saa laskemaan seerumin avulla nopeasti. Paksuhkon mutta silti kevyen koostumuksen vuoksi tämä tämä sopii yksinään hyvin meikin alle kosteutta tuomaan. Tuotteeseen on pakattu paljon kosteuttavia raaka-aineita – glyseriiniä, skvalaania, karitevoita ja maissiöljyä. Seerumi on kovassa käytössä talviaikaan. 

NEWHITE Vitamin C Brightening Serum – Seerumi on kahden viikon kirkastava ihokuuri. Pakkauksessa tulee mukana erikseen puhdasta C-vitamiinia, joka kaadetaan pulloon ja ravistetaan hyvin. Maitomainen koostumus on miellyttävän tuntuinen. Kahden viikon aikana iho tasapainottuu ja siitä tulee kirkas ja heleä.  

LIFTSOME Serum – Toisinaan tykkään käyttää tehotuotteita, jotka kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa välittömästi. Tuloshan ei ole pysyvä, mutta varsinkin meikin alle liftaava vaikutus antaa varsinkin väsyneinä aamuina ihan uutta potkua. Seerumi sisältää Pro-Collagen -yhdisteen, joka sisältää mm. hydrolusoitua collageenia. Tasoittaa juonteita. Koostumus on ohutta mutta voidemaista, jonka vuoksi se sopii hyvin kosteuttamaan kuivaakin ihoa meikin alle. Ihon pinta tulee välittömästi napakammaksi levityksen jälkeen. Tuoksu on tässä kaikista voimakkain, kukkainen, mutta tässä on myös sellainen anti-age -tuotteen tehokas tuoksumaailma. Tuoksuu jonkin aikaa levityksen jälkeen, mutta katoaa päivän aikana.

BIOLOGIC Exfoliating Gel – Tuote on esiintynyt puhdistusöljyn lisäksi varmasti kaikissa useimmin täällä, ehkä jopa useammin. Se on ollut jopa valittuna vuoden parhaisiin tuotteisiin vuonna 2014. Guinotin Biologic on entsyymikuorintojen aatelinen, joka poistaa kuolleen ihosolukon ihon pinnalta ilman ärsyttäviä mekaanisia partikkeleita. Hedelmähappokuorinta on kaunista valkoista helmiäishohtoista geeliä, joka levitetään puhtaille ja kuiville kasvoille. Geeliä pyöritellään kasvoilla, kunnes se muuttuu öljymäisen liukkaaksi. Tämän jälkeen naamio huuhdellaan pois iholta. Iho on kuorinnan jälkeen tasainen, pehmeä, puhdas ja selkeästi kirkkaampi.  Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti käytöstä hyötyvät herkkäihoiset. Tehoaineina on käytetty mm. vihreää teetä ja hedelmähappoja.


HYDRA SENSITIVE Mask – Herkän ihon rauhoittava voidemainen naamio. Naamio levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Ylimääräiset voi pyyhkiä pois kasvopaperilla tai pestä pois. Itse suosin kasvopaperia, ettei hyvä naamio mene "hukkaan". Sisältää mm. manteliöljyä, joka lievittää ihottumaa, virkistää ihoa ja vähentää turvotusta. 

HYDRA SENSITIVE Cream – Jälleen yksi sekä minun, että puolisoni suosikki varsinkin talviaikaan. Rauhoittava hoide voide on pakattu kätevään tuubiin, joten sitä on helppo tarvittaessa kantaa mukana. Voide rauhoittaa ja suojaa ärtynyttä ihoa. Koostumus on voidemaista, mutta levittyy iholle pehmeästi ja imeytyy nopeasti. Sopii meikin alle. Tuoksu tuo aina mieleen mummoni, sillä tämä tuoksuu mielestäni jollekin voiteelle, jota mummollani oli tapana käyttää. Se on hivenen retro, mutta miellyttävä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, sekä puuvillan siemenöljyä, joka sisältää hyviä rasvahappoja. 

Guinot tuotteet löytää hoitoloista virallisilta jälleenmyyjiltä täältä. Tuotekysymykset yms. sähköpostitse info@benecom.fi

Onko Guinot tuttu? Suosikkeja?




  1. Ooh ihanuuksia. Olen vain yhtä Guinotin tuotetta testaillut ja se oli fantastinen. <3 Kivaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä etkö oo enempää?!? Mulla oli jotenkin käsitys, että olisit. Tykkäisit ihan varmasti noista putsareista ja C-vitamiini seerumista, sekä tietenkin Liftsome -seerumista. ;)

      Poista
  2. Uusi tuttavuus tämäkin! Kuten olen monta kertaa sanonut, olen ihastunut kaikkeen ihonpuhdistukseen liittyviin tuotteisiin ja tässäkin sarjassa näytti olevan ihania putsareita!
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen mitä olet joskus puhunut sun putsarisuosikeista, luulen, että Guinotin tuotteiden koostumukset iskisi suhun. :)

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  3. Taas merkki josta en koskaan aiemmin kuullutkaan :) Kiitos esittelystä Jonna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä Maikku. :) Guinotista tosiaan harvemmin missään puhutaan, vaikka kyse on todella klassisesta ja ihonhoidon uraauurtaneesta brändistä.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives