Lempituote – Elizabeth Arden Ceramide Capsules

*Retinol- ja C-vitamiinikapselit omia, muut saatu

Jokainen blogiani joskus lukenut tietää, että Elizabeth Arden on brändi, joka on ollut lähes teini-iästä lähtien lähellä sydäntäni. Sarjassa on useita tuotteita, joita käytän lähes päivittäin. Perinteinen Eight Hour Cream on ollut luottotuotteeni pian kolmekymmentä vuotta. Meikin pohjustuksessa Flawless Start Instant Perfecting Primer on harvoja blurraavia pohjustajia, joista todella pidän. Puhumattakaan Prevage-sarjan puhdistajasta, jota käytämme puolisoni kanssa molemmat tai White Tea -tuoksusta. Ilman Eight Hour Cream SPF 50 Sun Defence Stickia, en suostu lähtemään aurinkolomalle. Sokerina pohjalla ovat sarjan keramidikapselit. 

Ihohoidon saralla Elizabeth Arden on ollut monta kertaa tiennäyttäjä. Vuonna 1990 brändi mullisti ihonhoidon esitellessään ensimmäisenä yhden annoksen Ceramide Advanced Time Complex Capsules -kapselit. Keramiditeknologiassa Elizabeth Arden on yhä tänäkin päivänä markkinajohtaja. 

Alkuperäisten matalassa purkissa olevien CLX-yhdistelmään, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta tukien ihon kosteustasapainoa.  Kapselit sisältävät myös E-vitamiinia sekä kuivaa ihoa rauhoittavaa ja hoitavaa purasruohouutetta. Tehoaineena on käytetty kosmetiikkamaailman parasta anti-ageing ainetta retynol palmitatea, joka on retynolin (A-vitamiinin) ja palmitic acidin sekoitus. Retinolilla onkin todistetut vaikutukset ihon nuorentamiseen ja tasoittamiseen. 


On selvää, että jos sinulla on käsissäsi tähän päivään sopiva hittituote, siitä kehitellään lisää versioita ihon erinäisiin ongelmiin. Myös alkuperäistä tuotetta on uudistettu ja nykyiset Advanced Ceramide Capsules -kapselit sisältävät sekä uusia ainesosia ja suurempia pitoisuuksia jo entuudestaan tuttuja ainesosia. Iso plussa on myös se, että mihinkään Ardenin kapselituotteisiin ei ole lisätty tuoksua, vaan tuoksu tulee ainoastaan niihin käytetyistä raaka-aineista. Joten hajusteettomina soveltuvat hyvin hajusteherkille, sekä heille joiden iho on herkkä. Yleensä mitkään kapseleista eivät tuoksu nenääni millekään, ainoastaan toisista aistii hivenen kapseleissa käytettyjen erilaisten öljyjen tuoksua esim. oliiviöljy tai auringonkukkaöljy. Lisäksi ne ovat biohajoavia ja säilöntäaineettomia. Nostan todella paljon hattua, että luksusbrändi on malttanut pitää jotkin ihonhoitotuotteensa hajusteettomina.

Alkuperäisten keramidikapseleiden rinnalle on tullut myös kapselit, jotka ovat buustattu C-vitamiinilla. Ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi silloin, kun iho näyttää väsyneeltä ja elottomalta. Näiden lisäksi Elizabeth Arden kehitteli myös yökäyttöön tarkoitetut Retinol Line Erasing Night Serum -kapselit. Ne ovat tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle. Sisältävät retinolia ja keramideja, jotka yhdessä tekevät ihosta pehmeän ja kirkkaan. Seerumia tehdessä on otettu erityisesti huomioon se, että retinoli saattaa kuivattaa ihoa, joten se korjaa samalla ihon kuivuutta, jotta retinolin aiheuttamalta ihon hilseilyltä vältyttäisiin. 


Keramidikapseleiden uusin tulokas on helmenvalkoisena hohtavat Hyaluronic Acids Ceramide Capsules -kapselit. Sopivat erityisen hyvin kosteusköyhälle iholle. Ne ovatkin kuin tehtyjä suomalaisten iholle talviaikaan. Saavat kuivimmakin ihon hehkumaan. Kapseleihin on kehitelty Zero H2O -teknologia, jonka avulla hyaluronihappo voidaan viedä tehokkaammin ihoon, eikä se jää pelkästään ihon pinnalle lukitsemaan kosteutta. Teknologian avulla molekyylit on saatu 500 kertaa pienemmiksi kuin perinteiset hyaluronihappomolekyylit. Kapselit antavat iholle välittömästi plumped-efektin, jolloin iho näyttää kimmoisammalta. Nämä ovat kapseleista ainoat, joita tykkään käyttää meikin alla, enkä iltaisin. Laitan ensiksi kolme kerrosta hoitovettä ja lukitsen kapseleiden sisällä olevalla seerumilla kosteuden ihoon. Iho tuntuu silkkisen pehmeältä, mutta ei kuitenkaan rasvaiselta. Meikki on helppo levittää päälle. Hyaluronihapon lisäksi uutuuskapselit sisältävät useita erilaisia keramideja, auringonkukka- ja oliiviöljyä, sekä maitohappoa. 


Elizabeth Ardenin Ceramide Capsules -kapseleita myyvät mm. Sokos, Stockmann ja Kicks.

Onko keramidikapselit tuttuja?


 

 1. Olen käyttänyt useammankin purkin alkuperäisiä ja sitten pinkkejä kapseleita - todella upeita tuotteita! Tuo uutuus kuulostaa hurjan hyvältä sekin, laitan ostoslistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutuus on just sellainen tuote, mitä on kaivattu. Ainakin näin suomalaisten näkökulmasta. ;)

   Poista
 2. On ja tykkään älyttömästi. Ihan mielettömän hyvin toimii syihollekin. Mielenkiintoinen tuo uutuus ja sopisi varmasti hyvin omalle iholle.

  Ihanaa sunnuntain jatkoa Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopivat, just kun ovat hajusteettomia, niin voi huoletta pistää. Tosin kapseleiden sisältämät öljyt saattaa toisilla turvottaa, joten se kannattaa ottaa huomioon. :)

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista
 3. On tuttuja ja ihan mielettömän ihania myös. Hyvin kuuloinen uutuus myös, vähän taas innostuin näistä nyt taas kerran :)
  Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutuus on tosi kiva, kerrankin joku, jota tykkään käyttää juuri meikin alla, enkä vain iltaisin.

   Samaa sinne Outi. <3

   Poista
 4. Kiitos blogistasi

  Uuutuus lähtee testiin!!

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/heijastava-kasvomaski.html

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives