Suklaasunnuntai – Fazer Valkoinen Suklaa

Totuuden nimessä on heti aluksi sanottava, etten juurikaan pidä valkosuklaasta. Se ei ole sellaista herkkua, mitä minun varsinaisesti tekisi koskaan mieli. Syön sitä toisinaan, mutta luultavammin ne kerran jäävään kertaa vuodessa tai harvemmin. Yleensä vain testatakseni, jos tykkäisin siitä enemmän. Pandan valkosuklaa on suosikkini, siinä on makuuni täydellinen koostumus. Koska valkosuklaa ei oikeastaan maistu hirveästi millekään, siinä on kaksi asiaa mitkä voivat mennä pieleen – koostumus on liian jauhoista tai sitten tuotteeseen on käytetty liikaa vanilja-aromia, joka tekee siitä tympeän kitkerän.Fazer toi jokin aika sitten markkinoille oman valkosuklaansa (Valkoinen Suklaa) ja olihan sitä toki testattava, olisiko siitä Pandan voittajaksi. Koostumus on selvästi täyteläisempää kuin Pandan vastaavassa tuotteessa, mutta se ei ole silti liian jauhoinen vaan suutuntuma on mukava. Maku on melko mieto, ei liian kitkerä, joten vanilja-aromia on käytetty kohtuudella. Suklaa on ok, mutta jos vertaan tätä suosikkiini, niin Panda vetää hivenen pidemmän korren. Tässä kohtaa on jo hifistelyä, kummasta pidät enemmän, koska maut ovat melko lähellä toisiaan. Tykkään kuitenkin enemmän Pandan koostumuksessa, se on kivempi ja kokonaismakukin on jollain tapaa raikkaampi. Fazer on makeampi. Pystyn syömään Pandaa enemmänkin kuin yhden rivin, kun taas Fazerin versio alkaa tursumaan korvista jo yhden rivin jälkeen.


Tykkäätkö valkosuklaasta. Suosikkisi?


 1. Valkoinen Toblerone on lemppari.🤍

  Kivaa päivää Jonna🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvää, mantelinpalat tuo vähän purutuntumaan. :p

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista
 2. Minäkään en ole valkosuklaan ystävä, mutta mieheni tykkää kovasti siitä. Hänen suosikkinsa on valkosuklaa, jossa on kuivattuja mustikoita mukana.
  Herkullista iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muuten joskus maistanut tollaista, kenellähän sitä oli? En enää muista. :)

   Ihanaa viikkoa Outi! <3

   Poista
 3. En osta kyllä ikinä valkosuklaata, en oikeastaan tiedä miksi. Maitosuklaa vaan on parasta :) niitä Fazerin valkosuklaa-maitosuklaa konvehteja ostan, sitä mitä on pienessä patukassakin. Onko se nyt sini-valkoinen nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ostan vaan joskus kokeilun vuoksi. :D Sini-valkoinen taitaa olla tosiaan nimi, ne on ihan hyviä. :)

   Poista
 4. Itse en tykännyt tuosta suklaasta. En muutenkaan ole oikein valkosuklaan ystävä.

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/monitoimiflexi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aika makeaa, makeampaa musta kuin Panda.

   Poista
 5. Oi syön pelkästään Kalev merkin mustikka- tai vadelmavalkosuklaata. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos ei ole tuttu, nykyään myydään Suomessakin ainakin sokoksilla. Oma valkosuklaalemppari ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just edellä pähkin, että kellä oli valkosuklaata, jossa on mustikkaan, mutta Kalevilla tietenkin. Kiitos! Nyt ei tarvi miettiä. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives