TOP10 Kiehl's

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Moni on varmasti ehtinyt jo huomata, että Skincityn valikoimiin on ilmestynyt uusi brändi – *Kiehl's. Olen enemmän kuin innoissani kyseisen brändin tulosta Skincitylle, joka on kuulunut jo pidempään yhdeksi suosikkipaikoistani ostaa ihonhoitotuotteita. Kiitos tästä kuuluu lukijalleni, joka minulle paikasta aikoinaan ensimmäisenä vinkkasi. 

Onko ruudun siellä puolen muuten muita, jotka tykkää bongailla leffoista ja sarjoista kosmetiikkatuotteita? Jos harrastat samaa kuin minä, olet saattanut bongata Kiehl'sin tuotteita monista elokuvista. Mm. joulun suosikkileffassani Holidayssa vilahtaa Kiehl'sin tuotteita. Välillä jopa tuntuu, että elokuvissa kaikki käyttävät Kiehl'sin ihonhoitotuotteita ja syövät Ben & Jerry'sia. :D

Kiehl'siltä löytyy monia suosikkituotteita, joita osaa olen käyttänyt vuosikaudet. Jopa nyt kun ihonhoitomieltymykseni ovat viimeisen parin vuoden aikana muuttuneet melkoisesti, jos vertaa vaikkapa viiden vuoden takaiseen, siitä huolimatta Kiehl'sin vanhat lempituotteet ovat pitäneet pintansa. Tuotteina osa niistä soveltuu edelleen loistavasti myös nykyisiin ideologiaani hoitaa ihoa. Kiehl'silta löytyy tuotteita, joita en käyttäisi tänä päivänä, mutta niin löytyy muistakin sarjoista. Joten kaikki on kiinni siitä, mitä juttuja ihonhoidossa arvostaa. Mieltymykseni on vaihdellut vuosien aikana, mutta myös ihonhoidon tiedon lisääntyminen, on muuttanut paljonkin käsitystäni sitä, mitä ajattelen erilaisista tuotteista. 

Olen vuosien aikana monesti puhunut sarjan lempituotteistani, mutta ajattelin, että nyt olisi aika laittaa kaikki kymmenen suosikkia samaan postaukseen. Ei varmasti tule yllätyksenä yhdellekään blogini lukijalle, että varsinkin kulttimaineessa oleva Ultra Facial -sarja on lähellä sydäntäni. Tuohon sarjaan ei ole lisätty hajusteita vaan tuoksu tulee raaka-aineista. Pääsääntöisesti kaikki sarjan tuotteet eivät tuoksu nenään juuri miltään. Ensimmäiset ostamani Kiehl's tuotteet aikoinaan, olivat juurikin Ultra Facial -sarjaa. 

Mistä tykkään erityisesti brändissä on se, että he tekevät useita eri kokoja tuotteistaan. Joten olenkin ostanut usein esim. reissuun mukaan pienempiä, mutta silti todella reilun kokoisia pakkauksia. Niistä riittää tuotetta helposti parinkin viikon reissuun tarvittaessa. Pienellä koolla voi helposti testata, miellyttääkö tuote ja sen jälkeen vasta tehdä päätöksen täysikokoisen tuotteen ostosta. Tuotteiden hinta on kohdillaan laatuun nähden. Joten jos haluaa pihistellä, mutta saada silti laadukasta ihonhoitoa, kannattaa tutkia Kiehl'sin valikoimaa.

Kiehl's on todella pitkän linjan ihonhoitobrändi. Se perustettiin vuonna 1851 perheyrityksenä toimineena apteekkina. Brändi yhdistelee tuotteissaan luonnon raaka-aineita, lääketiedettä ja farmalogiaa. 

Nyt kuitenkin mennään vihdoin niihin kymmeneen suosikkituotteeseeni.*ULTRA FACIAL CLEANSER 10-18€ – Muistaakseni juuri tämä oli ensimmäinen tuote, jonka ostin sarjasta. Osuin kultasuoneen, sillä puhdistaja on vilahdellut blogissa useasti. Hellävarainen vaahtoava puhdistustuote, johon ei ole lisätty hajustetta. Omaan nenääni tämä ei tuoksu oikeastaan millekään. Kostealle iholle levitettynä puhdistaa hyvin meikin, eikä jätä ihoa kiristeleväksi. Käytän toisen vaiheen puhdistuksena tai sitten aamupuhdistukseen yksinään. Tuotteen sisältämä skvalaani kosteuttaa ihoa. 

*ULTRA FACIAL MOISTURIZER 19-38€ – Moisturizerin pääraaka-aineena on käytetty skvalaania, joka on erinomainen ihon kosteuttaja. Se on väritön ja hajuton öljy, jonka ihotuntuma ei ole rasvainen. Pitää ihon kosteuden tasapainossa ja ihon pehmeänä. Iho tuntuu pehmeältä ja hyvin kosteutetulta välittömästi. Paksuhkoa emulsiota oleva voide levittyy iholle helposti ja erityisen pehmeästi. Missään muussa käyttämässäni voiteessa ei ole ihan samanlaista ihotuntumaa kuin tässä. Kosteusvoide on tuote jota sekä minä, että puolisoni käytetään molemmat.

*CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO  28-45€ – Creamy Eye Treatment with Avocado on hennon vaaleanvihreän väristä, paksuhkoa, jopa aavistuksen tahmean oloista voidetta. Tuoksu on todella mieto, tuskin havaittava, mutta ehkä sellainen hajusteettoman tuotteen apteekkimainen tuoksu tässä on. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. ihoa tehokkaasti kosteuttavaa avokadoöljyä, joka sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja, kaliumia, sekä sheavoita joka suojaa ihoa kuivumiselta. Antidioksidanttina on käytetty beta-karoteenia. Suositelleen levitettäväksi iholle taputtelemalla sormenpäillä ja sitä tapaa suosittelen minäkin. Jos tämän kanssa lähtee tekemään vetäviä liikkeitä, voide muuttuu pinnalta vesimäiseksi, joka on jännä efekti. Siitä huolimatta voide jättää iholle kosteutetun pinnan. Sopii erityisen hyvin erittäin kuivalle sy-iholle yöksi.


*ULTRA FACIAL OVERNIGHT MASQUE 32€ – Uusin kaivattu tulokas Ultra Facial -sarjaan. Käytän lähes yksinomaan yönaamioita, enkä oikein näe järkeä siinä, että kosteutta tuova naamio pestään pois iholta. Paras antaa vaikuttaa niin pitkään kuin mahdollista eli yön yli. Sheavoita sisältävä kosteuttava voidemainen naamio ravitsee kosteusköyhää ihoa. Käytän naamiota niin, että levitän sitä todella ohuen kerroksen, odotan hetken ja menen nukkumaan. Toinen tapa on pistää aluksi runsaammin, sen jälkeen painella ylimääräiset kasvopaperiin ja mennä nukkumaan. Varsinkin, jos iho on todella kuiva, kannattaa kokeilla jälkimmäistä kikkaa. Naamiota suositellaan käytettävän 1-2 kertaan viikossa, mutta itse toimin yönaamioiden kanssa niin, että käytän aina, kun iho tuntuu kaipaavan ylimääräistä hoitoa. Talvella pakkasjaksojen aikaan jolloin iho kaipaa kosteutta, käytän yönaamiota joka yö kuuriluontoisesti.

*CREME DE CORPS 10-48€ – Kulttimaineessa oleva kosteusvoide vartalolle. Kun lukee juttuja julkkisten kauneussuosikeista, tämä tuote nousee todella usein niissä esiin, eikä suotta. Tuoksu on mieto, syy miksi pidän tästä edelleen. Pääsääntöisesti käytän vartalolle täysin tuoksuttomia voiteita, mutta hyväksytän myös, jos tuoksu on todella mieto, enkä koe sen sotkeutuvan käyttämäni tuoksun kanssa. Kosteuttaa hyvin kuivempaakin ihoa, mutta imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Kosteuttavina raaka-aineina toimivat skvalaani ja kookosvoi.

*ULTRA FACIAL CREAM 16-51€ – Ultra Facial Moisturizerin tuhdimpi versio. Käytän Moisturizeria enimmäkseen päivävoiteena, kun taas Cream on ehdottomasti yökäyttöön. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Erityisesti kuivalle iholle hyvä myös päivävoiteena. Sisältää paljon erilaisia kosteuttavia öljyjä, sekä ihoa miedosti kuorivaa salisyylihappoa. Levittyy pehmeästi ja imeytyy nopeasti.

*DAILY REFINING MILK PEEL TONER 64€ –  Olen viime vuosina vähentänyt todella paljon kasvovesien käyttöä, eivätkä ne enää kuulu jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniini, käytän niitä ainoastaan tarpeen mukaan. Silloinkin käytän vain tuotteita, jotka tekevät iholle enemmän kuin vain viimeistelevät puhdistuksen. Kyseessä on kevyesti kuoriva kasvovesi. Sisältää lipohydroksidihappoa ja mantelimaitoa. Kuorii ihoa hellävaraisesti ja puhdistaa epäpuhtauksia. Tasoittaa ja heleyttää ihoa. Jos iho on pintakuiva, se hyötyy tämän kaltaisista tuotteista, sillä kasvovesi poistaa ihon pinnalta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon, jolloin tukkeumia ei pääse syntymään. Kuorivat kasvovedet ovat käytössäni kuuriluontoisesti silloin, kun ihoon ilmestyy epäpuhtauksia tai se tuntuu muuten tukkoiselta. Silloin otan kasvoveden aamukäyttöön päivittäin kuuriluontoisesti viikon ajan, kunnes iho näyttää heleämmältä.

*CLEARLY CORRECTIVE DARK SPOT SOLUTION 50-116€ – Yksi Kiehl'sin arvokkaimmista tuotteista, mutta myös tehokkaimmista. Seerumit usein lupaavat kirkastaa ihoa, mutta tämä on niitä harvoja, jotka oikeasti tekevät niin. Seerumi tasoittaa pigmenttimuutoksia. Itsehän sain pari kesää sitten auringosta otsaani ikävää pigmenttiä, mutta tämän avulla se vähitellen lähti. Tuosta lähtien olen ollut extra-varovainen auringon kanssa ja suojannut ihoa kunnolla, joten viime kesänä vältin täysin tämän katastrofin. Tosin, jos se olisi iskenyt, olisin hoitanut sen syksyn ja talven aikana pois tällä. Yleensä, kun pigmenttimuutos tulee ensimmäisen kerran, se uusiutuu helpommin samaan kohtaan, vaikka saisitkin sen välissä pois. Iho on vain saanut silloin siitä kohtaa tarpeekseen auringosta. Sopii loistavasti myös aknearville. Sisältää C-vitamiinia, koivu-uutetta ja pioniuutetta, jotka yhdessä taistelevat pigmenttimuutoksia vastaan. VINKKI: Kokeile myös kämmenselille, jotka ikääntyvät helposti.

*ULTRA LIGHT DAILY UV DEFENSE MINERAL SUNSCREEN SPF 50 44€ – Meikin alle loistavia mineraalisuojia on todella vaikea löytää toisin kuin kemikaalisia. Kiehl'sin on kuitenkin yksi niistä harvoista, joita tykkään meikin alla käyttää. Tuoksu on hivenen "jännittävä", en osaa sitä oikein kuvailla, mutta se onneksi häviää pian levityksen jälkeen. Tuote on sävytetty, joka auttaa siihen, ettei kasvoille synny levityksen jälkeen muumi-efektiä. Soveltuu siten paremmin myös tummemmille ihon sävyille. Sen sijaan ihan lumikki-iholle sävytys saattaa tuntua liiankin tummalta. Ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy hyvin. Tuote kannattaa ravistaa ennen käyttöä kunnolla. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.

*DAILY REVIVING CONCENTRATE 24-65€ – Reviving Concentrate on auringonkeltaiseen pulloon pakattu kevyt kasvoöljy, joka on tarkoitettu päiväkäyttöön. Öljy on tehty vahvistamaan ihon päivänajan puolustusjärjestelmää, elvyttämään ihoa ja vähentämään väsymyksen merkkejä. Sisältää mm. inkivääriöljyä, tamanu- ja auringonkukkaöljyjä. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, myös akneiholle. Sopii myös yksinään meikin alle. Koostumus on hyvin kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Tuoksu on miellyttävän raikas – aavistuksen hedelmäinen.Onko Kiehl's tuttu? Suosikkituotteita?


 

 1. Minulla on ollut Kiehlsin päivävoide jossain vaiheessa. Oli kyllä hyvä tuote! Minä bongailen leffoista yksityiskohtia sisustuksista ja etsin tuoksuja :)
  Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä bongailen myös tuoksuja! :)

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

   Poista
 2. Ultra Facial Cleanser on huipputuote.

  VastaaPoista
 3. Mun on pitänyt ostaa tuo Avokado sy-voide testiin jo iät ajat, mutta en oo vieläkään saanut aikaiseksi :D En ole kovin paljoa Kiehl'siä käyttänyt, mutta se niiden vartalovoide on ihan huippu! Sen nostin blogissakin esille joskus pari vuotta sitten yhtenä parhaimmista vartalovoiteista ikinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvä, jos sy-iho on todella kuiva. Käytän vaan öisin, koska meikin alle on liian tuhti ainakin itselle. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives