Rakkautta ensinuuhkaisulla – Polo Deep Blue

*)Tuote saatu, sisältää mainoslinkin

Tällä kertaa en kirjoita tätä postausta itse vaan päästän ääneen puolisoni. Olen monesti koittanut houkutella häntä kirjoittamaan tuoksuista tänne miesnäkökulmasta, mutta aika tulee usein vastaan. Hän tekee kahta työtä kuten minäkin, joten tänne kirjoittaminen olisi sitten jo kolmas. Meille molemmille tuoksut ovat todella tärkeitä. Niihin liittyy paljon tuoksumuistoja. On itseasiassa aika hauskaa elää ihmisen kanssa, joka kiinnittää yhtä paljon tuoksuihin huomiota kuin itse. Päästetään kuitenkin puoliso vihdoin ääneen.


POLO DEEP BLUE PARFUM – RALPH LAUREN

Se oli rakkautta ensinuuhkaisulla. Tullessani töistä kotiin minua odotti mieluisa yllätys: uusi tuoksu! Olen ollut tuoksumiehiä aina; lähestulkoon päivittäin laitan aamupesun yhteydessä ylleni jotakin tuoksua, joka määrittää sen hetkistä mielialaani ja päivän tulevia tapahtumia. Jos edessä on työpäivä, laitan tuoksua joka kestää iltaan asti, mutta sen täytyy olla kevyttä, etten myrkytä työtovereitani. Jos taas on vapaapäivä, mikä yleensä tarkoittaa työpäivää runoilijana, laitan vähän villimpää tai ehkä jotakin uutta. Tai sitten palailen vanhoihin jo hyväksi todettuihin, suosikkeihini, jotka ovat kuin kainaloita joihin vetäytyä turvaan.

Ihmisellä täytyy olla turvatuoksuja!

Nyt oli kuitenkin ilta. Olin väsynyt, uuden tuoksupaketin avaaminen on kuin avaisi lahjaa: se piristää ja ilostuttaa. Pullo oli upean näköinen: iso korkki verrattuna pulloon, joka on polomaisen litteä ja hienostuneessa liukuvärjäyksessään hyvin kaunis: tummansinisen ja -vihreän välimaastossa, syvä kuin Atlantin valtameri.

Otin korkista kiinni ja vedin. Yksi suihkaus kaulan ja rinnan välimaastoon. Tuoksu lähti kulkemaan kohti nenää ja suorastaan tunsin, miten ui tajuntaan samalla ymmärrys: tämä on ihan mieletön! Joistakin tuoksuista tietää heti, että tätä minä tulen käyttämään. Tätä minä tulen käyttämään. Amatöörin nenäni kertoi, että ihana, hienostunut makeus hyökkäsi jonkinlainen kirpeä raikkaus kärkenään. Puhtaan ja makean mikstuura. Ja ehkä hieman havuakin tuomaan maskuliinisuutta.

Tuoksun nuoteiksi mainitaan vihreä mango, greippi ja bergamot – näistä siis syntynevät havaitsemani alkutuoksun odöörit. Välinuoteiksi kerrotaan sypressi, geranium ja myski- salvia; niistä siis se maskuliinisuus? Kellariin tuoksun isä Carlos Benaim on varastoinut mm. patsulia, myskiä, ambroxania ja kuusihartsia. Niistä sitten syntynee se hienostunut makeus, jotka samalla tukevat alkua ja väliä.

Tämä tuli jäädäkseen.


Ralph Laurenin Polo Deep Blue Parfum *)TÄÄLTÄ. Tämän lisäksi tuotetta myy mm. Sokos ja Stockmann.

Millaisista tuoksuista puolisonne pitää?


 1. Ihan mahtava postaus, näen ihan sieluni silmin miten tämä tuoksu ilahdutti. <3 Taitaa siellä olla kaikkea muuta kuin amatööri tuoksuttelija. Nyt vaan lisää näitä vieraskynäpostauksia, tämä oli hirmu kiva. :)

  Terkkuja teille molemmille ja iski fiilis, että oma rakas voisi myös pitää tästä tuoksusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hän vähintään yhtä tarkka kuin minä. :D Toisaalta on kiva saada toiselta kommentteja tuoksuista, sitten tietää, että on todella hyvä, jos toinen alkaa kehumaan, koska sitä ei usein tapahdu.:D

   Poista
 2. Olipa kiva saada miesnäkökulmaa tuoksupostaukseen. Minä olen muutaman kerran päässyt haastattelemaan noita perheen miehiä, kun ovat testanneet tuoksuja ja ihonhoitotuotteita. Jotenkin tosi kiva kuulla heidän omia mielipiteitään.
  Tuoksuvaa iltaa teille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mä luulen, että monia voisi kiinnostaa muutkin kuin mun näkökulmat tuoksuihin. :)

   Ihanaa sunnuntaita Outi. <3

   Poista
 3. Tuoksuttelijana ukkosi saattaa olla amatööri, mutta sanankäyttäjänä taituri. Näitä lisää.

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva postaus. Täytyy käydä ihan uteliaisuutta nuuhkaisemassa tätä Sokoksella ja vinkata tästä eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Käy ilman muuta, olisko vaikka lahjaideaa jollekin. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives