Syksyn valloittavin tuoksu – La Vie Est Belle Intensément

*Sisältää mainoslinkin, tuoksu saatu

Oma ehdoton suosikkini Lancômen La Vie Est Belle -tuoksujen kimarasta on jo vuosia ollut Florale. Sitten tuli vuosi 2020 ja Lancôme osui toisen kerran kohdallani jackpotiin. 

La Vie Est Belle Intensément on minulle täydellinen tuoksu syksyyn. Joku toinen voisi käyttää tätä ympäri vuoden helposti, mutta itse koen tämän enemmän syksyyn ja miksipä ei talveenkin sopivaksi. Tosin tuoksu voisi toimia myös lämpiminä kesäiltoina, mutta sellaisena en vielä ehtinyt kokeilemaan ja se kokeilu jäikin sitten ensi vuoteen. La Vie Est Belle Intensément on tuoksuna hyvinkin erilainen kuin originaali La Vie Est Belle, mikä on minulle pelkästään positiivinen juttu. Jos tuoksuista tehdään flankereita, haluan, että ne myös tuoksuvat omalta tuoksultaan, kuitenkin niin, että niistä on silti aistittavissa pohjalla se alkuperäinen isosisko.

Yllättävintä kukkais-itämaisessa Intensémentissa on alku. Se on suorastaan mehukkaan marjaisa. Sen sijaan puuterisuus on täysin samanlaista kuin alkuperäisessä La Vie Est Bellessa. Tuoksu on melko voimakas, mutta puuterisen pehmeä. Marjaisuus tuo siihen mehukkuutta. Tämä on niitä tuoksuja, joilla yhdellä suihkauksella pääsee pitkälle. Se ei silti ole liian höykkäävä, koska marjaisuus tekee siitä todellisen kehujen kerääjän. Kuvailisin tuoksua puuterisen makeaksi. Kesto iholla on pitkä – kymmenisen tuntia.

Alkuun mielenkiintoisen marjapommin tuo vadelma. Tämä on varmasti yksi vadelmaisimpia tuoksuja, mitä olen koskaan käyttänyt. Alussa punapippuria antamassa potkua, sekä sitruunaista bergamotia. Sydämessä raikkautta tuovaa heliotrooppia, appelsiininkukkaa ja jasmiinia. Jasmiininkin haistaa, mutta se ei ole tässä tuoksussa kovinkaan voimakas. Pohja on hyvin tyypillinen La Vie Est Belle -tuoksuille – puuterinen ja pehmeän makea. Sen sisältä löytyy ylellistä iiristä, vaniljaa, benzoinia ja santelipuuta. 


Lancômen La Vie Est Belle Intensément tuoksua voi ostaa *täältä

Joko olet ehtinyt tuoksutella tätä uutuutta? 

 1. Täytyy mennä kauppaan tuoksuttelemaan, tuo vadelma kuulostaa aivan ihanalta, mutta silti jotkut näistä olleet mieleen ja jotkut ei eli täytyy tuoksutella. Peukut ihanalle punaiselle pullolle. <3

  Kivaa sunnuntaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tykkäisit tästä, tää on huomattavasti pehmeämpi kuin monet muut La Vie Est Bellet. :)

   Poista
 2. Oi tätä täytyy ehdottomasti päästä tuoksuttelemaan! Kuulostaa aivan ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kyllä tykkäisit tästä, mitä tunnen sun tuoksumakua. ;)

   Poista
 3. En olekaan tätä vielä tuoksutellut. En nyt millään saa sen oman lempituoksuni nimeä (tämä sarja) mieleen, mutta mainoksessa on Julia Roberts...olisiko ollut la vie est belle Intense.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia Roberts on tosiaan La Vie Est Bellejen alkuperäinen mainoskasvo. <3 Joten mainostaa näitä kaikkia. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives