Suklaasunnuntai – Pätkis Suklaatäytekeksi


Tänään on sunnuntai ja sehän tietää suklaasunnuntain paluuta. Tällä kertaa pujahdamme keksiosastolle. 

Moni on saattanutkin huomata Fazerin herkuttelukeksit. Täällä on tullut kaikki maisteltua läpi, myös uutuudet, joita on tipahdellut tasaisin väliajoin myyntiin.  Voiton kaikista vie silti toistaiseksi Pätkis- ja Fazerina Suklaatäytekeksit. 

Koska olen lapsesta lähtien ollut Doris-keksien suurin fanittaja, huomasin heti, että herkuttelukeksien pohjana on käytetty Doris-kekseistä tuttua pohjaa. Sisus on täytetty maulla ja koko komeus on kuorrutettu suklaalla, jolloin ulkoasu näyttää hivenen isommalta kuin perinteisessä Doriksessa.


Pätkis Suklaatäytekeksejä ei ole voinut kukaan Pätkiksen ystävä ohittaa. Keksin sisus on pehmeää ja sieltä löytyy Pätkiksen makuinen minttu-tryffelitäyte. Se on koostumukseltaan lähes samanlaista kuin aito Pätkis olisi sauvasekoittimella laitettu hienoksi ja laitettu keksin sisään.  Päällys on maitosuklaata. Nämä maistuvat aidosti Pätkikselle keksipohjalla. Olen makean ystävä, mutta nämä ovat niin makeita, että jopa herkkusuulle riittää pari keksiä kahvia kanssa. Toisin kuin esim. Dominoita syödessä voisin lappaa kokonaisen pötkön kitusiini.


Oletko maistanut Fazerin herkuttelukeksejä? Suosikkeja?

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille! 

 1. Nää on ihania, mutta Fazerina-täytekeksit vei mulla kuitenkin voiton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ja Fazerinat on parhaita, muut ei ole musta ihan näin hyviä. :D Fazerinoissa on ehkä vielä aavistuksen pehmeämpi se sisältö kuin näissä. :p

   Poista
 2. Rakastan, rakastan näitä ja kesällä meni aika monta laatikkoa. Nyt olen yrittänyt vältellä, hintahan näissä on aika rouhea, kun ajattelee, että koko pakkaus menee kerralla. Mutta siis tällä hetkellä nämä on mun lempikeksit. <3

  Ihanaa sunnuntain jatkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siihen nähden rouhea, kun paketissa ei ole kuin yhdeksän kappaletta. :D Jos on isompia perhe, niin ei riitä monelle jaettavaa.

   Poista
 3. En ole näitä vielä maistanut. Pitää kummitytölle laittaa viestiä, että nappaa näitä töistä (on Fazulla töissä), kun ensi viikonloppuna suuntana on taas Karkkila ja herkkupäivät :)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sitten on ehdottomasti Karkkilassa maistettava näitä. :p

   Poista
 4. En ole vielä maistanut, sillä meillä yritetään välttää makeita houkutuksia, kun isäntä sai makeille täyskiellon ja yritän tukea häntä. Mutta Pätkis-patukoita on kyllä jemmattu pahan päivän varalle ja kiitos vinkistä, seuraavalla kauppareissulla ostan herkkukeksipaketin - onhan se terveellisempää ottaa makeannälkäänse vaikka se yksi keksi kuin koko patukka;)
  Upeita syyspäiviä, Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paketti on vielä siitä hyvä, että on vaan yhdeksän keksiä, joten ei mene homma överiksi. ;)

   Samaa sinne Lady!

   Poista
 5. Mä koitan vältellä keksihyllyjä, mutta aina silloin tällöin lankean, nuo on aika hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomaan, että oon alkanut siirtymään enemmän kekseihin, mitä enemmän ikää tulee. Syön todella harvoin mitään muuta herkkua kuin keksejä tai suklaata.

   Poista
 6. Onko nää uutuuksia? Miksen ole ikinä kuullut näistä :O pakko testaa. Jättipätkikset ja pienet ja normaalit kaikki nam. On harva keksi mistä en pitäisi :D marie keksitkin on hyviä, hienovarainen maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt ihan uutuuksia, olisko tulleet tämän vuoden puolella, ehkä keväällä? Sen verran kuitenkin, että pari uutta makuakin on jo tullut. :)

   Poista
 7. En muista olenko Fazerinaa maistanut, ehkä voisi ostaa niitä seuraavaksi koska nämäkin on tosi hyviä, Pätkis on vaan tosi hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fazerinat on kanssa tosi hyviä, suosittelen. :p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives